Tasos19s Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 :confused: Hmm.. Γιατί αυτό; Εννοώ την αναντιστοιχία Current charge, Maximum charge και Design capacity. Το κινητό είναι συνδεδεμένο στο laptop και στο 100% η φόρτιση (όπως λέει το ίδιο). Μια χαρά είσαι. Αν και λέει 100 δεν έχει φορτίσει ακόμα πλήρως. Θέλει ακόμα μισή ώρα από ότι λένε. Μην τα ψάχνεις τόσο καινούργια συσκευή έχεις να την χαρείς πρέπει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenderiarhs Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Kατι ακομα, σχετικο με το θεμα μπαταριας. Χτες βραδυ με την ενδειξη της μπαταριας στο 2% εβαλα το κινητο να φορτισει θεωρωντας οτι απο στιγμη σε στιγμη επροκειτο να σβησει. Με το που το συνεδεσα ομως στην πριζα, το αμεσως επομενο δευτερολεπτο η ενδειξη της μπαταριας πηγε απο το 2% σπο 16%. Γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?Μηπως ειναι σημαδι οτι η μπαταρια δεν εχει υποστει και την καλυτερη μεταχειριση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souftasuk Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Με jailbreak μπαίνει ο διακοπτης για 2g πολύ εύκολα μόνο με τη χρήση του ifile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μια χαρά είσαι. Αν και λέει 100 δεν έχει φορτίσει ακόμα πλήρως. Θέλει ακόμα μισή ώρα από ότι λένε. Μην τα ψάχνεις τόσο καινούργια συσκευή έχεις να την χαρείς πρέπει Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο (πρώτες ακόμα) φορτίσεις, η συσκευή έμεινε αρκετές ώρες συνδεδεμένη στο laptop.. Κάποια στιγμή έδειξε και η εφαρμογή coconutBattery φόρτιση 100% και μετά πάλι έπεσε. Βασικά πιστεύω πως έχει να κάνει με τη απαίτηση της συσκευής σε ρεύμα (ακόμα και όταν φορτίζει) και φαίνεται με <100%. Επίσης είναι όντως πολύ καινούργια η συσκευή και παίζει να μην έχει "στρώσει" η μπαταρία. Καλά έκανα και δεν δοκίμαζα εφαρμογές για τις μπαταρίες μου :p Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Γιατί δεν σκέφτεσαι το γεγονός να αυξήσεις τον αποθηκευτικό χώρο στο icloud; Το κόστος του δεν ειναι απαγορευτικό. 0,99€ ανά μήνα για 25 GB. Kαλησπέρα Μπορώ να μην εχω συνέχεια ενεργοποιημένη την βιβλιοθήκη φωτογραφιών icloud παρά μόνο οταν εχω καλό wifi ? πχ μπορεί να είμαι κάπου με προβληματκό wifi και να μη θέλω εκείνη τη στιγμή να στέλνει τις φωτο στο icloud ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Kαλησπέρα Μπορώ να μην εχω συνέχεια ενεργοποιημένη την βιβλιοθήκη φωτογραφιών icloud παρά μόνο οταν εχω καλό wifi ? πχ μπορεί να είμαι κάπου με προβληματκό wifi και να μη θέλω εκείνη τη στιγμή να στέλνει τις φωτο στο icloud ? Ευχαριστώ Αυτό είναι ένα θέμα, μπορείς να κάνεις το εξής εάν γνωρίζεις τα δίκτυα, τα οποία είναι χαμηλής εμβέλειας να τα αγνοήσεις ώστε να μην συνδέεται η συσκευή σου. Ρυθμίσεις > Wi-Fi >όνομα > Αγνόηση αυτού του δικτύου. Εναλλακτικά κλείνεις από τις Ρυθμίσεις > φωτογραφίες και κάμερα την Βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud και την ανοίγεις όπου εσύ επιθυμείς να συγχρονιστεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Τρελο προβλημα με update. Πηγα να κανω την αναβαθμιση σε 8,2 και μου βγαζει σφαλμα error 53. Αυτο πως διορθωνεται ουτε καν επαναφορα δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Φίλου κινητό s6 έπεσε μέσα στην πισίνα... Στην αρχή δούλευε αλλά μετά έβγαλε κόκκινη οθόνη. Το έχει στο ρυζακι κλασικά αλλά δεν βλέπω προκοπή. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παρέλαβα ψες και το έβαλα στη φόρτιση από τις 02:00 μέχρι τώρα 07:00. Στη φόρτιση ανοίγει πάντα η συσκευή όπως στα windows να υποθέσω επειδή εχθές μόλις το έβαλα στη φόρτιση άνοιξε μόνο του βάζοντάς με στις ρυθμίσεις. Δεν έκανα κάτι το άφησα έτσι και το έβγαλα μόλις. Θα τοποθετήσω το glass τώρα και ξεκινάω. :) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Φίλου κινητό s6 έπεσε μέσα στην πισίνα... Στην αρχή δούλευε αλλά μετά έβγαλε κόκκινη οθόνη. Το έχει στο ρυζακι κλασικά αλλά δεν βλέπω προκοπή. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο? Αν έπεσε μέσα το άφησε να δουλεύει πάει ας το ξεχάσει. Αν το έκλεισε αμέσως μπορεί κάτι να σώσει. Για πόση ώρα ήταν στο νερό; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παρέλαβα ψες και το έβαλα στη φόρτιση από τις 02:00 μέχρι τώρα 07:00. Στη φόρτιση ανοίγει πάντα η συσκευή όπως στα windows να υποθέσω επειδή εχθές μόλις το έβαλα στη φόρτιση άνοιξε μόνο του βάζοντάς με στις ρυθμίσεις. Δεν έκανα κάτι το άφησα έτσι και το έβγαλα μόλις. Θα τοποθετήσω το glass τώρα και ξεκινάω. :) Αν θέλεις να το φορτίζεις κλειστό, θα το συνδέεις πρώτα με τον φορτιστή και έπειτα θα το κλείνεις. Έτσι, θα παραμείνει κλειστό το κινητό για όλη τη διάρκεια της φόρτισης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Μια ερώτηση ...σε geekbech το iPad Air 2 (1812 single core- 4477 multi core) ειναι λίγο πιο κάτω από το MacBook Pro retina late 2012 (2400 single core - 5071 multi core)που έχω ...το σημαίνει αυτο οτι το iPad ειναι σχεδον στα ίδια με το MacBook Pro???o exynos στο s6 δηλαδή που χτυπάει 5478 σε multi core ειναι πιο γρήγορος από το MacBook Pro retina? Δεν ξέρω σε ποιο νήμα να το βάλω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Εχθές έκανα αποστολή φωτό στο iCloud και όλα οκ .Σημερα το πρωί δοκίμασα πάλι να κανω συγχρονισμό φωτό ...και ενώ χθες έγινε ...σήμερα μου λέει αποστολή άλλων 126 ενώ έγιναν χθες ....γιατί άραγε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Με την 8.2 εγώ βλέπω ακόμα καλύτερη μπαταρία παιδιά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Και γω παραπονο δεν εχω.Δεν ειδα κατι μειον με την 8.2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παιδιά έχω 6 black pixels ..το κινητό το έχω αγοράσει απο χαβαη(ταξίδι του μέλιτος )εχω ξενερώσει ...τι κάνω ;;είμαι Χαλκιδική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παιδιά έχω 6 black pixels ..το κινητό το έχω αγοράσει απο χαβαη(ταξίδι του μέλιτος )εχω ξενερώσει ...τι κάνω ;;είμαι Χαλκιδική ....και πως ελέγχουμε αν έχουμε καμμένο pixel; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 ....και πως ελέγχουμε αν έχουμε καμμένο pixel; http://sanziro.com/2014/09/check-new-iphone-6-iphone-6-plus-dead-pixel.html Εχει μια άσπρη εικόνα και μια μαύρη ...τις βάζεις και βλέπεις ...εμένα στο άσπρο εχει 6 black pixels... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 http://sanziro.com/2014/09/check-new-iphone-6-iphone-6-plus-dead-pixel.html Εχει μια άσπρη εικόνα και μια μαύρη ...τις βάζεις και βλέπεις ...εμένα στο άσπρο εχει 6 black pixels... Μπορείς να επικοινωνήσεις με την http://www.isquare.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Μήπως ξέρετε αν πάω για refurbished ή καινούργιο ;ποσά pixels αναγνωρίζει η Apple? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Η Apple, έστω και ένα καμένο pixel να είναι, στο αλλάζει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Πόσο μάλλον εσένα, που έχει μπόλικα. Ωστόσο θα σου γίνει αντικατάσταση με refurbished. Αλλά αυτό δεν θα πρεπει να σε ανησυχεί. Η συσκευή που θα πάρεις θα έχει καινούρια μπαταρία και εξωτερικα θα είναι αψεγάδιαστο. Δηλαδή δε θα έχει ίχνη χρήσης. Edited March 22, 2015 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εμένα στη μαύρη εικόνα μου έχει 1 pixel άσπρο... Αλλά πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ για να το δεις και αμφιταλαντεύομαι αν αξίζει να μπω στη διαδικασία αλλαγής... Αν δεν έκανα αυτό με την μαύρη και άσπρη οθόνη, δεν θα το είχα προσέξει και ποτέ μάλλον... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εμένα στη μαύρη εικόνα μου έχει 1 pixel άσπρο... Αλλά πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ για να το δεις και αμφιταλαντεύομαι αν αξίζει να μπω στη διαδικασία αλλαγής... Αν δεν έκανα αυτό με την μαύρη και άσπρη οθόνη, δεν θα το είχα προσέξει και ποτέ μάλλον... Εγώ θα το έκανα στη θέση σου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Οσοι έχετε ενδοιασμους για τις Refurbished εχω μια προσφατη εμπειρια με της κοπελας μου της συσκευη που την ειχε τελεια σαν καινουργια. Παρουσιασε προβλημα μας την αλλαξαν με Refurbished και δεν το πιστευα. Ειναι καινουργια η συσκευη δεν καταλαβαινεις καμια διαφορα απο καινουργια συσκεη ειναι ακριβως το ιδιο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts