panoramix77 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Settings > Mail, calendar, contacts και πάνω πάνω θα δεις επιλογή add account. Εκεί θα σου εμφανίσει επιλογές όπως icloud, exchange, google, yahoo, aol και outlook. Για να περάσεις hotmail θα επιλέξεις outlook. ΟΚ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Καλημέρα παίδες. .μια ερώτηση. Πως μπορώ να περάσω στα email το Hotmail ; Μιας και λες για hotmail που προφανως δεν εχει αναβαθμιστει σε outlook δες λιγο και μεσα στο webhelp του hotmail/live/outlook γιατι περα απο αυτα που σου λεει παρακατω ο stendor εχει αρκετες ρυθμισεις που πρεπει να κανεις για να δουλεψει σωστα Settings > Mail, calendar, contacts και πάνω πάνω θα δεις επιλογή add account. Εκεί θα σου εμφανίσει επιλογές όπως icloud, exchange, google, yahoo, aol και outlook. Για να περάσεις hotmail θα επιλέξεις outlook. Edited November 9, 2015 by mavrios Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ή μπορείς απλά να κατεβάσεις την εφαρμογή outlook ή κάποια άλλη εφαρμογή mail όπως το spark, cloudmagic, κτλ και να έχεις εκεί όλα σου τα mail. Οι εφαρμογές τρίτων είναι πολύ καλύτερες από την μαμά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ή μπορείς απλά να κατεβάσεις την εφαρμογή outlook ή κάποια άλλη εφαρμογή mail όπως το spark, cloudmagic, κτλ και να έχεις εκεί όλα σου τα mail. Οι εφαρμογές τρίτων είναι πολύ καλύτερες από την μαμά. Αν και είμαι στο Microsoft Ecosystem για τα υπόλοιπα, θεωρώ πως το μαμα email είναι πιο βολικό δεδομένου πως σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να συγχρονίζονται διαφορετικά πράγματα και να καταναλώνεις περισσότερη μπαταρία . Δεν ξέρω τελικά αν έχεις λύσει το θέμα των πολλαπλών συγχρονισμών και αν η μπαταρία σου πλέον διαρκεί όσο απαιτείς Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Αν και είμαι στο Microsoft Ecosystem για τα υπόλοιπα, θεωρώ πως το μαμα email είναι πιο βολικό δεδομένου πως σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να συγχρονίζονται διαφορετικά πράγματα και να καταναλώνεις περισσότερη μπαταρία . Δεν ξέρω τελικά αν έχεις λύσει το θέμα των πολλαπλών συγχρονισμών και αν η μπαταρία σου πλέον διαρκεί όσο απαιτείς Εγώ που πάντα είχα 3rd party mail apps ποτέ δεν είχα θέμα ούτε με τους συγχρονισμούς ούτε με την μπαταρία. Όλα τα notifications έρονται την στιγμή που λαμβάνω το mail, ενώ στην μαμά εφαρμογή δεν έχω push για τα gmail μου, και από μπαταρία είμαι μια χαρά. Ούτε μεγάλη κατανάλωση σε χρήση άλλα ούτε και στην αναμονή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoi1980 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Γεια σας παιδιά ξέρει κανείς καμία εφαρμογή για σελφι που να έχει βελτίωση προσώπου ; iPhone 6 χωρίς jb :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Γεια σας παιδιά ξέρει κανείς καμία εφαρμογή για σελφι που να έχει βελτίωση προσώπου ; iPhone 6 χωρίς jb :O Υπάρχουν πολλές Selfie Photo Editor, GifBoom, Funimate, SnapDash, Picr, αν δεν σου κάνει καμία από αυτές πες μου να συνεχίσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Υπάρχουν πολλές Selfie Photo Editor, GifBoom, Funimate, SnapDash, Picr, αν δεν σου κάνει καμία από αυτές πες μου να συνεχίσω :) Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει την οθόνη μπροστινό φλας όπως στα νέα iPhone; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει την οθόνη μπροστινό φλας όπως στα νέα iPhone; Ναι υπάρχει Selfshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ναι υπάρχει Selfshot Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη μετάβαση και είναι κάτι που με ενδιαφέρει, αυτή η εφαρμογή κάνει δικό της φάκελο στις φωτογραφιές ή όμορφα όμορφα ενσωματώνεται στην μαμίσια από πλευράς αποθήκευσης και συγχρονισμού; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Υπάρχει και το camera+ (ίσως η καλύτερη εφαρμογή για φωτογραφίες με πολλές ρυθμίσεις). Έχει φλας για τις shelfie και επιλογή είτε να αποθηκεύεις τις φωτογραφίες στο μαμά άλμπουμ ή στο άλμπουμ της εφαρμογής είτε και στα 2. Υπάρχει και δωρεάν και επί πληρωμή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη μετάβαση και είναι κάτι που με ενδιαφέρει, αυτή η εφαρμογή κάνει δικό της φάκελο στις φωτογραφιές ή όμορφα όμορφα ενσωματώνεται στην μαμίσια από πλευράς αποθήκευσης και συγχρονισμού; Αποθηκεύει κανονικά στη βιβλιοθήκη, με τη συγκατάθεσή σου φυσικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παίδες γιατί όταν μπαίνω Facebook και παω να ανοίξω κάποια σελίδα μου πετάει που και που διάφορες διαφημίσεις spam? Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Παίδες γιατί όταν μπαίνω Facebook και παω να ανοίξω κάποια σελίδα μου πετάει που και που διάφορες διαφημίσεις spam? Τι μπορώ να κάνω; Μπορείς να ενεργοποιήσεις το do not track μέσα από τις ρυθμίσεις του safari ή μπορείς να δοκιμάσεις κάποιον δωρεάν blocker. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 καλησπερα παιδια, πως μπορω να μεταφερω φωτο απο το camera roll σε ενα αλμπουμ χωρις να παραμεινει η φωτο μεσα στο camera roll? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 καλησπερα παιδια, πως μπορω να μεταφερω φωτο απο το camera roll σε ενα αλμπουμ χωρις να παραμεινει η φωτο μεσα στο camera roll? ευχαριστω Δεν μπορείς. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι ή να μεταφέρεις την φωτογραφία σε ένα shared άλμπουμ και μετά να σβήσεις την φωτογραφία από το άλμπουμ της κάμερας ή να την μεταφέρεις στον υπολογιστή και μετά να την συγχρονίσεις μέσω itunes. Έτσι η φωτογραφία θα είναι σε άλλο άλμπουμ και όχι στο camera roll. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Θελω να αλλάξω region στο τηλέφωνο ώστε να χρησιμοποιήσω το news app της Apple. Η ερώτηση μου ειναι τι κάνει αυτή η αλλαγή και αν θα έχω κάποια προβλήματα μετα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Θελω να αλλάξω region στο τηλέφωνο ώστε να χρησιμοποιήσω το news app της Apple. Η ερώτηση μου ειναι τι κάνει αυτή η αλλαγή και αν θα έχω κάποια προβλήματα μετα. Δεν θα έχεις κάποιο θέμα με την λειτουργία. Απλά θα αλλάξουν κάποιες διατάξεις στο πληκτρολόγιο, θα αλλάξει το πως εμφανίζεται η ημερομηνία στην lock screen και διάφορα τέτοια μικρά πράγματα. Θα εμφανιστούν επίσης ρυθμίσεις για το apple pay. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Δεν θα έχεις κάποιο θέμα με την λειτουργία. Απλά θα αλλάξουν κάποιες διατάξεις στο πληκτρολόγιο, θα αλλάξει το πως εμφανίζεται η ημερομηνία στην lock screen και διάφορα τέτοια μικρά πράγματα. Θα εμφανιστούν επίσης ρυθμίσεις για το apple pay. Οκ σε ευχαριστω πολυ.Θελω να το αλλαξω γιατι λιγο που εβαλα το news app ειδα πως ειναι τελειο(για τα γουστα μου) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Οκ σε ευχαριστω πολυ.Θελω να το αλλαξω γιατι λιγο που εβαλα το news app ειδα πως ειναι τελειο(για τα γουστα μου) Ποιο region επιλέγεις για να το κάνεις αυτό; UK υποστηρίζει; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Μετά από επίσκεψη στο σέρβις, λόγω ενός μικρού προβλήματος με το κεντρικό πλήκτρο, μου έγινε αντικατάσταση συσκευής! Λες και το αγόρασα τώρα! Όσο πάει και με κερδίζει περισσότερο η Apple. Πάντως με παραξένεψε γιατί παρόλο που είχα πάρει backup στο iTunes με την 8.4 στο restore μου έβαλε την 9. Αναβάθμισε στην 9.2 αλλά βλέπω κάτι χαζοstutter σε σχέση με την 8.4 Edited November 12, 2015 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ποιο region επιλέγεις για να το κάνεις αυτό; UK υποστηρίζει; Αμερική βάζεις. Αγγλία από την 9.2 αν δεν κάνω λάθος. Θα το δοκιμάσω στην beta 9.2 που έχω στο κινητό μου και θα επανέλθω. Όχι μόνο αν διαλέξεις Αμερική εμφανίζεται. Μετά από επίσκεψη στο σέρβις, λόγω ενός μικρού προβλήματος με το κεντρικό πλήκτρο, μου έγινε αντικατάσταση συσκευής! Λες και το αγόρασα τώρα! Όσο πάει και με κερδίζει περισσότερο η Apple. Πάντως με παραξένεψε γιατί παρόλο που είχα πάρει backup στο iTunes με την 8.4 στο restore μου έβαλε την 9. Αναβάθμισε στην 9.2 αλλά βλέπω κάτι χαζοstutter σε σχέση με την 8.4 Ε ναι πάντα στο restore σου βάζει την έκδοση ios που υπογράφεται από την apple οπότε σου πέρασε την 9.1. Η 9.2 υπάρχει σε beta εκδόσεις για την ώρα. Το restore form backup επαναφέρει μόνο τα δεδομένα σου, δεν επανφέρει την έκδοση λειτουργικού που είχες εκείνη την στιγμή. Πάντως η 9.1 σε σχέση με την 8.4 είναι πολύ καλύτερη κατά την γνώμη μου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αμερική βάζεις. Αγγλία από την 9.2 αν δεν κάνω λάθος. Θα το δοκιμάσω στην beta 9.2 που έχω στο κινητό μου και θα επανέλθω. Όχι μόνο αν διαλέξεις Αμερική εμφανίζεται. Την 9.2 beta έχω (ξεγελάστηκα και εγώ με την Ελληνική Siri)! Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Το είδα στο site και ειναι intriguing Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Την 9.2 beta έχω (ξεγελάστηκα και εγώ με την Ελληνική Siri)! Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Το είδα στο site και ειναι intriguing Σου απάντησε ο φίλος πιο πάνω. Δεν είδα την ερώτηση σου σορυ. Παιδιά ότι και να λέμε το news app της Apple ειναι παρά πολύ καλό και κρίμα που ειναι μόνο για Αμερική. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 παιδια με ερωτηση..μετα απο προβλημα που παρουσιαστηκε στο 6αρι μου με ειδοποιησαν απ την istorm θεσσαλονικης οτι θα γινει αντικατασταση συσκευης..η συσκευη αυτη θα ειναι καινουρια η ανακατασκευασμενη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts