ohristou Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Λοιπον παιδια εχω ενα θεμα απο προχτες το οποιο με εχει ξενερωσει απιστευτα. Εχει αναφερθει ηδη οτι πολλοι απο εμας εχουν το θεμα με τα νερα που κανει η οθονη οταν την πιεζεις ειδικα στο κατω μερος της οθονης. Λοιπον το ειχα και εγω αυτο το θεμα αλλα δεν εδινα σημασια. Απο προχτες ομως δυο ποντους πιο πανω απο το κατω μερος της οθονης στην μεση ακριβως υπαρχει μια κηλιδα στο μεγεθος δακτυλου η οποια σε λευκο φοντο εχει μια ανοιχτη γκριζομπλε αποχρωση ενω σε κοκκινα και μπλε φοντο η περιοχη αυτη ειναι ελαφρως πιο σκουρα. Μην φανταστητε τιποτα ακραιο αλλα ειναι τοσο αισθητο ωστε το ατιμο το ματι να πεφτει εκει συνεχεια. Σε αυτο το σημειο δημιουργουνται τα νερα οταν πιεσω οποιοδηποτε σημειο της οθονης απο την μεση και κατω. Για αυτο πιστευω οτι το σημειο αυτο δεχεται ολο το φορτιο της πιεσης της μισης οθονης προφανως π γω κατασκευαστικης ατελειας και εφοσον το θεμα με τα νερα το εχουν πολλοι δεν ειναι μεμονωμενο. Το θεμα παντως ειναι οτι αυτη ησκια ειναι πλεον μονιμη. Για παρατηρήστε παιδια και εσεις προσεκτικα σε αυτο το σημειο και πειτε μου τι παιζει; Και το θεμα τωρα ειναι το εξης. Το παω για αλλαγη οθονης η το αφηνω ετσι; σερβις υπαρχει μονο στην αργυρουπολη; αν περασει μεσω εγγυησης πρεπει να πληρωσω τιποτα; σε εναμιση μηνα κινητο βαζει χερι τεχνικος η το αφηνω ετσι; το εχετε και αλλοι επομενως και να το φτιαξω αμα ειναι σχεδιαστικο θεμα της οθονης θα ξαναγινει οποτε καθομαι στα αυγα μου; ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. Ειμαι ψειρας το ξερω αλλα το ματι ολο εκει παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Λοιπον παιδια εχω ενα θεμα απο προχτες το οποιο με εχει ξενερωσει απιστευτα. Εχει αναφερθει ηδη οτι πολλοι απο εμας εχουν το θεμα με τα νερα που κανει η οθονη οταν την πιεζεις ειδικα στο κατω μερος της οθονης. Λοιπον το ειχα και εγω αυτο το θεμα αλλα δεν εδινα σημασια. Απο προχτες ομως δυο ποντους πιο πανω απο το κατω μερος της οθονης στην μεση ακριβως υπαρχει μια κηλιδα στο μεγεθος δακτυλου η οποια σε λευκο φοντο εχει μια ανοιχτη γκριζομπλε αποχρωση ενω σε κοκκινα και μπλε φοντο η περιοχη αυτη ειναι ελαφρως πιο σκουρα. Μην φανταστητε τιποτα ακραιο αλλα ειναι τοσο αισθητο ωστε το ατιμο το ματι να πεφτει εκει συνεχεια. Σε αυτο το σημειο δημιουργουνται τα νερα οταν πιεσω οποιοδηποτε σημειο της οθονης απο την μεση και κατω. Για αυτο πιστευω οτι το σημειο αυτο δεχεται ολο το φορτιο της πιεσης της μισης οθονης προφανως π γω κατασκευαστικης ατελειας και εφοσον το θεμα με τα νερα το εχουν πολλοι δεν ειναι μεμονωμενο. Το θεμα παντως ειναι οτι αυτη ησκια ειναι πλεον μονιμη. Για παρατηρήστε παιδια και εσεις προσεκτικα σε αυτο το σημειο και πειτε μου τι παιζει; Και το θεμα τωρα ειναι το εξης. Το παω για αλλαγη οθονης η το αφηνω ετσι; σερβις υπαρχει μονο στην αργυρουπολη; αν περασει μεσω εγγυησης πρεπει να πληρωσω τιποτα; σε εναμιση μηνα κινητο βαζει χερι τεχνικος η το αφηνω ετσι; το εχετε και αλλοι επομενως και να το φτιαξω αμα ειναι σχεδιαστικο θεμα της οθονης θα ξαναγινει οποτε καθομαι στα αυγα μου; ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. Ειμαι ψειρας το ξερω αλλα το ματι ολο εκει παει. Μολις εκανα το " τεστακι " που περιγραφεις...οντος ετσι ειναι και το δικο μου. Ξενερωσα απιστευτα,μαλλον θα το κανω ανταλλαγη με το πρωτο moto G ,δεν μπορω να βλεπω τετοια πραγματα σε συσκευη 2014. Δεν νομιζω να φτιαχνεται φιλε ,ας γραψει και καποιος αλλος. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εγώ παιδιά όσο και να το πιέσω(σε λογικά πάντα πλαίσια, όχι να κάνουμε ζημιά για να το τεστάρουμε) δεν εμφανίζει το παραμικρό. Οπότε δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το πάτε για επισκευή. Για αυτό το λόγο είναι η εγγύηση. Είναι σπαστικό να σου τύχει κάτι τέτοιο λόγω αστοχίας υλικού, αλλά είναι κάτι που προβλέπεται όταν κάτι παράγεται μαζικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εγώ που αλλάζω συσκευές κάθε εβδομάδα δεν έχω δεί ούτε μία οθόνη που να μην κάνει νερά όταν την πιέζεις. Το τηλέφωνο πουλάει σαν τρελλό σε όλον τον πλανήτη και δεν έχω συναντήσει αναφορές στο φαινόμενο των "νερών" της οθόνης. εγω αλλαζω σχεδον καθε 3-4 ημερες. Προχτες ειχα G2 και τετοια " χαζα" δεν εκανε ποτε οσο και να το πιεσα! Επισης ειχα αρχες του μηνα και ενα s4,ουτε εκεινο εκανε τετοια. Φυσικα κατι ειχα καταλαβει για το moto G αλλα νομιζα ετσι ειναι απο την " μανα " του. Ειναι καπως ενοχλητικο νομιζω,κριμα γιατι εχει ΦΟΒΕΡΗ οθονη (ποιοτητα και χρωματα). Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Το θεμα δεν ειναι τα νερα οταν το πιεζεις αλλα η κηλιδα που εχει μεινει πλεον μονιμα εκει ακουμπας την οθονη η οχι. Ε μετα απο καποιες φορες δημιουργησε μονιμα προβλημα στην οθονη η σε αυτο το σημειο ισως δεν ειναι τελειως επιπεδο το τζαμι και μετα απο καποιο καιρο δημιουργει μονιμο προβλημα στην οθονη. Σερβις μονο στην αργυρουπολη υπαρχει; και πληρωνεις για τον ελεγχο για κτι τετοιο εχω ακουσει; στα προηγουμενα κινητα μου που δεν ηταν σμαρτ οσες φορες αλλαχτηκε κατι εντος εγγυησης δεν πληρωσα φράγκο. Ουτε για ελεγχο ουτε για εργασια ουτε για ανταλλακτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Και εγώ μόλις έκανα το τεστ και δε βρήκα κάτι το μεμπτό, ούτε νερά ούτε και γραμμή . Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μου κάνει νερά αλλά πρέπει να το πατήσω επίτηδες λες και θέλω να κάνω ασκήσεις στους μυς του αντίχειρα Σε κανονική χρήση δεν είχα δει τίποτα και ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techlink Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Για να κανει νερα πρεπει να το πατησεις με δυναμη την οποια υπο κανονικες συνθηκες δεν θα χρειαστεις ΠΟΤΕ. Αυτο ισχυει για ολες τις οθονες LCD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 (edited) Ρε παιδια ειμαι σαφης σε αυτο που λεω. Στο σημειο αυτο που εκανε τα νερα οταν το πιεζα πλεον εχει μονιμη χρωματικη διαφορα χωρις να αγγιζω καν την οθονη. Τα νερα τα εκανε σε συγκεκριμενο σημειο στην μεση του κατω μερους την οθονης οπουδηποτε πιεζα την οθονη και οχι παντα. Το προβλημα ειναι οτι σε αυτο το σημειο πλεον εχει μεινει μονιμα σκια στην οθονη ειτε την αγγιζω ειτε οχι. Και μιλαω για σκια οχι για καμενα πιξελ. Ειναι κατασκευαστικη αστοχια καθως προφανως δεν θα επρεπε αυτο να συμβαινει ωστε η δυναμη πιεσης της μισης οθονης να συγκεντρωνεται σε ενα τετραγωνικο εκατοστο σε συγκεκριμενο σημειο. Φανταστητε τι θα συνεβαινε αν πιεζατε ενα σημειο οποιασδηποτε lcd οθονης συνεχεια για μηνες. Καποια στιγμη εκτος απο τα νερα θα δημιουργουνταν και αλλο μονιμο προβλημα στην οθονη. Ο υπαιτιος μαλλον για μενα ειναι το τζαμι που προκαλεσε το συγκεκριμενο θεμα. Αντε τωρα μπλεκεις με σερβις και με κανενα που θα σου λεει ετσι ειναι φυσιολογικο η δεν βλεπω τιποτα. Αυτός που δεν μενει αθηνα που παει για σερβις αναρωτιεμαι; αρε νοκια και ερικσον που σε καθε γειτονια ειχες service center. Edited November 19, 2014 by ohristou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ούτε εγώ βλέπω κάτι όσο και να πιεζω.. Και να εκανε ποιος ο λόγος να το πιέσεις; Και εγώ αλλαζω συσκευές συχνα αλλά το Μoto θα το κρατήσω καιρό. Απλα το λατρεύω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Κανένα θέμα κι εδώ. Ψαχνεστε με τα ρούχα σας μερικοί. Λολ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_pan70 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 το ραδιόφωνο γιατί είναι μονοφωνικό? Το έχει ψάξει κανείς? Παράθεση :dizzy:Αν η κοπέλα σου παραπονιέται ότι δεν την πας ποτέ κάπου ακριβά, πήγαινέ την σε ένα βενζινάδικο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Αν σου πω ότι δεν το είχα προσέξει; Λογικά δεν πρέπει να πρόκειται για bug καθώς και σε Bluetooth ακουστικά βλέπω πως παίζει επίσης μονοφωνικά. Ποιος ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ρε παιδια ειμαι σαφης σε αυτο που λεω. Στο σημειο αυτο που εκανε τα νερα οταν το πιεζα πλεον εχει μονιμη χρωματικη διαφορα χωρις να αγγιζω καν την οθονη. Τα νερα τα εκανε σε συγκεκριμενο σημειο στην μεση του κατω μερους την οθονης οπουδηποτε πιεζα την οθονη και οχι παντα. Το προβλημα ειναι οτι σε αυτο το σημειο πλεον εχει μεινει μονιμα σκια στην οθονη ειτε την αγγιζω ειτε οχι. Και μιλαω για σκια οχι για καμενα πιξελ. Ειναι κατασκευαστικη αστοχια καθως προφανως δεν θα επρεπε αυτο να συμβαινει ωστε η δυναμη πιεσης της μισης οθονης να συγκεντρωνεται σε ενα τετραγωνικο εκατοστο σε συγκεκριμενο σημειο. Φανταστητε τι θα συνεβαινε αν πιεζατε ενα σημειο οποιασδηποτε lcd οθονης συνεχεια για μηνες. Καποια στιγμη εκτος απο τα νερα θα δημιουργουνταν και αλλο μονιμο προβλημα στην οθονη. Ο υπαιτιος μαλλον για μενα ειναι το τζαμι που προκαλεσε το συγκεκριμενο θεμα. Αντε τωρα μπλεκεις με σερβις και με κανενα που θα σου λεει ετσι ειναι φυσιολογικο η δεν βλεπω τιποτα. Αυτός που δεν μενει αθηνα που παει για σερβις αναρωτιεμαι; αρε νοκια και ερικσον που σε καθε γειτονια ειχες service center. Μόλις το τσέκαρα σε άσπρο φόντο, κανένα θέμα και εδώ, καμία σκιά. Και νερά κάνει μόνο μετά από έντονη πίεση, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό για lcd οθόνη. Προσωπικά επειδή κι εγώ είμαι φοβερά ψείρας θα σου πρότεινα να το πας στο σέρβις. Είναι υποχρεωμένοι να σου αλλάξουν οθόνη από τη στιγμή που υπάρχει αλλοίωση χρωμάτων και φυσικά δεν θα πληρώσεις μία. Γνώμη μου πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Χθες ενω είχα ενεργό ξυπνητήρι δεν χτύπησε (ευτυχώς που η νεογέννητη κόρη μου έκανε το ξυπνητήρι !). Οποτε εβαλα το timely και ενω το είχα ενεργοποιησει για τις 06:50 χτύπησε 06:20... Περίεργα πραγματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tagtheodor Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Χθες ενω είχα ενεργό ξυπνητήρι δεν χτύπησε (ευτυχώς που η νεογέννητη κόρη μου έκανε το ξυπνητήρι !). Οποτε εβαλα το timely και ενω το είχα ενεργοποιησει για τις 06:50 χτύπησε 06:20... Περίεργα πραγματα.... Φίλε μου κάτι θα είχες ξεχάσει και το θυμήθηκε το κινητό σου γι' αυτό σε ξύπνησε νωρίτερα. :p :p :p :p Πάντως πέρα από πλάκα. Όταν ήταν να πετάξω αεροπορικός, το google now είδε ενα Mail από την αεροπορική εταιρεία που πετούσα και μου έβγαλε υπενθύμιση ότι πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο, την ώρα που πρέπει να αποχωρήσω απο το σπίτι μου, οδηγίες πως να πάω κ.α. Άρα βλέπεις πόσο έξυπνο είναι το κινητό σου. Αχάριστε :p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 το προβλημα με την οθονη δεν μου το εμφανιζει ουτε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techlink Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Εχει αγορασει κανεις αυτο το flip case? Μου αρεσει αλλα θα ηθελα τις εντυπωσεις καποιου φιλου πριν το παραγγειλω αν ειναι δυνατον? Στα υπ'οψιν δεν ειναι η flip case της motorola. http://www.ebay.co.uk/itm/FLIP-COVER-FOR-MOTOROLA-MOTO-G-2-GEN-LIGHT-BLUE-CASE-SLIM-BACK-SHELL-HARD-/400793770937?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5d512b9bb9 Ευχαριστω τον συμφορουμιτη kiknos12 για το feedback :-) Edited November 20, 2014 by techlink Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ωραίες. Προσωπικά αφήνω το HDR στο αυτόματο. Είχα διαβάσει νομίζω πως μερικές φορές μπορεί να βγουν κάπως πιο τονισμένα τα χρώματα όταν είναι ενεργοποιημένο. Αλλά όπως πάντα πειραματισμό θέλει για να το μάθεις καλά. Γενικά πάντως μια χαρά κάμερα έχει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Δυστυχώς το τηλέφωνο μου έπεσε από ύψος 10 πόντων και έγιναν τρεις γρατσουνιές στην οθόνη. γνωρίζετε ποιο είναι το μικρότερο κόστος για την επισκευή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiknos12 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Το έχω εδώ και δέκα μέρες..δεν έχει μαγνητη ουτε επεμβαίνει στο άνοιγμα-κλεισιμο της συσκευής...λέω να αγοράσω κάποια στιγμη και το γνήσιο...(απάντηση στον φιλο που ρωτάει για την flip) Edited November 20, 2014 by kiknos12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Φρέσκα δείγματα των φωτογραφικών δυνατοτήτων της συσκευής κάτω από πεντακάθαρη ατμόσφαιρα και σε HDR. Αυτά αντιπροσωπεύουν το μέγιστο από τις επιδόσεις λόγω τωνιδανικών συνθηκών. Εμένα με ικανοποιούν απόλυτα για κινητό. Ακόμα και οι πιο φτηνές φωτογραφικές μηχανές τα πάνε μια χαρά, όταν υπάρχει επαρκής φωτισμός. Βγάλε καμιά σε κλειστό χώρο με χαμηλό φωτισμό για να κρίνεις. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Δοκιμάστε και κάδρο 4:3 για να έχετε τα 8 Mp που λέει στα χαρακτηριστικά του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ακόμα και οι πιο φτηνές φωτογραφικές μηχανές τα πάνε μια χαρά, όταν υπάρχει επαρκής φωτισμός. Βγάλε καμιά σε κλειστό χώρο με χαμηλό φωτισμό για να κρίνεις. Για φτηνό κινητό μιλάμε. Σιγά μην βγάλει και υποβρύχια.:confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5701838#post5701838 ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς το τηλέφωνο μου έπεσε από ύψος 10 πόντων και έγιναν τρεις γρατσουνιές στην οθόνη. γνωρίζετε ποιο είναι το μικρότερο κόστος για την επισκευή του; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5701838#post5701838 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts