athanasiosm Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Μηπως εχει διαβασει καποιος σε καποιο αρθρο επισημο η ανεπισημο απο την Samsung σχετικα με το για ποιον λογο εβγαλε το NOTE 4 σε εκδοση τετραπυρηνη και σε οχταπυρηνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Μηπως εχει διαβασει καποιος σε καποιο αρθρο επισημο η ανεπισημο απο την Samsung σχετικα με το για ποιον λογο εβγαλε το NOTE 4 σε εκδοση τετραπυρηνη και σε οχταπυρηνη? Το έχει και με 8 . Το μοντέλο c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Ή έχουν κάνει λάθος στη μέγιστη ρύθμιση ή είναι κάποιο bug. Μάλλον όμως το πρώτο. Νομίζω ότι το κάνει για να αυξήσει το contrast και να φαίνεται με τον ήλιο να χτυπάει πάνω. Το κάνει και το δικό μου και γίνεται αρκετά καλύτερη η εικόνα σε σχέση με το N3 της κοπέλας μου στις ίδιες συνθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Το έχει και με 8 . Το μοντέλο c. Αυτο ρωταω γιατι το εβγαλε και τετραπυρηνο και οχταπυρηνο το εχει δικαιολογησει καπου?Ποιος ειναι ο λογος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Αυτο ρωταω γιατι το εβγαλε και τετραπυρηνο και οχταπυρηνο το εχει δικαιολογησει καπου?Ποιος ειναι ο λογος? Δεν μπορεί να φτιάξει μόνη της τόσα εκατομμύρια Exynos SoCs, και ζητάει βοήθεια από την Qualcomm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Δεν μπορεί να φτιάξει μόνη της τόσα εκατομμύρια Exynos SoCs, και ζητάει βοήθεια από την Qualcomm. Εχω ξαναδιαβασει αυτη την ερμηνεια αλλα δεν μου φαινεται λογικη. Αν οντως δεν μπορει να φτιαξει μονη της την ποσοτητα exynos που απαιτειται θα μπορουσε να την δωσει σε εξωτερικους συνεργατες, πχ να παραγγειλει στην ιδια την qualcomm ή σε αλλη εταιρεια την κατασκευη των επιπλεον exynos που χρειαζεται. Κι επειδη ειναι το δευτερο νοτε που βγαινει με 2 εκδοσεις επεξεργαστων θα απορριψω και την ελλειψη χρονου στο σχεδιασμο γραμμης παραγωγης του exynos. Το γιατι ομως συμβαινει για δευτερο νοτε αυτη η διπλη εκδοχη δεν εχω βρει ακομα πειστικη εξηγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Εχω ξαναδιαβασει αυτη την ερμηνεια αλλα δεν μου φαινεται λογικη. Αν οντως δεν μπορει να φτιαξει μονη της την ποσοτητα exynos που απαιτειται θα μπορουσε να την δωσει σε εξωτερικους συνεργατες, πχ να παραγγειλει στην ιδια την qualcomm ή σε αλλη εταιρεια την κατασκευη των επιπλεον exynos που χρειαζεται. Κι επειδη ειναι το δευτερο νοτε που βγαινει με 2 εκδοσεις επεξεργαστων θα απορριψω και την ελλειψη χρονου στο σχεδιασμο γραμμης παραγωγης του exynos. Το γιατι ομως συμβαινει για δευτερο νοτε αυτη η διπλη εκδοχη δεν εχω βρει ακομα πειστικη εξηγηση. Συμφωνώ! Δεν είναι λόγος αυτός ότι δηλαδή κατασκευάζω × ποσότητα οχταπύρηνα ψ ποσότητα 4 πύρινα και Ζ ποσότητα 16βάλβιδα. Κάποια αλλη αιτιολογία θα υπάρχει που λανσάρισε δυό εκδόσεις Εγώ ρωτάω αυπάρχει επίσημη αιτιολογία! Εικασίες κάνω και εγώ όπως π.χ επικοινωνιακή πολιτκή να δείξει ότι φτιάχνει και οχταπύρηνα να δει πωθα περπατήσει στην αγορά και άλλα! Γιαυτό ρωτάω για επίσημη εκδοχή- ανακοίνωσή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω 3 θεματάκια με το πληκτρολόγιο. Πρώτον, μου έχει μικρύνει και έχει την επιλογή με ενα βελάκι στην μέση περίπου πατώντας το να μετακινείται το πληκτρολόγιο στα αριστερά η δεξιά. Δεν με βολεύει αυτό διότι είναι μικρά τα πλήκτρα έτσι. Πως θα το ανοίξω πάλι σε πλήρες μορφή; Και δεύτερον σημαντικό θέμα το οποίο αντιμετώπιζα και παλαιότερα με τα sony. Δεν ανεβαίνω στους 160 χαρακτήρες στα sms. Και με χρεώνει πολύ. Το διαπίστωσα όταν μου είπε το δίκτυό μου οτι έχω καταναλώσει όλα τα sms μου και πλέονθα χρεώνομαι. Μέσα σε 5 μέρες έγινε αυτό!!! Παλιά στα sony για να επιλύσω το θέμα, έβαζα το go sms pro μα τώρα δεν το θέλω διότι δεν "εκπαιδεύεται" στις λέξεις που χρησιμοποιώ στο Τ9 και είναι υποδιέστερο στο έξυπνο γράψιμο απότι είναι το μαμήσιο. Το μαμήσιο το μόνο που έχει ως ελλάτωμα πέραν της χρέωσης που είπαμε είναι πως τα σημεία στίξης δεν μου τα βγάζει επάνω στα γράμματα με παρατεταμένο πάτημα μα σε πλήκτρο δίπλα στο space κάτι που καθόλου δεν με βολεύει. (Τα 3 προβλήματά μου τα τόνισα με έντονη γραφή.) Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω 3 θεματάκια με το πληκτρολόγιο. Πρώτον, μου έχει μικρύνει και έχει την επιλογή με ενα βελάκι στην μέση περίπου πατώντας το να μετακινείται το πληκτρολόγιο στα αριστερά η δεξιά. Δεν με βολεύει αυτό διότι είναι μικρά τα πλήκτρα έτσι. Πως θα το ανοίξω πάλι σε πλήρες μορφή; Και δεύτερον σημαντικό θέμα το οποίο αντιμετώπιζα και παλαιότερα με τα sony. Δεν ανεβαίνω στους 160 χαρακτήρες στα sms. Και με χρεώνει πολύ. Το διαπίστωσα όταν μου είπε το δίκτυό μου οτι έχω καταναλώσει όλα τα sms μου και πλέονθα χρεώνομαι. Μέσα σε 5 μέρες έγινε αυτό!!! Παλιά στα sony για να επιλύσω το θέμα, έβαζα το go sms pro μα τώρα δεν το θέλω διότι δεν "εκπαιδεύεται" στις λέξεις που χρησιμοποιώ στο Τ9 και είναι υποδιέστερο στο έξυπνο γράψιμο απότι είναι το μαμήσιο. Το μαμήσιο το μόνο που έχει ως ελλάτωμα πέραν της χρέωσης που είπαμε είναι πως τα σημεία στίξης δεν μου τα βγάζει επάνω στα γράμματα με παρατεταμένο πάτημα μα σε πλήκτρο δίπλα στο space κάτι που καθόλου δεν με βολεύει. (Τα 3 προβλήματά μου τα τόνισα με έντονη γραφή.) Για το θέμα των 160 χαρακτήρων αν διάβαζες όλα τα ποστ θα έβλεπες αρκετές σελίδες μια που και σε εμένα μου είναι αδιανόητο μετά τους 160 να αλλάζει από sms σε mms και είτε να χρεώνει είτε να μην λαμβάνει το μήνυμα ο παραλειπτης διότι δεν μπορεί να ανακτήσει το mms για διάφορους λόγους. .. αυτό που κάνεις είναι να πας στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και να βάλεις περιορισμό και ειδοποίηση στα mms όταν ξεπερνάς τους 160 χαρακτήρες. . Έπειτα θα στέλνεις το μήνυμα στα 160 γράμματα και θα συνεχίζεις να γράφεις καινουριο... (μου φαίνεται έτσι τόσο αστείο αυτό μια που σε i Phone που είχα παλιά δεν έκανα ποτέ τέτοιο πραγμα) επίσης ξεχνάς και τα μικρά γράμματα και γράφεις μόνο με κεφαλαία GSM αλφάβητο ή στο αυτόματο (και αυτό στις ρυθμίσεις μηνυμάτων ειναι) έστω για να τα βλέπεις εσύ μικρά όταν τα γράφεις. ..και για να έχεις τους 160 χαρακτήρες αλλιώς δεν γίνεται. .. Για το πληκτρολόγιο πηγαίνεις ρυθμίσεις -οθόνη και φόντο - λειτουργεία με ένα χέρι - εισαγωγή με ένα χέρι και ξετικαρεις.. Edited December 26, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Για το θέμα των 160 χαρακτήρων αν διάβαζες όλα τα ποστ θα έβλεπες αρκετές σελίδες μια που και σε εμένα μου είναι αδιανόητο μετά τους 160 να αλλάζει από sms σε mms και είτε να χρεώνει είτε να μην λαμβάνει το μήνυμα ο παραλειπτης διότι δεν μπορεί να ανακτήσει το mms για διάφορους λόγους. .. αυτό που κάνεις είναι να πας στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και να βάλεις περιορισμό και ειδοποίηση στα mms όταν ξεπερνάς τους 160 χαρακτήρες. . Έπειτα θα στέλνεις το μήνυμα στα 160 γράμματα και θα συνεχίζεις να γράφεις καινουριο... (μου φαίνεται έτσι τόσο αστείο αυτό μια που σε i Phone που είχα παλιά δεν έκανα ποτέ τέτοιο πραγμα) επίσης ξεχνάς και τα μικρά γράμματα και γράφεις μόνο με κεφαλαία GSM αλφάβητο ή στο αυτόματο (και αυτό στις ρυθμίσεις μηνυμάτων ειναι) έστω για να τα βλέπεις εσύ μικρά όταν τα γράφεις. ..και για να έχεις τους 160 χαρακτήρες αλλιώς δεν γίνεται. .. Για το πληκτρολόγιο πηγαίνεις ρυθμίσεις -οθόνη και φόντο - λειτουργεία με ένα χέρι - εισαγωγή με ένα χέρι και ξετικαρεις..Οχι, το πρόβλημά μου δεν είναι πως τα κάνει mms μα οτι δεν φτάνει καν τους 160 χαρακτήρες. Στους 70 μπαίνει σε 2ο sms!!!! Όσο για το 3ο θέμα, το έλυσα, σε ευχαριστώ για την άψογη συμβουλή! Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Οχι, το πρόβλημά μου δεν είναι πως τα κάνει mms μα οτι δεν φτάνει καν τους 160 χαρακτήρες. Στους 70 μπαίνει σε 2ο sms!!!! Όσο για το 3ο θέμα, το έλυσα, σε ευχαριστώ για την άψογη συμβουλή! Μηνύματα - Ρυθμίσεις - SMS - λειτουργία εισαγωγής - Αλφάβητο GSM Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Οχι, το πρόβλημά μου δεν είναι πως τα κάνει mms μα οτι δεν φτάνει καν τους 160 χαρακτήρες. Στους 70 μπαίνει σε 2ο sms!!!! Όσο για το 3ο θέμα, το έλυσα, σε ευχαριστώ για την άψογη συμβουλή! Έχει αναφερθεί πολλές φορές ο μόνος τρόπος είναι να γράφεις μόνο με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες ή να βρεις μια άλλη εφαρμογή μηνυμάτων που να κάνει αυτόματα την μετατροπή. Δεν είναι θέμα συσκευής, δεν είναι θέμα αντροητ, είναι θέμα πρωτοκόλλου σμς/γσμ πάντα έτσι ήταν από την προ νόκια εποχή. Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Μηνύματα - Ρυθμίσεις - SMS - λειτουργία εισαγωγής - Αλφάβητο GSMΧρησιμοποιώ το Textra και μάλλον δεν μπορώ να το κάνω αυτό! :O Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoufis89 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα θελω να αλλαξω ρυθμιση (δλδ να μ βγαζει επιλογες και τα ανοιχτα παραθυρα π εχω)στο ενα κουμπι αφης το δεξιο πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπέρα Παιδιά....... Έχω παρατηρήσει πώς όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο και είμαι κόντρα στον ήλιο η οθόνη παραμορφώνει παρα πολύ τα χρώματα σαν ξεπλυμενα αυξάνεται υπερβολικά η φωτεινότητα.......... Το έχει συναντήσει κανείς άλλος...... Το ειχα διαβασει σε καποιο site, ειναι ρυθμιση της samsung, οταν το εχεις στην αυτοματη φωτεινοτητα και ανιχνευσει το εντονο φως του ηλιου, ανεβαζει την φωτεινοτητα στα 700 dma (καπως ετσι τωρα δεν θυμαμαι) που ειναι κλειδωμενα στη χειροκινητη ρυθμιση οποτε εχεις ανετη ορατοτητα σε εντονες συνθηκες. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIPI99 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Γειά χαρά σε όλους, πριν 4 ημέρες περίπου μπήκα και εγώ στο club των note 4 owners (910c) αλλα δυστυχώς το παρατηρώ και βλέπω ότι σε αυτές τις μέρες μου έχει κάνει 3- 4 restarts χωρίς λόγο και αιτία καθώς επίσης και ξαφνικά συνδεέται-αποσυνδέεται στην vodafone που έχω σύνδεση. Έχει παρατηρήσει κανείς σας αυτού του είδους την συμπεριφορά; Έρχόμενος απο ΝΟΤΕ 3 δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Γειά χαρά σε όλους, πριν 4 ημέρες περίπου μπήκα και εγώ στο club των note 4 owners (910c) αλλα δυστυχώς το παρατηρώ και βλέπω ότι σε αυτές τις μέρες μου έχει κάνει 3- 4 restarts χωρίς λόγο και αιτία καθώς επίσης και ξαφνικά συνδεέται-αποσυνδέεται στην vodafone που έχω σύνδεση. Έχει παρατηρήσει κανείς σας αυτού του είδους την συμπεριφορά; Έρχόμενος απο ΝΟΤΕ 3 δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα... Καλημέρα φίλε και χρόνια πολλά, Καλώς ήρθες στην παρέα μας!Και εγώ το C έχω -αν και είμαστε off topic εδώ- πάνω από μια βδομάδα και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα!Όλα λειτουργούν άψογα!Μήπως είναι softwariκο το θέμα;;;Μήπως στα κάνει κάποια εφαρμογή όλα αυτά;Στο θέμα της σύνδεσης που λες δεν έχω τέτοια προβλήματα -με WIND- αν ενεργοποιήσω τα δεδομένα θα λειτουργούν κανονικά μέχρι να τα αποσυνδέω εγώ ο ίδιος. Edited December 27, 2014 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Γειά χαρά σε όλους, πριν 4 ημέρες περίπου μπήκα και εγώ στο club των note 4 owners (910c) αλλα δυστυχώς το παρατηρώ και βλέπω ότι σε αυτές τις μέρες μου έχει κάνει 3- 4 restarts χωρίς λόγο και αιτία καθώς επίσης και ξαφνικά συνδεέται-αποσυνδέεται στην vodafone που έχω σύνδεση. Έχει παρατηρήσει κανείς σας αυτού του είδους την συμπεριφορά; Έρχόμενος απο ΝΟΤΕ 3 δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα... Δεν είναι φυσιολογικά αυτά που αναφέρεις. Εγώ λέω να χρησιμοποιήσεις το DOA και να αλλάξεις τη συσκευή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Από που το πήρες φίλε μου το κινητό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά παίδες. Και εγώ πλέον με το NOTE 4. Πως καταλαβαίνω ποιο έχω (πιστεύω με τον snapdragon) αλλά λέμε τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά παίδες. Και εγώ πλέον με το NOTE 4. Πως καταλαβαίνω ποιο έχω (πιστεύω με τον snapdragon) αλλά λέμε τώρα. Στις πληροφορίες συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 910F είναι ο snapdragon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 910F είναι ο snapdragon? Ναι. (10χαρ) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 910F είναι ο snapdragon? Ρίξε και μια ματιά στην επικεφαλίδα του θέματος που γράφεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 910F είναι ο snapdragon? Ναι είναι με snapdragon, καλοδούλευτο! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts