soleman Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Θέλω να αλλάξω το πίσω καπάκι του τηλεφώνου έτσι για αλλαγή. Μπορείτε να με βοηθήσετε να τα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JackSparrow21 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-motorola-new-moto-g-motorola-shell-asmxtdrrb-mlti0a%C2%A0mple/prod6902008pp/ http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-motorola-new-moto-g-motorola-shell-asmxtdrtrq-mlti0a%C2%A0tirkoyaz/prod6902006pp/ http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-motorola-new-moto-g-motorola-shell-asmxtdrwh-mlti0a%C2%A0leyko/prod6902004pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-motorola-new-moto-g-motorola-shell-asmxtdrrb-mlti0a%C2%A0mple/prod6902008pp/ http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-motorola-new-moto-g-motorola-shell-asmxtdrtrq-mlti0a%C2%A0tirkoyaz/prod6902006pp/ http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-motorola-new-moto-g-motorola-shell-asmxtdrwh-mlti0a%C2%A0leyko/prod6902004pp/ Ευχαριστώ πολύ φίλε, πήγα σήμερα στο public στο Σύνταγμα και δεν είχαν καμία, αν και μπορεί να είχαν, απλά οι υπάλληλοι δεν το είχαν το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε, πήγα σήμερα στο public στο Σύνταγμα και δεν είχαν καμία, αν και μπορεί να είχαν, απλά οι υπάλληλοι δεν το είχαν το θέμα. κανε παραγγελια απο ιντερνετ και αν σε βολευει πηγαινε να το παρεις απο το μαγαζι που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλημερα εχω προβλημα με το σημα ενω ειχα σημα 3g σπιτι ξαφνικα δεν πιανει καθολου ενω σε αλλη συσκευη ειναι foul με κανονικο 2g ειναι ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ξεκίνησε !! Επίσημη ΟΤΑ στην Ινδία. Σε καμία βδομάδα θα τη έχουμε και στην Ελλάδα.https://drive.google.com/file/d/0ByvkBCEDccWGRmdzNGo4SHFsQmM/view?usp=docslist_api Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Το ίδιο με το αρχείο που είχε κυκλοφορήσει στις 25/1 δεν είναι; Ίδια version έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iLLiCIT Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ξεκίνησε !! Επίσημη ΟΤΑ στην Ινδία. Σε καμία βδομάδα θα τη έχουμε και στην Ελλάδα.https://drive.google.com/file/d/0ByvkBCEDccWGRmdzNGo4SHFsQmM/view?usp=docslist_api Το σε καμιά βδομάδα είναι προσωπική σου εκτίμηση ή το είδες σε κάποια ανακοίνωση της motorola? Ρωτάω γιατί το OTA rollout στην Ινδία έχει ξεκινήσει εδώ και 3-4 μέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Το σε καμιά βδομάδα είναι προσωπική σου εκτίμηση ή το είδες σε κάποια ανακοίνωση της motorola? Ρωτάω γιατί το OTA rollout στην Ινδία έχει ξεκινήσει εδώ και 3-4 μέρες.. Στην Ινδία ξεκίνησε 9/2/16 .Ναι είναι προσωπική εκτίμηση ...από KitKat σε lollipop είχαμε μια εβδομάδα διαφορά με Ινδία... Μακάρι να ισχύσει το ίδιο και για το marshmallow..θα προλάβουμε το the walking dead!!! ;;;;Ή θα μας πάει μέχρι τους Vikings!!!;;;;...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παιδιαα ξερει καποιος να μου πει τωρα αμα το αγορασεις εχει προεγκατεστημενο το κιτκατ η το λολιποπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JackSparrow21 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παιδιαα ξερει καποιος να μου πει τωρα αμα το αγορασεις εχει προεγκατεστημενο το κιτκατ η το λολιποπ; To Lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 To Lollipop. Ξερει καποιος να μου πει, αυτα που διαβαζω απο πολους οτι το λολιποπ χαλασε τη συσκευη και γεμισε με λαγκ ισχυουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ξερει καποιος να μου πει, αυτα που διαβαζω απο πολους οτι το λολιποπ χαλασε τη συσκευη και γεμισε με λαγκ ισχυουν; προσωπικα δεν ειδα καποια αρνητικη αλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Θα συμφωνήσω με τον charlie_pace4 ότι κι εγώ δεν είδα καμία αρνητική αλλαγή στο κινητό με lollipop, ίσα ίσα που είδα περισσότερη ελεύθερη ram. Επίσης είναι θέμα εβδομάδων (ίσως και ημερών για τους πολύ αισιόδοξους) να έχουμε την marshmallow στο κινητό μας, οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν το κινητό θα έχει την 4 ή την 5 όταν θα το αγοράσεις (προϋποθέτοντας πάντα ότι σκοπεύεις να κάνεις το update στην 6). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Πολυ περιεργο, διαβαζω απο διαφορους οτι με το λολιποπ κανει κατι 15 δευτερολεπτα να ανοιξει η εφαρμογη του dialer, αλλοι λενε οτι κρασαρουν οι εφαρμογες, διαφορα περιεργα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Η εφαρμογή του dialer κάνει παραπάνω (όχι 15" όμως, αυτό είναι υπερβολή) αλλά πρέπει να είναι θέμα της ίδιας. Εγώ όταν είχα το XT1068 είχα παρατηρήσει αλλαγή (είχε βαρύνει) με το 5.0.2. Κάτι που φαινόταν και στην αυτονομία(όχι κάτι το τραγικό, αλλά ήταν εμφανής η διαφορά). Είχα κάνει πάρα πολλά reset και με το 10ο περίπου πήγαινε κάπως καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Πολυ περιεργο, διαβαζω απο διαφορους οτι με το λολιποπ κανει κατι 15 δευτερολεπτα να ανοιξει η εφαρμογη του dialer, αλλοι λενε οτι κρασαρουν οι εφαρμογες, διαφορα περιεργα Απλά φρόντισε να κάνεις ένα hard reset μετά από το upgrade και θα είσαι μια χαρά, τουλάχιστον έτσι έκανα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Πολυ περιεργο, διαβαζω απο διαφορους οτι με το λολιποπ κανει κατι 15 δευτερολεπτα να ανοιξει η εφαρμογη του dialer, αλλοι λενε οτι κρασαρουν οι εφαρμογες, διαφορα περιεργα Δεν έχω θέμα με το τηλέφωνο ...είναι σούπερ. Με 42 εφαρμογές αυτές που χρειάζομαι όχι ότι νάναι με WiFi σχεδόν πάντα σε χρήση και 3g όποτε είναι ανάγκη έχω sot 5ωρες και 30 λεπτά.. Από την ώρα που το αγόρασα πριν ένα χρόνο δεν έχει κλήση στο σύνολο ούτε 5 λεπτά.. Με συνεχόμενη λειτουργία 1100ωρες κάνοντας επανεκκίνηση εγώ.. Κολλήματα δεν έχω δεν έχει κολλήσει ποτέ.με το dialer ή μεγαλύτερη καθυστερήσει δεν είναι πάνω από 2". με την μπαταρία υπάρχει ένα θέμα βέβαια ανάλογα με την χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Το. Μόνο θέμα Που έχω είναι η μπαταρία του. Βέβαια σε αυτό ρόλο μάλλον θα παίζει ότι το αγόρασα μόλις κυκλοφόρησε Ελλάδα.. Παλιωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Πολυ περιεργο, διαβαζω απο διαφορους οτι με το λολιποπ κανει κατι 15 δευτερολεπτα να ανοιξει η εφαρμογη του dialer, αλλοι λενε οτι κρασαρουν οι εφαρμογες, διαφορα περιεργα Εμένα το Ex dialer κάνει 2-3 δευτερόλεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iLLiCIT Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Στην Ινδία ξεκίνησε 9/2/16 .Ναι είναι προσωπική εκτίμηση ...από KitKat σε lollipop είχαμε μια εβδομάδα διαφορά με Ινδία... Μακάρι να ισχύσει το ίδιο και για το marshmallow..θα προλάβουμε το the walking dead!!! ;;;;Ή θα μας πάει μέχρι τους Vikings!!!;;;;...... Τελικά είχαμε και οι 2 άδικο. Ακόμα και σήμερα τρέχει SOAK test και δεν υπάρχει final OTA. Δια στόματος David Schuster https://plus.google.com/+DavidSchuster/posts/NqwNBhwV1n4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Τελικά είχαμε και οι 2 άδικο. Ακόμα και σήμερα τρέχει SOAK test και δεν υπάρχει final OTA. Δια στόματος David Schuster https://plus.google.com/+DavidSchuster/posts/NqwNBhwV1n4 Μάλλον έχουν χάσει την μπάλα και δεν ξέρει τι λέει ή εμείς δεν καταλαβαίνουμε...OTA final έχει ξεκινήσει από 9 του μηνός στην Ινδία επίσης σήμερα έλαβαν ΟΤΑ και στην Κολομβία ..σειρά έχει ή Βραζιλία και ελπίζω μετά Ευρώπη.. Δεν είναι τρελό να πέρνει ο κόσμος update και αυτός να λέει ότι νάναι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Πολυ περιεργο, διαβαζω απο διαφορους οτι με το λολιποπ κανει κατι 15 δευτερολεπτα να ανοιξει η εφαρμογη του dialer, αλλοι λενε οτι κρασαρουν οι εφαρμογες, διαφορα περιεργα Είμαι και εγώ από τους δυσαρεστημένους τον τελευταίο καιρό...όχι όμως για τον dialer...απο τότε που εφύγα απο κιτκατ και πηγα στη lollipop νιωθω οτι μου αχρηστεψαν το κινητο...πολυ πιθανόν να φταίει και ο συνδιασμός facebook,messenger,viber αλλα και παλι αυτο το πραγμα που συμβαινει οταν ανοιγω wifi η δεδομενα και νιωθω οτι θα αυτοκαταστραφει το κινητο δεν ειναι λογικο. Κρασαρει ο launcher(o default), μου κλεινει ολες τις εφαρμογες...περιμενω 15-20 δευτερα σε μαυρες οθονες...μου ξανανοιγει τις εφαρμογες οτι να ναι. Μέχρι και bootloop στο ακυρο εχω δει. Γενικά δεν ξέρω τι παιζει...με τη κιτκατ δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με τις ιδιες εφαρμογες...ενιωθα οτι ειχα το καλυτερο κινητο στη τιμη του και ημουν ο πιο μαγκας που εκανα την καλυτερη value for money επιλογη. Δυστυχως μου τα επριξε με την ειδοποιηση για το update και εκανα το λαθος να παω σε lollipop. Αντε μπας και με το marshmallow φτιαξουν τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 εγω το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο πριν κανα 2βδομαδο μου παραδοθηκε με κλειδωμενο εκ νεου τον bootloader και unroot περαστηκε με τη μια το αρχειο της marshmallow χυμα στην καρτα και προβλημα δεν αντιμετωπιζω κανενα ο dialer κανει κατι λιγοτερο απο 1" να ανοιξει οντως αλλα οχι και 15" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Aπο βαρια παιχνιδια πως παει; Τραβαει ο snap 400 (και οταν λεω βαρια ενοω απο aphalt 8 και πανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts