bill_thes Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Σήμερα παρέλαβα και εγώ το κινητό απο public αλλά μονο χαρούμενο κάτοχο δεν με λες. Μετα απο 5 λεπτα χρήσης κατάλαβα οτι η συσκευή ηταν χρησιμοποιημενη.. Επέστρεψα να τα χωσω στον υπεύθυνο αλλά έλλειπε .... απο ποιο public ακριβώς φίλε μου; δεν ηταν σφραγισμένο το κουτί δηλαδή και είχε μέσα το κινητό δικές του ρυθμίσεις; για πες να ξέρουμε απο που να μην ψωνίζουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Παιδια το έχω και εγώ εδώ και μια βδομάδα τηλέφωνο και είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια είναι και το πρωτο μου έξυπνο τηλέφωνο και δεν έχω μέτρο σθγροσης . θέλω να σας ρωτησω κάτι. Μήπως η δεξια μεριά της οθόνης μπλεδιζει λίγο; γιατί εγώ βλέπω ενα τέτοιο φαινόμενο. Με το update δεν βλέπω βελτίωση στην αυτόματη ρύθμιση οθόνης. Στο παμπλικ Περιστερίου κοιτάξετε; είχε αρκετά. Edited October 7, 2014 by ohristou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Πάντως στο Public του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, ούτε το δείγμα δεν τους έμεινε! Όταν πρωτοκυκλοφόρησε είχαν το άσπρο μοντέλο διαθέσιμο για να το δει ο κόσμος, όπως και όλες τις άλλες συσκευές, αλλά χθες που πήγα με ένα φίλο που ενδιαφέρεται δεν υπήρχε. Ελπίζω να μην το πουλήσανε σε κανέναν ανυποψίαστο σαν καινούριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 εγώ το ειχα πάρει απο το public της Δράμας ενα και μοναδικό κομμάτι και αυτό ήταν αυτό που εχουν για να το βλέπει ο κόσμος. Αναγκαστικά πήρα αυτό. Ο πωλητής που ειναι κολλητός μου με διαβεβαίωσε οτι εχθές το έβαλαν στην βιτρίνα, και εξού οτι είχε μπαταρία 3% Τον είπα κανονικά πρέπει να μου κάνει άλλη τιμή αλλα δεν το δέχεται αυτό η εταιρία (public) καλά που το πήρα γιατί ακόμα ίσως να περίμενα... Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εγώ το είχα παραγγείλει online απο public την προηγούμενη Δεύτερα σε μαύρο και προς μεγάλη μου έκπληξη την επόμενη μέρα μου το είχαν φέρει. Πάντως όντως redraw στον launcher μου έκανε και μένα μερικές φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Παιδια το έχω και εγώ εδώ και μια βδομάδα τηλέφωνο και είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια είναι και το πρωτο μου έξυπνο τηλέφωνο και δεν έχω μέτρο σθγροσης . θέλω να σας ρωτησω κάτι. Μήπως η δεξια μεριά της οθόνης μπλεδιζει λίγο; γιατί εγώ βλέπω ενα τέτοιο φαινόμενο. Με το update δεν βλέπω βελτίωση στην αυτόματη ρύθμιση οθόνης. Στο παμπλικ Περιστερίου κοιτάξετε; είχε αρκετά. Αυτό που γράφω για την οθόνη το έχει παρατηρήσει άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εμένα δεν έχει κανένα τέτοιο θέμα η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Τελικα το notification light μονο λευκο χρωμα εχει? edit:ειναι 3g και στις 2 καρτες η μονο στη sim 1? Edited October 7, 2014 by rs280ps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 απο ποιο public ακριβώς φίλε μου; δεν ηταν σφραγισμένο το κουτί δηλαδή και είχε μέσα το κινητό δικές του ρυθμίσεις; για πες να ξέρουμε απο που να μην ψωνίζουμε.. Η συσκευασία δεν μπόρεσα να δω αν ηταν ανοιχτή,που προφανώς ήταν. Γιατί την άνοιξαν με την λογική να μου κόψουν και να βαλλουν τις κάρτες μου. Αφού προσπάθησαν να ανοίξουν το καπάκι που δεν μπορούσαν το πήρα στα χέρια μου κ εκανα την δουλεια. Μου κάναν και την εγγύηση public με 9 ευρώ και έφυγα γρήγορα. Λίγο πριν σχολασω πάω να κάνω κλήση λαι βλέπω οτι ηδη είχε μια κλήση.μου γύρισαν τα μάτια. Πήγα τα εχωσα σε μια υπάλληλο που βρήκα εύκαιρη και μου είπε οτι θα ενημερώσει τον υπεύθυνο.όταν πήγα σπίτι και το πειραξα είδα οτι είχε μεν το gmail μου αλλά σαν όνομα είχε φορτωμένο άλλο. Επίσης στο wifi. Είχε αποθηκευμένο ενα μέρος μακριά από εδώ. Εγώ είμαι Κοζάνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Τελικα το notification light μονο λευκο χρωμα εχει? Ναι, μόνο λευκό. Η συσκευασία δεν μπόρεσα να δω αν ηταν ανοιχτή,που προφανώς ήταν. Γιατί την άνοιξαν με την λογική να μου κόψουν και να βαλλουν τις κάρτες μου. Αφού προσπάθησαν να ανοίξουν το καπάκι που δεν μπορούσαν το πήρα στα χέρια μου κ εκανα την δουλεια. Μου κάναν και την εγγύηση public με 9 ευρώ και έφυγα γρήγορα. Λίγο πριν σχολασω πάω να κάνω κλήση λαι βλέπω οτι ηδη είχε μια κλήση.μου γύρισαν τα μάτια. Πήγα τα εχωσα σε μια υπάλληλο που βρήκα εύκαιρη και μου είπε οτι θα ενημερώσει τον υπεύθυνο.όταν πήγα σπίτι και το πειραξα είδα οτι είχε μεν το gmail μου αλλά σαν όνομα είχε φορτωμένο άλλο. Επίσης στο wifi. Είχε αποθηκευμένο ενα μέρος μακριά από εδώ. Εγώ είμαι Κοζάνη. Η δικιά τους η εγγύηση κοστίζει 29€. Αν στην έδωσαν φτηνότερα μπορεί να λέει κάτι. Για το Wi-Fi πάντως είσαι σίγουρος 100% πως δεν πρόκειται για κάποιο δίκτυο στο οποίο είχες συνδεθεί με κάποια προηγούμενη συσκευή σου; Γιατί τα δίκτυα και οι κωδικοί τους αποθηκεύονται στον λογαριασμό Google by default αν δεν έχεις απενεργοποιήσει την σχετική επιλογή νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Η δικιά τους η εγγύηση κοστίζει 29€. Αν στην έδωσαν φτηνότερα μπορεί να λέει κάτι. Για το Wi-Fi πάντως είσαι σίγουρος 100% πως δεν πρόκειται για κάποιο δίκτυο στο οποίο είχες συνδεθεί με κάποια προηγούμενη συσκευή σου; Γιατί τα δίκτυα και οι κωδικοί τους αποθηκεύονται στον λογαριασμό Google by default αν δεν έχεις απενεργοποιήσει την σχετική επιλογή νομίζω. Ναι.. Μου έδωσαν το safety net πιο φθηνά. Το ξένο Δίκτυο το πήρα πρέφα όταν πλέον πήγα σπίτι μου και πήγα να συνδεθώ στο τοπικό μου δίκτυο. Ps ζελατίνα είχε το δικό σας κινητό στην οθόνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ναι είχαν αυτή την εργοστασιακή που τη βγάζεις με το που το πάρεις γιατί δεν εφαρμόζει καλά, και το δικό μου και ενός φίλου που το πήρε εχθές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Τι είναι το νοτιφικεισον λάιτ και γιατί το έχει μόνο το άσπρο ;;; Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Τι είναι το νοτιφικεισον λάιτ και γιατί το έχει μόνο το άσπρο ;;; Το λαμπάκι που αναβοσβήνει όταν έχεις μια ειδοποίηση. Σε άλλα κινητά έχει δυνατότητα να πάρει διαφορά χρώματα (συνήθως οι κατασκευαστες τα ορίζουν και μπορείς με κάποια εφαρμογή να τα αλλάξεις), στο δικό μας είναι μόνο άσπρο. Μπορεί να απενεγοποιηθει τελείως, αν δεν το θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μπα, από ότι λένε το λαμπάκι βγάζει μόνο άσπρο φως γιατί δεν είναι RGB. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2540363 Τουλάχιστον δουλεύει. Στο nexus 5 που είχα, το οποίο είχε τη δυνατότητα να δείξει διάφορα χρώματα, πάλι από τη μάνα του έδειχνε άσπρο μόνο και είχε κάποιο bug και νομίζω στα μηνύματα δεν άναβε καθόλου, παρά μόνο στις κλήσεις (ή το αντίθετο, δεν θυμάμαι). Και έπρεπε να παίξεις με custom rom ή kernel για να λειτουργήσει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μπορει να μου πει καποιος αν ειναι λειτουργει το 3G και στις 2 καρτες σιμ ή μονο στη σιμ 1? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μπορει να μου πει καποιος αν ειναι λειτουργει το 3G και στις 2 καρτες σιμ ή μονο στη σιμ 1? Μονο στην μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μονο στην μια Δλδ επιλεγω εγω ποια καρτα θα εχει data ή ειναι η σιμ 1 προεπιλεγμενη παντα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Και από τις 2 μπορεί. Απλά όταν επιλέξεις από ποια θα παίρνεις δεδομένα, μόνο σε αυτήν μπορείς να ενεργοποιήσεις το 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εγώ έχω βάλει 2η τη Wind και δεν μπορω να ενεργοποιησω το 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Για παραδειγμα στο m8 dual sim μονο η slot 1 ειναι 3g-4g ενω η slot 2 μονο 2G.Εμενα με ενδιαφερει να ειναι 3g και οι 2 sim slots να παιρνω ιντερνετ απο οποια θελω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Έχουν και τα 2 slot τη δυνατότητα να παίξουν 3G. Απλά όχι ταυτόχρονα. Πας ρυθμίσεις διπλής SIM => δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και σε όποια κάρτα επιλέξεις για σύνδεση θα έχει ενεργή την επιλογή για 3G. Και στην άλλη μπορεί να έχει την ίδια επιλογή αλλά θα παραμείνει άχνη στη λίστα χωρίς να μπορείς να την επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Έχουν και τα 2 slot τη δυνατότητα να παίξουν 3G. Απλά όχι ταυτόχρονα. Πας ρυθμίσεις διπλής SIM => δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και σε όποια κάρτα επιλέξεις για σύνδεση θα έχει ενεργή την επιλογή για 3G. Και στην άλλη μπορεί να έχει την ίδια επιλογή αλλά θα παραμείνει άχνη στη λίστα χωρίς να μπορείς να την επιλέξεις. Ωραια αυτο ηθελα!Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Γεια σας παιδιά..κάτοχος και εγώ από σήμερα εχει την εκδοσή 21.11.14 πάτησα ενημέρωση συστήματος και μου λέει..το λογισμικό συσκευής είναι ενημερωμένο..πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να μου έρθει το 21.11.23? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Πως τα πάει το κινητό;Είναι σβέλτο σαν ένα φθηνότερο nexus;Γιατί διάβασα κατι για redraws και με προβλημάτισαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts