Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν έχετε συνδεδεμένο το κινητό στον φορτιστή έχετε παρατηρήσει να μην αποκρίνεται καλά το touch screen;

Ενώ το είχε για φόρτιση ο ξάδερφος μου, στην lockscreen όπου έχει pattern όταν περνούσα το δάχτυλο μου πάνω στα dots είτε πηδούσε κάποια και πήγαινε στα επόμενα ή και κολλούσε σε ένα από αυτά.

Επίσης παρατήρησα το πρόβλημα και ενώ ήμουν μέσα στο app drawer ή στις homescreen.

Όλα αυτά ΜΟΝΟ όταν φορτίζει. Όταν λειτουργεί όλα είναι μια χαρά.

Στο κινητό δεν έχει έρθει ΟΤΑ η Lollipop, είναι ακόμη με KitKat.

Ναι φιλε υπαρχει λαγκαρισμα στο scroll και δεν πιανει 100% το touch! Το προβλημα αυτο το χω και γω καποιες φορες(σπανια βεβαια) στο Moto G 1st gen! Περιμενε να σου ρθει η λολιποπ και μετα κανε wipe data και wipe cache partition και ισως στρωσει(λογικα θα φτιαξει με το update)

Όταν έχετε συνδεδεμένο το κινητό στον φορτιστή έχετε παρατηρήσει να μην αποκρίνεται καλά το touch screen;

Ενώ το είχε για φόρτιση ο ξάδερφος μου, στην lockscreen όπου έχει pattern όταν περνούσα το δάχτυλο μου πάνω στα dots είτε πηδούσε κάποια και πήγαινε στα επόμενα ή και κολλούσε σε ένα από αυτά.

Επίσης παρατήρησα το πρόβλημα και ενώ ήμουν μέσα στο app drawer ή στις homescreen.

Όλα αυτά ΜΟΝΟ όταν φορτίζει. Όταν λειτουργεί όλα είναι μια χαρά.

Στο κινητό δεν έχει έρθει ΟΤΑ η Lollipop, είναι ακόμη με KitKat.

Ναι φιλε υπαρχει λαγκαρισμα στο scroll και δεν πιανει 100% το touch! Το προβλημα αυτο το χω και γω καποιες φορες(σπανια βεβαια) στο Moto G 1st gen! Περιμενε να σου ρθει η λολιποπ και μετα κανε wipe data και wipe cache partition και ισως στρωσει(λογικα θα φτιαξει με το update)

Σε πολλά smartphones αναφέρει στο manual τους ότι πιθανόν να μην ανταποκρίνεται καλά το touch τους κατά την διάρκεια της φόρτισης χωρίς να είναι ο κανόνας όμως. Δεν είναι κάποιο bug.

Σε πολλά smartphones αναφέρει στο manual τους ότι πιθανόν να μην ανταποκρίνεται καλά το touch τους κατά την διάρκεια της φόρτισης χωρίς να είναι ο κανόνας όμως. Δεν είναι κάποιο bug.

Σας ευχαριστώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

απο περιεργεια τι κερδιζω και τι χανω με το lollipop? δεν το εχω περασει ακομα διαβαζω εδω μεσα διαφορα και δεν ξερω αν αξιζει. δλδ γινεται ποιο αργο το κιν?

επισης αν την περασω και κανω επαναφορα εργοστασιακων πως μπορω να κρατησω τα αρχεια απ τα games? τουλαχιστον στο boom beach kai sto clash of clans που παιζω.

πρεπει να κανω καπου backup? η δεν χρειαζεται? ειναι συνδεδεμενα με το gmail μου οποτε οταν το περασω θα μου τα εμφανισει απο εκει που τα ειχα αφησει?:worry:

να πω εδω πως τα προβληματα μου με το υπαρχων συστημα ειναι

1) η κρυπτογραφηση που του εχω κανει και βαριεμαι πλεον να βαζω κωδικο καθε φορα που κανω unlock screen

2) το οτι συχνα οταν κλεινω πχ παιχνιδια μου χανονται οι μπαρες για το back/homescreen και η πανω μπαρα των ειδοποιησεων (aka κουρτινα?)

Edited by panoulis222
συμπληρωματικη

Εγώ παρατήρησα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε αναμονή και ένα αισθητό lag στον dialer που δεν υπήρχε. Κατά τα άλλα τα ίδια. Αισθητικά μ' αρέσει πιο πολύ η lollipop.

Στην προβολή τέρμα κάτω λέει μετάδοση οθόνης..

Ξέρει κανεις τι είναι αυτο;

Παιζει να δουλέψει με το παρακατω dongle που παρηγγειλα δοκιμαστικά;

http://m.ebay.com/itm/171529850886?txnId=1344303543007

Με το Chromecast πάντως δουλεύει το screen mirroring χωρίς κανένα πρόβλημα στην kitkat, στην 5.0.2 δεν ξέρω.

Edit μόλις τωρα ηρθε η lollipop σε μένα αρα ξεκίνησαν και στα .14

Edited by omg4

Ενώ είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ είτε με wifi είτε με δεδομένα και δουλεύω διάφορες εφαρμογές χωρίς να έχω πρόβλημα αρκετές φορές όταν μπαίνω στο play store μου δείχνει πως δεν έχω σύνδεση ενεργή(το store όχι η συσκευή).Αν κλείσω και ξανανοίξω τη σύνδεση τρέχει κανονικά.Μόνο το store μου το κάνει αυτό.Διέγραψα την προσωρινή του μνήμη αλλά δε λύθηκε το πρόβλημα.Το έχει πάθει κανείς άλλος?

Προσοχη, μετα την αναβαθμιση εχει αλλαξει λιγο ο τροπος που γινεται το Wipe Cache.

Με δυο λογια, στο Lollipop οταν βγει το "πεθαμενο" ανθρωπακι, δεν κραταμε πρωτα πατημενο Volume Up και μετα Power, αλλα το αντιστροφο.

Δηλαδη πατημενο το Power για 5" και μετα στιγμιαια το Volume Up.

μετα κανουμε κατι αλλο?? γιατι επιστρεφει στην προηγουμενη οθονη

Με το Chromecast πάντως δουλεύει το screen mirroring χωρίς κανένα πρόβλημα στην kitkat, στην 5.0.2 δεν ξέρω.

Edit μόλις τωρα ηρθε η lollipop σε μένα αρα ξεκίνησαν και στα .14

Είναι σίγουρο; Δηλαδή χωρίς root, με Chromecast εμφανίζεται η οθόνη του κινητού οπουδήποτε ή μόνο στα Youtube videos, κλπ. ;

Βαροεμαι λιγο να το ξαναστησω.Τωρα το εχω οπως ακριβως θελω ,το χρησιμοποιω στη δουλεια ,δε κολλαει και παει σφαιρα...

Με βλεπω να περιμενω...

και πως γινεται αυτο?

επισης.... 360 λεπτα???

360 λεπτα????????????

πωωωωω και μονο που το βλεπω οτι θελει τοση ωρα να κατεβει με τρωει το χερι μου να κανω ακυρωση:lol:

Παιδια οσοι εχετε προβληματα καντε ενα clean install απο εδω

http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/general/official-stock-firmware-5-0-2-lxb22-46-t3019612

Θα δουλέψει άραγε με την 21.11.23.titan_retgb.retgball.en.GB retgb?

Όσοι έχουν αυτή την έκδοση δεν έχουν καταφέρει με τους γνωστούς τρόπους να την περάσουν.

Πάντα κάπου κολλάει!

Nikomas

Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή τη θήκη;

http://www.e-shop.gr/nillkin-flip-case-sparkle-series-for-motorola-moto-g-2nd-generation-black-p-TEL.019403

Υποστηρίζει auto sleep/wake;

αμα διαβαζες ποιο πισω θα εβλεπες οτι ειναι καλη και υποστηριζει αυτο που θες

Εβαλα και εγώ την νέα έκδοση. Εκανα φορμάτ έπειτα αλλά... Τελικά Είναι πιο αργό το κινητό, δεν μου αναγνωρίζει την δεύτερη κάρτα (δεν έχει σήμα) και μου έφαγε το πρωτο κόλλημα όταν πάτησα να μπω στο youtube...
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)