aftergr Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ναι βεβαίως, όταν βρεθώ σε pc, γιατί από το κινητό είναι δύσκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio97 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να ακορασω κάρτα sd 16 gb.τι προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ναι βεβαίως, όταν βρεθώ σε pc, γιατί από το κινητό είναι δύσκολο E ναι :) Να μαζέψουμε μερικούς ενδιαφερόμενους πρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να ακορασω κάρτα sd 16 gb.τι προτεινετε; Να πάρεις class 10. Όπως π.χ. αυτή : http://www.skroutz.gr/s/336098/Kingston-microSDHC-16GB-Class-10-with-Adapter.html. Εγώ έχω την αντίστοιχη 32άρα. Έχω μόνιμα 16GB μια καλή συλλογή με τραγούδια και μου μένουν και άλλα 10-12 για οτιδήποτε άλλο (φωτογραφίες, βίντεο). Είναι μικρή η διαφορά πάντως, και ίσως συμφέρει καλύτερη η μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Τη λέτε γιαυτό το φορτιστη? http://www.e-shop.gr/forever-travel-charger-with-micro-usb-2a-box-p-TEL.016841 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ρε παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω Εχει βγαλει το μοτο g της γυναικας μου ενα αστερι πανω δεξια Διπλα απο εκει που δείχνει την κεραία του wi fi τι ειναι αυτο? Και αν ευθύνεται αυτο για το οτι δεν δουλεύει καθόλου ο ηχος κλίσης Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JackSparrow21 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ναι το βγάζει γιατί το έχεις βάλει στο αθόρυβο. Όταν είσαι στην κεντρική οθόνη πάτα το πλήκτρο volume up και επέλεξε το ALL στις επιλογές που θα σου εμφανίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ναι το βγάζει γιατί το έχεις βάλει στο αθόρυβο. Όταν είσαι στην κεντρική οθόνη πάτα το πλήκτρο volume up και επέλεξε το ALL στις επιλογές που θα σου εμφανίσει. εισαι θεος σε ευχαριστεί :lol: Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio97 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Να πάρεις class 10. Όπως π.χ. αυτή : http://www.skroutz.gr/s/336098/Kingston-microSDHC-16GB-Class-10-with-Adapter.html. Εγώ έχω την αντίστοιχη 32άρα. Έχω μόνιμα 16GB μια καλή συλλογή με τραγούδια και μου μένουν και άλλα 10-12 για οτιδήποτε άλλο (φωτογραφίες, βίντεο). Είναι μικρή η διαφορά πάντως, και ίσως συμφέρει καλύτερη η μεγάλη. να σαι καλα αδερφε!και κατι αλλο,ημουν στο κινητο και επαιζα παιχνιδι,βεβαια ειχα πολλες εφαρμογες ανοιχτες και το ενιωθα ζεστο στο χερι μου,και σε καποια φαση ακουω εναν ηχο απο τον κινητο οπως οταν κανει το η ενισχυση στο clean master,σαν το πυραυλακι ενα πραγμα δηλαδη,αλλα δεν μου εμφανισε κατι στην οθονη μονο τον ηχο,σας εχει συμβει ποτε?ξερετε τι ειναι? και κατι τελευταιο οταν παταω το δεξι κατω κουμπι για να κλεισω τις εφαρμογες μου γραφει στο πανω μερος της οθονης ''δεν ηταν δυνατη η προσθηκη του γραφικου στοιχειου''.τι φαση ειναι αυτο παλι?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Υπαρχει κάποια ενημέρωση για το πότε και αν θα δωθεί η 5.1 στο moto g2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 E ναι :) Να μαζέψουμε μερικούς ενδιαφερόμενους πρώτα... Δηλαδή να υποθέσω ότι ενδιαφερόμενοι για να κάνουμε ένα thread εκτός από θήκες κάρτες sd ακουστικά και τέτοια δεν υπάρχει... Όλο ρωτάτε για το αν θα έρθει και πότε η 5.1 κλπ, ε λοιπόν ήταν να έρθει και άργησε, γιατί ΟΥΤΕ κι αυτή θα κάνει δουλειά. Σας λέω να κάνουμε ένα thread μπας και ξεστραβωθούμε και βάλουμε καμιά rom της προκοπής και επιτέλους πετάξει αυτό το mini-θαυμα από hardware σχετικά με την τιμή του, κανένας... Οκ, συνεχίστε για τις θήκες και τα ακουστικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Δηλαδή να υποθέσω ότι ενδιαφερόμενοι για να κάνουμε ένα thread εκτός από θήκες κάρτες sd ακουστικά και τέτοια δεν υπάρχει... Όλο ρωτάτε για το αν θα έρθει και πότε η 5.1 κλπ, ε λοιπόν ήταν να έρθει και άργησε, γιατί ΟΥΤΕ κι αυτή θα κάνει δουλειά. Σας λέω να κάνουμε ένα thread μπας και ξεστραβωθούμε και βάλουμε καμιά rom της προκοπής και επιτέλους πετάξει αυτό το mini-θαυμα από hardware σχετικά με την τιμή του, κανένας... Οκ, συνεχίστε για τις θήκες και τα ακουστικά... Είναι πολλοί (όπως κι εγώ) που δεν θέλουν να περάσουν custom rom στο κινητό. Αφενός γιατί δεν θέλουν να χάσουν την εγγύηση, αφετέρου γιατί το κινητό δεν την χρειάζεται, είναι τερατάκι ακόμα και μαμίσιο. Στο προηγούμενο κινητό μου είχα διαφορετική rom κάθε μήνα, σε αυτό απλά δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό να βάλω γιατί είναι απροβλημάτιστο. Οπότε είναι λογικό το thread να αναλώνεται σε θήκες-ακουστικά κτλ, το οποίο δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου κακό. Στην τελική κάνε ένα καινούριο thread για custom rom και αν περπατήσει περπάτησε, αν όχι απλά δεν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Παιδιά λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω βρει ακόμα χρόνο για το θέμα, Το συντομότερο θα το ανοίξω εκτός και αν το ανοίξει άλλος πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Εγώ παιδιά δυστυχώς αφήνω το club. Σήμερα πουλήθηκε το Moto G μου, και προς το παρόν αντικαταστάθηκε από το νέο μικρότερο αδελφάκι του, το Moto E 4G, που ωστόσο έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή και μπαταρία. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά.πως μπορω να διαγραψω μια αρχική οθόνη γιατί έχει 5 και είναι πολλές.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά.πως μπορω να διαγραψω μια αρχική οθόνη γιατί έχει 5 και είναι πολλές.ευχαριστώ. Αν διαγράψεις τα εικονίδια από μία οθόνη τότε φεύγει και η οθόνη αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Το θέμα είναι οτι δεν έχω εικονίδια. Είναι σκέτες.αυτό είναι που με ξενερωνει.δε ξερω πως φεύγουν.ειμαι με 5.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Μάλλον χρησιμοποιείς το nova θα πας στς ρυθμίσεις του nova- επιφάνειά εργασίας- αρχικές οθόνες θα πατήσεις παρατεταμένα την οθόνη που θέλεις να αφαιρέσεις και θα σου βγάλει απο πανω ενα χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Μολις πριν λιγο το εβαλα απο κατω στο νερο και δεν επαθε τιποτα απολυτος ζει ακομα δουλευει λειτουργει μια χαρα. Δικαιο ειχαν τελικα οσοι ειπαν οτι επιζει μεσα στο νερο εχει αντοχη :D Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Προσοχή γιατί έχει κάποια αντοχή μόνο στο νερό. Μην το βάλεις σε κάποιο άλλο υγρό μέσα ή στη θάλασσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Προσοχή γιατί έχει κάποια αντοχή μόνο στο νερό. Μην το βάλεις σε κάποιο άλλο υγρό μέσα ή στη θάλασσα... Το ξερω φιλε μου και θα το προσεχω μονο σε νερο θα μπαινει και καταλαθος αλλα και μην :) Αφου περασε το πρωτο τεστ του με επιτυχεια. Εσυ αλλαξεις κινητο και δεν εχεις avast ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Επειδή το είχα ψάξει, είχα πέσει σε κάτι βιντεάκια που είχε κάνει η Erica Griffin η οποία με τη σειρά της το είχε ψάξει περισσότερο, και έλεγε πως δεν είναι αδιάβροχο το τηλέφωνο με την έννοια ότι δεν θα μπει νερό μέσα. Απλά η πλακέτα του πριν μπει μέσα στο σασί περνιέται ψεκάζεται με κάτι που δημιουργεί μια επίστρωση που το κάνει να μην περνάει πάνω του το νερό και μόνο. Φυσικά όμως μπορεί να υπάρχει κάποιο σημείο που να μην προστατεύεται καλά, ίσως κάποια υποδοχή καλωδιοταινίας ας πούμε, και να στο καταστρέψει μια χαρά. Η ίδια είχε δοκιμάσει ένα moto g πρώτης γενιάς μισή ώρα νομίζω κάτω από το νερό χωρίς να πάθει κάτι. Αργότερα, μιας και είχε πειστεί πως είναι αδιάβροχο, το έβαλε μέσα σε σούπα όπου και καταστράφηκε... Οπότε προσοχή. Για τα υπόλοιπα θα σου στείλω pm, να μην το κάνουμε chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Επειδή το είχα ψάξει, είχα πέσει σε κάτι βιντεάκια που είχε κάνει η Erica Griffin η οποία με τη σειρά της το είχε ψάξει περισσότερο, και έλεγε πως δεν είναι αδιάβροχο το τηλέφωνο με την έννοια ότι δεν θα μπει νερό μέσα. Απλά η πλακέτα του πριν μπει μέσα στο σασί περνιέται ψεκάζεται με κάτι που δημιουργεί μια επίστρωση που το κάνει να μην περνάει πάνω του το νερό και μόνο. Φυσικά όμως μπορεί να υπάρχει κάποιο σημείο που να μην προστατεύεται καλά, ίσως κάποια υποδοχή καλωδιοταινίας ας πούμε, και να στο καταστρέψει μια χαρά. Η ίδια είχε δοκιμάσει ένα moto g πρώτης γενιάς μισή ώρα νομίζω κάτω από το νερό χωρίς να πάθει κάτι. Αργότερα, μιας και είχε πειστεί πως είναι αδιάβροχο, το έβαλε μέσα σε σούπα όπου και καταστράφηκε... Οπότε προσοχή. Για τα υπόλοιπα θα σου στείλω pm, να μην το κάνουμε chat. Οκ φιλε μου στηλε μ πμ χαρα μου ειναι να γνωριστουμε κιολας :) Σε υπεραευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες που μου εδωσες ετσι μαθαινω περισσοτερα πραγματα για αυτο το κινητο. Δεν θα το εβαζα σε σουπα ουτε στην θαλασσα ποτε μου μονο στο νερο και επισης εχω πουλησει ορισμενα πραγματα και εχω χρηματα δεν συμενει πως θα κανω καμια ******* επιτηδες για να αγορασω αλλο κινητο. Αμαν περασε το πρωτο τεστ μεσα στο νερο δεν το φοβαμαι μια χαρα κινηταρα ειναι. Εσκασα που εσκασα 180 ευρω για να το αγορασω απο το Public-Cyprus + 29ευρω η εγκυηση για 4 χρονια. Θα μεινω με αυτο ως παρακατω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παίδες τι θα γίνει ρε, θα το ανοίξουμε το thread για τις ρομ? καλή φάση ακούγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 +1 Για θέμα με custom ROM. Σήμερα πέρασα εγω στο δικο μου την τελευταία CM 12.1 (nightly) και το κινητό πραγματικά δεν κολλάει πουθενά. Σε οποίον το σκέφτεται θα του έλεγα να το κάνει γιατί υπάρχει διαφορά. Το κινητό γίνεται πολύ πιο smooth. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts