Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aυτή η διαδικασία είναι για το πρώτης γενιάς moto g.Μην πας και το προσπαθήσεις στο δικό σου και το τουβλιάσεις ακόμη δεν το πήρες.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες καλησπέρα και καλό μήνα (έστω και λίγο αργοπορημένα). Έχω 2 ερωτήσεις.

1) Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια ΚΑΛΗ MIUI ρομ για το κινητάκι? Όταν λέω καλή εννοώ 100% συμβατή και με ελάχιστα bugs.

2) Ξέρετε εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο google store η εκτός αυτού που να προσομοιώνει το knock on που έχουν τα καινούρια lg? (Δεν ενδιαφέρομαι για αναγνώριση χειρονομίας η κάτι παρόμοιο, μόνο για διπλό χτύπημα στην οθόνη για κλείδωμα-ξεκλείδωμα). Βρήκα κάποια στο play store αλλά δεν τα δοκίμασα, καθώς οι βαθμολογίες τους ήταν χαμηλές και τα σχόλια ήταν αρκετά αρνητικά. Έχω τον nova launcher ως αρχική που υποστηρίζει κλείδωμα με διπλό χτύπημα, αλλά πρέπει να κατεβάσω ένα add on που όπως είπα δεν ήταν καθόλου καλό, λειτουργούσε 50-50.

Ευχαριστώ πολύ :)

Παίδες καλησπέρα και καλό μήνα (έστω και λίγο αργοπορημένα). Έχω 2 ερωτήσεις.

1) Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια ΚΑΛΗ MIUI ρομ για το κινητάκι? Όταν λέω καλή εννοώ 100% συμβατή και με ελάχιστα bugs.

2) Ξέρετε εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στο google store η εκτός αυτού που να προσομοιώνει το knock on που έχουν τα καινούρια lg? (Δεν ενδιαφέρομαι για αναγνώριση χειρονομίας η κάτι παρόμοιο, μόνο για διπλό χτύπημα στην οθόνη για κλείδωμα-ξεκλείδωμα). Βρήκα κάποια στο play store αλλά δεν τα δοκίμασα, καθώς οι βαθμολογίες τους ήταν χαμηλές και τα σχόλια ήταν αρκετά αρνητικά. Έχω τον nova launcher ως αρχική που υποστηρίζει κλείδωμα με διπλό χτύπημα, αλλά πρέπει να κατεβάσω ένα add on που όπως είπα δεν ήταν καθόλου καλό, λειτουργούσε 50-50.

Ευχαριστώ πολύ :)

1) Για MIUI rom δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι (φαντάζομαι, δύσκολα...). Κοίταξε στο xda μήπως βρεις κάτι.

2) Έχω βάλει το Power Toggles, το οποίο, μεταξύ άλλων, σου δίνει τη δυνατότητα για κλείδωμα της οθόνης απλώς πατώντας επάνω στο αντίστοιχο toggle (και δεν καταναλώνει και πόρους, όπως κάποια άλλα προγράμματα για κλείδωμα της οθόνης. Για ξεκλείδωμα δε νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το knock on ή το active display που έχει το Moto X.

Παιδιά να ρωτήσω κατι?

Εχω βάλει στην αρχική οθόνη καποιες επαφές που τηλεφωνώ πολύ συχνα και θέλω να της καλώ κατευθειαν.Το προβλημα είναι οτι καθε φορά μου ανοίγει όλη την επαφή μαζι με εμαιλ και αλλα τηλεφωνα.Γινετε κάπως να επιλεγει μόνο ένα στοιχέιο της επαφής για συντομευση στην αρχική οθόνη?

Αν πατήσεις σε κάποιο σημείο για να βάλεις widget, από τα πρώτα που βλέπεις είναι ένα που λέει άμεση κλήση και κάνει ακριβώς αυτό.

1) Για MIUI rom δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι (φαντάζομαι, δύσκολα...). Κοίταξε στο xda μήπως βρεις κάτι.

2) Έχω βάλει το Power Toggles, το οποίο, μεταξύ άλλων, σου δίνει τη δυνατότητα για κλείδωμα της οθόνης απλώς πατώντας επάνω στο αντίστοιχο toggle (και δεν καταναλώνει και πόρους, όπως κάποια άλλα προγράμματα για κλείδωμα της οθόνης. Για ξεκλείδωμα δε νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το knock on ή το active display που έχει το Moto X.

πολύ πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ πολύ! δεν κάνει ακριβώς αυτό που ζητούσα αλλά για κλείδωμα είναι ο,τι πρέπει και γενικότερα χρειαζόμουν ένα προγραμματάκι σαν και αυτό... ;)

Αν πατήσεις σε κάποιο σημείο για να βάλεις widget, από τα πρώτα που βλέπεις είναι ένα που λέει άμεση κλήση και κάνει ακριβώς αυτό.

Ευχαριστώ!!!Ακριβώς αυτο έψαχνα!!

Miui Δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει

Για knock on υπάρχει κατάλληλος κερνελ αλλά θα πρέπει να έχεις κατάλληλη οθόνη, ψάξε στα ανάλογα θρεντ του xda

Όλα αυτά όμως τρώνε απίστευτη μπαταρία, αν λειτουργήσουν

Έχετε μήπως διαπιστώσει αν το κινητό υποστηρίζει HD Voice;

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_smartphones_with_HD_Voice_support#Motorola

Βάσει αυτού υποστηρίζει φίλε

OnePlus 3T, iPad mini 2

Καλημέρα.

Για όποιον ενδιαφέρεται, εδώ έχει φτιάξει ο τύπος έναν οδηγό για βελτίωση της διάρκειας της μπαταρίας του τηλεφώνου.

Συμφορουμιτες, δυο ερωτησεις για δυο "προβληματα" ή προβληματα που αντιμετωπισα:

1) Εχει τυχει σε κανεναν να μην φορτιζει το κινητο; Ειχα να το κλεισω 2-3 μερες, ισως παραπανω. Το εβαλα στην πριζα το πρωι, για κανενα διωρο και το εβγαλα χωρις να δω αν φορτιζει. Πριν απο λιγο ειδα οτι η μπαταρια ηταν αδεια (απο 23%->19%). Το εβαλα να φορτισει και διαπιστωσα οτι δεν φορτιζε. Ουτε ο φορτιστης τοιχου, ουτε το καλωδιο του υπολογιστη. Ουτε αλλος φορτιστης. Εκανα επανεκκινηση, το εβαλα στην πριζα και voila. Φορτιζει κανονικα. Το εχει παθει αλλος; Να ανησυχησω;

2) Στην επανεκκινηση, μετα το logo και πριν απο το pin, μου εγραψε "ενημερωση Android, ενημερωνονται οι εφαρμογες" ή κατι τετοιο. Τι μπορει να ειναι;

Ευχαριστω.

Κουβέντα να γίνεται γιατί και για το LG G4 που έβλεπα και έρχεται με την 5.1 προεγκατεστημένη σε όλα τα reviews ανέφεραν θέματα που δεν είναι πρόβλημα της συσκευής αλλά καθαρά της lollipop.

στο tablet asus google nexus 7 (2013) κυκλοφορησαν αναβαθμιση για την 5.1 σε 5.1.1

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα.

Για όποιον ενδιαφέρεται, εδώ έχει φτιάξει ο τύπος έναν οδηγό για βελτίωση της διάρκειας της μπαταρίας του τηλεφώνου.

λιγη βοηθεια για τον οδηγο?

Edited by Zer0c00L

Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi

COSMOTE (GR)

WIND (GR)

Με εκτίμηση.

Συμφορουμιτες, δυο ερωτησεις για δυο "προβληματα" ή προβληματα που αντιμετωπισα:

1) Εχει τυχει σε κανεναν να μην φορτιζει το κινητο; Ειχα να το κλεισω 2-3 μερες, ισως παραπανω. Το εβαλα στην πριζα το πρωι, για κανενα διωρο και το εβγαλα χωρις να δω αν φορτιζει. Πριν απο λιγο ειδα οτι η μπαταρια ηταν αδεια (απο 23%->19%). Το εβαλα να φορτισει και διαπιστωσα οτι δεν φορτιζε. Ουτε ο φορτιστης τοιχου, ουτε το καλωδιο του υπολογιστη. Ουτε αλλος φορτιστης. Εκανα επανεκκινηση, το εβαλα στην πριζα και voila. Φορτιζει κανονικα. Το εχει παθει αλλος; Να ανησυχησω;

2) Στην επανεκκινηση, μετα το logo και πριν απο το pin, μου εγραψε "ενημερωση Android, ενημερωνονται οι εφαρμογες" ή κατι τετοιο. Τι μπορει να ειναι;

Ευχαριστω.

το επαθε και μια φιλη μου σημερα αυτο που λες,το πηγε στον τεχνικο και της ειπε οτι ειναι η μπαταρια..δεν εκανε σωστη χρηση της,δηλαδη μπορει να πηγαινε στο 100% και να το αφηνε αλλο ενα 3-4ωρο..δεν κανει ειπε.τσεκαρε το και εσυ.

εγω παιδια σκεφτομαι να το αγορασω.αξιζει εσεις που το εχετε?ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lg g3s..εχει κολληματα η καποια αλλη προβληματα?ευχαριστω!

το επαθε και μια φιλη μου σημερα αυτο που λες,το πηγε στον τεχνικο και της ειπε οτι ειναι η μπαταρια..δεν εκανε σωστη χρηση της,δηλαδη μπορει να πηγαινε στο 100% και να το αφηνε αλλο ενα 3-4ωρο..δεν κανει ειπε.τσεκαρε το και εσυ.

εγω παιδια σκεφτομαι να το αγορασω.αξιζει εσεις που το εχετε?ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lg g3s..εχει κολληματα η καποια αλλη προβληματα?ευχαριστω!

Καλημερα αξιζει φιλε μ μια χαρα τηλεφωνο ειναι και με το Lollipop πανω τι αλλο θα θες εε ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)