Jump to content

Universe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Universe

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Universe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα το χω παραγγειλει ηδη και εχει αποσταλλει. Το ερωτημα μου ειναι αν η global εκδοση οπως αναφερεται θα ειναι οκ για ελλαδα σχετικα με 5g δικτυο κλπ. Ευχαριστω!
  2. Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν το κινητό από τον παρακάτω σύνδεσμο είναι οκ για Ελλάδα ως προς sim, 5g μπάντες, κλπ. https://www.amazon.de/-/en/Samsung-Android-Smartphone-Display-Battery-navy/dp/B08GPN5C3G/
  3. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε: 180-200 ευρω 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε: 5,5 - 6 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος: Προτιμηση για ελλαδα, μας αρκει εγγυηση καταστηματος για τετοια ποσα. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) . Ναι ιδιαιτερα σημαντικο 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? : Dual καλοδεχουμε αλλα δεν ειναι ιδιαιτερα σημαντικο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; : Θα προτιμουσα να μην φλασαρω κατι. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. : Οσο καλυτερη οθονη μπορουμε σε αυτα τα χρηματα 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. : Ταχυτητα, μπαταρια, καμερα, βαρυ gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. : Moto G 2014 dual Καλησπερα σε όλους, ηρθε η ωρα για ανανεωση στο κινητο μιας και η παλια μου συσκευη κολλαει μεχρι και στα βασικα: browsing, messenger, instagram, κλπ. Γενικα θέλω ενα κινητο το οποιο να ειναι αρκετο για αυτες τις βασικες λειτουργίες αλλα θα ηθελα να ειναι οσο πιο lag free γινεται. Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα stock android κινητο, το οποιο ειχα αγορασει επι τουτου για να ειναι οσο πιο ελαφρυ γινοταν. Ειχε ερθει με android kitkat αλλα με το που εγινε αναβαθμιση σε android 5 αρχισε να παρουσιαζει προβληματα. Θα προτιμουσα ενα κινητο με οσο πιο κοντινο λειτουργικο στο stock android αλλα αποτι βλεπω δεν υπαρχουν πολλα σε αυτη την κατηγορια τιμης. Εχω δει κυριως καποια xiaomi κανοντας αναγκαστικα παραχωρηση στην καμερα (redmi note 4 , redmi 5 plus, mi a1) και κλεινω προς το redmi note 4 4gb/64 gb κυριως επειδη τα αλλα μοντελα αν και νεωτερα βλεπω οτι εχει ανεβει υπερβολικα ο δεικτης SAR κατι το οποιο αποτελει σημαντικο κριτήριο. Θα ήθελα να ρωτησω αμα στραφω στο redmi note 4 ποσο lag free ειναι η εμπειρια σε βαθος 1-2 χρονων και αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα. Ευχαριστω πολυ.
  4. Καλως ή κακως το κινητο πλεον δεν κανει για πολλα περαν των ακρως απαραιτητων λειτουργειων (τηλεφωνα, μηνυματα και ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ σερφαρισματος).
  5. Άμα κρινουμε απο την μεχρι τωρα πολιτικη που ακολουθει θα περιμενουμε αρκετα..
  6. Μου ρθε και μενα επιτελους. Μια ερωτηση για το factory reset στις προηγουμενες εκδοσεις android την sd την εβλεπε ως εξωτερικη μνημη οποτε δεν εσβηνε τα αρχεια της με αποτελεσμα να βοηθαει ως backup. Τωρα που ρωταει τι την θελουμε την sd αν επιλεξουμε ως εσωτερικη σε factory reset θα την σβησει?
  7. Backup μεσω της sd για να κανω factory reset ξερει κανεις πως κανω?
  8. Μολις μου ρθε το λολιποπ με 21.11.14 . Οποτε οι 14αρηδες τσεκαρετε ενημερωσεις.
  9. Εχει κανεις να προτεινει μια καλη και σχετικα φθηνη καρτα μνημης για το κινητο 8 με 16 gb, επειδη δεν εχω ασχοληθει με το ποιες μαρκες ειναι αξιοπιστες κλπ?
  10. Επειδη και γω αυτη εχω και δεν μου χει ερθει ισως ειναι θεμα αυτης της εκδοσης γιατι και στο leak απο την εκδοση του soak test ηταν απαραιτητη η 23.
  11. στο system version σου βγαζει 21.11.14 ή 21.11.23?
  12. Παιδια μια ερωτηση σε οσους εχει ερθει πιο πριν system version ειχαν την 21.11.23 ή την 21.11.14? Και για να γινω πιο συγκεκριμενος του ρθε κανενος που χε την 14?
  13. Εμενα ακομα τιποτα μηπως το γεγονος οτι εχει ακομα την 21.11.14 σημαινει οτι θα παρει και πιο αργα το λολιποπ?
  14. Καλημέρα ξέρει κανεις να προτεινει καποιο handsfree που να ειναι απολυτα συμβατο με την συσκευη?
×
×
  • Create New...