Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανε κανεις update σε iOS 9 ; Εντυπώσεις; OTA η μέσω pc ;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενώ έκανα και εγώ το update σε iphone 6, η ώρα δείχνει 2 ώρες μπροστά παρόλο που επέλεξα Ελλάδα στην αρχή. Πως επαναφέρω την κανονική ώρα;

Ρυθμίσεις -γενικά-ημερομηνία και ωρα

Για δες εκεί κάνε αλλαγές να δεις αν φτιάξει.

Έκανε κανεις update σε iOS 9 ; Εντυπώσεις; OTA η μέσω pc ;

Από αυριο εγω. Να ηρεμήσουν τα πράγματα να δουμε αντιδράσεις και να πάρουμε με ησυχία τα backups μας. Το μονο που έκανα σημερα ήταν να αγοράσω 50gb στο iCloud για δοκιμή με 0.99€ για ένα μήνα βέβαια.

Θοδωρής

Εγώ έκανα νομίζω είναι ένα κλικ πιο αργό επίσης δε μου αρέσει η γραμματοσειρά τόσο όσο η προηγούμενη αλλά θέλει συνήθεια. Πάντως είναι πιο αργό. Εννοείτε έκανα set up as new

αν δεν προχωρησεις με την αγορα,χτυπα κανα μυνηματακι :lol:

να το δουμε και εμεις αν ειναι.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Καλημερα παιδια, εδω και καποιες ωρες εχω βαλει το iOS 9. Απ οτι βλεπω με μια πρωτη ματια, εχει μια αμελητεα καθυστερηση καποια λιγα ms σε σχεση με το 8.4.1, το καινουργιο task manager ειναι ωραιο ευχρηστο και ευχαριστο σ εμενα.

Απο αποψη καταναλωσης μπαταριας, το ιδιο με το 8.4.1 μου φαινετε, ισως ελαχιστα μικροτερη καταναλωση μαλλον, αλλα ετσι κ αλλιως εγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπαπονο απ την μπαταρια του 6.

Ωραια επισης ειναι κ τα μικρα γραματα που λειπανε τοσο καιρο απ την εμφανιση του πληκτρολογιου.

Η νεα γραματοσειρα εχει πολυ μικρη διαφορα με την προηγουμενη, εμενα μου αρεσει καθως και η νεα αναζητηση spotlight.

Επισης μου αρεσε και η λειτουργια εξοικονωμησης μπαταριας οπως και οι μικροαλλαγες στις ρυθμισεις.

Καλημερα παιδια, εδω και καποιες ωρες εχω βαλει το iOS 9. Απ οτι βλεπω με μια πρωτη ματια, εχει μια αμελητεα καθυστερηση καποια λιγα ms σε σχεση με το 8.4.1, το καινουργιο task manager ειναι ωραιο ευχρηστο και ευχαριστο σ εμενα.

Απο αποψη καταναλωσης μπαταριας, το ιδιο με το 8.4.1 μου φαινετε, ισως ελαχιστα μικροτερη καταναλωση μαλλον, αλλα ετσι κ αλλιως εγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπαπονο απ την μπαταρια του 6.

Ωραια επισης ειναι κ τα μικρα γραματα που λειπανε τοσο καιρο απ την εμφανιση του πληκτρολογιου.

Η νεα γραματοσειρα εχει πολυ μικρη διαφορα με την προηγουμενη, εμενα μου αρεσει καθως και η νεα αναζητηση spotlight.

Επισης μου αρεσε και η λειτουργια εξοικονωμησης μπαταριας οπως και οι μικροαλλαγες στις ρυθμισεις.

Αυτή την καθυστέρηση που βλέπεις που την βλέπεις κυρίως? Στο άνοιγμα εφαρμογών ή γενικότερα σε όλη την λειτουργία του τηλεφώνου.Αν είναι να περιμένουμε το 9.1 δηλαδή.:p

Και κάτι ακόμα εγώ κατέβασα την ipsw να το κάνω με restore εσύ έτσι το έκανες?

Θοδωρής

Αυτή την καθυστέρηση που βλέπεις που την βλέπεις κυρίως? Στο άνοιγμα εφαρμογών ή γενικότερα σε όλη την λειτουργία του τηλεφώνου.Αν είναι να περιμένουμε το 9.1 δηλαδή.:p

Και κάτι ακόμα εγώ κατέβασα την ipsw να το κάνω με restore εσύ έτσι το έκανες?

Εγώ παιδιά έκανα την ενημέρωση με ΟΤΑ και είναι άψογο .Ελεγα να το κάνω και restore αλλα βλέπω δεν χρειάζεται και θα το αφήσω έτσι .Παντως αυτο που παρατήρησα και δεν είναι ιδέα μου είναι οτι έγινε πολύ καλύτερο σε θέματα συνδεσιμότητας δηλ σε 3G. WIFI κλπ

Μην παρεξηγήσετε την ερώτηση μου αλλά πως μπορείτε να καταλάβετε διαφορά ms?!!

Πάντως, μάλλον φταίνε τα εφέ γιατί εγώ με JB 8.4 και NoSlowAnimations έχω δει διαφορές στην απόκριση. Αυτό οφείλεται στα εφέ αλλά και στον χρόνο που δίνει το λειτουργικό για την αρχικοποίηση της εφαρμογής.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Εγω παίδες μετα από αυτά που διαβάζω δεν με βλέπω για αναβάθμιση. Ας φτιάξουν πρώτα ότι θέματα εχει και μετα.

Εδω κατι διάβασα ότι θα δώσουν αναβάθμιση 9.0.1

Απογοήτευση πάντως. Οχι για ολα αλλα για το ότι σκοτώνει το προηγούμενο τηλέφωνο της.

Από όλους διαβαζω για lags

Θοδωρής

Εγω παίδες μετα από αυτά που διαβάζω δεν με βλέπω για αναβάθμιση. Ας φτιάξουν πρώτα ότι θέματα εχει και μετα.

Εδω κατι διάβασα ότι θα δώσουν αναβάθμιση 9.0.1

Απογοήτευση πάντως. Οχι για ολα αλλα για το ότι σκοτώνει το προηγούμενο τηλέφωνο της.

Από όλους διαβαζω για lags

Η σωστή πρακτική είναι η καθαρή επαναφορά, εάν κάποιος δεν ακολουθήσει αυτή την οδό τότε παρουσιάζονται προβλήματα.

Αυτη την μικρη καθυστερηση την βλεπω γενικως.

Μεσω iTunes το εκανα restore clean install και μετα επαναφορα απο backup.

Ισως θελει set up as new και να το στησω απ την αρχη το κινητο.

Φιλε μου αεροπορε την διαφορα την αισθανθηκα λιγο λογω της συνηθειας το κινητο να τα ανοιγει ολα αμεσως, τωρα τα ανοιγει αμεσως αλλα λιγο πιο λιγο αμεσως.

Τουλαχιστον εμενα αυτη την εντυπωση μου δινει.

Η σωστή πρακτική είναι η καθαρή επαναφορά, εάν κάποιος δεν ακολουθήσει αυτή την οδό τότε παρουσιάζονται προβλήματα.

Αυτό κάνω τώρα!

Αυτη την μικρη καθυστερηση την βλεπω γενικως.

Μεσω iTunes το εκανα restore clean install και μετα επαναφορα απο backup.

Ισως θελει set up as new και να το στησω απ την αρχη το κινητο.

Φιλε μου αεροπορε την διαφορα την αισθανθηκα λιγο λογω της συνηθειας το κινητο να τα ανοιγει ολα αμεσως, τωρα τα ανοιγει αμεσως αλλα λιγο πιο λιγο αμεσως.

Τουλαχιστον εμενα αυτη την εντυπωση μου δινει.

Σαφώς και μπορείς να δεις διαφορές λόγω του πως δούλευες το κινητό πριν αλλά αυτές οι διαφορές σε επηρεάζουν;

Εγώ για παράδειγμα δεν έχω κάποιο θέμα άσχετα που βρήκα χρήσιμο το NoSlowAnimations. Πάντως σε απόκριση το iOs σε πολλές εφαρμογές έχασε αλλά σε κλασσικές πχ τηλέφωνο mail Κλπ είναι ακόμα πρώτο!

Για την γραμματοσειρά και για τα υπόλοιπα συμφωνώ! Για να δούμε η μπαταρία ειδικά με το νέο mode

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Το να τα σβήνουμε όλα και να κάνουμε καθαρό install για να κάτσει καλά η αναβαθμιση θυμίζει android και όχι apple. Τα apple τα αγοράζουμε για τέτοιες ευκολίες.

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Το να τα σβήνουμε όλα και να κάνουμε καθαρό install για να κάτσει καλά η αναβαθμιση θυμίζει android και όχι apple. Τα apple τα αγοράζουμε για τέτοιες ευκολίες.

Συμφωνώ απολύτως.

Συμφωνώ ένας από τους πολλού λόγους που γύρισα ήταν αυτός γιατί βαρέθηκα να στήνω τηλεφωνα από την αρχή.Λέω ένας από τους πολλούς λόγους μια χαρά μπάλα πάει το iphone:p:p:p

Θοδωρής

Έτσι είναι όπως τα λες. Έχει γίνει μόδα μετά από κάθε αναβάθμιση να γίνεται set up as new.

Δεν νομίζω οτί είμαστε στον σωστό δρόμο. Ίσα ίσα δεν ξέρω κανέναν με Android να χρειάστηκε επαναφορά μετά από αναβάθμιση.

Πολύ παράξενα πράγματα.

Nokia 8800 Scirocco

Επειδη εκανα και set up as new και ΟΤΑ που κραταει απο την 6 δε βρηκα καμμια ουσιαστικη διαφορα στη μια εγκατασταση απο την αλλη! Ιδιες ταχυτητες και στα δυο! Οποτε λιγο η ιδεα μας προηγειται της πραγματικοτητας! Αλλο αν υπαρχει καποιο προβλημα που θα κανεις set up as new θες δε θες!
κ @ τ @ ν τ ι @

Εγώ είχα κάνει JB και ήθελα να ξεκινήσω απο την αρχή και λόγω ρυθμίσεων. Πέρα απο τις επαφές δεν πέρασα τίποτα. :D

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Παιδες από εκείνη την ώρα μέχρι τώρα είναι κολλημένο.Δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτό.Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Και τέλος πάντων αν θέλει 24 ωρες να ανεβάσει φωτογραφίες που ανεβάζω σε δεκα λεπτά σε όλα τα υπόλοιπα τι να το κάνω?
Θοδωρής

Παιδες από εκείνη την ώρα μέχρι τώρα είναι κολλημένο.Δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτό.Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Και τέλος πάντων αν θέλει 24 ωρες να ανεβάσει φωτογραφίες που ανεβάζω σε δεκα λεπτά σε όλα τα υπόλοιπα τι να το κάνω?

Νομιζω οτι φταινει οι servers λογω iOS9

Δεν ειναι λογικο αυτο για 300 φωτογραφιες 24 ωρες!

κ @ τ @ ν τ ι @

Επειδη εκανα και set up as new και ΟΤΑ που κραταει απο την 6 δε βρηκα καμμια ουσιαστικη διαφορα στη μια εγκατασταση απο την αλλη! Ιδιες ταχυτητες και στα δυο! Οποτε λιγο η ιδεα μας προηγειται της πραγματικοτητας! Αλλο αν υπαρχει καποιο προβλημα που θα κανεις set up as new θες δε θες!

Ενδείκνυται όταν κάνεις JB. Για τις "κανονικές" αναβαθμίσεις και εγώ δεν βρίσκω λόγο και έτσι έκανα restore :D

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Νομιζω οτι φταινει οι servers λογω iOS9

Δεν ειναι λογικο αυτο για 300 φωτογραφιες 24 ωρες!

Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Το πρόβλημα αυτό το έχω ξανά αναφέρει αλλα δεν γίνεται τίποτα. Αργεί βασανιστικά. Θα δοκιμάσω και κάποια αλλη στιγμή να δω μήπως ισχύει και αυτό που λες. Ευχαριστώ για την απάντηση

Θοδωρής

Ενδείκνυται όταν κάνεις JB.

Δεν εχω κανει ποτε μου οποτε δε ξερω :rolleyes:

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Το πρόβλημα αυτό το έχω ξανά αναφέρει αλλα δεν γίνεται τίποτα. Αργεί βασανιστικά. Θα δοκιμάσω και κάποια αλλη στιγμή να δω μήπως ισχύει και αυτό που λες. Ευχαριστώ για την απάντηση

Και μενα αργει, αλλα οχι 24 ωρες! Παλια εχανε κ φωτος στη διαδρομη τωρα οχι ευτυχως!

κ @ τ @ ν τ ι @

Δεν εχω κανει ποτε μου οποτε δε ξερω :rolleyes:

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μενα αργει, αλλα οχι 24 ωρες! Παλια εχανε κ φωτος στη διαδρομη τωρα οχι ευτυχως!

Δεν ειπα ότι κανει 24 ώρες. Λέω αν ειναι να κανει τόσο τι να το κάνω.

Ρώτησα για να δω αντιδράσεις.

Τωρα το σταμάτησα ενώ είχε φτάσει στις 268 φωτογραφίες. Το ξανάνοιξα και ξεκίνησε πάλι από τις 370. Οχι τίποτα αλλο τους έδωσα και 1 ευρώ για storage χαχαχαχα. Ότι να ναι πάντως.

Θοδωρής

Καλά τα είχα κάνει τι το ήθελα το restore (για τις φωτό το ήθελα είχα ξεχάσει να τις αντιγράψω στο pc)! Τώρα έχει σκαλώσει το κινητό. Την μια στην άσπρη οθόνη με το μήνυμα σύρετε για αναβάθμιση - αλλά δεν κάνει κάτι και τώρα μου βγάζει μήνυμα το iTunes για την SIM ενώ έβαλα κανονικά το pin. και όλα αυτά για τις φωτό :P

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned