Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά επειδή με το note 3 μου είχα μεγάλο πρόβλημα με την υπερθέρμανση, ειδικά όταν έπαιζα βαριά 3d games για πάνω από 15 λεπτά, το κινητό έκαιγε και μου έριχνε την φωτεινότητα στο μισό περίπου με μήνυμα (στις ρυθμίσεις) ότι η φωτεινότητα μειώθηκε για αποφυγή υπερθέρμανσης. Θα ήθελα κάποιος με note 4 exynos αλλά και snapdragon να τρέξει απανωτά το antutu benchmark 3-4 φορές, και να μου πει εαν του βγάζει ίδιο σκορ συνέχεια. Εαν την δεύτερη και τρίτη φορά το σκορ πέφτει αυτό σημαίνει οτι λόγω θερμοκρασίας ενεργοποιείται το throttling. Όπως επίσης να μου πει εαν το κινητό ρίχνει την φωτεινότητα όταν και αν ζεσταίνεται πολύ. Είχα στείλει για αντικατάσταση 3 συσκευές μέχρι να πετυχω μια σχετικά καλή και από οτι φαίνεται είναι τι θα σου τύχει, δηλαδη αν ειναι καλο κομματι η όχι (ειδικα το πρωτο που ειχα πάρει, ακομα και με ενα απλο σερφαρισμα βαρουσε κοφτες και εριχνε φωτεινότητα). Από οτι διαβασα ο exynos είναι στα 20nm ενώ ο snapdragon στα 28nm, αρα ίσως αυτό να σημαίνει λιγότερη παραγωγή θερμότητας για τον exynos. Θα ήθελα να ξεκαθαριστεί λιγο το τοπίο όσον αφορά αυτό το πρόβλημα της υπερθέρμανσης πριν παω για αγορα note 4, διοτι το έχουν κι αλλες παλιότερες συσκευές μεχρι τωρα με snapdragon 800.

Παιδιά τα μοντέλα με exynos SM-N910C,U και K παίζουν κανονικά LTE στην Ελλάδα αλλά μόνο το C μπορεί να έχει εγγύηση εφόσον προορίζεται για Ευρώπη.

Εγώ πάντως έχω χάσει την μπάλα :mad:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Άρα ένα μείον σε όποιον πάρει το C είναι ότι δεν θα πάρει την Lolipop σχτικά γρήγορα ?

Δεν το ξέρω αλλά από ότι βλέπω δεν το γράφει. .. μήπως αυτό που έχει πρώτο είναι όλα όσα έχουν exynos? ?

........

Γενικά όλα τα κινητά ανεβάζουν θερμοκρασία όταν έχουν αυξημένες απαιτήσεις παίζοντας παιχνίδια, προφανώς το ίδιο θα ισχύει και εδώ. . Άς μας πει όμως κάποιος που παίζει μια που εγώ δεν παιζω!

το πιο πιθανο ειναι να εννοουν ολα με τον exynos εχει βγαλει τοσα διαφορετικα μοντελα δεν νομιζω να τα λεει ενα ενα ξεχωριστα ! ουσιαστικα δυο κατηγοριες εχει εναν με exynos και εναν με snap!

Εγώ δεν έχω δει τέτοια λεπτομέρεια πουθενά που να αναφέρει ότι θα πάρουν τα μεν ή το δε πρώτα.

Φιλικά Γιώργος

Εγω απ οτι εχω παρατηρησει παντως, ζεστενεται πιο πολυ απο το 3.

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Πιθανον ειναι αναλογα με την χρηση...εμενα ειναι μια χαρα δεν εχω νιωσει υπερβολικη ζεστη (με snapdragon), ενω το note 3 που εχει η γυναικα μου ζεσταινεται αρκετα..

Επισης θα βοηθουσε αρκετα ωστε να βγαλουμε καποιο συμπερασμα, μια που υπαρχουν 2 εκδοσεις να λεμε κ ποιο εχουμε... snapdragon ή exynos

Εγώ πάντως έχω χάσει την μπάλα :mad:.

Γιατί, όλοι μιλάνε ότι πρέπει να αγοράσεις το SM-N910C για exynos. Εγώ θα προτιμήσω την έκδοση με snapdragon μάλλον.

Φιλικά Γιώργος

@AudiTT, έτρεξα 4 απανωτά Antutu (αφορμή να πέσει λιγάκι η μπαταρία), στα πρώτα 2 έβγαλε 49000 και στα επόμενα δύο έβγαλε 47000 με θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη από 38.5 όπου πλέον ένιωσα περιμετρικά το μεταλλικό πλαίσιο πρώτη φορά ζεστό.. Μπαταρία έχανε περίπου 2% ανά κύκλο με φωτεινότητα πάνω από την μέση.. Αυτά :)

Με Exynos εγώ

Edited by efthimis31

Πιθανον ειναι αναλογα με την χρηση...εμενα ειναι μια χαρα δεν εχω νιωσει υπερβολικη ζεστη (με snapdragon), ενω το note 3 που εχει η γυναικα μου ζεσταινεται αρκετα..

Επισης θα βοηθουσε αρκετα ωστε να βγαλουμε καποιο συμπερασμα, μια που υπαρχουν 2 εκδοσεις να λεμε κ ποιο εχουμε... snapdragon ή exynos

Σωστα, το Snap εχω.

να ζοριζεται και να θερμενεται παντος το μοντελο με τον exynons οπως με τον snap το θεωρω προσωπικα πολυ δυσκολο! καλυτερα θα ρολαρι αυτο με τον exynos περισσοτερους πυρινες και καλυτερη αρχιτεκτονικη! και αυτονομια συναμα! :cool:

Εμενα παντως με στισημο κατεβασμα εφαρμογων φωτογραφιες σερφαρισμα δεν ενοιωσα την συσκευη να καει.Ζεστη ηταν σε πολυ λογικα πλαισια αλλα να καιει με τιποτα.

Φοβερη συσκευη μου αρεσε αρκετα πολυ πιο ωραιο απο το S5 που ειχα.Λαγκ δεν ειδα παρολο που κατεβαζα καπου στις 200+ εφαρμογες συνεχομενα σεταρα μειλς και διαφορα ψιλο σκαλισματα.

Αυτο που με ανησυχει παντως ειναι το μεταλλο γυρω γυρω που θα γρατσουνιστει-ξεβαψη πολυ ευκολα.

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμενα παντως με στισημο κατεβασμα εφαρμογων φωτογραφιες σερφαρισμα δεν ενοιωσα την συσκευη να καει.Ζεστη ηταν σε πολυ λογικα πλαισια αλλα να καιει με τιποτα.

Φοβερη συσκευη μου αρεσε αρκετα πολυ πιο ωραιο απο το S5 που ειχα.Λαγκ δεν ειδα παρολο που κατεβαζα καπου στις 200+ εφαρμογες συνεχομενα σεταρα μειλς και διαφορα ψιλο σκαλισματα.

Αυτο που με ανησυχει παντως ειναι το μεταλλο γυρω γυρω που θα γρατσουνιστει-ξεβαψει πολυ ευκολα.

@AudiTT, έτρεξα 4 απανωτά Antutu (αφορμή να πέσει λιγάκι η μπαταρία), στα πρώτα 2 έβγαλε 49000 και στα επόμενα δύο έβγαλε 47000 με θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη από 38.5 όπου πλέον ένιωσα περιμετρικά το μεταλλικό πλαίσιο πρώτη φορά ζεστό.. Μπαταρία έχανε περίπου 2% ανά κύκλο με φωτεινότητα πάνω από την μέση.. Αυτά :)

Με Exynos εγώ

φιλε μου το 38.5 που κοιτουσες μαλλον ηταν ο αισθητηρας θερμοκρασιας της μπαταριας. Γιαυτο ηταν και τοςο χαμηλη. Για μα διαβασεις τον αισθητηρα θερμοκρασιας της cpu χρειαζεται να εγκαταστησεις το system tuner, αλλα για να μπορεις να βλεπεις και live την θερμοκρασια του cpu επανω στην μπαρα του android τοτε θελει root...καλο θα ηταν να ειχες manual την φωτεινοτητα στο τερμα για να μπορεις να καταλαβεις εαν στην εριξε λογω υπερθεμανσης η οχι..

φιλε μου το 38.5 που κοιτουσες μαλλον ηταν ο αισθητηρας θερμοκρασιας της μπαταριας. Γιαυτο ηταν και τοςο χαμηλη. Για μα διαβασεις τον αισθητηρα θερμοκρασιας της cpu χρειαζεται να εγκαταστησεις το system tuner, αλλα για να μπορεις να βλεπεις και live την θερμοκρασια του cpu επανω στην μπαρα του android τοτε θελει root...καλο θα ηταν να ειχες manual την φωτεινοτητα στο τερμα για να μπορεις να καταλαβεις εαν στην εριξε λογω υπερθεμανσης η οχι..

Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια (που χρόνος δυστυχώς) οπότε δεν με ενδιαφέρει η απόδοση της συσκευής σε αυτό το επίπεδο.. Κάποιο από τα παιδιά μπορεί να το τεστάρει και να δει την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Από την πείρα μου πάντως δείχνει να μην ζεσταίνεται παρά μόνο κάτω από ειδικές συνθήκες

γιατι δινετε τοση σημασια στο antutu και στο καθε αντουτου χαρειτε την συσκευη η οποια ειναι τουμπανο ετσι και αλλιως!

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Με το CpuTemp μπορεις να εχεις overlay πανω στο κεντρο και χωρις root για να βλεπεις θερμοκρασια CPU (αν θες το κουνας κι ολας οπου θες στην οθονη)

Τελικα τα exynos εχουν στην καμερα τον αισθητηρα της sony??? Ή η samsung τον βαζει μονο στους snapdragon?

Αυτά τα δώρα ισχύουν ?

Audible Free 3 month subscription to Audible

The Wall Street Journal Free 6 month subscription to The Wall Street Journal

Kindle for Samsung 1 free eBook per month through Samsung Book Deals

NYTimes – Breaking News Free 12 week subscription to NYTimes – Breaking News

Bloomberg Businessweek+ Free 1 year subscription to Bloomberg Businessweek+

OnLive Free 3 month subscription to OnLive

100% Games 3,250 free gems in Dungeon Hunter 4 game

Diddeo Free unlocked frame feature on Diddeo

AmpliTube LE Free unlocked features on AmpliTube LE

SketchBook for Galaxy Free unlocked professional-grade paint and drawing software with Pro features

Parallels Access Free 6 month subscription to Parallels Access

ArtRage Free download of ArtRage

Dropbox Free 50 GB of Dropbox space for 2 years for new users

RealPlayer Cloud Free 6 month premium membership to RealPlayer Cloud

Pocket Free premium subscription to Pocket for 6 months

Hancom Office 2014 Free download of Hancom Office’s Office Editor for unlimited period

Magisto Free 3 months of Magisto Premium

CameraAce Free 6 months of premium features from CameraAce – Photo Slideshow

Perfect365 8 premium animation effects on Perfect365

PayPal Visit http://www.paypal.com/samsung to get access to special deals from some of your favorite online stores. Consumers can shop using a variety of offers with a combined savings of $50 or more.

Life360 Free 6 months of Life360 premium service

Workout Trainer Free 6 months of Workout Trainer Pro+

TripAdvisor Exclusive functionality for users

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Τελικα τα exynos εχουν στην καμερα τον αισθητηρα της sony??? Ή η samsung τον βαζει μονο στους snapdragon?

Οχι, και τα 2 Sony εχουν. Απλα ο kernel που τρεχει στον Exynos διαβαζει διαφορετικα την καμερα και γι αυτο φαινεται να εχουν αλλο ονομα στα Exynos και αλλο στα Snapdragon.

Οσο για τα δωρακια, ναι:

http://www.gsmarena.com/samsung_details_the_gifts_you_get_with_the_note_4_and_note_edge-news-10138.php

Edited by Shadowjump

Οχι, και τα 2 Sony εχουν. Απλα ο kernel που τρεχει στον Exynos διαβαζει διαφορετικα την καμερα και γι αυτο φαινεται να εχουν αλλο ονομα στα Exynos και αλλο στα Snapdragon.

Οσο για τα δωρακια, ναι:

http://www.gsmarena.com/samsung_details_the_gifts_you_get_with_the_note_4_and_note_edge-news-10138.php

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-4-teardown-reveals-that-it-uses-Sony-IMX240-camera-sensor_id61990

Και εδώ μιλάει για Sony. Πάντως σε παλιότερες αναρτήσεις είχε ειπωθεί ότι η έκδοση με τον 805 είχε Sony και με τον Exynos Samsung.:confused:

Φιλικά Γιώργος

Καλημερα παιδια, ειμαι Ντουμπαι και σκέφτομαι να το τσιμπήσω. Καπου 600€

Εχει υπάρξει κανενα προβλημα; Η έκδοση με το 4G ειναι ενταξει για Ελλαδα;

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Καινούρια αναβάθμιση λογισμικού σήμερα γύρω στα 50mb...

Τελικά εκτός τον άλλον φαίνεται ότι στις αναβαθμίσεις είναι και εδώ πρωτοπόρο το u παιδιά...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλημερα παιδια, ειμαι Ντουμπαι και σκέφτομαι να το τσιμπήσω. Καπου 600€

Εχει υπάρξει κανενα προβλημα; Η έκδοση με το 4G ειναι ενταξει για Ελλαδα;

Θα πρέπει να βάλεις μια τοπική κάρτα και να κάνεις τις πρώτες κλήσεις για να ξεκλειδώσει το region lock.

Φιλικά Γιώργος

Θα πρέπει να βάλεις μια τοπική κάρτα και να κάνεις τις πρώτες κλήσεις για να ξεκλειδώσει το region lock.

Ναι εχω κάρτα σιμ εδω, οποτε ολα ειναι οκ ε;

Γενικα η τιμή ειναι καλη ή να περιμένω λιγο ακομη;;

Edited by filzazas
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Καινούρια αναβάθμιση λογισμικού σήμερα γύρω στα 50mb...

Τελικά εκτός τον άλλον φαίνεται ότι στις αναβαθμίσεις είναι και εδώ πρωτοπόρο το u παιδιά...

Επειδη δεν ξερω κ πολλα απο android, μια που μεχρι τωρα ειχα iphone, που σου λεει οτι εκανε αναβαθμιση απο την εικονα που ανεβασες? Ρωταω γιατι πριν λιγο ειδα να μου κατεβαζει αυτοματα στο galaxy store το hankom office κ λεω μηπως εχει καμια σχεση...

Αναβάθμιση λογισμικού λέω εγώ αδερφέ. Είναι το καινούργιο φιρμ που δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα η σαμμυ για όλες τις συσκευές της.

Η εικόνα δείχνει την μετά αναβάθμιση εποχή...

Edit.

Παιδιά κάτι μου λέει ότι Και την 5.0 πάλι πρώτοι θα την πάρουμε όσοι έχουμε το μοντέλο u....

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)