MTSIK Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πήρα χθες το τηλέφωνο.Αμέσως έκανε αναβάθμιση από ΚΚ σε lollipop 5.0.2 και μου εμφανίζει τα παρακάτω buggs(?): 1.Όταν πατήσω παρατεταμένα εν λειτουργία της συσκευής το πλήκτρο εκκίνησης μου εμφανίζει μόνο την επιλογή Απενεργοποίηση.Δεν θα έπρεπε να είχε και επιλογές για Αθόρυβο,Λειτουργία πτήσης,κλπ όπως ήταν στα προηγούμενα Android που είχα? (S4,Z3) ή μήπως αυτό συμβαίνει λόγω του pure Android που έχει η συσκευή μας? 2.Στις αναπάντητες κλήσεις/sms/mail εμφανίζει ένδειξη μόνο στο notification bar χωρίς να εμφανίζεται κάποιο σύμβολο στο αντίστοιχο πλήκτρο όπως γινόταν στα υπόλοιπα τηλέφωνα που είχα. 3.Καθότι dual sim πήρα 1 cosmoκαρτα και την έβαλα στην 2η υποδοχή.Σημειωτέον ότι από το υποκατάστημα της cosmote μου την έκοψαν προκειμένου να έχει το σωστό μέγεθος (microsim).Aφότου την έβαλα και την ενεργοποίησα κανονικά διαπίστωσα ότι ενώ μπορώ να λαμβάνω και να στέλνω κανονικά sms και να παίρνω τηλ. δεν μπορώ να λαμβάνω κλήσεις. Έχω και τις 2 κάρτες ενεργές και νομίζω ότι και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι ΟΚ. Μίλησα με την cosmote, μου είπαν ότι η σύνδεσή μου είναι ΟΚ διαπίστωσαν και αυτοί ότι έχω πρόβλημα στο να λαμβάνω κλήσεις και με παρέπεμψαν σε υποκατάστημά τους για να μου τσεκάρου αν η sim μετά το κόψιμο είναι ΟΚ. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο? Kernel:3.4.42-G48d3b85 Έκδοση συστήματος: 22.21.18 titan_retaildsds.retaildsdsall.en.03.reteu Aριθμός build: LXB22.46-28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πήρα χθες το τηλέφωνο.Αμέσως έκανε αναβάθμιση από ΚΚ σε lollipop 5.0.2 και μου εμφανίζει τα παρακάτω buggs(?): 1.Όταν πατήσω παρατεταμένα εν λειτουργία της συσκευής το πλήκτρο εκκίνησης μου εμφανίζει μόνο την επιλογή Απενεργοποίηση.Δεν θα έπρεπε να είχε και επιλογές για Αθόρυβο,Λειτουργία πτήσης,κλπ όπως ήταν στα προηγούμενα Android που είχα? (S4,Z3) ή μήπως αυτό συμβαίνει λόγω του pure Android που έχει η συσκευή μας? 2.Στις αναπάντητες κλήσεις/sms/mail εμφανίζει ένδειξη μόνο στο notification bar χωρίς να εμφανίζεται κάποιο σύμβολο στο αντίστοιχο πλήκτρο όπως γινόταν στα υπόλοιπα τηλέφωνα που είχα. 3.Καθότι dual sim πήρα 1 cosmoκαρτα και την έβαλα στην 2η υποδοχή.Σημειωτέον ότι από το υποκατάστημα της cosmote μου την έκοψαν προκειμένου να έχει το σωστό μέγεθος (microsim).Aφότου την έβαλα και την ενεργοποίησα κανονικά διαπίστωσα ότι ενώ μπορώ να λαμβάνω και να στέλνω κανονικά sms και να παίρνω τηλ. δεν μπορώ να λαμβάνω κλήσεις. Έχω και τις 2 κάρτες ενεργές και νομίζω ότι και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι ΟΚ. Μίλησα με την cosmote, μου είπαν ότι η σύνδεσή μου είναι ΟΚ διαπίστωσαν και αυτοί ότι έχω πρόβλημα στο να λαμβάνω κλήσεις και με παρέπεμψαν σε υποκατάστημά τους για να μου τσεκάρου αν η sim μετά το κόψιμο είναι ΟΚ. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο? Kernel:3.4.42-G48d3b85 Έκδοση συστήματος: 22.21.18 titan_retaildsds.retaildsdsall.en.03.reteu Aριθμός build: LXB22.46-28 1. έτσι είναι στην lollipop. για τις ρυθμισεις ειδοποίησεων (αθορυβο κλπ) πατας καποιο απο τα volume buttons. 2. δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι εννοείς, αλλά αν καταλαβα καλα, οταν εχεις μηνυμα δεν σου εμφανιζεται κουμπι reply, στις κλησεις call back κλπ,ε; αν ναι, τραβοντας την ειδοποίηση που θες προς τα κάτω εμφανίζεται κανονικά. 3. λογικά έχει θέμα η SIM. πριν πας σε κατάστημα δοκίμασε να βάλεις την cosmoκάρτα στη θέση 1, χωρίς να βάλεις δεύτερη SIM. έτσι αν δεν λειτουργεί έχει θεμα λογικά η SIM. αν λειτουργεί έχει κάποιο θέμα το κινητό. Δοκίμασε και μας λες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTSIK Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 1. έτσι είναι στην lollipop. για τις ρυθμισεις ειδοποίησεων (αθορυβο κλπ) πατας καποιο απο τα volume buttons. 2. δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι εννοείς, αλλά αν καταλαβα καλα, οταν εχεις μηνυμα δεν σου εμφανιζεται κουμπι reply, στις κλησεις call back κλπ,ε; αν ναι, τραβοντας την ειδοποίηση που θες προς τα κάτω εμφανίζεται κανονικά. 3. λογικά έχει θέμα η SIM. πριν πας σε κατάστημα δοκίμασε να βάλεις την cosmoκάρτα στη θέση 1, χωρίς να βάλεις δεύτερη SIM. έτσι αν δεν λειτουργεί έχει θεμα λογικά η SIM. αν λειτουργεί έχει κάποιο θέμα το κινητό. Δοκίμασε και μας λες ;) Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!! Για το 2 ερώτημα δεν εννοούσσα αυτό αλλά ότι στις άλλες συσκευές που είχα στο εικονίδειο των κλήσεων π.χ. όταν είχα μια αναπάντητη κλήση εμφανιζόταν ένα κόκκινο κυκλάκι με κάποιον αριθμό ανάλογα με το πόσες αναπάντητες κλήσεις είχα.Κάτι αντίστοιχο ίσχυε και με τα mail,μηνύματα κλπ. Όσον αφορά το 3ο θα σας ενημερώσω σύντομα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simfun Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Με "disable notifications" στο Motorola services δείχνει να σταματάει να εμφανίζει το μήνυμα για αναβάθμιση. Ξέρουμε όμως αν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες σχετίζονται και με άλλες ειδοποιήσεις εκτός OTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Για το 2ο δεν αλλάζει το εικονίδιο. Μερικά τηλέφωνα μπορεί να το κάνουν. Όσα φοράνε stock android όχι. Για το 3ο, μήπως χρησιμοποιείς και δεδομένα από τη συγκεκριμένη κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTSIK Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Για το 2ο δεν αλλάζει το εικονίδιο. Μερικά τηλέφωνα μπορεί να το κάνουν. Όσα φοράνε stock android όχι. Για το 3ο, μήπως χρησιμοποιείς και δεδομένα από τη συγκεκριμένη κάρτα; Οκ για το 2ο. Για το 3ο δεν χρησιμοποιώ δεδομένα στην 2η καρτα (cosmoκαρτα)-έκανα αυτό που έγραψε ο charlie_pace4 (απενεργοποίηση - αφαίρεση και των 2 καρτών - τοποθέτηση της cosmoκάρτας μόνο στην θέση της sim1 και επανεκίνηση) και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις, οπότε υποθέτω ότι φταίει η sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πήγαινε στις κλήσεις, πάνω πάνω εκεί που έχει ένα κουτάκι που λέει "εισάγετε όνομα ή τηλέφωνο" και δεξιά από το μικρόφωνο πάτα τις 3 κουκκίδες. Επέλεξε ρυθμίσεις, ρυθμίσεις κλήσεων, προώθηση κλήσεων. Δες μπας και έχει τίποτα εκεί ρυθμισμένο στη συγκεκριμένη κάρτα. Καλού κακού κάθε προώθηση βάλε το στο απενεργοποιημένη αν δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmitkas Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Γεια σας παιδιά. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό και το έψαξα λίγο με προβληματίζουν 2-3 πράγματα και θέλω την βοήθεια σας. 1. Το χρειάζομαι για ομιλία 2-3 ώρες την μέρα και 3g ανοιχτό και email λόγω δουλειάς (10 ώρες) και φωτογραφική περίπου 15-20 φωτογραφίες την μέρα. Θα μπορεί να αντέξει η μπαταρία, θα βγάζει μέρα; 2. Έψαξα πολύ για την sar του κινητού και βρήκα έναν υπερσύνδεσμο της motorolla για όλο το κόσμο και σου αναφέρει ποια είναι η sar για το κινητό ανάλογα το μοντέλο του κινητού και την ήπειρο. Για το μοντέλο xt1068 είναι 0,687 W/KG για το κεφάλι ενώ για την Ινδία είναι 1,52W/kg. Σας δίνω τον σύνδεσμο να το δείτε. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ακτινοβολία απο χρήστες του κινητού (κάψιμο αυτιού, πονοκέφαλο, κτλ) http://rfhealth-sar.motorola.com/SAR/ Με ενδιαφέρει το κινητό και ειδικά τα χαρακτηριστικά του και είναι dual sim για να δουλεύω και τις δύο κάρτες. Αναμένω απαντήσεις, Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εκανα την "αναβαθμηση" και χειροτερεψε το κινητο. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτα παταω τα εικονιδια για πχ εφαρμογες η ρυθμησεις και μενει εκει. Κολαει και για να ξεκολησει πρεπει να πατησω το home button. Εχω κανει ηδη reset. Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Επί τέλους ήλθε η ενημέρωση για όσους έχουν την 21.11.23.titan_retgb.retgball.en.GB retgb. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Επί τέλους ήλθε η ενημέρωση για όσους έχουν την 21.11.23.titan_retgb.retgball.en.GB retgb. Ναι, απ' ότι φαίνεται ήρθε η ώρα της αναβάθμισης. Χτες αναβαθμίστηκε και η συσκευή συγγενή μου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Γεια σας παιδιά. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό και το έψαξα λίγο με προβληματίζουν 2-3 πράγματα και θέλω την βοήθεια σας. 1. Το χρειάζομαι για ομιλία 2-3 ώρες την μέρα και 3g ανοιχτό και email λόγω δουλειάς (10 ώρες) και φωτογραφική περίπου 15-20 φωτογραφίες την μέρα. Θα μπορεί να αντέξει η μπαταρία, θα βγάζει μέρα; 2. Έψαξα πολύ για την sar του κινητού και βρήκα έναν υπερσύνδεσμο της motorolla για όλο το κόσμο και σου αναφέρει ποια είναι η sar για το κινητό ανάλογα το μοντέλο του κινητού και την ήπειρο. Για το μοντέλο xt1068 είναι 0,687 W/KG για το κεφάλι ενώ για την Ινδία είναι 1,52W/kg. Σας δίνω τον σύνδεσμο να το δείτε. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ακτινοβολία απο χρήστες του κινητού (κάψιμο αυτιού, πονοκέφαλο, κτλ) http://rfhealth-sar.motorola.com/SAR/ Με ενδιαφέρει το κινητό και ειδικά τα χαρακτηριστικά του και είναι dual sim για να δουλεύω και τις δύο κάρτες. Αναμένω απαντήσεις, Ευχαριστώ Λογικά θα σε καλύψει. Αν εννοείς ότι 10 ώρες είναι η δουλειά σου(όχι ότι θα το έχεις με ανοιχτή οθόνη για αυτό το διάστημα), δηλαδή 1-2 ώρες οθόνης,2 ώρες κλήσεων και 20 φωτογραφίες πρέπει να βγάζει την ημέρα σχετικά άνετα. Για σιγουριά μπορείς να έχεις και ένα power bank των 10-15€ μαζί σου για την περίπτωση που χρειαστεί. Το sar στο έντυπο που έχει το τηλέφωνο μέσα στο κουτί είναι με τη χαμηλή τιμή. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποια επίπτωση από αυτές που αναφέρεις. Αν και χρησιμοποιώ Bluetooth την περισσότερη ώρα έχει τύχει να μιλήσω και με το τηλέφωνο σκέτο αρκετή ώρα χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosts3 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπέρα, Έβαλα και γω χθες τη lollipop και έχω το εξής "πρόβλημα" Όταν ανοίγω το κινητό βγάζει μια ειδοποίηση "δεν είναι δυνατή η αποστολή/λήψη mms όταν τα δεδομένα είναι απενεργοποιημένα" Και με την KitKat δεν είχα ενεργοποιημένα wifi ή data αλλά δεν μου έβγαζε τέτοιο μήνυμα. Παρατήρησα ότι στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα όταν τσεκάρω την επιλογή στα mms "Αυτόματη ανάκτηση" Στην εκκίνηση του τηλεφώνου μου όμως αυτό είναι απενεργοποιημένο. Έχει μήπως κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Επί τέλους ήλθε η ενημέρωση για όσους έχουν την 21.11.23.titan_retgb.retgball.en.GB retgb. Ναι πράγματι ήρθε επιτέλους και την εγκατέστησα, μέχρι τωρα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_Engel Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση χθες βράδυ αλλά διστάζω με αυτά που διαβάζω. Επίσης, άσχετο. Αυτή τη στιγμή έχω την 2η συσκευή καθώς η πρώτη έπεσε και έσπασε το γυαλί. Δεν βρίσκομαι Ελλάδα και για την ώρα το επίσημο σέρβις μάλλον δεν παίζει λόγω κόστους. Σε ανεπίσημο πάλι είναι αρκετά τα λεφτά εδώ. Σκέφτομαι να δοκιμάσω να κάνω την επισκευή του παλιού μόνος μου. Η πιο φθηνή λύση είναι αυτή http://www.ebay.ie/itm/MOTOROLA-MOTO-G-2nd-Gen-5-BLACK-DIGITIZER-TOUCH-SCREEN-GLASS-LENS-XT1068-DUAL-/331361167048?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item4d26aa26c8 (την επιλογή του γυαλιού μόνο, χωρίς digitizer, την έχω αποκλείσει γιατί νομίζω έχει σπάσει και το digitizer χωρίς όμως να υπάρχει κανένας απολύτως πρόβλημα στην αφή) Το έχει κάνει κανείς; Η πιο ασφαλής επιλογή είναι αυτή http://www.ebay.ie/itm/LCD-DISPLAY-DIGITIZER-TOUCH-SCREEN-GLASS-ASSEMBLY-FOR-Motorola-Moto-G2-G-2nd-Gen-/151542553639?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item2348a3dc27 που έχει μαζί και display και frame αλλά το κόστος ανεβαίνει αισθητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπέρα, Έβαλα και γω χθες τη lollipop και έχω το εξής "πρόβλημα" Όταν ανοίγω το κινητό βγάζει μια ειδοποίηση "δεν είναι δυνατή η αποστολή/λήψη mms όταν τα δεδομένα είναι απενεργοποιημένα" Και με την KitKat δεν είχα ενεργοποιημένα wifi ή data αλλά δεν μου έβγαζε τέτοιο μήνυμα. Παρατήρησα ότι στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα όταν τσεκάρω την επιλογή στα mms "Αυτόματη ανάκτηση" Στην εκκίνηση του τηλεφώνου μου όμως αυτό είναι απενεργοποιημένο. Έχει μήπως κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Μου το βγάζει κι εμένα σε κάθε εκκίνηση. Συνήθως έχω τα δεδομένα κλειστά. Δοκίμασα να κάνω ένα restart με τα δεδομένα ανοιχτά και δεν εμφάνισε πλέον τίποτα. Ακόμα και αν δεν έχει πιάσει σήμα κατά την εκκίνηση, υποθέτω πως αν δει τη ρύθμιση των δεδομένων να είναι ενεργή τότε δεν βγάζει την ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosts3 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μου το βγάζει κι εμένα σε κάθε εκκίνηση. Συνήθως έχω τα δεδομένα κλειστά. Δοκίμασα να κάνω ένα restart με τα δεδομένα ανοιχτά και δεν εμφάνισε πλέον τίποτα. Ακόμα και αν δεν έχει πιάσει σήμα κατά την εκκίνηση, υποθέτω πως αν δει τη ρύθμιση των δεδομένων να είναι ενεργή τότε δεν βγάζει την ειδοποίηση. Ευχαριστώ πολύ! Όντως αυτό έφταιγε. Επίσης σε κάθε εκκίνηση μου εμφάνιζε ειδοποίηση για την τοποθεσία (που την έχω ανενεργή) Απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις του Assist και πλέον δε βγάζει κάτι.. Ελπίζω με την απενεργοποίηση αυτή να μην έκλεισα κάποια άλλη σημαντική ειδοποίηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Hxo .flac για ringtone, μπα ε; Η με κανα es file manager γινεται κι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ακουσα τον Μαρτιο ερχεται η 5.1! Λετε να φτιαξουν ολα τα bugs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση χθες βράδυ αλλά διστάζω με αυτά που διαβάζω. Επίσης, άσχετο. Αυτή τη στιγμή έχω την 2η συσκευή καθώς η πρώτη έπεσε και έσπασε το γυαλί. Δεν βρίσκομαι Ελλάδα και για την ώρα το επίσημο σέρβις μάλλον δεν παίζει λόγω κόστους. Σε ανεπίσημο πάλι είναι αρκετά τα λεφτά εδώ. Σκέφτομαι να δοκιμάσω να κάνω την επισκευή του παλιού μόνος μου. Η πιο φθηνή λύση είναι αυτή http://www.ebay.ie/itm/MOTOROLA-MOTO-G-2nd-Gen-5-BLACK-DIGITIZER-TOUCH-SCREEN-GLASS-LENS-XT1068-DUAL-/331361167048?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item4d26aa26c8 (την επιλογή του γυαλιού μόνο, χωρίς digitizer, την έχω αποκλείσει γιατί νομίζω έχει σπάσει και το digitizer χωρίς όμως να υπάρχει κανένας απολύτως πρόβλημα στην αφή) Το έχει κάνει κανείς; Η πιο ασφαλής επιλογή είναι αυτή http://www.ebay.ie/itm/LCD-DISPLAY-DIGITIZER-TOUCH-SCREEN-GLASS-ASSEMBLY-FOR-Motorola-Moto-G2-G-2nd-Gen-/151542553639?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item2348a3dc27 που έχει μαζί και display και frame αλλά το κόστος ανεβαίνει αισθητά. σιγουρα θα θελουν πολλα αν το πας στο επισημο το κινητο να στο φτιαξουν, οσο για την επιλογη απο το ebay, ειναι η οικονομικοτερη. προσωπικα δεν μου εχει τυχει για το κινητο μας να αλλαξω, αλλα το εχω κανει σε αλλα τηλεφωνα μου, κ τηλεφωνα φιλων μου να αλλαζω την αφή, και εχω να σου πω, οτι δεν ειναι και τοσο τραγικο-δυσκολο να το αλλαξεις μονος σου, προσοχη θελει, και αν υπαρχει και ενα βιντεο στο ιντερνετ πως γινετε τοτε θα τα καταφερεις Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 σιγουρα θα θελουν πολλα αν το πας στο επισημο το κινητο να στο φτιαξουν, οσο για την επιλογη απο το ebay, ειναι η οικονομικοτερη. προσωπικα δεν μου εχει τυχει για το κινητο μας να αλλαξω, αλλα το εχω κανει σε αλλα τηλεφωνα μου, κ τηλεφωνα φιλων μου να αλλαζω την αφή, και εχω να σου πω, οτι δεν ειναι και τοσο τραγικο-δυσκολο να το αλλαξεις μονος σου, προσοχη θελει, και αν υπαρχει και ενα βιντεο στο ιντερνετ πως γινετε τοτε θα τα καταφερεις 28 λίρες για τζάμι digitizer & frame δεν είναι τίποτα. Και ναι, μπορεί να το κάνει και μόνος, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο στον κόσμο αλλά δεν είναι και ότι πιο δύσκολο. Και αν πάλι φοβάται, ένας ηλεκτρονικός με ελάχιστη εμπειρία μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Γεια σας παιδιά. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό και το έψαξα λίγο με προβληματίζουν 2-3 πράγματα και θέλω την βοήθεια σας. 1. Το χρειάζομαι για ομιλία 2-3 ώρες την μέρα και 3g ανοιχτό και email λόγω δουλειάς (10 ώρες) και φωτογραφική περίπου 15-20 φωτογραφίες την μέρα. Θα μπορεί να αντέξει η μπαταρία, θα βγάζει μέρα; 2. Έψαξα πολύ για την sar του κινητού και βρήκα έναν υπερσύνδεσμο της motorolla για όλο το κόσμο και σου αναφέρει ποια είναι η sar για το κινητό ανάλογα το μοντέλο του κινητού και την ήπειρο. Για το μοντέλο xt1068 είναι 0,687 W/KG για το κεφάλι ενώ για την Ινδία είναι 1,52W/kg. Σας δίνω τον σύνδεσμο να το δείτε. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ακτινοβολία απο χρήστες του κινητού (κάψιμο αυτιού, πονοκέφαλο, κτλ) http://rfhealth-sar.motorola.com/SAR/ Με ενδιαφέρει το κινητό και ειδικά τα χαρακτηριστικά του και είναι dual sim για να δουλεύω και τις δύο κάρτες. Αναμένω απαντήσεις, Ευχαριστώ Με αυτή την χρήση δύο μέρες σου βγάζει. Αρκεί η ανοιχτή οθόνη να μην περνάει τις 3 ώρες την μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ευχαριστώ πολύ! Όντως αυτό έφταιγε. Επίσης σε κάθε εκκίνηση μου εμφάνιζε ειδοποίηση για την τοποθεσία (που την έχω ανενεργή) Απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις του Assist και πλέον δε βγάζει κάτι.. Ελπίζω με την απενεργοποίηση αυτή να μην έκλεισα κάποια άλλη σημαντική ειδοποίηση... Αυτο το τελευταιο που πηγες και το εκανες ;; διοτι και εγω τοποθεσια ανενεργη την εχω και με τσαντιζει λιγο καθε πρωι που ανοιγω το τηλεφωνο μου Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Hxo .flac για ringtone, μπα ε; Η με κανα es file manager γινεται κι αυτό; ? Anybody ? Edited February 21, 2015 by pap paok solved Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTSIK Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Πήγαινε στις κλήσεις, πάνω πάνω εκεί που έχει ένα κουτάκι που λέει "εισάγετε όνομα ή τηλέφωνο" και δεξιά από το μικρόφωνο πάτα τις 3 κουκκίδες. Επέλεξε ρυθμίσεις, ρυθμίσεις κλήσεων, προώθηση κλήσεων. Δες μπας και έχει τίποτα εκεί ρυθμισμένο στη συγκεκριμένη κάρτα. Καλού κακού κάθε προώθηση βάλε το στο απενεργοποιημένη αν δεν είναι. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε,!!! Οπότε τώρα λειτουργούν κανονικά και οι 2 sim. Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε τώρα είναι το εξής: Aγόρασα μια θήκη (1 x Motorola Moto G 2nd Gen XT1068 Θήκη Πορτοφόλι με Βάση Στήριξης (Συνθ. Δέρμα) - Μπλε (70008009) ) από το e-matrix. Όταν τοποθέτησα το κιν. παρατήρησα ότι παρουσίασε την εξής δυσλειτουργία: Όταν έκλεινε η οθόνη, κλείδωνε και δεν ξανάνοιγε! Δηλ.μετά το πάτημα του power button δεν ξεκλείδωνε! Ως τρόπο ξεκλειδώματος έχω επιλέξει το <<σύρσιμο προς τα πάνω>>. Σημειωτέον ότι το πρόβλημα αυτό δεν το αντιμετώπισα με την άλλη θήκη που έβαλα (1 x Motorola Moto G 2nd Gen XT1068 Θήκη Σκληρή από Καουτσούκ - Μπλε ρουά (70008016) ) που επίσης πήρα από το παραπάνω μαγαζί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts