giorgos_dinamik Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Μόλις πήγα και το είδα. Το είχανε σε μαύρο.βασικά ήθελα να το δω σε άσπρο αλλά φοβάμαι να μην λερωθει εύκολα πίσω. Έχω Ζ2 και τα έβαλα δίπλα δίπλα...Εντάξει δεν θα δω πρόβλημα στο μέγεθος...έπαιξα λίγο μαζί του και μπορώ να πω μου άρεσε πολύ.. Έχω την εντύπωση ότι το Ζ2 ήταν ένα κλικ πιο γρήγορο. Λεπτομέρειες δηλαδή.. Από κάμερα μπορώ να περιμένω πολλά; Μπαταρία; Χτυπάω κάτι 7:30 οθόνης με το Sony.εδώ τις 6-6:30 τις έχουμε; Και τελευταίο ερώτημα ο ήχος..ακούγεται ικανοποιητικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω και γιαυτό δεν μπορώ να απαντήσω στην απορία σας. Γιατί να μετράτε γράμματα? Δεξιά από το textbox που γράφετε το μήνυμα και κάτω από το φακελάκι που είναι το κουμπί αποστολής δεν σας έχει ένα μετρητή? Που λέει πχ 35/1? Αυτό σημαίνει ότι έχετε ακόμα 35 χαρακτήρες από το πρώτο μήνυμα. Και επίσης τόσους μέχρι το επόμενο. Μετά το 0/3 θα γίνει mms. Απλό... Και το iPhone από ότι θυμάμαι ακριβώς το ίδιο έκανε. Τώρα αν πήγαινε με το iPhone και τώρα όχι το mms έχει ίσως να κάνει με τις ρυθμίσεις του mms. Μπες στον παροχό σου και βρες τις σωστές ρυθμίσεις. Edited November 22, 2014 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω και γιαυτό δεν μπορώ να απαντήσω στην απορία σας. Γιατί να μετράτε γράμματα? Δεξιά από το textbox που γράφετε το μήνυμα και κάτω από το φακελάκι που είναι το κουμπί αποστολής δεν σας έχει ένα μετρητή? Που λέει πχ 35/1? Αυτό σημαίνει ότι έχετε ακόμα 35 χαρακτήρες από το πρώτο μήνυμα. Και επίσης τόσους μέχρι το επόμενο. Μετά το 0/3 θα γίνει mms. Απλό... Και το iPhone από ότι θυμάμαι ακριβώς το ίδιο έκανε. Τώρα αν πήγαινε με το iPhone και τώρα όχι το mms έχει ίσως να κάνει με τις ρυθμίσεις του mms. Μπες στον παροχό σου και βρες τις σωστές ρυθμίσεις. Όταν λέω μετράω το λέω χαριτολογοντας , σαφώς και το έχω δει αυτό που έχει κάτω δεξιά... αλλά για να το πω άλλη μια φορά ...και θα σταματήσω γιατί σας ζάλισα. .. Όταν αλλάζει αυτόματα σε mms δεν λαμβάνουν το μήνυμα όλοι. .κάποια κινητά το λαμβάνουν κάποια όχι και κάποια θέλουν σύνδεση ίντερνετ. .. οπότε θα πρέπει να προσέχω όταν πάω να στείλω sms να μην ξεφύγω και γυρίσει σε mms λόγω πολλών χαρακτήρων του μηνύματος γιατί δεν είναι σίγουρο ότι ο παραλήπτης θα το πάρει το mms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Την αυτοματη παρακολουθηση ματιων οπως στο 3 που σε ακολουθει διαβαζοντας ενα site,mail κτλ ωστε να ανεβαινει/κατεβαινει η σελιδα δεν το εχει το 4 ή τουλαχιστον εγω οσο εψαξα δεν το βρηκα, υπαρχει η αυτοματη παρακολουθηση ωστε αν δεν κοιτας την οθονη να κλεινει αυτοματα (δεν ξερω εαν ειναι εδω και τα υπολοιπα που ανεφερα μια που δεν το δοκιμασα καθολου) Εχει επισης την απευθειας κληση (σηκωνοντας την συσκευη στο αυτι) Εξυπνη ειδοποιηση , οταν ειναι κλειστη η συσκευη κ την παρουμε στο χερι μας υπαρχει ειδοποιηση δονησης εαν εχουμε δεχτει καποια κληση μηνυμα κτλ Σιγαση/παυση με το γυρισμα της συσκευης αναποδα ή βαζοντας την παλαμη πανω στην συσκευη Και το αυτοματο screen shot σαρωνοντας την οθονη με την παλαμη απο την μια μερια στην αλλη... Νομιζω οτι δεν εχουν διαφορες ο f με τον c . Πως μπαινει η αυτοματη παρακολουθηση ματιων στο Note 3; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Πως μπαινει η αυτοματη παρακολουθηση ματιων στο Note 3; Αν έχεις note 3 πήγαινε ρυθμίσεις - εργαλεία-έξυπνη οθόνη -και διαλέγεις έξυπνη παύση, έξυπνη κυλιση,έξυπνη περιστροφή (Αυτά το note 4 δεν τα εχει) Για κάποιο λόγο δεν ανεβάζει την φώτο που έβγαλα στο note 3, είναι σε αναμονή από το φόρουμ. ..μόλις ξεκολλήσει θα βάλω και την φώτο! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Χρόνια τώρα η αγαπημένη μου σειρά s της Samsung έχει περάσει όλη από τα χέρια μου. Διαβάζοντας από την αρχή το θέμα και βλέποντας το στα public από κοντά μου άρεσε πάρα πολύ! Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ κανένα από την σειρά note, μέχρι που πριν μερικές μέρες πήρα ένα μεταχειρησμενο note 3 neo. Δώρο για τον αδερφό μιας και δεν ασχολείται με τεχνολογία αλλά ήθελε ένα κινητο με μεγαααλη οθόνη από ότι μου είπε. Το δούλεψα λίγες μέρες και κατάλαβα τους υποστηρικτές των note. Πραγματικά κατηγορία από μόνο του. Από το νέο έτος και αν όλα πάνε καλά, είμαι για note 4. Και πιστεύω από τότε και στο εξής δεν θα μου κάνει κανένα άλλο παρά μόνο το νέο νοτε! Τελικά αν δεν δουλέψεις note, δεν ξέρεις τι χάνεις. Το s5 τώρα μου φαίνεται "παιδικό"! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Με το καλό να παραλάβεις με το νέο έτος! !! Όντως αν κάποιος δεν το δει από κοντά και δεν το δουλέψει δεν μπορεί να το καταλάβει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Once you go Note, you never go back :D. Ισχύει για τη μεγάλη πλειοψηφια των Note users. Δε μπορώ να με φανταστω με smartphone χωρίς πενάκι πλέον. Ειναι μακράν το μεγαλύτερο deal breaker για μενα . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Once you go Note, you never go back :D. Ισχύει για τη μεγάλη πλειοψηφια των Note users. Δε μπορώ να με φανταστω με smartphone χωρίς πενάκι πλέον. Ειναι μακράν το μεγαλύτερο deal breaker για μενα . Χα χα χα επιστροφή στο ...... Μέλλον !!!! Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Και που να ξέραμε όλα όσα κανει το πενάκι....... Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Και που να ξέραμε όλα όσα κανει το πενάκι....... ... σε 7' S Pen Lesson Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Με το csc...χρειαζεται κατι για να παιρνω αναβαθμισεις ..δεν θυμαμε.... Γιατι δεν βαζεις την Ελληνικη unbranded? CSC οπως ειπε και ο φιλος, δεν εχει σημασια. Φτιαχνεται μονο του. Αλλα δεν χρειαζεται επαναφορα. Απλα περνας την ROM και εισαι ετοιμος. Εγω που αλλαζω συνεχως ROMs (official παντα, για να μην χασω εγγυηση) στο Note 10.1 2014 απλα την περναω (οποιαδηποτε unbranded ευρωπαικη) και συνεχιζω να το χρησιμοποιω. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Ξέρει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα για φωτογραφίες που να μπορώ να βάζω την υπογραφή μου; Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Η κορυφαία κοτσάνα στην όλη υπόθεση με τους 160 και 70 χαρακτήρες είναι ότι αν γράψεις με αγγλικούς χαρακτήρες δουλεύουν κανονικά οι 160, αν πας σε ελληνικά επί τόπου σε πάει κάτω από τους 70 ανάλογα τί έχεις γράψει μέχρι τότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Samsung is pushing out an update to all unlocked and carrier-branded variants of its current flagship smartphone, the Note 4, located in Germany and Greece. Weighing in at 137MB, this upgrade doesn’t bring much to the table in terms of added functionality, but it does include a handful of performance and stability improvements. The full changelog for update, build number N910FXXU1ANK4, can be seen below: System improvements: Radio stability improvement Application improvements: Camera stability FM Radio stability To initiate the upgrade manually, make sure you’re connected to a Wi-Fi network. Then, from the home screen, press the Menu key, followed by Settings. Scroll to the bottom and tap ‘About Device’, then ‘Software Update and ‘Update Now’. * Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τι fm radio stability είναι αυτό.Έχει Ραδιόφωνο fm το Νοτε 4; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Η κορυφαία κοτσάνα στην όλη υπόθεση με τους 160 και 70 χαρακτήρες είναι ότι αν γράψεις με αγγλικούς χαρακτήρες δουλεύουν κανονικά οι 160, αν πας σε ελληνικά επί τόπου σε πάει κάτω από τους 70 ανάλογα τί έχεις γράψει μέχρι τότε... Δεν είναι καθόλου κοτσάνα. Στο πρωτόκολλο GSM μπορεί να μεταφέρει sms μεγέθους το πολύ 140x8bit. Όταν γράφεις αγγλικά ή ελληνικά κεφαλαία, χρησιμοποιεί την GSM κωδικοποίηση που θέλει 7bit για κάθε χαρακτήρα. Οπότε έχεις 160 χαρακτήρες ((140x8)/7). Με 7bit έχεις ένα αλφάβητο από 128 χαρακτήρες. Εκτός από τους αγγλικούς χαρακτήρες και κάποιους ειδικούς χαρακτήρες, μέσα στους 128 είναι και τα κεφαλαία ελληνικά (και ειδικοί χαρακτήρες των ισπανικών, γαλλικών, γερμανικών κλπ). Αν τώρα βάλεις μέσα ένα χαρακτήρα που δεν είναι μέσα στους 128, πχ ελληνικά μικρά ή κεφαλαία αλλά με τόνο, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσεις 7bit. Γυρνάει σε κωδικοποίηση UCS-2, η οποία όμως χρησιμοποιεί 16bit για κάθε χαρακτήρα. Το συνολικό μέγεθος του μηνύματος στο δίκτυο παραμένει το ίδιο, αλλά τώρα θέλεις διπλάσιο χώρο για κάθε ένα χαρακτήρα. Οπότε έχεις μόνο 70x16bit, γιατί απλά τόσα μόνο χωράει το sms. Edited November 23, 2014 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Διανύουμε τη 2η δεκαετία από την έλευση των κινητών τηλεφώνων και απορώ πράγματα που ισχύουν από την πρώτη στιγμή (GSM), τα "ανακαλύπτουμε" σήμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Δεν είναι τι ανακαλύπτεις σημερα, οι περισσότεροι δεν είχαν ασχολείθει καν, απλά έστελναν μηνύματα. Στα παλιά όταν τελειώνει το μέγιστο των χαρακτήρων αναγκαζόσουν να το στείλεις και συνεχιζες να γράφεις καινουριο ενώ στα καινούρια (τουλάχιστον στα i phone) έγραφες μέχρι να στείλεις και αυτό έκανε τον διαχωρισμό αν θα πάει σαν πολλά sms ή αν ο παραλειπτης είχε νετ πήγαινε σαν imsg κάτι που στα Samsung δεν ισχύει. ... Αλλά το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι αυτό που έγραψες. .. ότι διανύουμε την 2η δεκαετία από την έλευση των κινητών και αυτά που ίσχυαν από την πρώτη ημέρα ισχύουν και σήμερα. .. εξέλιξη πέρα των κινητών γιοκ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Διανύουμε τη 2η δεκαετία από την έλευση των κινητών τηλεφώνων και απορώ πράγματα που ισχύουν από την πρώτη στιγμή (GSM), τα "ανακαλύπτουμε" σήμερα. Νομίζω ότι έχουμε μπει ήδη στην 3η... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Δεν είναι καθόλου κοτσάνα. Στο πρωτόκολλο GSM μπορεί να μεταφέρει sms μεγέθους το πολύ 140x8bit. Όταν γράφεις αγγλικά ή ελληνικά κεφαλαία, χρησιμοποιεί την GSM κωδικοποίηση που θέλει 7bit για κάθε χαρακτήρα. Οπότε έχεις 160 χαρακτήρες ((140x8)/7). Με 7bit έχεις ένα αλφάβητο από 128 χαρακτήρες. Εκτός από τους αγγλικούς χαρακτήρες και κάποιους ειδικούς χαρακτήρες, μέσα στους 128 είναι και τα κεφαλαία ελληνικά (και ειδικοί χαρακτήρες των ισπανικών, γαλλικών, γερμανικών κλπ). Αν τώρα βάλεις μέσα ένα χαρακτήρα που δεν είναι μέσα στους 128, πχ ελληνικά μικρά ή κεφαλαία αλλά με τόνο, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσεις 7bit. Γυρνάει σε κωδικοποίηση UCS-2, η οποία όμως χρησιμοποιεί 16bit για κάθε χαρακτήρα. Το συνολικό μέγεθος του μηνύματος στο δίκτυο παραμένει το ίδιο, αλλά τώρα θέλεις διπλάσιο χώρο για κάθε ένα χαρακτήρα. Οπότε έχεις μόνο 70x16bit, γιατί απλά τόσα μόνο χωράει το sms. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, και έτσι κοτσάνα είναι δεν αλλάζει κάτι. Να μπορώ να γράψω με μικρά αγγλικά 160 χαρακτήρες, ενώ με μικρά ελληνικά 70... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλημέρα. Το galaxy note edge τι ακριβώς είναι βρε παιδιά; Άλλο μοντέλο είναι απο το 4; Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Μου άρεσε όμως πολύ η ενεργή δεξιά μπάρα δίπλα στην οθόνη!!!! Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλημέρα. Το galaxy note edge τι ακριβώς είναι βρε παιδιά; Άλλο μοντέλο είναι απο το 4; Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Μου άρεσε όμως πολύ η ενεργή δεξιά μπάρα δίπλα στην οθόνη!!!! Καλημέρα, άντε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399823 να μάθεις περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, και έτσι κοτσάνα είναι δεν αλλάζει κάτι. Να μπορώ να γράψω με μικρά αγγλικά 160 χαρακτήρες, ενώ με μικρά ελληνικά 70... Υπάρχει πληθώρα εφαρμογών σμς στο μάρκετ που έχουν την επιλογή να μετατρέπουν αυτόματα το κείμενο που έχεις συντάξει σε κεφάλαια για να στέλνεις πάντα 160 χαρακτήρες ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι τι ανακαλύπτεις σημερα, οι περισσότεροι δεν είχαν ασχολείθει καν, απλά έστελναν μηνύματα. Στα παλιά όταν τελειώνει το μέγιστο των χαρακτήρων αναγκαζόσουν να το στείλεις και συνεχιζες να γράφεις καινουριο ενώ στα καινούρια (τουλάχιστον στα i phone) έγραφες μέχρι να στείλεις και αυτό έκανε τον διαχωρισμό αν θα πάει σαν πολλά sms ή αν ο παραλειπτης είχε νετ πήγαινε σαν imsg κάτι που στα Samsung δεν ισχύει. ... Αλλά το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι αυτό που έγραψες. .. ότι διανύουμε την 2η δεκαετία από την έλευση των κινητών και αυτά που ίσχυαν από την πρώτη ημέρα ισχύουν και σήμερα. .. εξέλιξη πέρα των κινητών γιοκ!!! Ναι αφού είχα και στο 3310 Skype, viber, hangouts, Facebook messenger κτλ Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Υπάρχει πληθώρα εφαρμογών σμς στο μάρκετ που έχουν την επιλογή να μετατρέπουν αυτόματα το κείμενο που έχεις συντάξει σε κεφάλαια για να στέλνεις πάντα 160 χαρακτήρες Ναι εντάξει, αλλά δεν θέλω να είναι κεφαλαία τα γραπτά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts