Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι το iPad Air είναι Wifi-Cellural

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευκαιρία είναι να την αλλάξω με τα 39(?? τόσο σας είπαν τελικά?) ευρώ , σκέφτομαι να πάω στο 8+ αλλά με αλλαγή μπαταρίας νομίζω ότι μπορώ να περιμένω ακόμη ένα μοντέλο.

Τι προτέινετε;

Θες να σου πω ως κάτοχος 8αριου? Το plus είναι όμορφο χωρίς θήκη. Μόλις μπει θήκη(εγώ είμαι χρυσοχέρης μεγαλώνει πάρα πολύ οπότε κατ εμε πάντα γίνεται δύσχρηστο) το 8 αν και έχει μικρότερη μπαταρία από το 6αρη κάνει τρομερή μα τρομερή διαχείριση μπαταρίας. Βγάζω 24 ώρες με 6 ώρες χρήσης και πάρα μα πάρα πολύ facetime.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θες να σου πω ως κάτοχος 8αριου? Το plus είναι όμορφο χωρίς θήκη. Μόλις μπει θήκη(εγώ είμαι χρυσοχέρης μεγαλώνει πάρα πολύ οπότε κατ εμε πάντα γίνεται δύσχρηστο) το 8 αν και έχει μικρότερη μπαταρία από το 6αρη κάνει τρομερή μα τρομερή διαχείριση μπαταρίας. Βγάζω 24 ώρες με 6 ώρες χρήσης και πάρα μα πάρα πολύ facetime.

Μωρέ έχω συνηθίσει με τα μεγαλύτερα τηλέφωνα. Τεσπά, θα πάω για αλλαγή μπαταρίας και βλέπουμε.

Πόσο την χρεώνουν; Θα δω βελτίωση στην απόδοση τελικά;

Μωρέ έχω συνηθίσει με τα μεγαλύτερα τηλέφωνα. Τεσπά, θα πάω για αλλαγή μπαταρίας και βλέπουμε.

Πόσο την χρεώνουν; Θα δω βελτίωση στην απόδοση τελικά;

Ναι θα δεις. Εάν είσαι από Μακεδονία να πας Istorm κλείσε μόνο ραντεβού στο κάνουν την ίδια μέρα αλλά το τηλέφωνο σου πρέπει να είναι απολύτως καθαρό. 39 ευρώ κοστίζει και είναι μόνο για φέτος.

Ναι θα δεις. Εάν είσαι από Μακεδονία να πας Istorm κλείσε μόνο ραντεβού στο κάνουν την ίδια μέρα αλλά το τηλέφωνο σου πρέπει να είναι απολύτως καθαρό. 39 ευρώ κοστίζει και είναι μόνο για φέτος.

Ναι καθαρό είναι, απείραχτο. Δεν είμαι Μακεδονία. Θα πάω εδώ αθήνα στο αντίστοιχο.

Έχει αρχίσει το πρόγραμμα;

Κλείνεις τηλεφωνικώς ραντεβού ή πρέπει να πας από εκεί (iStorm, Document κτλ);

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Πάρε τηλέφωνο διότι μέχρι κάποιοι δεν έχουν μπαταρίες.

Στη Document οπως εγραψα και σε παλιοτερο post δεν εχουν μπαταρια, πας εκει σου κανουν ελεγχο και σε φωναζουν οταν την παραλαβουν για να στην αλλαξουν.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Στη Document οπως εγραψα και σε παλιοτερο post δεν εχουν μπαταρια, πας εκει σου κανουν ελεγχο και σε φωναζουν οταν την παραλαβουν για να στην αλλαξουν.

Όντως σήμερα μου είπαν ότι μετά τον έλεγχο και την πληρωμή φυσικά η μπαταρία κάνει να έρθει περίπου 15-20 μέρες

Όντως σήμερα μου είπαν ότι μετά τον έλεγχο και την πληρωμή φυσικά η μπαταρία κάνει να έρθει περίπου 15-20 μέρες

Χθες πηγα απο εκει και εκανα παραγγελια εκαναν τον ελεγχο και η μπαταρια εδειξε πως ηταν στο 85% με ~350 κυκλους φορτισης, ο τεχνικος μου ειπε πως οταν η μπαταρια πεφτει κατω απο τους 500 κυκλους "κανονικα" πρεπει να αλλαζεται. Τελοσπαντων ας ελπισουμε οτι θα δω βελτιωση, τουλαχιστον ετσι μου ειπε και αυτος.

Χθες πηγα απο εκει και εκανα παραγγελια εκαναν τον ελεγχο και η μπαταρια εδειξε πως ηταν στο 85% με ~350 κυκλους φορτισης, ο τεχνικος μου ειπε πως οταν η μπαταρια πεφτει κατω απο τους 500 κυκλους "κανονικα" πρεπει να αλλαζεται. Τελοσπαντων ας ελπισουμε οτι θα δω βελτιωση, τουλαχιστον ετσι μου ειπε και αυτος.

Ναι η Apple δίνει 500 κύκλους φόρτισης για καλή λειτουργία

Έλα όμως που οι περισσότεροι στον ένα χρόνο με 400 κύκλους αρχίζουν και έχουν θέματα

Nokia 8800 Scirocco

Ναι η Apple δίνει 500 κύκλους φόρτισης για καλή λειτουργία

Έλα όμως που οι περισσότεροι στον ένα χρόνο με 400 κύκλους αρχίζουν και έχουν θέματα

χαχαχα εμένα αυτό το κοκονατ λέει 66 με 330 κύκλους

μπαχαλο το θεμα με τις μπαταριες.Εγω αλλαξα πριν 6 μηνες μπαταρια αλλα μετα το iOS 11 κλαιω ... νομιζω ολες οι εφαρμογες ξεζουμιζουν πλεον το τηλεφωνο.Η μονη εφαρμογη που τρεχει backround ειναι το whatsapp καμια μα καμια αλλη και σε μιση ωρα βιντεοκλησης απο το 100% παει 50% με wifi. δεν νομιζω οτι ειχα τετοιο θεμα στο iOS 10...

btw εχει βαλει κανεις την 11.2.5 να μας πει αν το κινητο παιρνει μπροστα πλεον η οχι ? :P

Edited by zerokill

μπαχαλο το θεμα με τις μπαταριες.Εγω αλλαξα πριν 6 μηνες μπαταρια αλλα μετα το iOS 11 κλαιω ... νομιζω ολες οι εφαρμογες ξεζουμιζουν πλεον το τηλεφωνο.Η μονη εφαρμογη που τρεχει backround ειναι το whatsapp καμια μα καμια αλλη και σε μιση ωρα βιντεοκλησης απο το 100% παει 50% με wifi. δεν νομιζω οτι ειχα τετοιο θεμα στο iOS 10...

btw εχει βαλει κανεις την 11.2.5 να μας πει αν το κινητο παιρνει μπροστα πλεον η οχι ? :P

Την έβαλα. Το κινητό πάει λίγο καλύτερα απο πριν με την ακόμα πεθαμένη μπαταρία.

Την έβαλα. Το κινητό πάει λίγο καλύτερα απο πριν με την ακόμα πεθαμένη μπαταρία.

Καλο αυτο... :)

Εμενα τις τελευταιες μερες μου εχουν τυχει 2-3 κουλα. Σημερα μετα απο ολο το βραδυ φορτισμα μολις παρατηρησα πως η μπαταρια ειναι στο 52%. Επισης τις προαλλες εκει που ηταν στο ~90% με ενα reboot που εκανα δεν ανοιγε με τιποτα και μολις του εβαλα τον φορτιστη ανοιξε και αρχισε να γεμιζει εδειχνε παλι οτι ηταν στο 3%. Χθες με 65% μπαταρια το απογευμα μολις γυρισα σπιτι μετα απο το γηπεδο χωρις χρηση με 2-3 τηλεφωνα του λεπτου ειχε πεσει στο 9% παλι. :confused::rolleyes:

Έχει χαιρετήσει η μπαταρία και δε τη σώζει κανένα update

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Έχει χαιρετήσει η μπαταρία και δε τη σώζει κανένα update

Το κινητο μαλλον εχει χαιρετησει γενικοτερα..μετα το update ειχα 60% μπαταρια 2 η ωρα το βραδυ... 9 ειχε κλεισει απο μπαταρια.καμια εφαρμοργη μπακραουντ....εκτος whatsapp ...

ειμαι μεταξυ 8 και huwawei mate pro

Το κινητο μαλλον εχει χαιρετησει γενικοτερα..μετα το update ειχα 60% μπαταρια 2 η ωρα το βραδυ... 9 ειχε κλεισει απο μπαταρια.καμια εφαρμοργη μπακραουντ....εκτος whatsapp ...

Μπα με μια αλλαγή μπαταρίας θα ισιωσει και θα είναι σα καινούριο πιστεύω. Αλλιώς πήγαινε για mate 10 :)

Αν αλλαξεις συσκευη πανε στο huawei.Ειναι πολυ αξιολογα τα κινητα της και ειδικα τα mate.

Αν και μπορεις να πας το κινητο για αλλαγη μπαταριας με 39€.Ρωτησε σε istorm/document.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μπα με μια αλλαγή μπαταρίας θα ισιωσει και θα είναι σα καινούριο πιστεύω. Αλλιώς πήγαινε για mate 10 :)

Η μπαταρια αλλαχτηκε πριν περιπου 6 μηνες. Εχει καπου 130 κυκλους φορτισης.Την ειχα αγορασει καπου στα 15 ευρω απο καποιο γερμανικο shop στο ebay το οποιο ειχε πουλησει μερικες χιλιαδες μπαταριες ο τυπος powerseller με πανω απο 7 χιλιαδες positive feedback και καλα σχολια για τις μπαταριες του. Γενικα νομιζω οτι πλεον εμενα δεν μου κραταει και οχι μονο δεν μου κραταει αλλα το κινητο σερνεται.

Σερνεται καθε τι που πριν το iOS 11 δουλευε χωρις προβληματα και κολληματα viber facetime πλεον ολα κολανε δεν υπαρχει ποτε καμια στιγμη που να μην εχω η θεμα η ηχου η εικονας η και τα 2 μαζι. Παταω να ανοιξει καμερα και θελει περιπου 3-4 δευτερολεπτα.Facebook messenger? εκει θελει υπομονη σε ολα. Και ολες οι εφαρμογες στο υποβαθρο ειναι απενεργοποιημενες και η μονη εφαρμογη που τρεχει ειναι το Whatsapp. Σιγουρα δεν ειναι αυτο το τηλεφωνο που ηταν πριν μισο χρονο. Αμφιβαλλω πολυ αν μια καινουργια μπαταρια θα το αναστησει εστω και λιγο.

Edited by zerokill

Η μπαταρια αλλαχτηκε πριν περιπου 6 μηνες. Εχει καπου 130 κυκλους φορτισης.Την ειχα αγορασει καπου στα 15 ευρω απο καποιο γερμανικο shop στο ebay το οποιο ειχε πουλησει μερικες χιλιαδες μπαταριες ο τυπος powerseller με πανω απο 7 χιλιαδες positive feedback και καλα σχολια για τις μπαταριες του. Γενικα νομιζω οτι πλεον εμενα δεν μου κραταει και οχι μονο δεν μου κραταει αλλα το κινητο σερνεται.

Σερνεται καθε τι που πριν το iOS 11 δουλευε χωρις προβληματα και κολληματα viber facetime πλεον ολα κολανε δεν υπαρχει ποτε καμια στιγμη που να μην εχω η θεμα η ηχου η εικονας η και τα 2 μαζι. Παταω να ανοιξει καμερα και θελει περιπου 3-4 δευτερολεπτα.Facebook messenger? εκει θελει υπομονη σε ολα. Και ολες οι εφαρμογες στο υποβαθρο ειναι απενεργοποιημενες και η μονη εφαρμογη που τρεχει ειναι το Whatsapp. Σιγουρα δεν ειναι αυτο το τηλεφωνο που ηταν πριν μισο χρονο. Αμφιβαλλω πολυ αν μια καινουργια μπαταρια θα το αναστησει εστω και λιγο.

Όλες είναι σάπιες. Εάν θες να επανέλθει το τηλέφωνο, μόνο από ευρωπαικό ifixit. Είναι στο επίπεδο της apple

Μπορεί να έχεις πέσει σε προβληματική μπαταρία. Το αποκλείεις? Εμένα όλα αυτά που λες και με τις ίδιες εφαρμογές πάνω κάτω και με την παλία μπαταρία δεν τα αντιμετωπίζει.

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned