Mark_K Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Παρακολούθησέ το. Αν το πας όπως είναι πιθανότατα να μην σου κάνουν τίποτα αν το πρόβλημα δεν εμφανίζεται την ώρα που θα είναι εκεί. Αν όμως το κάνει να τους το πας όπως είναι και να τονίσεις πως στρώνει με restart μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 καλημερα ειμαι και εγω πλεον κατοχος του moto g 2014, θελω να μου προτεινετε θηκη και screen protector απο ελλαδα, δυο ερωτησεις οταν βαζω ακουστικα δεν μου εμφανιζει καποια ενδειξη γιατι συμβαινει αυτο? καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Σε μεγάλα καταστήματα δεν έχουν έρθει ακόμα τέτοια αξεσουάρ. Μόνο ότι βρεις στο skroutz. Δεν βγάζει ένδειξη όταν συνδέσεις ενσύρματα ακουστικά/handsfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Σε μεγάλα καταστήματα δεν έχουν έρθει ακόμα τέτοια αξεσουάρ. Μόνο ότι βρεις στο skroutz. Δεν βγάζει ένδειξη όταν συνδέσεις ενσύρματα ακουστικά/handsfree. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Την έβαλα στο Nexus 7 (2012). Άντε να ερθει και στο G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Την έβαλα στο Nexus 7 (2012). Άντε να ερθει και στο G. τι λέει? Διαφορές? Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Μεγάλες... Σαν αλλη συσκευή.... Ακόμα το ανακαλυπτω βεβαια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 ...όταν βάζω Handsfree ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο από τα ακουστικά ...υπάρχει κάποια ρύθμιση όπου ο ήχος κλήσης να ακούγετε από τα ηχεία του κανονικά...???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Κανανε την εμφανιση τους και οι πρωτες θηκες για το κινητο, στα public. http://www.public.gr/cat/aksesoyar/kiniton/thikes/?addFacet=360004%253AMotorola+New+Moto+G&sortOrder=ascending&sortMode=&sortProperty=childSKUs.publicActualPrice&parentCategoryId=cat1833339pp&fso=360004 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Κανανε την εμφανιση τους και οι πρωτες θηκες για το κινητο, στα public. http://www.public.gr/cat/aksesoyar/kiniton/thikes/?addFacet=360004%253AMotorola+New+Moto+G&sortOrder=ascending&sortMode=&sortProperty=childSKUs.publicActualPrice&parentCategoryId=cat1833339pp&fso=360004 Αγόρασα σήμερα για το δικό μου ένα flip shell. Όποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει καθώς δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια (το πρωί είχε 4). Τα είχε σε χρώμα μπλε και κάτι σε κοκκινό-ροζ στα 19,90€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Θέλω μία μπλε για ένα φίλο μου που λόγω δουλειάς δεν έχει τη δυνατότητα να πάει να την πάρει μόνος του. Παρήγγειλα μία εχθές το βράδυ να την παραλάβω από κοντινό μου Public. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αγόρασα σήμερα για το δικό μου ένα flip shell. Όποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει καθώς δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια (το πρωί είχε 4). Τα είχε σε χρώμα μπλε και κάτι σε κοκκινό-ροζ στα 19,90€. Την έχω την μπλέ από τη πρώτη μέρα του κινητού, ένα μήνα τώρα. Είναι αρκετά καλή! Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brimstone Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Την έχω την μπλέ από τη πρώτη μέρα του κινητού, ένα μήνα τώρα. Είναι αρκετά καλή! Αρχικά έψαχνα τη γκρι διότι η συσκευη μου είναι λευκή, αλλά είχε μόνο μπλε και κοκκινο-ροζ οπότε σαφώς προτίμησα τη μπλε :P Τελικά δεν είναι άσχημη η διχρωμία που κάνει με το κινητό. Τσιμπημένη τιμή μεν αλλά είναι καλή ποιότητα απ' όσο μπορώ να κρίνω και έχει άμεση απόκριση στο άνοιξε-κλείσε οπότε σταμάτησα να χρησιμοποιώ και το power on κουμπί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εγώ πάντως έχω απο την πρώτη μέρα που το αγόρασα μια θήκη flip shell σε χρώμα lime.Όμως επειδή ήμουν κάτοχος του g 1st generation η θήκη δεν έχει καμμία σχέση με αυτήν που έχω τώρα. Στην προηγούμενη θήκη ο μαγνήτης ήταν πιό ισχυρός και δεν άνοιγε το καπάκι τόσο εύκολα όπως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 παιδια κανα νεο για την L ;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Παιδες μια απορια ετσι γιατι θα σκασω... πηρα αυτην την θηκη: http://www.amazon.co.uk/ONX3%C2%AE-Motorola-Generation-Protector-Polishing/dp/B00NMGAUCW/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1415997685&sr=8-5&keywords=motorola+moto+g+2014+case και οταν απομακρυνω τον μαγνητη και ανοιγω το case το κινητο αντιδραει σαν να παταω το home button, και επισης οταν το κλεινω με το μαγνητη ειναι παλι σαν να παταω το home button και κλεινει... αν το κλεισω και το ανοιξω χωρις να βαλω το μαγνητη δεν κανει τιποτα.. ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? Στο S3 που εχω πχ δεν το κανει αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 παιδια κανα νεο για την L ;; Ακόμα τίποτα! Στο Xda έχουν οργιάσει στις φήμες αλλά μόνο φήμες. Απλά περιμένουμε, που θα πάει, θα έρθει και στο δικό μας! Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ακόμα τίποτα! Στο Xda έχουν οργιάσει στις φήμες αλλά μόνο φήμες. Απλά περιμένουμε, που θα πάει, θα έρθει και στο δικό μας! Δεν το βλεπω για αυτο το μηνα ...κριμα ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Δεν θα βιαστω να την βάλω οταν βγει .Ακούγονται ηδη μουρμουρες για κάποια bugs με σοβαροτερο αυτό στην λήψη του wifi Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Δεν θα βιαστω να την βάλω οταν βγει .Ακούγονται ηδη μουρμουρες για κάποια bugs με σοβαροτερο αυτό στην λήψη του wifi Δεν είναι παράλογο εάν αναλογιστούμε τον αγώνα δρόμου τον οποίο έκαναν οι εταιρείες προκειμένου να την βγάλουν άμεσα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις έναντι του ανταγωνισμού! Όπως έγραψα και παραπάνω, δε θέλω ένα λογισμικό το οποίο θα χρειαστεί καμιά δεκαριά update μετά για να λειτουργήσει κανονικά. Μπορώ να παραμείνω και στο ήδη υπάρχων, δε μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα έως τώρα. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Eγω screen protector ψαχνω και είμαι ΟΚ.Θήκη δε θα βάλω.Νομίζω οτι το πίσω μέρος είναι πολυ ανθεκτικό και αμα γρατσουνιστει απλά το αλλάζω.Βεβαια δε το βλέπω καν να γρατσουνιέται.Αυτες οι θήκες που λέτε δε μου αρέσουν καθόλου,τις είδα απο κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 παιδια κανα νεο για την L ;; Παιδια. Την πέρασα στο ταμπλετ για να δω πως είναι και κυριολεκτικά το λυγίζει το ταμπλέτ. Δεν θα την περνούσε αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Για ποιο tablet μιλάς; Nexus 7 2012; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 σε ταμπλετ nexus 7 2012 πάντως που την έβαλα πετάει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλημέρα. Εγώ πήρα αυτό το screen protector http://m.ebay.co.uk/itm/361047312604?_mwBanner=1 Το έστειλε ο τύπος στις 10 του μήνα από Αγγλία με απλό ταχυδρομείο και στις 12 του μήνα ήταν στο σπίτι μου... στην Κρήτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts