Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια με ερωτηση..μετα απο προβλημα που παρουσιαστηκε στο 6αρι μου με ειδοποιησαν απ την istorm θεσσαλονικης οτι θα γινει αντικατασταση συσκευης..η συσκευη αυτη θα ειναι καινουρια η ανακατασκευασμενη???

Συνήθως οι συσκευές αντικατάστασης είναι refurbrished. Οι ανακατασκευασμένες συσκευές, δεν είναι μεταχειρισμένες, αλά συσκευές οι οποίες δεν πέρασαν τον έλεγχο και επιστράφηκαν για επισκευή. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να απαιτήσεις καινούρια. :)

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συνήθως οι συσκευές αντικατάστασης είναι refurbrished. Οι ανακατασκευασμένες συσκευές, δεν είναι μεταχειρισμένες, αλά συσκευές οι οποίες δεν πέρασαν τον έλεγχο και επιστράφηκαν για επισκευή. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να απαιτήσεις καινούρια. :)

Πως γίνεται να απαιτήσουμε καινούργια όταν η πολιτική της εταιρείας ειναι ανακατασκευή;

Θοδωρής

Μετά από επίσκεψη στο σέρβις, λόγω ενός μικρού προβλήματος με το κεντρικό πλήκτρο, μου έγινε αντικατάσταση συσκευής!

Τι μικρό πρόβλημα είχε το κεντρικό σου κουμπί φίλε?

Opel Astra OPC

Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι χαζο εαν μπορω συγνωμη εαν λεμε κατεβαζεις torrent μουσικη κ.α σε android συσκευη παιζει τιποτα φασι να μεταφερθει καπως κανα virus στο iphone 6 :O:O:O:O

Ζητω συγνωμη για τυχον ακυρο θεμα η τιποτα

Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι χαζο εαν μπορω συγνωμη εαν λεμε κατεβαζεις torrent μουσικη κ.α σε android συσκευη παιζει τιποτα φασι να μεταφερθει καπως κανα virus στο iphone 6 :O:O:O:O

Ζητω συγνωμη για τυχον ακυρο θεμα η τιποτα

Όχι δεν γίνεται. Άλλο λειτουργικό το ένα άλλο το άλλο. Για να κολλήσεις υιό θα πρέπει να ανοίξεις κάποιο "μολυσμένο" αρχείο αλλά αυτό σημαίνει πως ο υιός είναι κατασκευασμένος για να τρέχει και να μολύνει συγκεκριμένο λειτουργικό.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όχι δεν γίνεται. Άλλο λειτουργικό το ένα άλλο το άλλο. Για να κολλήσεις υιό θα πρέπει να ανοίξεις κάποιο "μολυσμένο" αρχείο αλλά αυτό σημαίνει πως ο υιός είναι κατασκευασμένος για να τρέχει και να μολύνει συγκεκριμένο λειτουργικό.

Μπορει να εχω ανοιξει κατι μαλλον στο Fb αλλα το εχω διαγραψει κ εχω κανει ολικη επαναφορα της συσκευης εκεινης

Μπορει να εχω ανοιξει κατι μαλλον στο Fb αλλα το εχω διαγραψει κ εχω κανει ολικη επαναφορα της συσκευης εκεινης

Μισό γιατί το έχασα. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις με το iphone σου; Δεν μας είπες τι πρόβλημα έχεις για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.

Σου απάντησε ο φίλος πιο πάνω. Δεν είδα την ερώτηση σου σορυ.

Παιδιά ότι και να λέμε το news app της Apple ειναι παρά πολύ καλό και κρίμα που ειναι μόνο για Αμερική.

Θοδωρή πρόλαβα 10 λεπτά να δουλέψω την News App πριν διαγραφεί αυτόματα στην beta 9.2.1

Δεν είδα κάτι εξαιρετικό που να δικαιολογεί αλλαγή region κατά την γνώμη μου.

Μπορεί και να κάνω λάθος αφού δεν είχα τον χρόνο.

Όμως όταν δεν μπορώ να έχω Ελληνικά ειδησεογεαφικά χάνω μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος.

Προτιμώ το Flipboard στο οποίο έχω βάλει και ελληνικά και ξένα ειδησεογεαφικά. Συν ότι μου επιτρέπει να στείλω απευθείας στον Chrome κάποια άρθρα για αυτόματη μετάφραση.

Βέβαια υστερεί σε ειδοποιήσεις αλλά δεν μου είναι απαραίτητες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θοδωρή πρόλαβα 10 λεπτά να δουλέψω την News App πριν διαγραφεί αυτόματα στην beta 9.2.1

Όμως όταν δεν μπορώ να έχω Ελληνικά ειδησεογεαφικά χάνω μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος.

Προτιμώ το Flipboard στο οποίο έχω βάλει και ελληνικά και ξένα ειδησεογεαφικά. Συν ότι μου επιτρέπει να στείλω απευθείας στον Chrome κάποια άρθρα για αυτόματη μετάφραση.

Την έκανα την αλλαγή ήθελα να το δουλέψω αλλα δεν με άφηνε να κανω αναζήτησή και μου έγραφε ότι υπάρχει πρόβλημα μα τους servers. Έβαλα ότι είχε από τα έτοιμα να δω.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν εχει ελληνικά και με δυσκόλεψε γιατί διαβάζω και ελληνικά sites.

Για τα του εξωτερικού βέβαια το βρήκα πολύ ωραίο για αρχή. Δεν μπορώ να ξέρω πως ειναι καθημερινά σαν δουλεύω μια άλλη εφαρμογή για νεα.

Θοδωρής

Δεν μπορείς. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι ή να μεταφέρεις την φωτογραφία σε ένα shared άλμπουμ και μετά να σβήσεις την φωτογραφία από το άλμπουμ της κάμερας ή να την μεταφέρεις στον υπολογιστή και μετά να την συγχρονίσεις μέσω itunes. Έτσι η φωτογραφία θα είναι σε άλλο άλμπουμ και όχι στο camera roll.

ευχαριστω! Το δοκιμασα να την περασω σε αλμπουμ και μετα delete απο το camera roll αλλα σβηστικε και απο το αλμπουμ.

Μονο σε shared αλμπουμ δουλευει?

ευχαριστω! Το δοκιμασα να την περασω σε αλμπουμ και μετα delete απο το camera roll αλλα σβηστικε και απο το αλμπουμ.

Μονο σε shared αλμπουμ δουλευει?

Όπως το έκανες εσύ "λογικό" να σβήσει και από τα 2, γιατί δεν μεταφέρει την φωτογραφία απλά δημιουργεί ένα δεύτερο αρχείο της φωτογραφίας και την τοποθετεί στο άλμπουμ που έφτιαξες για πιο εύκολη πρόσβαση.

Για να περαστεί σε άλλο άλμπουμ και να σβηστεί και από το camera roll θα πρέπει να το κάνεις μέσω itunes, όπως σου είπα στο προηγούμενο μήνυμα μου.

Με το shared album γίνεται γιατί η φωτογραφία ανεβαίνει στο icloud και έχεις πρόσβαση μόνο εσύ οπότε όταν την σβήσεις από το camera roll σβήνει μόνο από εκεί.

Edited by stendor

Καλησπέρα παιδιά

Εχετε κανένα πρόβλημα τωρα τελευταία με τον Cosmote με την σύνδεση στο ιντερνετ ?

Καλησπέρα παιδιά

Εχετε κανένα πρόβλημα τωρα τελευταία με τον Cosmote με την σύνδεση στο ιντερνετ ?

Προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα με την cosmote. Σε όσα μέρη κινούμαι, κυρίως νότια προάστια και κέντρο, δεν έχω κάποιο θέμα.

Προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα με την cosmote. Σε όσα μέρη κινούμαι, κυρίως νότια προάστια και κέντρο, δεν έχω κάποιο θέμα.

Και εγω δεν είχα , αλλά εδω και καμμιά βδομάδα απο τότε που γράφτηκα στο Cosmote my account εχω θέμα . Πήρα τηλ την cosmote και μου είπανε οτι μου ενεργοποιήσανε το 4g με το ιδιο πάγιο που είχα.Στην αρχή δεν είχα θέμα ολα καλά αλλά μετά δούλευε με τις ωρες του.την μια στιγμη ολα οκ και μετα απο δεκα λεπτά δεν εβρισκε καν σύνδεση...τους ξαναπήρα και μου απενεργοποιησαν το 4g μήπως κάτι ξερυθμίστηκε...δηλ οπως είμουνα τόσο καιρό, αλλά τίποτα...δοκίμασα τη SIM σε ενα αλλο κινητο android παλιό που εχω αλλά εκει τρις χειρότερα

Πήρες το νέο iPhone???

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Πήρες το νέο iPhone???

Ναι πριν 20 μέρες.

Πιστεύω ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να γυρίσω, μόνιμα πλέον.

Το λέω αυτό γιατί το iOS 9 έφερε όσα έλειπαν από μένα τουλάχιστον.

Αν βάλουμε τα 2 γίγα ram και το 3D Touch που σε κάποιες εφαρμογές απογειώνει την παραγωγικότητα είναι όλα όσα ήθελα και για τα οποία γκρίνιαζα από το 2011.

@@ Κωνσταντίνε (Stendor) αν μπορείς μετέφερε τα 2 ποστ στο θέμα του s plus. Ευχαριστώ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι πριν 20 μέρες.

Πιστεύω ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να γυρίσω, μόνιμα πλέον.

Το λέω αυτό γιατί το iOS 9 έφερε όσα έλειπαν από μένα τουλάχιστον.

Αν βάλουμε τα 2 γίγα ram και το 3D Touch που σε κάποιες εφαρμογές απογειώνει την παραγωγικότητα είναι όλα όσα ήθελα και για τα οποία γκρίνιαζα από το 2011.

@@ Κωνσταντίνε (Stendor) αν μπορείς μετέφερε τα 2 ποστ στο θέμα του s plus. Ευχαριστώ.

Καλορίζικο. Εμένα με προβλημάτισε το iOS 9! Δεν είχα ποτέ θέματα με τα iPhone μου αλλά με το 9 δεν ξεκίνησε καλά από την αναβάθμιση!!

Στρώνει όμως και ήδη με την beta που έχω βάλει τώρα μου φαίνεται πως ειναι καλύτερο. Για τις ευκολίες συμφωνώ μαζί σου.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Όπως το έκανες εσύ "λογικό" να σβήσει και από τα 2, γιατί δεν μεταφέρει την φωτογραφία απλά δημιουργεί ένα δεύτερο αρχείο της φωτογραφίας και την τοποθετεί στο άλμπουμ που έφτιαξες για πιο εύκολη πρόσβαση.

Για να περαστεί σε άλλο άλμπουμ και να σβηστεί και από το camera roll θα πρέπει να το κάνεις μέσω itunes, όπως σου είπα στο προηγούμενο μήνυμα μου.

Με το shared album γίνεται γιατί η φωτογραφία ανεβαίνει στο icloud και έχεις πρόσβαση μόνο εσύ οπότε όταν την σβήσεις από το camera roll σβήνει μόνο από εκεί.

μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο αυτο με το itunes βημα βημα ( η αν υπαρχει καπου κανενα λινκ?) σε μενα στο itunes δεν μου βγαζει καν φωτογραφιες.

Τι μικρό πρόβλημα είχε το κεντρικό σου κουμπί φίλε?

Δεν ανταποκρινόταν αν το πατούσες στη πάνω πλευρά του. Άκουγε μόνο στη κάτω

Καλορίζικο. Εμένα με προβλημάτισε το iOS 9! Δεν είχα ποτέ θέματα με τα iPhone μου αλλά με το 9 δεν ξεκίνησε καλά από την αναβάθμιση!!

Στρώνει όμως και ήδη με την beta που έχω βάλει τώρα μου φαίνεται πως ειναι καλύτερο. Για τις ευκολίες συμφωνώ μαζί σου.

Έτσι ακριβώς Φίλιππε. Κάποια χαζοstuttering είναι πολύ ενοχλητικά.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Δυστυχώς η Apple έδωσε το βάρος στις νέες συσκευές της. Τα όποια προβλήματα δεν οφείλονται σε ανεπάρκεια του hardware των iPhone 6.

Όμως όλα όσα φέρνει το iOS 9 αξίζουν τον κόπο για λίγο υπομονή.

Θεματάκια θα υπάρξουν στις παλαιότερες συσκευές αλλά όχι αυτού του είδους και θα οφείλονται στην ram. Το ίδιο είχε συμβεί με το i4s όταν κυκλοφόρησε το i5.

μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο αυτο με το itunes βημα βημα ( η αν υπαρχει καπου κανενα λινκ?) σε μενα στο itunes δεν μου βγαζει καν φωτογραφιες.

Αν έχεις windows δες αυτό το βίντεο http://www.digitaltrends.com/photography/best-ways-get-photos-iphone/ από τα 40" και ακολουθησε τα βήματα που περιγράφει για να περάσεις τις φωτογραφίες από το iPhone στο pc σου.

Μόλις τελειώσεις με αυτή την διαδικασία ακολούθησε τον οδηγό Συγχρονισμός φωτογραφιών και βίντεο από το iTunes στο iPhone για να περάσεις τις φωτογραφίες ξανά πίσω στο iPhone σου.

Πάντως ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος γι αυτό που θες είναι να το κάνεις με τα shared albums.

Αν έχεις windows δες αυτό το βίντεο http://www.digitaltrends.com/photography/best-ways-get-photos-iphone/ από τα 40" και ακολουθησε τα βήματα που περιγράφει για να περάσεις τις φωτογραφίες από το iPhone στο pc σου.

Μόλις τελειώσεις με αυτή την διαδικασία ακολούθησε τον οδηγό Συγχρονισμός φωτογραφιών και βίντεο από το iTunes στο iPhone για να περάσεις τις φωτογραφίες ξανά πίσω στο iPhone σου.

Πάντως ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος γι αυτό που θες είναι να το κάνεις με τα shared albums.

mac εχω. Δεν θελω να κανω share ομως καπου τις φωτο. Υπαρχει τροπος?

mac εχω. Δεν θελω να κανω share ομως καπου τις φωτο. Υπαρχει τροπος?

Αφού έχεις mac είναι πιο εύκολο. Κάνεις import τις φωτογρσφίες μέσω της εφαρμογής photo (πρωην iphoto) και μετά πας στο itunes και επιλέγεις ποιες φώτο θες να συγχρονίσεις. Στο λινκ που σου έδωσα έχει οδηγίες και για mac.

Αλλά όταν το κάνεις αυτό να ξέρεις πως για να αφαιρέσεις τις φώτο θα πρέπει πάλι να συγχρονίσεις με itunes. Για αυτό σου λέω είναι ολόκληρη διαδικασία την οποία κάναμε εποχές που δεν είχαμε τι ευκολίες του icloud.

Και ότι γράφει shared albums δεν σημαίνει πως τις μοιράζεις, αυτό είναι προαιρετικό βήμα. Στο shared albums δημιουργείς άλμπουμ για δικιά σου ευκολία. Άσχετα αν θα τα μοιράσεις ή όχι, δεν είναι αναγκαστικό να τα μοιράσεις.

Παιδιά θα μ στείλουν ένα iPhone 6 από Αγγλία είναι unlocked αλλά έχει ξεχάσει τον κωδικό στο icloud ο άλλος. Ξέρετε αν γίνεται να ανοίξει η να του πω να μην το στείλει τσάμπα ?

Ευχαριστώ

Παιδιά θα μ στείλουν ένα iPhone 6 από Αγγλία είναι unlocked αλλά έχει ξεχάσει τον κωδικό στο icloud ο άλλος. Ξέρετε αν γίνεται να ανοίξει η να του πω να μην το στείλει τσάμπα ?

Ευχαριστώ

Ειναι δικό του και το εχει ξεχάσει; Αν ειναι έτσι δεν εχει επιλογή επαναφοράς κωδικού; Κάποτε έτσι το είχα κάνει που είχα ξεχάσει το δικό μου μιας και είχα να το δουλέψω 3 χρόνια.

Θοδωρής

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned