Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακολούθησέ το. Αν το πας όπως είναι πιθανότατα να μην σου κάνουν τίποτα αν το πρόβλημα δεν εμφανίζεται την ώρα που θα είναι εκεί. Αν όμως το κάνει να τους το πας όπως είναι και να τονίσεις πως στρώνει με restart μόνο.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα ειμαι και εγω πλεον κατοχος του moto g 2014, θελω να μου προτεινετε θηκη και screen protector απο ελλαδα, δυο ερωτησεις οταν βαζω ακουστικα δεν μου εμφανιζει καποια ενδειξη γιατι συμβαινει αυτο?

καμια βοηθεια?

Σε μεγάλα καταστήματα δεν έχουν έρθει ακόμα τέτοια αξεσουάρ. Μόνο ότι βρεις στο skroutz. Δεν βγάζει ένδειξη όταν συνδέσεις ενσύρματα ακουστικά/handsfree.

Σε μεγάλα καταστήματα δεν έχουν έρθει ακόμα τέτοια αξεσουάρ. Μόνο ότι βρεις στο skroutz. Δεν βγάζει ένδειξη όταν συνδέσεις ενσύρματα ακουστικά/handsfree.

ευχαριστω πολυ

...όταν βάζω Handsfree ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο από τα ακουστικά ...υπάρχει κάποια ρύθμιση όπου ο ήχος κλήσης να ακούγετε από τα ηχεία του κανονικά...????
LG G4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγόρασα σήμερα για το δικό μου ένα flip shell. Όποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει καθώς δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια (το πρωί είχε 4).

Τα είχε σε χρώμα μπλε και κάτι σε κοκκινό-ροζ στα 19,90€.

Θέλω μία μπλε για ένα φίλο μου που λόγω δουλειάς δεν έχει τη δυνατότητα να πάει να την πάρει μόνος του. Παρήγγειλα μία εχθές το βράδυ να την παραλάβω από κοντινό μου Public. Για να δούμε.

Αγόρασα σήμερα για το δικό μου ένα flip shell. Όποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει καθώς δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια (το πρωί είχε 4).

Τα είχε σε χρώμα μπλε και κάτι σε κοκκινό-ροζ στα 19,90€.

Την έχω την μπλέ από τη πρώτη μέρα του κινητού, ένα μήνα τώρα. Είναι αρκετά καλή!

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Την έχω την μπλέ από τη πρώτη μέρα του κινητού, ένα μήνα τώρα. Είναι αρκετά καλή!

Αρχικά έψαχνα τη γκρι διότι η συσκευη μου είναι λευκή, αλλά είχε μόνο μπλε και κοκκινο-ροζ οπότε σαφώς προτίμησα τη μπλε :P

Τελικά δεν είναι άσχημη η διχρωμία που κάνει με το κινητό. Τσιμπημένη τιμή μεν αλλά είναι καλή ποιότητα απ' όσο μπορώ να κρίνω και έχει άμεση απόκριση στο άνοιξε-κλείσε οπότε σταμάτησα να χρησιμοποιώ και το power on κουμπί.

Εγώ πάντως έχω απο την πρώτη μέρα που το αγόρασα μια θήκη flip shell σε χρώμα lime.Όμως επειδή ήμουν κάτοχος του g 1st generation η θήκη δεν έχει καμμία σχέση με αυτήν που έχω τώρα. Στην προηγούμενη θήκη ο μαγνήτης ήταν πιό ισχυρός και δεν άνοιγε το καπάκι τόσο εύκολα όπως τώρα.

Παιδες μια απορια ετσι γιατι θα σκασω... πηρα αυτην την θηκη:

http://www.amazon.co.uk/ONX3%C2%AE-Motorola-Generation-Protector-Polishing/dp/B00NMGAUCW/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1415997685&sr=8-5&keywords=motorola+moto+g+2014+case

και οταν απομακρυνω τον μαγνητη και ανοιγω το case το κινητο αντιδραει σαν να παταω το home button, και επισης οταν το κλεινω με το μαγνητη ειναι παλι σαν να παταω το home button και κλεινει... αν το κλεισω και το ανοιξω χωρις να βαλω το μαγνητη δεν κανει τιποτα.. ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? Στο S3 που εχω πχ δεν το κανει αυτο..

παιδια κανα νεο για την L ;;

Ακόμα τίποτα! Στο Xda έχουν οργιάσει στις φήμες αλλά μόνο φήμες. Απλά περιμένουμε, που θα πάει, θα έρθει και στο δικό μας!

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Ακόμα τίποτα! Στο Xda έχουν οργιάσει στις φήμες αλλά μόνο φήμες. Απλά περιμένουμε, που θα πάει, θα έρθει και στο δικό μας!

Δεν το βλεπω για αυτο το μηνα ...κριμα !

My Name Is George V.

Δεν θα βιαστω να την βάλω οταν βγει .Ακούγονται ηδη μουρμουρες για κάποια bugs με σοβαροτερο αυτό στην λήψη του wifi
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Δεν θα βιαστω να την βάλω οταν βγει .Ακούγονται ηδη μουρμουρες για κάποια bugs με σοβαροτερο αυτό στην λήψη του wifi

Δεν είναι παράλογο εάν αναλογιστούμε τον αγώνα δρόμου τον οποίο έκαναν οι εταιρείες προκειμένου να την βγάλουν άμεσα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις έναντι του ανταγωνισμού! Όπως έγραψα και παραπάνω, δε θέλω ένα λογισμικό το οποίο θα χρειαστεί καμιά δεκαριά update μετά για να λειτουργήσει κανονικά. Μπορώ να παραμείνω και στο ήδη υπάρχων, δε μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα έως τώρα.

Eγω screen protector ψαχνω και είμαι ΟΚ.Θήκη δε θα βάλω.Νομίζω οτι το πίσω μέρος είναι πολυ ανθεκτικό και αμα γρατσουνιστει απλά το αλλάζω.Βεβαια δε το βλέπω καν να γρατσουνιέται.Αυτες οι θήκες που λέτε δε μου αρέσουν καθόλου,τις είδα απο κοντα.

παιδια κανα νεο για την L ;;

Παιδια. Την πέρασα στο ταμπλετ για να δω πως είναι και κυριολεκτικά το λυγίζει το ταμπλέτ. Δεν θα την περνούσε αμέσως

Καλημέρα. Εγώ πήρα αυτό το screen protector http://m.ebay.co.uk/itm/361047312604?_mwBanner=1

Το έστειλε ο τύπος στις 10 του μήνα από Αγγλία με απλό ταχυδρομείο και στις 12 του μήνα ήταν στο σπίτι μου... στην Κρήτη...

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)