Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκατσε καλα το τζαμακι? γιατι υπαρχουν θεματα λογω κουρμπας στις ακρες...

απο που το πηρες?

μπορεις να ανεβασεις καποια φωτο?

Στο δικο μου λευκο, το τζαμακι εχει τελεια εφαρμογη. Δεν εχει καποιο κενο απο τη μια πλευρα.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο δικο μου λευκο, το τζαμακι εχει τελεια εφαρμογη. Δεν εχει καποιο κενο απο τη μια πλευρα.

ποιο εχεις παρει?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

εκατσε καλα το τζαμακι? γιατι υπαρχουν θεματα λογω κουρμπας στις ακρες...

απο που το πηρες? μηπως ειναι αυτο?

μπορεις να ανεβασεις καποια φωτο?

Αυτό είναι... Η αλήθεια όμως είναι ότι στις άκρες έχει κενό παιδιά...

Πιο τζάμι έχεις βάλει αδερφέ και δεν έχεις κενά στις πλευρές?

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Sorry παιδια νομιζα οτι λεγατε για το gap που ειχαν καποια Ν4!

Το screen protector της spiegen εχω και κλασσικα εχει κενα γυρω γυρω... :X

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Αυτό είναι... Η αλήθεια όμως είναι ότι στις άκρες έχει κενό παιδιά...

Πιο τζάμι έχεις βάλει αδερφέ και δεν έχεις κενά στις πλευρές?

Επειδη το χα ψαξει στο xda δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο να πιανει οπως πχ καθεται στο 3 που ειναι flat...ολα αφηνουν λιγοτερο ή περισσοτερο κενο και ΠΑΡΑ πολλα φτηνα ακριβα εκαναν στις ακρες το halo εφε οπως το λενε ...

Συγκεκριμενα για 2,3 γραφανε οτι καθονταν καλα...

Edited by anergos13

Οκ. Πάντως η αίσθηση στο γυαλί που έχω ειναι κορυφαία για όσους ενδιαφέρονται.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

σου ειναι ευκολο να ανεβασεις μια φωτο για να δουμε τα κενα που αφηνει.?

Συμφωνώ με τον Στρατό για τις τιμές του λειτουργικου συστηματος,οτι είναι σε φυσιολογικά επίπεδα σύμφωνα με τον χρόνο αναμονής. Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι ότι το 16% καταναλωσης οθονης πρέπει να το έχει πάρει με πολύ μικρες τιμες φωτεινοτητας (πρεπει να εχει την φωτεινοτητα πολυ κατω απο τη μεση) και σε συνάρτηση με τον χρονο screen on,το τελικο αποτελεσμα δεν μπορεις να το πεις καλό.

Auto +2 πάντα το δουλεύω

Auto +2 πάντα το δουλεύω

Εγώ τα βρίσκω όλα πολύ φυσιολογικά φίλε με πολύ καλές τιμές.

Μην ανησυχείς για τίποτα.

Εγώ τα βρίσκω όλα πολύ φυσιολογικά φίλε με πολύ καλές τιμές.

Μην ανησυχείς για τίποτα.

Καμία απολύτως ανησυχίας

είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της μπαταριάς

:D

Το έχει γυρίσει κάνενας σε art; Υπάρχουν διαφορές σε σχέση με την dalvik? από εφαρμογές υπάρχουν ασυμβατότητες;

το ειχε γυρισει καποιος απο οσο θυμαμαι και του εβγαζε καποια προβληματα ! αργουσε να ανοιξει το κινητο αρκετα και στο φωρτομα εφαρμογων ! δεν δουλευει ακομα καλα σε 4.4.4 ! αναμονη για Lollipop

Έχω το κινητό μια εβδομάδα περίπου. Σε λειτουργία 4G τις πρώτες 2 ημέρες οταν έπεφτε πολύ χαμηλά το σήμα αντι να γυρνάει σε 3G κτλ. έδειχνε ελάχιστο σήμα και οταν έπαιρνα τηλέφωνο απο το σταθερό στο κινητό, δεν κτυπούσε (εβγαζε μήνυμα η κλήση σας προωθείται). Απο τοτε εχω απενεργοποιήσει το 4G και το δουλεύω μόνο σε 3G και δουλεύει μια χαρά. Τι λέτε να συμβαίνει; Υπάρχει λύση;

Έχω ένα θέμα με τα μηνύματα. Όταν στέλνω πολλές φορές πάει σαν mms και δεν γίνεται άμεση παράδοση. .άσχετα με το δωρεάν που έχω στα mms. Εγώ θέλω να πηγαίνουν σαν κανονικά μηνύματα. ..ξέρετε τι φταίει?

Edit

Το βρήκα. ..

Μάλλον το ότι ήταν τα SMS σε unicode και όχι σε gsm που δίνει παραπάνω χαρακτήρες. ..το θέμα είναι πως άλλαξε μόνο του....

Edited by xiou

Έχω το κινητό μια εβδομάδα περίπου. Σε λειτουργία 4G τις πρώτες 2 ημέρες οταν έπεφτε πολύ χαμηλά το σήμα αντι να γυρνάει σε 3G κτλ. έδειχνε ελάχιστο σήμα και οταν έπαιρνα τηλέφωνο απο το σταθερό στο κινητό, δεν κτυπούσε (εβγαζε μήνυμα η κλήση σας προωθείται). Απο τοτε εχω απενεργοποιήσει το 4G και το δουλεύω μόνο σε 3G και δουλεύει μια χαρά. Τι λέτε να συμβαίνει; Υπάρχει λύση;

Ειναι σχετικα καινουρια/4G η SIM σου; Γιατι ειχα αυτο το προβλημα με το Note 3.

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Καλημερα συναγωνιστες!

Θα ηθελα τρεις τεσσερις απαντησεις απο μερους σας:Γιατι προτιμησατε αγορασατε το μοντελο F και οχι το C?Πειτε μου αν εινσι ευκολο δυο τρεις λογους που σας ωθησαν στην επιλογη αυτη.

Ρωταω γιατι ειμαι διχασμενος και δεν ξερω αν θα προτιμησω το τετραπυρηνο η το οχταπυρηνο!

Ευχαριστω και

Καλη σας μερα!

Θανο,

Εγω χτες πηρα το 4πυρηνο γιατι πρωτον τραβαει 4k video, δευτερον νομιζω εχει καλυτερη gpu και εχει μεγαλυτερη υποστηριξη απο xda αν αποφασισεις να ρουταρεις.

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Θανο,

Εγω χτες πηρα το 4πυρηνο γιατι πρωτον τραβαει 4k video, δευτερον νομιζω εχει καλυτερη gpu και εχει μεγαλυτερη υποστηριξη απο xda αν αποφασισεις να ρουταρεις.

το οκτα δεν τραβαει βιντεο 4k?

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

το οκτα δεν τραβαει βιντεο 4k?

φυσικα και τραβαει! ιδια κινητα ειναι μονο ο επεξεργαστης και το μοντεμ για το 4G δικτυο αλλαζει !

φυσικα και τραβαει! ιδια κινητα ειναι μονο ο επεξεργαστης και το μοντεμ για το 4G δικτυο αλλαζει !

Εισαι σιγουρος? εγω εχω διαβασει οτι τραβαει μεχρι full hd

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Εισαι σιγουρος? εγω εχω διαβασει οτι τραβαει μεχρι full hd

Μαλλον το C τραβαει αναλυση μεχρι mms.:lol:

Κανονικα τραβαει 4Κ βιντεο το εχω στην κατοχη μου 10 ημερες.Λοιπον οι διαφορες ειναι στο μοντεμ το εχουμε γραψει 100φορες.Το Ν910C φοραει μοντεμ 2013 της Sony Cat4 150mbps ενω το N910F φοραει intel 2014 Cat6 300mbps (κατι τρεχει στα γυφτικα εδω καλα καλα δεν πιανει 3g σε ορισμενες περιοχες).Tο Ν910C εχει καλυτερη αυτονομια στην μπαταρια αλλα δεν εχει ολα τα air gestures που εχει το N910F απλα πραγματα.Σε ολα τα αλλα ειναι ιδια.Α και οτι ο Οcta core exynos ειναι ελαχιστα ποιο γρηγορος.Εγγυηση εχει κανονικα αλλα πρωτου κανεις την παραγγελια να ζητησεις το imei της συσκευης για να το επιβεβαιωσεις στην Samsung Hellas αν σου καλυπτει την συσκευη.Πολλα παιδια στο topic με το N910C εχουμε Ουγγαρεζικη συσκευη και μας καλυπτει με Πανευρωπαικη εγγυηση.

Edited by Rospy7

Ειναι σχετικα καινουρια/4G η SIM σου; Γιατι ειχα αυτο το προβλημα με το Note 3.

Ναι η sim ειναι καινουρια την παρελαβα την μερα που πηρα το κινητο. Το δοκιμασα και εξακολουθει να το παρουσιαζει το προβλημα.

Να αλλάξω sim?

Ναι η sim ειναι καινουρια την παρελαβα την μερα που πηρα το κινητο. Το δοκιμασα και εξακολουθει να το παρουσιαζει το προβλημα.

Να αλλάξω sim?

Αν παρελαβες σημερα, τοτε καινουρια ειναι. Δεν φταιει η SIM. Φταιει κατι με το κινητο. Εδω που μενω εγω, εχω συνηθως 1-2 γραμμες 4G και οταν δεν πιανει καλα με γυρναει κατευθειαν σε 3G.

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Μαλλον το C τραβαει αναλυση μεχρι mms.:lol:

Κανονικα τραβαει 4Κ βιντεο το εχω στην κατοχη μου 10 ημερες.Λοιπον οι διαφορες ειναι στο μοντεμ το εχουμε γραψει 100φορες.Το Ν910C φοραει μοντεμ 2013 της Sony Cat4 150mbps ενω το N910F φοραει intel 2014 Cat6 300mbps (κατι τρεχει στα γυφτικα εδω καλα καλα δεν πιανει 3g σε ορισμενες περιοχες).Tο Ν910C εχει καλυτερη αυτονομια στην μπαταρια αλλα δεν εχει ολα τα air gestures που εχει το N910F απλα πραγματα.Σε ολα τα αλλα ειναι ιδια.Α και οτι ο Οcta core exynos ειναι ελαχιστα ποιο γρηγορος.Εγγυηση εχει κανονικα αλλα πρωτου κανεις την παραγγελια να ζητησεις το imei της συσκευης για να το επιβεβαιωσεις στην Samsung Hellas αν σου καλυπτει την συσκευη.Πολλα παιδια στο topic με το N910C εχουμε Ουγγαρεζικη συσκευη και μας καλυπτει με Πανευρωπαικη εγγυηση.

Απλά για την ιστορία: όλα σωστά μόνο που το F έχει μόντεμ της qualcomm lte cat6 στα 28nm, το U είναι που έχει το intel lte cat6 στα 20nm. :)

Μία ερώτηση παιδιά,

Πρώτα ο θεός, τα Χριστούγεννα θα είμαι Καναδά, και σκέφτομαι να πάρω το Note 4 από εκεί, θα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά στην Ευρώπη, όταν γυρίσω;

Παίζει να έχω κάποιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

Μία ερώτηση παιδιά,

Πρώτα ο θεός, τα Χριστούγεννα θα είμαι Καναδά, και σκέφτομαι να πάρω το Note 4 από εκεί, θα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά στην Ευρώπη, όταν γυρίσω;

Παίζει να έχω κάποιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

Θα πρέπει να αγοράσεις την έκδοση F ή C για δίκτυα 4G. Φυσικά για εγγύηση θα πρέπει να πηγαίνει στον Καναδά.

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)