elteo Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Αυτό έλειπε να μην το κάνει για μια τόσο νέα συσκευή που φοράει pure Android. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Τα παιχνίδια δεν επηρεάζονται από τη μνήμη τόσο. Το multitasking είναι που "υποφέρει" κάπως. Σε εισαγωγικά γιατί κατά τη γνώμη μου έχει τόσα θετικά αυτή η συσκευή που με 180€ είναι κάτι περισσότερο από τέλειο(για κάποιον που δεν θέλει να μπλέξει με κινέζικα έστω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Kαποιες φορές όταν χρησιμοποιώ chrome βγαίνει ξαφνικα η default lock screen (χρησιμοποιώ custom lockscreen)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Έρχεται και η σειρα μας μετα το moto x για lollipop σύμφωνα με κάποια site.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Ρε παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εμφανίζει μόνιμα το όνομα της εταιρείας κινητής στη status bar αριστερά; Σε root ή χωρίς root συσκευή; Για το logo γνωρίζω ότι το κάνει η phono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Λοιπον αν και εχει ξαναφερθει το αναφερω. Αν κανεις συντομευση στην αρχικη οθονη, εφαρμογων που εχεις μεταφερει στην καρτα sd τοτε μετα απο επανεκινηση η ανοιγμα κλεισιμο του τηλεφωνου τοτε αυτες δεν εμφανιζονται στην αρχικη οθονη ακομα και αν τιε εχεις βαλει σε φακελλο. Εβαλα nova launcher και ενω μια εβδομαδα λειτουργουσε κανονικα εχτες μετα απο κλεισιμο και ανοιγμα του τηλεφωνου ολα τα εικονιδια απο τις εφαρμογες στην sd ειχαν σβηστει. Επομενως δεν ειναι θεμα launcher. Οποτε τα ξαναεβαλα ολα στο τηλεφωνο. Μεγαλη μακακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Το είχαμε ξαναπεί αυτό. Και πάλι γιατί να είναι πρόβλημα αν υπάρχει τοποθετημένη κάρτα SD στην οποία μπορείς να αποθηκεύεις ότι τραβάει η κάμερα και τραγούδια κλπ, και τις εφαρμογές στο τηλέφωνο; Και κανένα παιχνίδι αν είναι τεράστιο άμα είναι το βάζεις στην κάρτα. Οκ, αν δεν υπάρχει κάρτα SD το καταλαβαίνω, αλλά με 6-7€ υπάρχει 16GB και με τα διπλά 32GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Λοιπον αν και εχει ξαναφερθει το αναφερω. Αν κανεις συντομευση στην αρχικη οθονη, εφαρμογων που εχεις μεταφερει στην καρτα sd τοτε μετα απο επανεκινηση η ανοιγμα κλεισιμο του τηλεφωνου τοτε αυτες δεν εμφανιζονται στην αρχικη οθονη ακομα και αν τιε εχεις βαλει σε φακελλο. Εβαλα nova launcher και ενω μια εβδομαδα λειτουργουσε κανονικα εχτες μετα απο κλεισιμο και ανοιγμα του τηλεφωνου ολα τα εικονιδια απο τις εφαρμογες στην sd ειχαν σβηστει. Επομενως δεν ειναι θεμα launcher. Οποτε τα ξαναεβαλα ολα στο τηλεφωνο. Μεγαλη μακακια. Φίλε μου εγώ συγκεκριμένα είχα ρωτήσει για το συγκεκριμένο θέμα. Εδώ και σχεδόν ένα μήνα όμως που έχω βάλει το NOVA launcher, μετά από δεκάδες επανεκκινήσεις και με την πλειοψηφία των εφαρμογών στην sd δεν έχω ξαναχάσει ποτέ συντόμευση από την επιφάνεια εργασίας. Κάτι άλλο πρέπει να έπαιξε στην περίπτωσή σου, γιατί το συγκεκριμένο είναι καθαρά πρόβλημα του default launcher. Nova και Apex που έχω δοκιμάσει εγώ το λύνουν το πρόβλημα. Παίζει να έβγαλες την sd από το κινητό σου χωρίς ασφαλή κατάργηση ενώ αυτό βρισκόταν σε λειτουργία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Οχι δεν εκανα κατι τετοιο. Εχω παντως την δωρεαν εκδοση νοβα και οχι την πριμιουμ. Εσυ ποια εχεις; μηπως ειναι αυτο. Το μονο που εκανα ηταν εκκαθαριση με το clean master αλλα ειχα κανει και αλλες φορες χωρις θεμα. Τι να πω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλησπέρα θα ήθελα μια αντικειμενική άποψη έχω ένα l9ii το οποίο του πέρασα cm11 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, καμία σχέση με την μαμισια 4.4.2 που εκτός του ότι σερνόταν έχει και ένα σωρό προβλήματα Όμως η αρρώστια της αλλαγής υπάρχει αλλιώς δεν θα έγραφε κάνεις εδώ Σκέφτομαι για το κινητό του θρεντ, όμως η ερώτηση είναι μια: Έχει νόημα αυτή η αναβάθμιση/αλλαγή ή θα κλαίω τα 80€ διαφορά που θα πρέπει να δώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Οχι δεν εκανα κατι τετοιο. Εχω παντως την δωρεαν εκδοση νοβα και οχι την πριμιουμ. Εσυ ποια εχεις; μηπως ειναι αυτο. Το μονο που εκανα ηταν εκκαθαριση με το clean master αλλα ειχα κανει και αλλες φορες χωρις θεμα. Τι να πω; Την free έχω και εγώ. Πολύ περίεργο, τι να πω? Ας ελπίσουμε απλά να ήταν κόλλημα μιας φοράς και να μην στο ξανακάνει. Κάτι άσχετο. Έχω περάσει διάφορα παιχνιδάκια για να περνάει η ώρα, αλλά ένα συγκεκριμένο, το asphalt 8 με πετάει μερικές φορές στην επιφάνεια εργασίας στα καλά καθούμενα. Δεν είναι καν το πιο βαρύ παιχνίδι που έχω. Επίσης δεν πρέπει να είναι θέμα ραμ γιατί δεν έχει διαφορά αν το τρέξω ακριβώς μετά από επανεκκίνηση του κινητού η ενώ το κινητό είναι ώρες/μέρες ανοιχτό, είναι εντελώς random τα crashes. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctzellos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Για δειτε εδω http://www.neowin.net/news/android-50-lollipop-update-may-be-imminent-for-motorola-handsets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλησπέρα θα ήθελα μια αντικειμενική άποψη έχω ένα l9ii το οποίο του πέρασα cm11 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, καμία σχέση με την μαμισια 4.4.2 που εκτός του ότι σερνόταν έχει και ένα σωρό προβλήματα Όμως η αρρώστια της αλλαγής υπάρχει αλλιώς δεν θα έγραφε κάνεις εδώ Σκέφτομαι για το κινητό του θρεντ, όμως η ερώτηση είναι μια: Έχει νόημα αυτή η αναβάθμιση/αλλαγή ή θα κλαίω τα 80€ διαφορά που θα πρέπει να δώσω; Το Μoto G αξίζει τα λεφτά του όσο λίγα κινητά.... Και φυσικά θα πάρει το Lollipop πιθανόν πριν και από τα νέξους, οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλησπερα παιδια...λοιπον ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι και γω ειμαι εδω και 2 μερες κατοχος του κινητου! Απλα εχω δυο σημαντικες αποριες που αφορουν το το κινητο 1) Σε περιπτωση που crashαρει το κινητο δεν εχουμε τη δυνατοτητα να βγαλουμε τη μπαταρια αφου ειναι ενσωματωνενη.τι κανουμε;; 2) δοκιμασα 2 ζευγαρια λιγο παλια ακουστικα (λειτουργικα ομως) που ειχα και δεν τα εβλεπε καν.σκεφτομαι να αγορασω και θελω μα ρωτησω παιρνει συγκεκριμενα ακουστικα;; αν οχι για ποιο λογο μπορει να μην παιζανε και τα 2 ζευγαρια ...παρεπιπτοντως χτες δοκιμασα πρωτα κατι καινουργια ακουστικα ενος φιλου και επαιζαν κανονικα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 επειδη σκεφτομαι να αγορασω και γω το moto πειτε μου λιγο εντυπωσεις για το κιν και καπου διαβασα οτι δεν εχει φορτιστη στο κουτι του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Οχι. Μόνο καλώδιο. Το κινητό έχει πολύ καλή απόδοση. Φοράει pure android 4.4.4 και οσονούπω θα πάρει την 5. Οτι καλύτερο για τα λεφτά του. Μου αρέσει πολύ και το grip στο χέρι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλησπέρα θα ήθελα μια αντικειμενική άποψη έχω ένα l9ii το οποίο του πέρασα cm11 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, καμία σχέση με την μαμισια 4.4.2 που εκτός του ότι σερνόταν έχει και ένα σωρό προβλήματα Όμως η αρρώστια της αλλαγής υπάρχει αλλιώς δεν θα έγραφε κάνεις εδώ Σκέφτομαι για το κινητό του θρεντ, όμως η ερώτηση είναι μια: Έχει νόημα αυτή η αναβάθμιση/αλλαγή ή θα κλαίω τα 80€ διαφορά που θα πρέπει να δώσω; Αφού είσαι ευχαριστημένος εγώ λέω να περιμένεις να βγουν οι αναβαθμίσεις να γράψει και ο κόσμος τη γνώμη του από το Lollipop στο κινητό και μετά αποφασίζεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα. Άσε που αν είσαι με Cyanogenmod έχεις ένα εξαιρετικό κινητό αυτή τη στιγμή στα χέρια σου. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Άσε που αν είσαι με Cyanogenmod έχεις ένα εξαιρετικό κινητό αυτή τη στιγμή στα χέρια σου. Αυτό είναι σχετικό. Αν είναι unofficial port που την εξελίσσει κάποιος developer μπορεί να μην είναι και τόσο ρόδινα. Ενδέχεται να υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που δεν δουλεύουν και να περιμένει πληροφόρηση από τους χρήστες/testers για να τα φτιάξει. Μου έχει τύχει δηλαδή και ήταν σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_kar Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εστω οτι εχεις τη μια καρτα σου για τηλεφωνο και τη 2η με data συνεχεια ανοιχτο. Παιζει να χανεις κλησεις? Και αν μιλας στο τηλεφωνο και το εχεις σαν hotspot με τη 2η sim, το internet καπουτ?? Θελω δηλαδη να εχω μια 2η sim με μονο data συνεχεια on και να μπορω να μιλαω στο τηλ χωρις να κοβεται η συνδεση μου. Γινεται? Ποσταρα το ιδιο και στο s860 lenovo γιατι αυτα τα 2 με ενδιαφερουν. Αν εχει κανεις εμπειρια και απο τα δυο, ευπροσδεκτη! Παράθεση :food: www.chefsunderground.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 την δεύτερη κατά μου την έχω μόνο data. Για την ακρίβεια είναι Internet on the go. Δεν έχω χάσει πες κλήση και είναι πάντα σχεδόν ενεργοποιημένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Το είχαμε συζητήσει ξανά. Έχει επιλογή που δίνει προτεραιότητα στη σύνδεση internet ή στις κλήσεις. Αν δέχεται κλήσεις διακόπτει τη σύνδεση. Αν είναι ρυθμισμένο να μην την διακόψει τότε έρχεται μήνυμα για την κλήση. Πήρα μπλε shell. Ωραία η διχρωμία αν και σκονίζεται και με τη σκέψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_kar Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Να υποθεσω οτι στα dual active δεν γινεται αυτο εε? Ειναι το internet συνεχεια on? Παράθεση :food: www.chefsunderground.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Από σήμερα είμαι κάτοχος ενός μαύρου moto g 2014.... Δεν άντεξα τελικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Aξιοπρεπή η μπαταρία του Μoto. 1+ ημέρα με 4,5 ώρες οθόνη μια χαρά. Πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή μέχρι στιγμής. Πάει σφαίρα. Κι έρχεται και το "γλυφειτζούρι"... :iconcool: http://s28.postimg.org/4wq4bjogt/Screenshot_2014_11_09_22_45_481.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos_chris Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλώς σας βρήκα! Παρακολούθησα το συγκεκριμένο νήμα γιατί το εν λόγω τηλέφωνο μ' ενδιέφερε για αγορά. Τελικά πραγματοποίησα την αγορά του πρώτου μου smartphone. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο τούτο το άλμα (για τα δικά μου δεδομένα, αν αναλογιστεί κανείς οτι μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα μια παλιά συσκευή sony ericsson w810. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι είμαι αδαής με τη συγκεκριμένη τεχνολογία όπως αντιλαμβάνεστε αλλά θαρρώ πως θα προσαρμοστώ γρήγορα. :lol: Εγχειρίδιο χρήσης για μας τους άχετους δεν υπάρχει;;;; Μέσα στη συσκευασία βρήκα ένα μικρό πτυσσόμενο εγχειρίδιο με τίτλο "ας ξεκινήσουμε" στα αγγλικά και στα ελληνικά με πολύ λίγες πληροφορίες καθώς επίσης κι ένα χοντρό μικρό βιβλιαράκι με τον τίτλο "safe, smart, protected" σε πολλές γλώσσες με γενικού περιεχομένου ενημέρωση. Αυτά μόνο. Η βοήθεια κρίνεται απαραίτητη!!! Οδηγίες πλεύσης προς ναυτιλομένους βρε αδερφέ που θα βρούμε; Ευχαριστώ εκ προοιμίου για την αποδοχή στην παρέα σας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts