Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα μου το έκανε.ήθελε να κάνει το τρικ που αφαιρεί χώρο από το κινητό γιατί το έσκασε από χώρο και την έκανε την πατάτα.έστειλα και είπα πως απλά έκανα λάθος και μου ήρθε μήνυμα πως θα μου επιστραφούν εντός 2 έως 7 ημερών.τουλάχιστον Δεν διάλεγε και μια ταινία που θα την βλέπαμε!!!!Σε ευχαριστώ ξανά να είσαι καλά!!!! Θα τα φάω τώρα και θα τα πιω στην υγεία σου αυτά τα 17€!!!

Χχααχχααχ τότε πάρε τη γυναίκα σου και πάτε σινεμά. :happy: Τουλάχιστον θα δείτε και ταινία πιο φρέσκια :P (μου αρέσει να βλέπω ευτυχισμένα ζευγάρια) Εγώ τη δικιά μου την πήγα στο Θορ πριν 2 εβδομάδες μαζί με τα πεθερικά και κοιμήθηκε!:lol:

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χχααχχααχ τότε πάρε τη γυναίκα σου και πάτε σινεμά. :happy: Τουλάχιστον θα δείτε και ταινία πιο φρέσκια :P (μου αρέσει να βλέπω ευτυχισμένα ζευγάρια) Εγώ τη δικιά μου την πήγα στο Θορ πριν 2 εβδομάδες μαζί με τα πεθερικά και κοιμήθηκε!:lol:

Χαχαχαχαχαχα είμαι σίγουρος η γυναίκα ήθελε να την δει αυτήν την ταινία και σε πίεζε κιόλας ε; χαχαχαχαχα.Θεός!!!!!

Καλησπέρα παιδιά.

Θα θελα τη βοήθεια σας. Λοιπόν εγώ iPhone δεν είχα ποτέ αλλά έχει η κοπέλα μου και εν και 3 ώρες έχει ένα σοβαρό θέμα. Πήγε το τηλ εχθές να της αλλάξουν μπαταρία και εδώ και κάποιες ώρες τα έχει παίξει και αναβοσβήνει μόνο του συνέχεια χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα στο κινητό. Το σβήνει και ανάβει μόνο του πάλι και όλο τα ίδια...

Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;;;

Στάλθηκε από το VTR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά.

Θα θελα τη βοήθεια σας. Λοιπόν εγώ iPhone δεν είχα ποτέ αλλά έχει η κοπέλα μου και εν και 3 ώρες έχει ένα σοβαρό θέμα. Πήγε το τηλ εχθές να της αλλάξουν μπαταρία και εδώ και κάποιες ώρες τα έχει παίξει και αναβοσβήνει μόνο του συνέχεια χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα στο κινητό. Το σβήνει και ανάβει μόνο του πάλι και όλο τα ίδια...

Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;;;

Τι κινητό? Ποιο μοντέλο ακριβώς? Γιατί το κάνατε αυτό? Στην Ελλάδα μόνο σάπιες μπαταρίες έχει πετάξατε έτσι 40 ευρώ θα πάτε θα σας βάλουν μούφα πάλι μπαταρία και θα μπείτε σε έναν αέναο κύκλο να πετάτε 40ευρα τη στιγμή που μπορούσατε να το δώσε idocument και εφόσον αυτοί το άνοιγαν για πρώτη φορά θα σου έδιναν 100 % εγγύηση και θα στο έκαναν με 105 ευρώ(ακριβά αλλά είναι οι επίσημοι) και θα είχατε και εγγύηση διότι τώρα την χάσατε πλήρως. Παρήγγειλε μπαταρία από το ifixit το ευρωπαικό(να μηνέχεις τλωνείο)έχει τις καλύτερες με προσοχή για το μοντέλο και δες αν κανείς από το συγκεκριμένο θέμα του iphone αλλάζει μπαταρίες να του πας την μπαταρία να του δώσεις χρήματα να σου βάλει την εν λόγω μπαταρία. Οτιδήποτε άλλη μπαταρία σου βάλουν θα πέφτει σε επανεκκινήσεις και θα σου πουν οτι φταίει η μητρική. Όσα λέω στα λέω επειδή είμαι παθών από iphone 6. Μίλα με idocument εάν στο αναλαμβάνουν αλλά το πιθανότερο είναι να αρνηθούν και να σου ζητήσουν 350 ευρώ για να σου δώσουν ολοκαίνουργιο

Edited by billy1986

Τι κινητό? Ποιο μοντέλο ακριβώς? Γιατί το κάνατε αυτό? Στην Ελλάδα μόνο σάπιες μπαταρίες έχει πετάξατε έτσι 40 ευρώ θα πάτε θα σας βάλουν μούφα πάλι μπαταρία και θα μπείτε σε έναν αέναο κύκλο να πετάτε 40ευρα τη στιγμή που μπορούσατε να το δώσε idocument και εφόσον αυτοί το άνοιγαν για πρώτη φορά θα σου έδιναν 100 % εγγύηση και θα στο έκαναν με 105 ευρώ(ακριβά αλλά είναι οι επίσημοι) και θα είχατε και εγγύηση διότι τώρα την χάσατε πλήρως. Παρήγγειλε μπαταρία από το ifixit το ευρωπαικό(να μηνέχεις τλωνείο)έχει τις καλύτερες με προσοχή για το μοντέλο και δες αν κανείς από το συγκεκριμένο θέμα του iphone αλλάζει μπαταρίες να του πας την μπαταρία να του δώσεις χρήματα να σου βάλει την εν λόγω μπαταρία. Οτιδήποτε άλλη μπαταρία σου βάλουν θα πέφτει σε επανεκκινήσεις και θα σου πουν οτι φταίει η μητρική. Όσα λέω στα λέω επειδή είμαι παθών από iphone 6. Μίλα με idocument εάν στο αναλαμβάνουν αλλά το πιθανότερο είναι να αρνηθούν και να σου ζητήσουν 350 ευρώ για να σου δώσουν ολοκαίνουργιο
Οκ φίλε μου. Σ ευχαριστώ πολύ.

παλια ειχες ενα iphone μια 4ετια άνετα.

τωρα φαίνεται να τα απαξιώνουν στα 2 χρονια.

Αλλάζεις μπαταρία και παιρνεις μια παραταση...

http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/texnologia/342457-i-apple-to-epibebaiose-kati-trexei-me-ta-palaiotera-iphones

Η Apple επιβεβαίωσε τις υποψίες πολλών κατόχων iPhone αποκαλύπτοντας ότι σκοπίμως επιβραδύνει μερικά μοντέλα iPhone, καθώς έρχονται τα νέα.

...

,,,

Σύμφωνα λοιπόν με την Apple: «Πέρυσι κυκλοφορήσαμε ένα χαρακτηριστικό για τα iPhone 6, iPhone 6S και iPhone SE για να ομαλοποιήσουμε τις απότομες αυξήσεις της επεξεργαστικής ισχύς τους που θα οδηγούσε σε αυτόματα κλείσιμο της συσκευής. Έχουμε μεταφέρει το χαρακτηριστικό αυτό και στο iPhone 7 με την iOS 11.2 και σχεδιάζουμε να φέρουμε κάτι αντίστοιχο και σε περισσότερες συσκευές μας στο μέλλον.»

• 2 weeks later...

Καλημέρα και χρόνια πολλά

Εχει κανενας προβλημα με τα εισερχομενα μηνυματα στο τελευταιο IOS με cosmote ?

Λαμβάνω τα μηνύματα αλλά ενώ φαίνεται στις γνωστοποιήσεις στην οθόνη ποιος είναι ο αποστολέας....δηλ το όνομά του.....μέσα στην εφαρμογή φαίνεται μόνο ο αριθμός του χωρίς το όνομα .Τι σχέδιο είναι αυτό ??:worry:

Έκανα επανεκκίνηση, ανοιγοέκλεισα το imessage,έκανα επαναφορά δικτύου άλλα τίποτα .

Το εχουν αναφερει και αλλοι αυτο το προβλημα, αλλα δεν ειπαν ποια εταιρια ειχαν. Το ειχα στο νου μου οταν περασα και εγω το τελευταιο update αλλα ευτυχως δεν μου παρουσιαστηκε. Εγω εχω "κοκκινη".

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά

Εχει κανενας προβλημα με τα εισερχομενα μηνυματα στο τελευταιο IOS με cosmote ?

Λαμβάνω τα μηνύματα αλλά ενώ φαίνεται στις γνωστοποιήσεις στην οθόνη ποιος είναι ο αποστολέας....δηλ το όνομά του.....μέσα στην εφαρμογή φαίνεται μόνο ο αριθμός του χωρίς το όνομα .Τι σχέδιο είναι αυτό ??:worry:

Έκανα επανεκκίνηση, ανοιγοέκλεισα το imessage,έκανα επαναφορά δικτύου άλλα τίποτα .

Το εχουν αναφερει και αλλοι αυτο το προβλημα, αλλα δεν ειπαν ποια εταιρια ειχαν. Το ειχα στο νου μου οταν περασα και εγω το τελευταιο update αλλα ευτυχως δεν μου παρουσιαστηκε. Εγω εχω "κοκκινη".

Και εγώ με βόντα όλα καλά

Χρόνια πολλά παιδιά

Απενεργοποίησα για δοκιμή την ώθηση στα email στο χειροκίνητο και βλέπω ότι η μπαταρία καμμια σχέση με πριν...Ιδεα μου είναι ;

Εσεις πως έχετε ρυθμίσει την μαμά εφαρμογή του email για να μην τραβάει πολύ μπαταρία ;

Χρόνια πολλά παιδιά

Απενεργοποίησα για δοκιμή την ώθηση στα email στο χειροκίνητο και βλέπω ότι η μπαταρία καμμια σχέση με πριν...Ιδεα μου είναι ;

Εσεις πως έχετε ρυθμίσει την μαμά εφαρμογή του email για να μην τραβάει πολύ μπαταρία ;

Χρόνια πολλά και σε σένα.

Καλά που το έγραψες και το απενεργοποίησα και εγώ αφού ούτως η άλλως δεν την χρησιμοποιώ, έχω κατεβάσει το Gmail.

Όσο για την μπαταρία μου... είναι από άλλο πλανήτη... ;)

unnamed.jpg

Χρόνια πολλά παιδιά

Το email app του ios τραβαει αρκετη μπαταρια ή μου φαινεται; Γιατι εχω κλεισει τους συγχρονισμους αλλα παλι εχω θεμα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το email app του ios τραβαει αρκετη μπαταρια ή μου φαινεται; Γιατι εχω κλεισει τους συγχρονισμους αλλα παλι εχω θεμα.

Και πως ξέρεις ότι είναι από το Email και όχι από άλλο ?

Και να αλλαξει καποιος μπαταριας, αμα το ios τη ρουφαει δεν θα κερδισει και πολλα. Πχ εμενα η μπαταρια μου μεχρι και πριν την εγκατασταση του ios11 κραταγε "αιωνες" τωρα ανοιγεις 5 λεπτα το safari και τρωει 5-7%.

Η αντικατασταση μπαταριας σε αυτα τα χρηματα, ειναι συμφερουσα οταν εχεις προβλημα μπαταριας και μονο.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Kοίτα το screenshot λίγο πιό πάνω... και εγώ στο τελευταίο ios είμαι.

Εγώ δεν την άλλαξα βέβαια, έτσι το πήρα πριν κάνα μήνα περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάρκεια... μου θύμισε εποχές με το τέρας το mimax με την τεράστια μπαταρία;)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η αντικατασταση μπαταριας σε αυτα τα χρηματα, ειναι συμφερουσα οταν εχεις προβλημα μπαταριας και μονο.

Όταν η μπαταρία σου είναι πάνω από 2 χρονών και στην προσφέρουν επίσημα σε αυτή την τιμή τότε την αλλάζεις, δεν περιμένεις να ψοφήσει ούτε να μην κρατάει τα αναμενόμενα και να σου σπάει τα νεύρα:cool:

Edited by tsiv

Πήραμε αναβάθμιση... τώρα την περνάω ;)

iOS 11.2.2: Αναβάθμιση με σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας (Spectre)

Επίσης για την αντικατάσταση μπαταρίας...

Πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας iPhone με €39 (Ελλάδα)

Το downgrade επιτρέπεται χωρίς shsh μεταδώστε το όσο μπορείτε ισχύει για όλα εκτός του 8/8+/Χ ακόμα και για ipad. Κάντε το και κρατείστε shsh.

Το downgrade επιτρέπεται χωρίς shsh μεταδώστε το όσο μπορείτε ισχύει για όλα εκτός του 8/8+/Χ ακόμα και για ipad. Κάντε το και κρατείστε shsh.

Δεν βγάζει νόημα αυτό που λες...:wacko:

Αν θες διευκρίνησέ το... χωρίς shsh ή κρατείστε shsh?

Χρόνια πολλά παιδιά

Ακριβώς το ίδιο έγινε στο Χ μου και στο 7 της κοπελιας.. Κρατάει πολυ περισσότερο!!

I am a man who walks alone..

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned