PagouroLand Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αυτό με το ημερολόγιο μου το έκανε και μένα τη Δευτέρα, που έλεγε ...Παρασκευή :lol: Το Chronos είχε πάντως τη σωστή ημερομηνία (και νομίζω τις πληροφορίες από το ημερολόγιο της ms τις τραβάει) Κάποιο κόλλημα πρέπει να ήταν του MS Calendar, δεν πρέπει να έχει να κάνει με το λειτουργικό του τηλεφώνου, το άνοιξα από το pc (το Calendar) και διορθώθηκε και στο τηλέφωνο μετά από λίγο. Τελικά μάλλον δίκιο είχα για το glance background beta, ότι προκαλεί θέματα. Επειδή είχα συνηθίσει τη glance με φωτογραφία, σκέφτηκα να το απεγκαταστήσω και να το ξαναεγκαταστήσω, μήπως δεν είχε "καθήσει" σωστά. Το ψάχνω στο store ...αλλά "This app is not available for your phone" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αυτό με το ημερολόγιο μου το έκανε και μένα τη Δευτέρα, που έλεγε ...Παρασκευή :lol: Το Chronos είχε πάντως τη σωστή ημερομηνία (και νομίζω τις πληροφορίες από το ημερολόγιο της ms τις τραβάει) Κάποιο κόλλημα πρέπει να ήταν του MS Calendar, δεν πρέπει να έχει να κάνει με το λειτουργικό του τηλεφώνου, το άνοιξα από το pc (το Calendar) και διορθώθηκε και στο τηλέφωνο μετά από λίγο. Τελικά μάλλον δίκιο είχα για το glance background beta, ότι προκαλεί θέματα. Επειδή είχα συνηθίσει τη glance με φωτογραφία, σκέφτηκα να το απεγκαταστήσω και να το ξαναεγκαταστήσω, μήπως δεν είχε "καθήσει" σωστά. Το ψάχνω στο store ...αλλά "This app is not available for your phone" To glance back και το 925 είναι κακος συνδυασμός .. Ειχα αυτά τα προβλήματα από τον Απριλιο και το εβγαλα αμέσως. Ενώ στο 920 δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 To glance back και το 925 είναι κακος συνδυασμός .. Ειχα αυτά τα προβλήματα από τον Απριλιο και το εβγαλα αμέσως. Ενώ στο 920 δουλεύει μια χαρά. Όντως, γιατί εγώ δεν έχω θέματα.. Και έχω βάλει μάλιστα δικές μου φωτο, όχι τα σχέδια που είχε η εφαρμογή.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Φταίει η cyan.. Στα 8.1. το tile της μουσικής δεν είναι πλέον..live! Αναμένεται όμως να διορθωθεί. Εμένα βέβαια, με χάλασε κυρίως το γεγονός ότι είχα βάλει φωτογραφία σε κάθε ένα από τα 100-150 τραγούδια μου και τώρα δεν τις εμφανίζει.. Και σχετικά με τα bugs, κολλήματα και όλα τα συναφή με τα WP 8.1 δείτε αυτό.. Πως λύθηκαν τα προβλήματα στα W.P. 8.1.; Μάλιστα, άλλο και τούτο. Όπως έχω ξαναπεί εκεί στη MS είανι σαν το γεφύρι της Άρτας. Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν. Anyway, thanks Metaladis. Πάντως αν εννοείς το Mpatool (αυτό με τις φωτογραφίες που λες), η εφαρμογή δεν έιναι λέει συμβατή με 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Μάλιστα, άλλο και τούτο. Όπως έχω ξαναπεί εκεί στη MS είανι σαν το γεφύρι της Άρτας. Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν. Anyway, thanks Metaladis. Πάντως αν εννοείς το Mpatool (αυτό με τις φωτογραφίες που λες), η εφαρμογή δεν έιναι λέει συμβατή με 8.1. Δεν είναι συμβατή κι ούτε πρόκειται να γίνει..έχει περάσει τόσος καιρός! Οι μόνες φωτο που βγάζει, είναι στο κεντρικό κουτάκι που βγαίνει η φωτο του άλμπουμ, γιατί αυτές ήταν περασμένες από πισι.. Ίσως αν περαστούν από πισι φωτο καλλιτέχνη να εμφανίζονται, αλλά ποιος μπαίνει στη διαδικασία.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts