Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οσοι εχετε θεμα με την καμερα, και battery drain κοιταξτε στην καταναλωση μπαταριας αν υπάρχει το mm-qcamera-daemon.

Konstantinos7 τι εννοείς με αυτο και ακριβως το βλέπω. Σε ευχαριστώ

From N9

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχοντας εδώ και δύο μέρες επίσημη Lollipop μπορώ να πω πως δεν διακρίνω κάτι ιδιαίτερο σαν αλλαγή.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα "προβλήματα" με την κάμερα που αναφέρονται, δουλευεί μια χαρά, ακόμα και με μια Sandisk Ultra 8Gb.

Το τηλέφωνο παραμένει ταχύτατο, χωρίς κολλήματα και άλλα περίεργα.

Η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα με πριν.

Προς το παρόν δεν έχω κάνει επαναφορά, απλά πέρασα το update πάνω στην KitKat.

Θέλω να έχω μια ικανή εμπειρία χρήσης, για να συγκρίνω τη λειτουργία μετά την επαναφορά.

Konstantinos7 τι εννοείς με αυτο και ακριβως το βλέπω. Σε ευχαριστώ

Είναι ένας δαίμονας που εμφανίζεται σε πάρα πολλές συσκευές. Μεταξύ αυτών και του δικού μου NOTE 3. Αλλά εξολοθρευεται.

Τα προβλήματα που δημιουργεί είναι μπλοκάρισμα της κάμερας από κάθε εφαρμογή, συνεπώς και υπερθέρμανση, ίσως και επανεκκίνηση, αν ζεσταθεί πολύ. Επίσης και Battery Drain.

Για να τον ξεφορτωθείς, βρες από

Ρυθμίσεις > γενικα > διαχειριση εφαρμογων > ολα, όσες εφαρμογές έχουν εικονίδιο την κάμερα και κανε τους εκκαθάριση δεδομένων. Μια επανεκκίνηση και πλήρη φόρτιση για να παρακολουθήσεις αν ξαναεμφανιστεί.

Αν δε διορθωθεί έτσι πας για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Είναι ένας δαίμονας που εμφανίζεται σε πάρα πολλές συσκευές. Μεταξύ αυτών και του δικού μου NOTE 3. Αλλά εξολοθρευεται.

Τα προβλήματα που δημιουργεί είναι μπλοκάρισμα της κάμερας από κάθε εφαρμογή, συνεπώς και υπερθέρμανση, ίσως και επανεκκίνηση, αν ζεσταθεί πολύ.

Ρυθμίσεις > γενικα > διαχειριση εφαρμογων > ολα, όσες εφαρμογές έχουν εικονίδιο την κάμερα και κανε τους εκκαθάριση δεδομένων. Μια επανεκκίνηση και πλήρη φόρτιση για να παρακολουθήσεις αν ξαναεμφανιστεί.

Σε ευχαριστώ φίλε. Εκτός απο την εφαρμογή κάμερα βρήκα ακόμα μια τη σελφι. Δεν με άφησε να κάνω εκκαθάριση δεδομένων. Ασε να δω αν θα το κάνει ξανά και τότε να δοκιμάσω.

From N9

Τα προβλήματα που δημιουργεί είναι μπλοκάρισμα της κάμερας από κάθε εφαρμογή, συνεπώς και υπερθέρμανση, ίσως και επανεκκίνηση, αν ζεσταθεί πολύ.

Αυτο το παρατηρησα και εγω στο τελςυταιο ταξιδι που εκανα και εβγαλα πολλες φωτογραφιες. Επισης το εκανε και το note 3 λες να ειναι bug της samsung?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Πρεπει βεβαια να πληρεις τις προϋποθεσεις για να σου εχει ενεργοποιηθει η δυνατοτητα να τα βλεπεις, αλλα δοκιμασε. Δυο κλικ υποθεση ειναι.

Συγνώμη τι προϋποθέσεις θελεις και γιατι εγώ δεν το βλέπω ; ( ας απαντήσει και admin )

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

επειδή δ2ν μου εκατσε καλα η lollipop πως γίνεται να την ξαναπερασω από μεσω kies; γινεται ή πρεπει να την περασω μεσω odin;

Απ' το να την ξαναπεράσεις, μπορείς να κάνεις απλά μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Rules are meant to be broken :shifty:

Lollipop θέλω να ξαναπερασω αλλά να την στήσω από την αρχή

Δεν την ξανά περνάς κάνεις επαναφορά και είσαι κομπλέ!αμα δεν σου κάτσει πάλι τότε ξανά περνά την αλλά το κινητό να είμαι καθαρό πρώτα δλδ μετά από επαναφορά για να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα το ξανακάνεις πάλι

Αυτο το παρατηρησα και εγω στο τελςυταιο ταξιδι που εκανα και εβγαλα πολλες φωτογραφιες. Επισης το εκανε και το note 3 λες να ειναι bug της samsung?

Στο ίντερνετ γενικότερα και στο xda κάνουν πολλοί αναφορά για διάφορες εφαρμογές και πως με την απεγκατασταση τους ελυναν το θεμα.

Επικρατεστερη το viber, αλλά και άλλες που σχετιζονται με χρήση καμερας.(προσωπικά δεν εχω ξαναβάλει το viber, αν και δεν πιστευω ότι εφταιγε αυτο, απλα δεν το χρησιμοποιουσα, δε μου λείπει, οποτε δε ρισκάρω)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Ξαφνικά το κι ήτοι άρχισε να εχει μεγάλη θερμοκρασία και να τρώει την μπαταρία σαν τρελό ......
Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Ξαφνικά το κι ήτοι άρχισε να εχει μεγάλη θερμοκρασία και να τρώει την μπαταρία σαν τρελό ......

Ποιο???

10 χαρακτηρες.

Ξαφνικά το κι ήτοι (=ΚΙΝΗΤΟ) άρχισε να εχει μεγάλη θερμοκρασία και να τρώει την μπαταρία σαν τρελό ......

Δες στην προηγούμενη σελίδα τι γράφω για το mm-qcamera-daemon!!! Είσαι κι εσύ θύμα του μάλλον!

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

παιδια sos. έχω κάνει αναβάθμιση έχω 5.01 επειδή όμως θέλω να τρέξω το helium δεν με αφήνει να κάνω enable USB debugging. ξέρει κανείς να μου πει τι να κάνω? δεν είμαι root.

Edit: πρέπει να αφαιρέσεις το My Knox για όσους έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα

Edited by perdikos2000

Πηγαινε ρυθμισεις> πληροφοριες συσκευης> αριθμος κατασκευης

και πατα το 7φορες.

Θα σου βγει αλλο ενα μενου στις ρυθμισεις (επιλογες προγραμματιστη) και απο εκει θα ενεργοποιησεις τον εντοπισμο σφαλματων usb.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπάρχει κατι τέτοιο φιλε μου ...ευχαριστω παντος...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιο???

10 χαρακτηρες.

Το νοτελι φιλε μου ...

Δεν υπάρχει κατι τέτοιο φιλε μου ...ευχαριστω παντος...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το νοτελι φιλε μου ...

Κάνε μια επανεκίνηση, πολύ πιθανόν να έχει κολλήσει κάποια εφαρμογή

Του έκανα αρκετές και ακομα έβγαλα την μπαταρία για μερικά λεπτά αλλα οταν το ενεργοποιουσα έκανε παλι τα ίδια ....

Το άφησα να αδιασει η μπαταρία και το φόρτισα απο την αρχή .. Απο εχθές μέχρι σήμερα λειτουργει κανονικότατα ...

Χαιρετώ.

Επειδή θέλω να μεταφέρω ό,τι υπάρχει μέσα στο Note 3,που δούλευα μέχρι τώρα,στο Note 4,που δουλεύω τώρα,υπάρχει κάπου γραμμένο πως θα το κάνω αυτό,μέσω Kies 3 και Smart Switch;

Ας βοηθήσει κάποιος,γιατί θέλω,αφού κάνω αυτή τη μεταφορά,να σβήσω μετά,τα πάντα απο το 3,για να το βάλω για πούλημα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ή μπορείς να το ανοίξεις περνώντας το χέρι σου πάνω από τον αισθητήρα εγγύτητας. Πρέπει απλά να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις-προσβασιμότητα-κινητικές δυνατότητες και αλληλεπίδραση-αφύπνιση χωρίς επαφή.

Πως το ενεργοποιω αυτο?

Εχουμε καμια ημερομηνια για lollipop;

Για ελληνικο Note 4 unbranded.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Κάνοντας αυτό ακριβώς που αναφέρω στο post που παρέθεσες.

Δεν έχω καταλάβει τελικά αν καταναλώνει μπαταρία αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)