Tasos19s Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Παιδιά έλεος δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης του iPhone 6 με κάποιο από τα νέα μοντέλα Είναι αρκετά αργό έως εκνευριστικό για κάποιους όπως εμένα Η μπαταρία από μόνη της δεν κάνει κανένα θαύμα όταν την αλλάζεις Όσο αναβαθμίζουμε τις συσκευές μας αναγκαστικά βαραίνουν. Είναι νόμος και οποίος θέλει ας το καταλάβει Δεν μπορεί κάποιος όμως να το κρατήσει και με το iOS που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην αγορά Αν κάποιος είχε κρατήσει την συσκευή με iOS 8 τώρα δεν θα είχε τις μισές δυνατότητες και τις μισές εφαρμογές όποτε είναι μονόδρομος η αναβάθμιση, μονόδρομος ότι θα βαραίνει η συσκευη, μονόδρομος η χειρότερη αυτονομία και στην τελική μονόδρομος η αλλαγή συσκευής Αυτή είναι η αγορά αλλιώς εγώ προσωπικά θα είχα μείνει με το σκυλί iPhone 4s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Παιδιά έλεος δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης του iPhone 6 με κάποιο από τα νέα μοντέλα Είναι αρκετά αργό έως εκνευριστικό για κάποιους όπως εμένα Η μπαταρία από μόνη της δεν κάνει κανένα θαύμα όταν την αλλάζεις Όσο αναβαθμίζουμε τις συσκευές μας αναγκαστικά βαραίνουν. Είναι νόμος και οποίος θέλει ας το καταλάβει Δεν μπορεί κάποιος όμως να το κρατήσει και με το iOS που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην αγορά Αν κάποιος είχε κρατήσει την συσκευή με iOS 8 τώρα δεν θα είχε τις μισές δυνατότητες και τις μισές εφαρμογές όποτε είναι μονόδρομος η αναβάθμιση, μονόδρομος ότι θα βαραίνει η συσκευη, μονόδρομος η χειρότερη αυτονομία και στην τελική μονόδρομος η αλλαγή συσκευής Αυτή είναι η αγορά αλλιώς εγώ προσωπικά θα είχα μείνει με το σκυλί iPhone 4s Πολύ σωστά. Αν διαβάσεις τι έλεγα και εγώ τα ίδια έλεγα. Είπα όμως αν άξιζε πραγματικά η αναβάθμιση σε κάτι που δεν έφερε πραγματικά κάτι νέο. Για τις δικές μου ανάγκες αυτό που έχω τώρα είναι μία χαρά. Θεωρώ ώστόσο για μένα προσωπικά μία έξυπνη αγορά μία συσκευή που θα έχει κάτι πρωτοποριακό. Το μόνο που το κατάφερε αυτό είναι το iPhone X αλλά εκεί πάμε σε άλλα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Μια χαρά σβέλτο ήταν το 6 ακόμα και με iOS 11.0 όσο το είχα, απλά ήταν απαράδεκτο στα reloads. Αν έφτιαξε λίγο με την 11.3 αυτό το θέμα, τότε κρατάει και για αυτό το χρόνο. Το 8ρι βέβαια είναι άλλο επίπεδο, απλά σε «κοροϊδεύει» το ίδιο σχέδιο και η ίδια οθόνη του. Δικαιολογείται δηλαδή για κάποιον να πάει από 6 σε 8, από 6s όμως δε νομίζω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Παιδιά είμαι φαν γενικά της τεχνολογίας και όχι φαν εταιρειών και κλπ. Μου αρέσουν όλα αρκεί να με ικανοποιεί αυτό που προσφέρει. Θα πω ότι είναι άδικο να μπαίνει σύγκριση των δύο λογισμικών. Ο λόγος είναι ότι η Apple έχει να υποστηρίξει μόνο τα δικά της τηλέφωνα που είναι λίγα. Και εννοείται πως τα καταφέρνει περίφημα!!! Στο αντροιντ πάλι γίνεται ένας χαμος! Εάν ψαξεις έχεις την ίδια εμπειρία χρήσης και ίσως και καλύτερη σε πολλές περίπτωσης (δεν μιλάω για παιχνίδια, δεν έχω άποψη). Εντελώς φιλικά το Huawei p8 lite δεν είναι καλύτερο από το iPhone 6. Μιλάμε για πολυ κατώτερο τηλ σε όλα. Όμως το Huawei p8 του 2015 είναι σε όλα πολύ καλύτερο εκτός της μπαταρίας. Καταρχάς δεν μπορείς να μπεις να συγκρίνεις ένα τηλ που είχε 600€ με ένα που είχε 250€.η σύγκριση που έκανα με τα δύο τηλ είναι γιατί τα έχω και τα δύο στην κατοχή μου και τα δουλεύω ακόμα. Πχ τώρα έχω το Nokia 8 και είναι άψογο σε όλα του!!! Με λίγα λόγια όλα τα τηλ έχουν συν και πλην. Αρκεί να μας καλύπτουν. Χαρείτε όλοι τα τηλ σας από οποία εταιρεία και να είναι. Ήθελα να δοκιμάσω το iPhone x αλλά η τιμή είναι απαγορευτική αυτή τη περίοδο για εμένα. Αυτά από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Το κάθε νέο μοντέλο έχει μέσα αναβαθμίσεις οι οποίες σε κάποιους περνάνε απαρατήρητες Για εμένα κάθε χρόνο υπάρχει ουσιαστική διαφορά να αναβαθμίσει κανείς αρκεί να έχει τα χρήματα Πχ iPhone 6s και iPhone 7 έχουν διαφορά μεγάλη στην κάμερα λόγο ois Ο επεξεργαστής κάθε χρόνο είναι όλο και πιο δυνατός Το 3D Touch Ο μηχανισμός δόνησης που είναι διαφορετικός στα καινούργια μοντέλα Υπάρχουν παρά πολλές διάφορες αρκεί να θέλεις κάποιος να τις δει και να έχει και το budget Δεν αμφιβάλει κανείς ότι κάποιος μπορεί ακόμα και με το 5s να είναι ικανοποιημένος Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και απαιτήσεις από τις συσκευές μας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Αλλαξα και εγώ μπαταρια στο 6 αρακι .Πολη καλη εξυπηρέτηση από την Infoquest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Το 6 αρι δεν παίρνει 11.4; Είμαι ακόμα σε 10.3.1, αλλά το iMessages στο cloud με ψήνει αρκετά... Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Το 6 αρι δεν παίρνει 11.4; Είμαι ακόμα σε 10.3.1, αλλά το iMessages στο cloud με ψήνει αρκετά... 11.4 Εχω ....Μια χαρά ειναι.Οχι μόνο τα iMessages ....Όλα τα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Ωραία ευχαριστώ! Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που εδώ και πόσα χρόνια (από τα προηγούμενα iPhone που είχα ακόμη) κάνω restore from backup, είναι για να μη χάσω τα μηνύματα. Θα είναι καλή φάση να κάνω 'clean' restore και να μπορώ να επαναφέρω μόνο τα μηνύματά μου από το iCloud. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 (edited) Δεν μπορώ να στείλω mail από το κινητό. Γνωρίζετε πως μπορώ να το επαναφέρω με το μήνυμα που μου βγάζει?? >>Τοποθετηθηκε αντιγραφο στα εξερχομενα σας. Απετυχε η συνδεση με τον διακομιστη εξερχομενης αλληλογραφιας <<smtr-mail.outlook.com>>. Μπορειτε να διαμορφωσετε προσθετους διακομιστες εξερχομενης αλληλογραφιας για λογαριασμους mail στις ρυθμισεις λογαριασμοι συνθηματικα<< Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Edited June 2, 2018 by kokkalhs Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Να βαλουμε την 11.4; τι λέτε οσοι τη δοκιμασατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Την έβαλα όταν πρωτοβγήκε. Κανένα αρνητικό σε σχέση με την 11.3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Πρωτη φορά έχω ανοίξει το bluetooth στο τηλεφωνακι μου επειδή πηρα το ρολοι της apple Τραβαει μπαταρια από το iphone η ιδέα μου είναι ? Βλεπω αυξημένους χρόνους χρήσης κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Πρωτη φορά έχω ανοίξει το bluetooth στο τηλεφωνακι μου επειδή πηρα το ρολοι της apple Τραβαει μπαταρια από το iphone η ιδέα μου είναι ? Βλεπω αυξημένους χρόνους χρήσης κλπ Εννοείται ανάλογα ποσό το χρησιμοποιείς Δεν υπάρχει κάτι στην συσκευή που να το χρησιμοποιείς και να μην καίει Ηχείο, οθόνη, μεγάφωνο, κάμερες, φλας, WiFi, 4g, Bluetooth και αλλά πολλά όλα καίνε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Πρωτη φορά έχω ανοίξει το bluetooth στο τηλεφωνακι μου επειδή πηρα το ρολοι της apple Τραβαει μπαταρια από το iphone η ιδέα μου είναι ? Βλεπω αυξημένους χρόνους χρήσης κλπ Σου ρίχνει την αυτονομία ακριβώς στο μισό. Έχω κ εγώ το ρολόι. Γράψε στο google Apple Watch battery drain to iPhone και θα σου βγάλει ένα καρό αναφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Σου ρίχνει την αυτονομία ακριβώς στο μισό. Έχω κ εγώ το ρολόι. Γράψε στο google Apple Watch battery drain to iPhone και θα σου βγάλει ένα καρό αναφορές.Αυτό δεν είναι ρολόι, νεροχύτης είναι :) Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Σου ρίχνει την αυτονομία ακριβώς στο μισό. Έχω κ εγώ το ρολόι. Γράψε στο google Apple Watch battery drain to iPhone και θα σου βγάλει ένα καρό αναφορές. Δεν νομίζω να είναι λογικό αυτό Battery drain σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και τρώει την μπαταρία Το Bluetooth ειδικά οι τελευταίες εκδόσεις καταναλώνουν πολύ λίγη ενέργεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Δεν έχει σχέση τόσο η έκδοση του bluetooth, δεν είναι ακουστικό, αλλά το τί πληροφορίες ζητάει το ρολόι. Το battery drain δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακό, απλά είναι ο πιο σχετικός όρος αναζήτησης στο google για να δεις διάφορες αναφορές για το πόσο τρώει στον καθένα Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Δεν έχει σχέση τόσο η έκδοση του bluetooth, δεν είναι ακουστικό, αλλά το τί πληροφορίες ζητάει το ρολόι. Το battery drain δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακό, απλά είναι ο πιο σχετικός όρος αναζήτησης στο google για να δεις διάφορες αναφορές για το πόσο τρώει στον καθένα Sent from my SM-G930F Έχει σχέση η έκδοση του να το ξέρεις Εννοείται ότι όσα περισσότερα είναι να δείχνει το ρολόι τόσο το iPhone τσεκάρει για ειδοποιήσεις και τις στέλνει στο ρολόι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Έχει σχέση η έκδοση του να το ξέρεις Εννοείται ότι όσα περισσότερα είναι να δείχνει το ρολόι τόσο το iPhone τσεκάρει για ειδοποιήσεις και τις στέλνει στο ρολόι Μακ έχω θα αγοράσω και ibus και θα το γυρίσω στην πρώτη έκδοση του. Εξάλλου δεν είναι απαραίτητο να τρέχει την τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Μακ έχω θα αγοράσω και ibus και θα το γυρίσω στην πρώτη έκδοση του. Εξάλλου δεν είναι απαραίτητο να τρέχει την τελευταία έκδοση. Η έκδοση του Bluetooth όχι η έκδοση του iOS Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Αυτό δεν είναι ρολόι, νεροχύτης είναι :) Sent from my SM-G930F Δεν είναι κάτι το υπερβολικό έτσι .Παντως έχω ρυθμίσει το Bluetooth από το κέντρο ελέγχου να είναι συνδεδεμένο μόνο με το ρολόι και όχι να ψάχνει γενικώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Η έκδοση του Bluetooth όχι η έκδοση του iOS Άρα το ρολογακι aw0 γυρίζει στην 2 έκδοση και το κινητό στην 11 ;-) λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Το ανάποδο είχε και έπρεπε να αναβαθμισω το iPhone 6 από 8.3 σε 9.χ επειδή δεν συνδεόταν με την έκδοση 2.χ watch is. Το ανάποδο λογικά θα γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Άρα το ρολογακι aw0 γυρίζει στην 2 έκδοση και το κινητό στην 11 ;-) λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Το ανάποδο είχε και έπρεπε να αναβαθμισω το iPhone 6 από 8.3 σε 9.χ επειδή δεν συνδεόταν με την έκδοση 2.χ watch is. Το ανάποδο λογικά θα γίνεται. Μάλλον τα έχεις ανακατέψει Άλλο πράγμα είναι η κατανάλωση του Bluetooth σαν hardware και άλλο το software που φοράει το κινητό και το ρολόι και μπορεί να υπάρχουν ασυμβατοτητες Από θέμα software πιστεύω ότι πρέπει να έχεις τις τελευταίες εκδόσεις και στις δυο συσκευές για να μπορούν και όλες οι εφαρμογές να δουλεύουν σωστά και να στέλνουν το υλικό από το κινητό στο ρολόι ναι το αντίστροφο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Καλά και αγια τα πραματα της Apple αλλά μερικές παραξενιές της δεν τις καταλαβαίνω Όταν με παίρνουν τηλ ενώ στο ρολόι της φαίνεται το πράσινο και το κόκκινο για να απαντήσεις η να ακυρώσεις μια κλήση στα iPhone πρέπει να κάνεις ιστορίες με κουμπιά για να ακυρώσεις μια κληση .Χαλασε ο κόσμος να βάζανε και στο iPhone ένα κόκκινο κουμπί ;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts