navouxodonosoras Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Όταν με το καλό βγει το android 5.0 θα βγει σίγουρα flashable zip και θα το φλασαρεις σε cstom recovery.. Αυτο ειναι μια λυση αλλα προς το παρον δεν βλεπω κινηση σε φορα για το δικο μας οσον αφορα ρομς και κερνελς εκτος αν ειναι ιδιες με του πρωτου moto g οποτε δεν αλλαζει κατι σαυτη την περιπτωση Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Τελικά έβαλα να φορτίσει το Moto G με τον "καλό" φορτιστή που πήρα και η ένταση παίζει μεταξύ 900 και 1050mA. Περισσότερο κοντά στα 1000 θα έλεγα. Στο καπάκι δοκιμάζω με τον 2Α από το Lenovo και πάει περίπου 100mA παραπάνω. Οπότε γενικά δεν έχει σοβαρή διαφορά, μια χαρά είμαστε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παντως εγω εχω βρει μερικα bugs στο firmware 21.11.14 που εχω τωρα οπως οταν καλω μια επαφη και απαντηση μου δειχνει στην οθονη οτι ειναι εισερχομενη κληση :lol: Η καμερα του οντως καλη αλλα μερικες φορες μου κανει μια θολουρα κ μου τη δινει λιγο..Θα μπορουσε κ το μενου κλησεων να ειναι λιγο πιο εμπλουτισμενο σε πληροφοριες κλησεων αλλα ειναι καθαρο αντροιντ θα μου πεις οποτε πολλα ζηταω..Πιστευω σε επομενες αναβαθμισεις λογισμικου να γινει πιο σταθερο στη χρηση του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδιά γιατί δεν υπάρχει επιλογή για αυτόματο 3g/2g; πρέπει να επιλέξεις ειτε 3g είτε 2g δεν υπάρχει αυτόματη εναλλαγή. Γιατί; λόγω pure android; τα κουμπιά πάντως είναι οκ ουτε κουνιουνται ουτε τα βρίσκω ιδιαίτερα σκληρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Λοιπον αποφάσισα να ξεκλειδωσω τον bootloader και το μήνυμα που πήρα οτι xt1068 έχει θέμα με την συνήθη διαδικασια και δεν ξεκλειδωνει.Έχει κάποιος άλλος τέτοιο θέμα; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Λοιπον αποφάσισα να ξεκλειδωσω τον bootloader και το μήνυμα που πήρα οτι xt1068 έχει θέμα με την συνήθη διαδικασια και δεν ξεκλειδωνει.Έχει κάποιος άλλος τέτοιο θέμα; Ποιον οδηγό ακολούθησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Nα κανω μια ερωτηση.. Εχει δοκιμασει κανεις καρτα micro sd των 64gb? Στα specs αναφερει επεκταση εως 32gb, αλλα κ παλαιοτερα στο s2 (αν θυμαμαι καλα) δεχοταν την 64ρα. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ποιον οδηγό ακολούθησες; Απο κάποιο ποστ στην σελιδα 26 που περιγραφει όλη την διαδικασία μέχρι το τέλος. Αναφέρει η moto οτι δεν μπορεί να ξεκλειδωθει ο bootloader αυτης της συσκευής ... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδες καλησπερα, Με ενδιαφερει η αγορα του εν λογο κινητου. Μπορειται να μου πειτε οτι βασικο αρνητικο εχει?? πχ μπαταρια, ελλατωματα οθονη, κατασκευη κτλ Τωρα η ελλειψη φορτιστη κ hands free ειναι το τελευταιο μιας κ νομιζω ολοι εχουμε ενα σετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Απο κάποιο ποστ στην σελιδα 26 που περιγραφει όλη την διαδικασία μέχρι το τέλος. Αναφέρει η moto οτι δεν μπορεί να ξεκλειδωθει ο bootloader αυτης της συσκευής ... Για ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2875728 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδες καλησπερα, Με ενδιαφερει η αγορα του εν λογο κινητου. Μπορειται να μου πειτε οτι βασικο αρνητικο εχει?? πχ μπαταρια, ελλατωματα οθονη, κατασκευη κτλ Τωρα η ελλειψη φορτιστη κ hands free ειναι το τελευταιο μιας κ νομιζω ολοι εχουμε ενα σετ. για εμένα 4 είναι τα ελαττώματα, τα οποία όμως δεν είναι μεγάλα: *1 GB RAM. το μόνο σίγουρο είναι ότι με 2 GB θα ήταν καλύτερα. ΑΛΛΑ! δεν θα κολλήσει το κινητό και γενικά την έλλειψη θα την καταλάβεις μόνο με πολύ βαριές εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα (πχ μου εχει τυχει να ανοιγω link απο το fb με firefox και ο firefox να κλείνει. αλλα με chrome δεν το εχω παθει ποτε αυτο). γενικά το κινητό προσφέρει πολύ καλή εμπειρία *τα πλαϊνά κουμπιά είναι λίγο χαλαρά, και αν παιζεις κανα παιχνιδι με πολλα taps τα ακους λίγο. μικρό κατασκευαστικό ελάττωμα, όχι κάτι τραγικό με το οποίο δεν μπορείς να ζήσεις. * ηχείο. είναι δυνατό, αλλά όχι ιδιαίτερα ποιοτικό. αν ακους μουσική από το ηχείο σε full ένταση και είσαι απαιτητικός μπορεί να σε ενοχλήσει. σε κλήσεις όμως είναι κομπλέ. * έλλειψη hands free, εμένα συνήθως μου χαλάνε, οπότε δεν ειχα εξτρα και αναγκάστηκα να παρω καινούρια :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Για ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2875728 Αυτο εκανα φιλε μου αλλα στο 10 βημα μου εβγαλε μυνημα οτι αυτος ο booloader δεν μπορει να ξεκλειδωθει και φυσικα δεν πηρα ποτε μειλ Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Παιδιά μόνο σε μένα κρασαρει κάθε τρεις και λίγο ο Chrome ή το κάνει σε όλους? Το κόβει ο διαχειριστής μνήμης του G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) για εμένα 4 είναι τα ελαττώματα, τα οποία όμως δεν είναι μεγάλα: *1 GB RAM. το μόνο σίγουρο είναι ότι με 2 GB θα ήταν καλύτερα. ΑΛΛΑ! δεν θα κολλήσει το κινητό και γενικά την έλλειψη θα την καταλάβεις μόνο με πολύ βαριές εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα (πχ μου εχει τυχει να ανοιγω link απο το fb με firefox και ο firefox να κλείνει. αλλα με chrome δεν το εχω παθει ποτε αυτο). γενικά το κινητό προσφέρει πολύ καλή εμπειρία *τα πλαϊνά κουμπιά είναι λίγο χαλαρά, και αν παιζεις κανα παιχνιδι με πολλα taps τα ακους λίγο. μικρό κατασκευαστικό ελάττωμα, όχι κάτι τραγικό με το οποίο δεν μπορείς να ζήσεις. * ηχείο. είναι δυνατό, αλλά όχι ιδιαίτερα ποιοτικό. αν ακους μουσική από το ηχείο σε full ένταση και είσαι απαιτητικός μπορεί να σε ενοχλήσει. σε κλήσεις όμως είναι κομπλέ. * έλλειψη hands free, εμένα συνήθως μου χαλάνε, οπότε δεν ειχα εξτρα και αναγκάστηκα να παρω καινούρια :P Σύμφωνα σε όλα εκτός απο το 3ο. Σε μένα τα κουμπιά είναι μια χαρά. Ίσως εχεις πεσει σε ελλατωματική παρτίδα. Επίσης η εγγύηση αναφέρει οτι πρεπει να χρησιμοποιούνται γνήσια αξεσουάρ καο φορτιστές. Απο την στιγμη όμως που δεν δίνονται μαζί με την συσκευή δεν ξέρω σε περιπτωση στραβής μήπως το σερβίς πατήσει εκεί για ακύρωση της εγγύησης μιας και όλοι λίγο πολύ δεν χρησιμοποιούμε φορτιστες μοτορολα. Και που να τους βρείς άλλωστε; Edited October 19, 2014 by ohristou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Οκ. Το λατρεύω αυτό το τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Παιδιά μόνο σε μένα κρασαρει κάθε τρεις και λίγο ο Chrome ή το κάνει σε όλους? Το κόβει ο διαχειριστής μνήμης του G? Ο Chrome σε εμένα είναι υπερκομπλε, ο Firefox μάλλον πέφτει βαρύς και κλείνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Σύμφωνα σε όλα εκτός απο το 3ο. Σε μένα τα κουμπιά είναι μια χαρά. Ίσως εχεις πεσει σε ελλατωματική παρτίδα. Επίσης η εγγύηση αναφέρει οτι πρεπει να χρησιμοποιούνται γνήσια αξεσουάρ καο φορτιστές. Απο την στιγμη όμως που δεν δίνονται μαζί με την συσκευή δεν ξέρω σε περιπτωση στραβής μήπως το σερβίς πατήσει εκεί για ακύρωση της εγγύησης μιας και όλοι λίγο πολύ δεν χρησιμοποιούμε φορτιστες μοτορολα. Και που να τους βρείς άλλωστε; Που θα ξέρουν τι φορτιστή χρησιμοποιησες; λέω εγώ τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Που θα ξέρουν τι φορτιστή χρησιμοποιησες; λέω εγώ τώρα.. Λοιπόν, θυμήθηκα κάπου ότι έχω τον φορτιστή από το Motorola V3 που είχα πάρει πριν πολλάααα χρόνια. Αυτός αν θυμάμαι καλά είχε βυσματάκι mini usb. Έχω ανταπτοράκι από mini σε micro. Αν ποτέ πάθει τίποτα πλάκα πλάκα, θα τους πω πως αυτόν χρησιμοποιούσα. :P btw, έβαλα το κινητό να φορτίσει σβηστό από 2% στις 16:06 και στις 17:55 ακριβώς έδειξε 100%, με φορτιστή 1Α (εξακριβωμένο ότι βγάζει τόσο πλέον... :) ). Απλά το αναφέρω γιατί έχει ερωτηθεί αρκετές φορές αν θυμάμαι καλά, και έτυχε να το δοκιμάσω στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ο Chrome σε εμένα είναι υπερκομπλε, ο Firefox μάλλον πέφτει βαρύς και κλείνει.. Εμένα για να ανοίξει ο Chrome θέλει 3 ταματα και ένα ξεματιασμα.. Αφού κλείσει 5 φορές με το άνοιγμα του app μετά δουλεύει ρολόι.. Καμία ιδέα κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 O Chrome μου δουλεύει λες και είναι του Nexus 5. Σε βλέπω έτοιμο για ένα φορμάτ. Πάρε μια βαθειά ανάσα και βουρ! Κυριακή είναι...μιά χαρά! :p Μωρέ βαριέμαι, το κινητό έχει 5 μέρες που το έστησα.. Ποιος τα ξαναπερναει όλα? Θα περιμένω καμία βδομάδα μήπως στρώσει με κανένα update. Έβαλα τον mozilla τώρα που πάει καλά και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 ΚΑλησπερα. Οποιος θελει σουπερ ταχυτητα και σταθεροτητα ας βαλει τον CM browser ΑΠλα κορυφη στο moto G . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omg4 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Εμένα για να ανοίξει ο Chrome θέλει 3 ταματα και ένα ξεματιασμα.. Αφού κλείσει 5 φορές με το άνοιγμα του app μετά δουλεύει ρολόι.. Καμία ιδέα κάνεις? για browser opera mini πολυ ελαφρύς και κάνει οικονομία στα δεδομένα Σχετικά με την μπαταρία με 3 ώρες συνεχόμενο browsing με Wi-Fi σε airplane mode και φωτεινότητα στο ελάχιστο σε εμένα έπεσε η μπαταρία κατα 40% και θέλω να ρωτήσω δεν είναι πολύ ? Δηλαδή με 2 σιμ ενεργές και ανοιχτό wifi πόσο σας κρατάει ? Edited October 19, 2014 by omg4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά για πειτε απόψεις για την κάμερα.Είναι καλές η φωτογραφίες τη νύχτα?Έχει φλας? Επίσης το GPS πώς δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Συμπαθητικά τραβάει. Έχει φλας ναι. Σε συνθήκες που έχει φωτισμό, έστω και χαμηλό, ενδεχομένως να βοηθήσει πολύ το HDR. Δεν έχω τραβήξει πολλές ακόμα. Το gps δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν πιστεύω να έχει κανένα θέμα. Λίγο σε χάρτες που το ενεργοποίησα έβρισκε αμέσως στίγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά για πειτε απόψεις για την κάμερα.Είναι καλές η φωτογραφίες τη νύχτα?Έχει φλας? Επίσης το GPS πώς δουλευει? Για τις φωτογραφίες δεν έχω άποψη, δεν είμαι φαν του αθλήματος. Μερικές που έχω τραβήξει για χαβαλέ,καλές μου φαίνονται. Το gps που το δουλεύω συνέχεια δουλεύει άψογα. Γρήγορο κλείδωμα και δυνατό σήμα παντού χωρίς διακοπές κ.τ.λ. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts