Universe Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μολις μου ρθε το λολιποπ με 21.11.14 . Οποτε οι 14αρηδες τσεκαρετε ενημερωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Όταν έχετε συνδεδεμένο το κινητό στον φορτιστή έχετε παρατηρήσει να μην αποκρίνεται καλά το touch screen; Ενώ το είχε για φόρτιση ο ξάδερφος μου, στην lockscreen όπου έχει pattern όταν περνούσα το δάχτυλο μου πάνω στα dots είτε πηδούσε κάποια και πήγαινε στα επόμενα ή και κολλούσε σε ένα από αυτά. Επίσης παρατήρησα το πρόβλημα και ενώ ήμουν μέσα στο app drawer ή στις homescreen. Όλα αυτά ΜΟΝΟ όταν φορτίζει. Όταν λειτουργεί όλα είναι μια χαρά. Στο κινητό δεν έχει έρθει ΟΤΑ η Lollipop, είναι ακόμη με KitKat. Ναι φιλε υπαρχει λαγκαρισμα στο scroll και δεν πιανει 100% το touch! Το προβλημα αυτο το χω και γω καποιες φορες(σπανια βεβαια) στο Moto G 1st gen! Περιμενε να σου ρθει η λολιποπ και μετα κανε wipe data και wipe cache partition και ισως στρωσει(λογικα θα φτιαξει με το update) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Όταν έχετε συνδεδεμένο το κινητό στον φορτιστή έχετε παρατηρήσει να μην αποκρίνεται καλά το touch screen; Ενώ το είχε για φόρτιση ο ξάδερφος μου, στην lockscreen όπου έχει pattern όταν περνούσα το δάχτυλο μου πάνω στα dots είτε πηδούσε κάποια και πήγαινε στα επόμενα ή και κολλούσε σε ένα από αυτά. Επίσης παρατήρησα το πρόβλημα και ενώ ήμουν μέσα στο app drawer ή στις homescreen. Όλα αυτά ΜΟΝΟ όταν φορτίζει. Όταν λειτουργεί όλα είναι μια χαρά. Στο κινητό δεν έχει έρθει ΟΤΑ η Lollipop, είναι ακόμη με KitKat. Ναι φιλε υπαρχει λαγκαρισμα στο scroll και δεν πιανει 100% το touch! Το προβλημα αυτο το χω και γω καποιες φορες(σπανια βεβαια) στο Moto G 1st gen! Περιμενε να σου ρθει η λολιποπ και μετα κανε wipe data και wipe cache partition και ισως στρωσει(λογικα θα φτιαξει με το update) Σε πολλά smartphones αναφέρει στο manual τους ότι πιθανόν να μην ανταποκρίνεται καλά το touch τους κατά την διάρκεια της φόρτισης χωρίς να είναι ο κανόνας όμως. Δεν είναι κάποιο bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ναι φιλε υπαρχει λαγκαρισμα στο scroll και δεν πιανει 100% το touch! Το προβλημα αυτο το χω και γω καποιες φορες(σπανια βεβαια) στο Moto G 1st gen! Περιμενε να σου ρθει η λολιποπ και μετα κανε wipe data και wipe cache partition και ισως στρωσει(λογικα θα φτιαξει με το update) Σε πολλά smartphones αναφέρει στο manual τους ότι πιθανόν να μην ανταποκρίνεται καλά το touch τους κατά την διάρκεια της φόρτισης χωρίς να είναι ο κανόνας όμως. Δεν είναι κάποιο bug. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) απο περιεργεια τι κερδιζω και τι χανω με το lollipop? δεν το εχω περασει ακομα διαβαζω εδω μεσα διαφορα και δεν ξερω αν αξιζει. δλδ γινεται ποιο αργο το κιν? επισης αν την περασω και κανω επαναφορα εργοστασιακων πως μπορω να κρατησω τα αρχεια απ τα games? τουλαχιστον στο boom beach kai sto clash of clans που παιζω. πρεπει να κανω καπου backup? η δεν χρειαζεται? ειναι συνδεδεμενα με το gmail μου οποτε οταν το περασω θα μου τα εμφανισει απο εκει που τα ειχα αφησει?:worry: να πω εδω πως τα προβληματα μου με το υπαρχων συστημα ειναι 1) η κρυπτογραφηση που του εχω κανει και βαριεμαι πλεον να βαζω κωδικο καθε φορα που κανω unlock screen 2) το οτι συχνα οταν κλεινω πχ παιχνιδια μου χανονται οι μπαρες για το back/homescreen και η πανω μπαρα των ειδοποιησεων (aka κουρτινα?) Edited February 9, 2015 by panoulis222 συμπληρωματικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazorik Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εγώ παρατήρησα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε αναμονή και ένα αισθητό lag στον dialer που δεν υπήρχε. Κατά τα άλλα τα ίδια. Αισθητικά μ' αρέσει πιο πολύ η lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omg4 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Στην προβολή τέρμα κάτω λέει μετάδοση οθόνης.. Ξέρει κανεις τι είναι αυτο; Παιζει να δουλέψει με το παρακατω dongle που παρηγγειλα δοκιμαστικά; http://m.ebay.com/itm/171529850886?txnId=1344303543007 Με το Chromecast πάντως δουλεύει το screen mirroring χωρίς κανένα πρόβλημα στην kitkat, στην 5.0.2 δεν ξέρω. Edit μόλις τωρα ηρθε η lollipop σε μένα αρα ξεκίνησαν και στα .14 Edited February 9, 2015 by omg4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 σ ευχαριστω φιλε μου θα την κατεβασω κ εγω λοιπον την νεα εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ενώ είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ είτε με wifi είτε με δεδομένα και δουλεύω διάφορες εφαρμογές χωρίς να έχω πρόβλημα αρκετές φορές όταν μπαίνω στο play store μου δείχνει πως δεν έχω σύνδεση ενεργή(το store όχι η συσκευή).Αν κλείσω και ξανανοίξω τη σύνδεση τρέχει κανονικά.Μόνο το store μου το κάνει αυτό.Διέγραψα την προσωρινή του μνήμη αλλά δε λύθηκε το πρόβλημα.Το έχει πάθει κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μολις μου ρθε το λολιποπ με 21.11.14 . Οποτε οι 14αρηδες τσεκαρετε ενημερωσεις. Οκ ήρθε ,για να δούμε ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggmits Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Προσοχη, μετα την αναβαθμιση εχει αλλαξει λιγο ο τροπος που γινεται το Wipe Cache. Με δυο λογια, στο Lollipop οταν βγει το "πεθαμενο" ανθρωπακι, δεν κραταμε πρωτα πατημενο Volume Up και μετα Power, αλλα το αντιστροφο. Δηλαδη πατημενο το Power για 5" και μετα στιγμιαια το Volume Up. μετα κανουμε κατι αλλο?? γιατι επιστρεφει στην προηγουμενη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simfun Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Με το Chromecast πάντως δουλεύει το screen mirroring χωρίς κανένα πρόβλημα στην kitkat, στην 5.0.2 δεν ξέρω. Edit μόλις τωρα ηρθε η lollipop σε μένα αρα ξεκίνησαν και στα .14 Είναι σίγουρο; Δηλαδή χωρίς root, με Chromecast εμφανίζεται η οθόνη του κινητού οπουδήποτε ή μόνο στα Youtube videos, κλπ. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Mου ήρθε και μένα ειδοποιηση,αλλα δε καταλαβα καλα,τι πρεπει να κάνω πριν τη βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Θα χασω εφαρμογες κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Θα χασω εφαρμογες κτλ? Όχι. Δεν θα χάσεις τίποτα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 21.11.23 ακόμα τίποτα. Μήπως παίζει ρόλο ο πάροχος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Τη βαζω κατευθειαν δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Βαροεμαι λιγο να το ξαναστησω.Τωρα το εχω οπως ακριβως θελω ,το χρησιμοποιω στη δουλεια ,δε κολλαει και παει σφαιρα... Με βλεπω να περιμενω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 και πως γινεται αυτο? επισης.... 360 λεπτα??? 360 λεπτα???????????? πωωωωω και μονο που το βλεπω οτι θελει τοση ωρα να κατεβει με τρωει το χερι μου να κανω ακυρωση:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πως γίνετε wipe cache, από το μαμισιο recovery; Πως μπαίνουμε, θέλει συνδυασμό πλήκτρων; Έχω lollipop τώρα, για την ιστορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδια οσοι εχετε προβληματα καντε ενα clean install απο εδω http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/official-stock-firmware-5-0-2-lxb22-46-t3019612 Θα δουλέψει άραγε με την 21.11.23.titan_retgb.retgball.en.GB retgb? Όσοι έχουν αυτή την έκδοση δεν έχουν καταφέρει με τους γνωστούς τρόπους να την περάσουν. Πάντα κάπου κολλάει! Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simfun Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή τη θήκη; http://www.e-shop.gr/nillkin-flip-case-sparkle-series-for-motorola-moto-g-2nd-generation-black-p-TEL.019403 Υποστηρίζει auto sleep/wake; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή τη θήκη; http://www.e-shop.gr/nillkin-flip-case-sparkle-series-for-motorola-moto-g-2nd-generation-black-p-TEL.019403 Υποστηρίζει auto sleep/wake;αμα διαβαζες ποιο πισω θα εβλεπες οτι ειναι καλη και υποστηριζει αυτο που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simfun Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Το περίεργο είναι ότι έχω μία σαν κι αυτή σε διαφορετικό χρώμα, αλλά sleep/wake δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Εβαλα και εγώ την νέα έκδοση. Εκανα φορμάτ έπειτα αλλά... Τελικά Είναι πιο αργό το κινητό, δεν μου αναγνωρίζει την δεύτερη κάρτα (δεν έχει σήμα) και μου έφαγε το πρωτο κόλλημα όταν πάτησα να μπω στο youtube... Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts