thanpapanik Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Μήπως πρέπει να αλλαξεις μπαταρία και δεν φταίει τίποτα από το ios 10? Ναι φιλε μου, το σκέφτηκα και Γι αυτό παρηγγειλα καινούργια. Υπάρχουν και αλλά παράπονα για την μπαταρία και με αφορμή αυτά παρέθεσα και το δικό μου θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Μπες στο νήμα του iOS 10 να δεις οτι ειναι θεματάκι με το λειτουργικό εν μέρη Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Είχα μια παλιότερη περιπέτεια με τις επαφές. Πατούσα συγχρονισμό στο icloud. Έδειχνε ότι συγχρονίζονται αλλά όταν έμπαινα μέσω Ίντερνετ στο iCloud τπτα. Κατόπιν έρευνας έμαθα ότι δε γίνεται να συγχρονίζονται και στο google και στο iCloud μαζί. Διαλέγεις και παιρνεις. Αφότου έβγαλα τον συγχρονισμό με την google, εμφανίστηκαν κανονικά στο iCloud. Μετά ομως στα SMS, μόνο αριθμοί- ονόματα πουθενά- και έτσι επέστρεψα ξανά στη google. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από την αναβάθμιση σε iOS 10 η μπαταρία επιεικώς χαρακτηρίζεται τραγική. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω να χάνει μέσα στη νύχτα 10-18%. Να μου κλείνει το κιν στο 10%, να το βάζω να φορτίσει και να ανοίγει στο 11%. Να φτάνει στο 25%, να το βάζω να φορτίσει και να δείχνει 31%. Λολαθηκε το κινητό λέω. Στέλνω μνμα στο ired (εξυπηρετικοτατοι) , μου λένε διαμόρφωση ως νέα , μάλιστα λέω.τα σκαμπανευασματα της μπαταρίας διορθώθηκαν λίγο αλλά κάτι ο safari να κολλάει, κάτι η μπαταρία να αδειάζει λες και τραβάω ρεύμα για σπίτι μου τη βιδωσε. Στέλνω ξανά στο ired. Ρωτάω πως μπορώ να κάνω υποβάθμιση λογισμικού, μου λένε δεν υποστηρίζεται. Περιμένετε για αναβάθμιση και διόρθωση. Εν αναμονή λοιπόν της apple να φιλοτιμηθεί και καινούργιας μπαταρίας από eBay. Επειδή δεν ξέρεις να ρυθμίσεις την συσκευή ναι παίρνει της επαφές δεν φταίει η συσκευή Ενα από τα δυο όπως λες πρέπει να βάλεις για να πάρει επαφές. Τις επαφές σου από ότι κατάλαβα τις έχεις στο gmail Αν θέλεις να τις βάλεις στο iCloud η όλη διαδικασία πρέπει να γίνει από Υπολογιστή. Το κινητό δεν έχει καμια δουλειά Αν θέλεις να το κανεις μπορώ να σε βοηθήσω Το ired τι είναι και θα σε βοηθήσει; Δεν γνωρίζουν περισσότερα από εμάς εδω μέσα είμαι σχεδόν σίγουρος και επίσης θέλουν να πας εκεί την συσκευή σου με σκοπό να πάρουν χρήματα. Μαγαζί είναι. Λογικό μου φαίνεται. Τα προβλήματα που έχεις οφείλονται στην μπαταρια σου Έκανες restore και set up as new στην 10.1.1 η επανεφερες κάποιο backup? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanpapanik Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Επειδή δεν ξέρεις να ρυθμίσεις την συσκευή ναι παίρνει της επαφές δεν φταίει η συσκευή Ενα από τα δυο όπως λες πρέπει να βάλεις για να πάρει επαφές. Τις επαφές σου από ότι κατάλαβα τις έχεις στο gmail Αν θέλεις να τις βάλεις στο iCloud η όλη διαδικασία πρέπει να γίνει από Υπολογιστή. Το κινητό δεν έχει καμια δουλειά Αν θέλεις να το κανεις μπορώ να σε βοηθήσω Το ired τι είναι και θα σε βοηθήσει; Δεν γνωρίζουν περισσότερα από εμάς εδω μέσα είμαι σχεδόν σίγουρος και επίσης θέλουν να πας εκεί την συσκευή σου με σκοπό να πάρουν χρήματα. Μαγαζί είναι. Λογικό μου φαίνεται. Τα προβλήματα που έχεις οφείλονται στην μπαταρια σου Έκανες restore και set up as new στην 10.1.1 η επανεφερες κάποιο backup? Το θέμα με τις επαφές το ανέφερα για το φίλο πιο πάνω μπας και έχει διπλό συγχρονισμό ή κατά λάθος αν ξεκλικαρε τις επαφές από gmail k iCloud. Εγώ το έλυσα το θέμα μου. Τώρα στο δεύτερο σκέλος έκανα as new πριν την 10.1.1. Στη 10.1.1 δεν έκανα τπτα ακόμα. Αύριο σκοπεύω να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Το θέμα με τις επαφές το ανέφερα για το φίλο πιο πάνω μπας και έχει διπλό συγχρονισμό ή κατά λάθος αν ξεκλικαρε τις επαφές από gmail k iCloud. Εγώ το έλυσα το θέμα μου. Τώρα στο δεύτερο σκέλος έκανα as new πριν την 10.1.1. Στη 10.1.1 δεν έκανα τπτα ακόμα. Αύριο σκοπεύω να κάνω. Κι εγώ σου είπα αν θέλεις να τις βάλεις στο iCloud μπορώ να σου εξηγήσω το πως. Πάμε στο άλλο θέμα. Έκανες restore στην 10.1; Αντιμετωπιζες προβλήματα εκεί; Εμφανίστηκαν αφού αναβαθμισες σε 10.1.1; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanpapanik Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Κι εγώ σου είπα αν θέλεις να τις βάλεις στο iCloud μπορώ να σου εξηγήσω το πως. Πάμε στο άλλο θέμα. Έκανες restore στην 10.1; Αντιμετωπιζες προβλήματα εκεί; Εμφανίστηκαν αφού αναβαθμισες σε 10.1.1; Τάσο Σ ευχαριστώ . Τις πέρασα στο iCloud. Όλα καλά. Τώρα για το reset, η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα και έχω παρατηρήσει κολλήματα στο safari και σε Viber, what's app. Στο safari τραβάει κολλήματα σε σελίδα και πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την ξανάνοιξω και στις άλλες δυο καθυστερεί κανα δυάρι-τριάρι δευτερα να μπει μέσα. Αυτό συμβαίνει όταν είναι κλειστές ή έχουν ώρα να χρησιμοποιηθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Τάσο Σ ευχαριστώ . Τις πέρασα στο iCloud. Όλα καλά. Τώρα για το reset, η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα και έχω παρατηρήσει κολλήματα στο safari και σε Viber, what's app. Στο safari τραβάει κολλήματα σε σελίδα και πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την ξανάνοιξω και στις άλλες δυο καθυστερεί κανα δυάρι-τριάρι δευτερα να μπει μέσα. Αυτό συμβαίνει όταν είναι κλειστές ή έχουν ώρα να χρησιμοποιηθούν. Κλείνεις τις εφαρμογές από το multitask? Έχεις κάνει τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών αυτών; Το viber και σ εμένα δεν δουλεύει τόσο καλά αλλα ο safari δουλεύει υποδειγματικά Έχεις δοκιμάσει reset με πατημένα ταυτόχρονα το home & power button? Η 10.1.1 πάντως ακούγεται ότι έχει θέματα με την μπαταρια αλλα σαν λειτουργία έχω την εντύπωση ότι είναι άψογη. Δεν έχω βρει κανένα bug Βέβαια έχω 6s που όσο να ναι είναι άλλη συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanpapanik Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Κλείνεις τις εφαρμογές από το multitask? Έχεις κάνει τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών αυτών; Το viber και σ εμένα δεν δουλεύει τόσο καλά αλλα ο safari δουλεύει υποδειγματικά Έχεις δοκιμάσει reset με πατημένα ταυτόχρονα το home & power button? Η 10.1.1 πάντως ακούγεται ότι έχει θέματα με την μπαταρια αλλα σαν λειτουργία έχω την εντύπωση ότι είναι άψογη. Δεν έχω βρει κανένα bug Βέβαια έχω 6s που όσο να ναι είναι άλλη συσκευή Στο reset με τα δυο κουμπιά χάνεις τπτα από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Στο reset με τα δυο κουμπιά χάνεις τπτα από το κινητό; Όχι δεν χάνεις κάτι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Γιατί λέτε ρε παιδιά ότι δεν μπορείς να έχεις συγχρονισμένες επαφές από πολλούς λογαριασμούς; Εγώ έχω ταυτόχρονα συγχρονισμένες επαφές από outlook, gmail, yahoo και icloud και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanpapanik Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλημέρα. Έκανα το reset με τα δυο πλήκτρα. Εν αναμονή να δω πως θα πάει. Κάτι άλλο τώρα. Έχει παραγγείλει κανεις από eBay μπαταρία για το 6αρι; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Γιατί λέτε ρε παιδιά ότι δεν μπορείς να έχεις συγχρονισμένες επαφές από πολλούς λογαριασμούς; Εγώ έχω ταυτόχρονα συγχρονισμένες επαφές από outlook, gmail, yahoo και icloud και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν ήταν το πρόβλημα του φίλου αυτό Είχε άλλο θέμα ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Έκανα το reset με τα δυο πλήκτρα. Εν αναμονή να δω πως θα πάει. Κάτι άλλο τώρα. Έχει παραγγείλει κανεις από eBay μπαταρία για το 6αρι; Έχω πάρει εγώ παλαιότερα Καλά είναι να βρεις με ίδιο apn αν μπορείς. Το γράφει επάνω η μπαταρια σου. Πρέπει να βγει η οθόνη πρώτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanpapanik Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μπορώ να ελέγξω το apn της μπαταρίας χωρίς να ανοίξω το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μπορώ να ελέγξω το apn της μπαταρίας χωρίς να ανοίξω το κινητό? Όχι νομίζω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanpapanik Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ουσιαστικός λόγος να πας στο 6s υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ουσιαστικός λόγος να πας στο 6s υπάρχει; Απο το 6 στο 6s ναι υπαρχει. Απο το 6 στο 7 ναι υπαρχει. Απο το 6s στο 7 δεν νομιζω οτι υπαρχει ομως. To 6s εχει 3d touch που με βολευει πολυ. Πιο γρηγορο touch id Εχει 2gb ram που σε βαθος χρονου σιγουρα θα παιξει τον ρολο του. Εχει λιγο καλυτερες καμερες οπως γινεται σε καθε νεο iphone. Δυνατοτερο επεξεργαστη. Πιο δυνατη εξαπυρηνη καρτα γραφικων. Γρηγοροτερο Lte αναβαθμισμενο στα 300mbps Αν κατι απο αυτα σε ενδιαφερει τοτε μονο πηγαινε σε νεοτερη συσκευη. Για απλη χρηση και το 6 ειναι πολυ καλο δεν μασαει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Απο το 6 στο 6s ναι υπαρχει. Απο το 6 στο 7 ναι υπαρχει. Απο το 6s στο 7 δεν νομιζω οτι υπαρχει ομως. To 6s εχει 3d touch που με βολευει πολυ. Πιο γρηγορο touch id Εχει 2gb ram που σε βαθος χρονου σιγουρα θα παιξει τον ρολο του. Εχει λιγο καλυτερες καμερες οπως γινεται σε καθε νεο iphone. Δυνατοτερο επεξεργαστη. Πιο δυνατη εξαπυρηνη καρτα γραφικων. Γρηγοροτερο Lte αναβαθμισμενο στα 300mbps Αν κατι απο αυτα σε ενδιαφερει τοτε μονο πηγαινε σε νεοτερη συσκευη. Για απλη χρηση και το 6 ειναι πολυ καλο δεν μασαει Από 6 ->6s εγώ δεν βλέπω νόημα. στα άλλα ναι Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Από 6 ->6s εγώ δεν βλέπω νόημα. στα άλλα ναι Αυτά είναι καθαρά προσωπικές ανάγκες. Εγώ βλέπω διαφορά πάντως επειδή είχα όλες τις συσκευές. Για τα στάνταρ βασικά πράγματα ακόμα και το 5s πάντως είναι πολύ καλό Μόνο λόγο οθόνης το άφησα και πήγα σε 6s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ουσιαστικός λόγος να πας στο 6s υπάρχει; Μόνο η διπλάσια RAM αρκεί για να πει κάποιος ότι αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Απο το 6 στο 6s ναι υπαρχει. Απο το 6 στο 7 ναι υπαρχει. Απο το 6s στο 7 δεν νομιζω οτι υπαρχει ομως. To 6s εχει 3d touch που με βολευει πολυ. Πιο γρηγορο touch id Εχει 2gb ram που σε βαθος χρονου σιγουρα θα παιξει τον ρολο του. Εχει λιγο καλυτερες καμερες οπως γινεται σε καθε νεο iphone. Δυνατοτερο επεξεργαστη. Πιο δυνατη εξαπυρηνη καρτα γραφικων. Γρηγοροτερο Lte αναβαθμισμενο στα 300mbps Αν κατι απο αυτα σε ενδιαφερει τοτε μονο πηγαινε σε νεοτερη συσκευη. Για απλη χρηση και το 6 ειναι πολυ καλο δεν μασαει Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Tasos19s Πρόσφατα αλλάξαμε στην οικογένεια από 6 σε 6s. Μπορεί να μοιάζουν σε εμφάνιση , αλλά είναι πολύ καλύτερο το 6s και πιστευω πως αξίζει η αλλαγή , ειδικά στις τιμές που έχει πλέον φτάσει ( βλ. 6s 32 gb ή 64 gb ) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ναι προσωπικά πάντα μιλάω ... εννοείται πως δεν ισχύει για όλους Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Όλα καλά με το IOS 10.2 αλλά στα καλά καθούμενα χωρίς να πειράξω τίποτα μου κάνει αποστολή φωτό στο iCloud Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Όλα καλά με το IOS 10.2 αλλά στα καλά καθούμενα χωρίς να πειράξω τίποτα μου κάνει αποστολή φωτό στο iCloud Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό ; Αν έχεις ενεργοποιήσει το icloud photo library λογικό να τα στέλνει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της φωτογραφίας να δεις αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Εμένα αυτό το κάνει από τότε που είχε παρουσιαστεί η υπηρεσία οπότε δεν είδα διαφορά με την 10.2. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αν έχεις ενεργοποιήσει το icloud photo library λογικό να τα στέλνει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της φωτογραφίας να δεις αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Εμένα αυτό το κάνει από τότε που είχε παρουσιαστεί η υπηρεσία οπότε δεν είδα διαφορά με την 10.2. Καλημέρα Σε όλες τις εκδόσεις του IOS το έχω ενεργοποιημένο και δεν είχα ποτέ θέμα , από την 10.2 ξαφνικά παρατήρησα ότι μου κάνει αποστολή 600 φωτό χωρίς να ξερυθμισω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Καλημέρα Σε όλες τις εκδόσεις του IOS το έχω ενεργοποιημένο και δεν είχα ποτέ θέμα , από την 10.2 ξαφνικά παρατήρησα ότι μου κάνει αποστολή 600 φωτό χωρίς να ξερυθμισω κάτι Ε στέλνει αυτές που δεν είχε στείλει προφανώς. Δεν είναι κάτι περίεργο ούτε είναι κάποιο θέμα της 10.2. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts