Homer_GR Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Οπότε μάλλον αύριο πάωisquare... Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Θα πρέπει να τους πάω και το κουτί με φορτιστή, hands free κλπ ή μόνο την συσκευή; *Το κινητό είναι από το σκρουτζομάγαζο και είναι από Αγγλία... Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει θέμα; Edited March 22, 2015 by Homer_GR Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μονο την συσκευή ..Σε iPad που είχα πρόβλημα αν και το έστειλα όπως το αγόρασα μονο στο iPad έγινε αντικατάσταση ...αν κάνω λάθος ας με διορθωσει κάποιος γιατί και εγω ειναι να το στείλω απο Χαλκιδική ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Θα γίνει αντικατάσταση μόνο της συσκευής. Ως εκ τούτου, δε χρειάζονται η παράδοση και στης συσκευασίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 γινετε να εχω το do not disturb on και να ακουγετε ηχος μηνυματος απο τα favourite contacts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Για πέστε μου τη γνώμη σας ρε [ATTACH]58504[/ATTACH]παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agfast Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ ΕΝΑ Ι PHONE 6 ΑΠΟ ΑΠΜΕΡΙΚΗ ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Για πέστε μου τη γνώμη σας ρε [ATTACH]58504[/ATTACH]παιδιά Πολύ σερφάρισμα και παιχνίδι = πέφτει η μπαταρία κατακόρυφα :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Πολύ σερφάρισμα και παιχνίδι = πέφτει η μπαταρία κατακόρυφα :) Eλα φίλε μου ναι.....το παιχνίδι ειναι ..τράκα απο το ΙD της γυναίκας μου :lol: Απλά ρώτησα μήπως εχει κανένα θέμα η μπαταρία γιατί ακούω κάτι 5 ωρα σε διάφορα forum με 6 αρι που μου φαίνεται λίγο παράξενο Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Στο iPhone 6 του αδερφού μου δεν κρατά με τίποτα τους χρόνους χρήσης.βγαζει 2παυλες.στην αρχή διάβασα ότι ήταν bug της 8.1 τώρα έχει φτάσει στην 8.2 και εξακολουθεί.εκανε hard reset έκανε καλιμπρεισιον της μπαταρίας έκανα clean install τίποτα.δυο παύλες.εντωμεταξυ πήρε ένα ολοκαίνουργιο ιiPad και εκεί τα ίδια! Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Στο iPhone 6 του αδερφού μου δεν κρατά με τίποτα τους χρόνους χρήσης.βγαζει 2παυλες.στην αρχή διάβασα ότι ήταν bug της 8.1 τώρα έχει φτάσει στην 8.2 και εξακολουθεί.εκανε hard reset έκανε καλιμπρεισιον της μπαταρίας έκανα clean install τίποτα.δυο παύλες.εντωμεταξυ πήρε ένα ολοκαίνουργιο ιiPad και εκεί τα ίδια! Ναι και σε εμένα το ίδιο..και στο AIR....σου δείχνει κανονικά τα ποσοστά χρήσης , ΑΛΛΑ, εαν κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή η την αναβοσβήσεις θα σου βγάλει παύλες μεχρι την επόμενη φόρτιση.Τώρα γιατί το κάνει δεν ξέρω. Κάτι ασχετο τώρα Ζοχαδιάστηκα που μου πάσσαρε η apple με την τελευταία αναβάθμιση την εφαρμογή του apple watch χωρίς να μπορώ να τη διαγράψω....δηλ εάν ειχα 16 αρι θα μου φόρτωνε τσάμπα mb.Το πιο σωστο είναι οποιος πάρει το ρολόι της τότε να πάρει και την εφαρμογή..τώρα απλά πιάνει χωρο χωρίς να εξυπηρετει σε τίποτα.........εχει γούστο με την 8.3 να μας πασάρει με το ζόρι και την εφαρμογή για τα αυτοκίνητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Eλα φίλε μου ναι.....το παιχνίδι ειναι ..τράκα απο το ΙD της γυναίκας μου :lol: Απλά ρώτησα μήπως εχει κανένα θέμα η μπαταρία γιατί ακούω κάτι 5 ωρα σε διάφορα forum με 6 αρι που μου φαίνεται λίγο παράξενο Ευχαριστώ Το ότι κρατάει γενικά καλά το 6 και ειδικά σε σχέση με το 5S ισχύει. Αλλά γενικά σε όλες τις συσκευές βλέποντας αυτά τα ποσοστά δεν θα πρέπει να περιμένεις τους ίδιους χρόνους. Για να σου δώσω αντίστοιχο παράδειγμα: Πολύ λιγότερος χρόνος με το Infinity Blade ενώ ακόμα και στο note 8 ή στο Note 3 κάτι παιχνίδια όπως το minion rush ρουφάνε κυριολεκτικά την μπαταρία. Βέβαια, πρώτο έχεις το safari με 35% ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό. Για τις παύλες που λέτε μήπως το φορτίζετε ανα τακτά χρονικά διαστήματα και ποτέ πλήρως; Γιατί μου είχε βγάλει και σε μένα όταν δεν έκανα σωστά τον κύκλο φόρτισης (αν και νομίζω πως έβγαζε την αναμονή)... Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Για τις παύλεςπου λέτε μήπως το φορτίζετε ανα τακτά χρονικά διαστήματα και ποτέ πλήρως; Γιατί μου είχε βγάλει και σε μένα όταν δεν έκανα σωστά τον κύκλο φόρτισης (αν και νομίζω πως έβγαζε την αναμονή)... Οχι χαμηλές φορτίσεις το 15% και μετά στο 100% Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Το ότι κρατάει γενικά καλά το 6 και ειδικά σε σχέση με το 5S ισχύει. Αλλά γενικά σε όλες τις συσκευές βλέποντας αυτά τα ποσοστά δεν θα πρέπει να περιμένεις τους ίδιους χρόνους. Για να σου δώσω αντίστοιχο παράδειγμα: Πολύ λιγότερος χρόνος με το Infinity Blade ενώ ακόμα και στο note 8 ή στο Note 3 κάτι παιχνίδια όπως το minion rush ρουφάνε κυριολεκτικά την μπαταρία. Βέβαια, πρώτο έχεις το safari με 35% ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό. Για τις παύλες που λέτε μήπως το φορτίζετε ανα τακτά χρονικά διαστήματα και ποτέ πλήρως; Γιατί μου είχε βγάλει και σε μένα όταν δεν έκανα σωστά τον κύκλο φόρτισης (αν και νομίζω πως έβγαζε την αναμονή)...[/quote Αν εδινε και η cosmote την επιλογή 2g η 3g θα ηταν ακόμα καλύτερα...τώρα βρέξει χιονίσει 3g συνέχεια.....αν είχαμε και 2g θα μπορούσαμε κάτι ωρες που δεν θέλουμε το 3g να γλυτώναμε λίγο κατανάλωση απο εκεί...αλλά τεσπα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ότι κρατάει γενικά καλά το 6 και ειδικά σε σχέση με το 5S ισχύει. Αλλά γενικά σε όλες τις συσκευές βλέποντας αυτά τα ποσοστά δεν θα πρέπει να περιμένεις τους ίδιους χρόνους. Για να σου δώσω αντίστοιχο παράδειγμα: Πολύ λιγότερος χρόνος με το Infinity Blade ενώ ακόμα και στο note 8 ή στο Note 3 κάτι παιχνίδια όπως το minion rush ρουφάνε κυριολεκτικά την μπαταρία. Βέβαια, πρώτο έχεις το safari με 35% ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό. Για τις παύλες που λέτε μήπως το φορτίζετε ανα τακτά χρονικά διαστήματα και ποτέ πλήρως; Γιατί μου είχε βγάλει και σε μένα όταν δεν έκανα σωστά τον κύκλο φόρτισης (αν και νομίζω πως έβγαζε την αναμονή)...[/quote Αν εδινε και η cosmote την επιλογή 2g η 3g θα ηταν ακόμα καλύτερα...τώρα βρέξει χιονίσει 3g συνέχεια.....αν είχαμε και 2g θα μπορούσαμε κάτι ωρες που δεν θέλουμε το 3g να γλυτώναμε λίγο κατανάλωση απο εκεί...αλλά τεσπα. Οχι..πάντα μου βγάζει τις παύλες οταν κάνω επανεκκινηση τη συσκευη και δεν είναι στη φόρτιση...τώρα εγω τη φορτίζω πάντα οταν φτάσει περίπου στο 20 εως 30 % και 8 στις 10 φορές στο 100 % εκτος και αν βιάζομαι να φύγω μπορεί τότε να το φορτίσω μεχρι το 90% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Το έχουν αναφέρει και άλλοι με 5S και 5 οπότε μπορεί και να είναι θέμα λειτουργικού. Εχετε καμία εφαρμογή στυλ battery doctor κλπ? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Το έχουν αναφέρει και άλλοι με 5S και 5 οπότε μπορεί και να είναι θέμα λειτουργικού. Εχετε καμία εφαρμογή στυλ battery doctor κλπ? Οχι δεν εχω..δεν ξέρω δεν τις εμπιστεύομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παιδιά είναι απλό! Αν το φορτίσεις μέχρι 100% σχεδόν από εκεί και μετά θα κρατήσει χρόνο! Αν για κάποιο λόγο κλήσεις την συσκευή και την ανοίξεις μετά τότε θα έχει χάσει τους χρόνους! Τσεκάρετε το αυτό. Για να δείχνει χρόνους πρέπει να έχει φάει πλήρη φόρτιση και να μην έχει κλείσει μετά. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ ΕΝΑ Ι PHONE 6 ΑΠΟ ΑΠΜΕΡΙΚΗ ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !! Πρώτα απ όλα, θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Όσο αφορά το ερώτημά σου... Σε ποιον φορέα δικτύου είναι κλειδωμένη η συσκευή; Θα σε συμβούλευα να επικοινωνήσεις με το αντίστοιχο δίκτυο ή να επισκεφτείς το website του, ώστε να δεις υπό ποιους όρους και προϋποθέσεις μπορεί η συσκευή να ξεκλειδωθεί. Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε κάποια υπηρεσία που προσφέρει μόνιμο ξεκλείδωμα, αλλά με το αζημίωτο φυσικά. Π.χ. τέτοια ή στο e-bay. (Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιου είδους υπηρεσία και δεν παίρνω καμία ευθύνη για τυχών απάτη κτλ.) Τρίτη επιλογή που έχεις είναι η χρήση R-SIM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 καλημερα στην παρεα,απο οσα μαυρα εχω δει ειναι εμφανες το φαινομενο με το moon στην εμπρος καμερα,σε λευκο δεν το διακρινω.λετε να ισχυει μονο στα μαυρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 καλημερα στην παρεα,απο οσα μαυρα εχω δει ειναι εμφανες το φαινομενο με το moon στην εμπρος καμερα,σε λευκο δεν το διακρινω.λετε να ισχυει μονο στα μαυρα? Δεν έχω συναντήσει κάνενα iPhone με τέτοιο πρόβλημα, ούτε στο silver ούτε σε space gray. (Στο διαδίκτυο θα βρεις φωτογραφίες και σε άσπρες συσκευές) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Eλα φίλε μου ναι.....το παιχνίδι ειναι ..τράκα απο το ΙD της γυναίκας μου :lol: Απλά ρώτησα μήπως εχει κανένα θέμα η μπαταρία γιατί ακούω κάτι 5 ωρα σε διάφορα forum με 6 αρι που μου φαίνεται λίγο παράξενο Ευχαριστώ γιατι εσενα ετσι οπως το δουλευεις δεν θα περασει τις 5 ωρες?ακομα 67% εχεις. παιζει ρολο φυσικα και αν το δουλευεις με wifi η data.εμενα χωρις παιχνιδια βγαζει με wifi πανω απο 7 ωρες. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Δεν έχω συναντήσει κάνενα iPhone με τέτοιο πρόβλημα, ούτε στο silver ούτε σε space gray. (Στο διαδίκτυο θα βρεις φωτογραφίες και σε άσπρες συσκευές) μηπως διακρινεται πιο εντoνα στο μαυρο? Edited March 24, 2015 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δηλαδή με αυτά που διαβάζω εδώ "παμε" για το 6+? Αν και μεγάλο πλέον με το νοτε 3 μπορώ να πω πως θα συνηθίσω το μέγεθος αν είναι μονόδρομος η μεγάλη μπαταρία. Από την άλλη είναι λγιο άβολο για μένα. Anyway, εσείς που το έχετε με την δικιά σας χρήση είναι όντως το 6αρι καλύτερο από τα 5, 5S κλπ?? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δηλαδή με αυτά που διαβάζω εδώ "παμε" για το 6+? Αν και μεγάλο πλέον με το νοτε 3 μπορώ να πω πως θα συνηθίσω το μέγεθος αν είναι μονόδρομος η μεγάλη μπαταρία. Από την άλλη είναι λγιο άβολο για μένα. Anyway, εσείς που το έχετε με την δικιά σας χρήση είναι όντως το 6αρι καλύτερο από τα 5, 5S κλπ?? Ανάλογα τι εννοείς καλύτερο..σε αξιοπιστία πιστεύω οτι ακόμα είναι νωρίς για απόλυτα συμπεράσματα..το δικό μου το εχω απο το γενάρη και δεν μου εχει παρουσιάσει τίποτα απολύτως....εαν εννοείς στη μπαταρία τότε το 6+ είναι θεικό λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας...επίσης η οθόνη του γίνεται και landscape ενω στο 6 αρι οχι..και με εκνευρίζει αυτο....δεν γίνεται στο htc one mini που έχω επίσης να γίνεται η οθόνη οπως γουστάρεις και στο 6 αρι οχι....απο καθαρότητα και ανεση οθόνης είναι τοπ..εδω είναι και στο 5 αρι της γυναίκας μου..ακούραστες οθόνες...απο θέμα μεγέθους εμένα προσωπικά δεν με βολεύει το plus εσένα ισως σου αρέσει..μόνο κάνε μια δοκιμή πρώτα...απο κάμερα οσον αφορά το δικό μου...σκίζει,,εχω πάθει πλάκα..και στο αυτόματο ετσι....και στο 5 αρι είναι απίθανες..η apple εδωσε πολλή προσοχή σε αυτο το θέμα,εμένα οι 4.7 οθόνη είναι το οριό μου...εχω και τη συνήθεια ολα τα χρόνια να βάζω το κινητό στη τσέπη στο πουκάμισο...κάνει κακό το ξέρω..μόνο μια δυό φορές το εβαλα στη τσέπη στο παντελόνι για να μη μου πέσει..Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δηλαδή λες πως παρόλο το μέγεθος του το 6+ είναι καλύτερο λόγω μπαταρίας. Και επειδή κάπως συνήθισα το νοτε 3 δεν θα έχω πρόβλημα. Σωστά? Από την άλλη λόγω ακριβώς του μεγέθους κλίνω περισσότερο προς το απλό 6αρι ακριβώς λόγω μεγέθους. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δηλαδή λες πως παρόλο το μέγεθος του το 6+ είναι καλύτερο λόγω μπαταρίας. Και επειδή κάπως συνήθισα το νοτε 3 δεν θα έχω πρόβλημα. Σωστά? Από την άλλη λόγω ακριβώς του μεγέθους κλίνω περισσότερο προς το απλό 6αρι ακριβώς λόγω μεγέθους. Εαν θέλεις ποιό πολλές ωρες χρήσης πας στο 6+ λόγω μπαταρίας....οι υπόλοιπες διαφορές με το 6 αρι είναι η μεγαλύτερη οθόνη το landscape mode και το OIS ο σταθεροποιητης για τη κάμερα....εγω προσωπικά προτίμησα το 6 αρι καθαρά λογω μεγεθους....δεν με πειράζει η μικρότερη μπαταρία ουτε το OIS το μόνο που θα ηθελα απο το plus ειναι το landscape mode....είναι απαράδεκτο νομίζω να είσαι στο μενου πχ και επειδή δεν χωράει ολόκληρη η πρόταση για μία ρύθμιση να σου εχει τελίτσες και να προσπαθείς να μαντέψεις το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts