Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως πρέπει να αλλαξεις μπαταρία και δεν φταίει τίποτα από το ios 10?

Ναι φιλε μου, το σκέφτηκα και Γι αυτό παρηγγειλα καινούργια. Υπάρχουν και αλλά παράπονα για την μπαταρία και με αφορμή αυτά παρέθεσα και το δικό μου θέμα.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπες στο νήμα του iOS 10 να δεις οτι ειναι θεματάκι με το λειτουργικό εν μέρη
κ @ τ @ ν τ ι @

Είχα μια παλιότερη περιπέτεια με τις επαφές. Πατούσα συγχρονισμό στο icloud. Έδειχνε ότι συγχρονίζονται αλλά όταν έμπαινα μέσω Ίντερνετ στο iCloud τπτα. Κατόπιν έρευνας έμαθα ότι δε γίνεται να συγχρονίζονται και στο google και στο iCloud μαζί. Διαλέγεις και παιρνεις. Αφότου έβγαλα τον συγχρονισμό με την google, εμφανίστηκαν κανονικά στο iCloud. Μετά ομως στα SMS, μόνο αριθμοί- ονόματα πουθενά- και έτσι επέστρεψα ξανά στη google.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά από την αναβάθμιση σε iOS 10 η μπαταρία επιεικώς χαρακτηρίζεται τραγική. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω να χάνει μέσα στη νύχτα 10-18%. Να μου κλείνει το κιν στο 10%, να το βάζω να φορτίσει και να ανοίγει στο 11%. Να φτάνει στο 25%, να το βάζω να φορτίσει και να δείχνει 31%. Λολαθηκε το κινητό λέω. Στέλνω μνμα στο ired (εξυπηρετικοτατοι) , μου λένε διαμόρφωση ως νέα , μάλιστα λέω.τα σκαμπανευασματα της μπαταρίας διορθώθηκαν λίγο αλλά κάτι ο safari να κολλάει, κάτι η μπαταρία να αδειάζει λες και τραβάω ρεύμα για σπίτι μου τη βιδωσε. Στέλνω ξανά στο ired. Ρωτάω πως μπορώ να κάνω υποβάθμιση λογισμικού, μου λένε δεν υποστηρίζεται. Περιμένετε για αναβάθμιση και διόρθωση. Εν αναμονή λοιπόν της apple να φιλοτιμηθεί και καινούργιας μπαταρίας από eBay.

Επειδή δεν ξέρεις να ρυθμίσεις την συσκευή ναι παίρνει της επαφές δεν φταίει η συσκευή

Ενα από τα δυο όπως λες πρέπει να βάλεις για να πάρει επαφές.

Τις επαφές σου από ότι κατάλαβα τις έχεις στο gmail

Αν θέλεις να τις βάλεις στο iCloud η όλη διαδικασία πρέπει να γίνει από Υπολογιστή. Το κινητό δεν έχει καμια δουλειά

Αν θέλεις να το κανεις μπορώ να σε βοηθήσω

Το ired τι είναι και θα σε βοηθήσει; Δεν γνωρίζουν περισσότερα από εμάς εδω μέσα είμαι σχεδόν σίγουρος και επίσης θέλουν να πας εκεί την συσκευή σου με σκοπό να πάρουν χρήματα. Μαγαζί είναι. Λογικό μου φαίνεται.

Τα προβλήματα που έχεις οφείλονται στην μπαταρια σου

Έκανες restore και set up as new στην 10.1.1 η επανεφερες κάποιο backup?

Nokia 8800 Scirocco

Επειδή δεν ξέρεις να ρυθμίσεις την συσκευή ναι παίρνει της επαφές δεν φταίει η συσκευή

Ενα από τα δυο όπως λες πρέπει να βάλεις για να πάρει επαφές.

Τις επαφές σου από ότι κατάλαβα τις έχεις στο gmail

Αν θέλεις να τις βάλεις στο iCloud η όλη διαδικασία πρέπει να γίνει από Υπολογιστή. Το κινητό δεν έχει καμια δουλειά

Αν θέλεις να το κανεις μπορώ να σε βοηθήσω

Το ired τι είναι και θα σε βοηθήσει; Δεν γνωρίζουν περισσότερα από εμάς εδω μέσα είμαι σχεδόν σίγουρος και επίσης θέλουν να πας εκεί την συσκευή σου με σκοπό να πάρουν χρήματα. Μαγαζί είναι. Λογικό μου φαίνεται.

Τα προβλήματα που έχεις οφείλονται στην μπαταρια σου

Έκανες restore και set up as new στην 10.1.1 η επανεφερες κάποιο backup?

Το θέμα με τις επαφές το ανέφερα για το φίλο πιο πάνω μπας και έχει διπλό συγχρονισμό ή κατά λάθος αν ξεκλικαρε τις επαφές από gmail k iCloud. Εγώ το έλυσα το θέμα μου.

Τώρα στο δεύτερο σκέλος έκανα as new πριν την 10.1.1. Στη 10.1.1 δεν έκανα τπτα ακόμα. Αύριο σκοπεύω να κάνω.

Το θέμα με τις επαφές το ανέφερα για το φίλο πιο πάνω μπας και έχει διπλό συγχρονισμό ή κατά λάθος αν ξεκλικαρε τις επαφές από gmail k iCloud. Εγώ το έλυσα το θέμα μου.

Τώρα στο δεύτερο σκέλος έκανα as new πριν την 10.1.1. Στη 10.1.1 δεν έκανα τπτα ακόμα. Αύριο σκοπεύω να κάνω.

Κι εγώ σου είπα αν θέλεις να τις βάλεις στο iCloud μπορώ να σου εξηγήσω το πως.

Πάμε στο άλλο θέμα. Έκανες restore στην 10.1; Αντιμετωπιζες προβλήματα εκεί; Εμφανίστηκαν αφού αναβαθμισες σε 10.1.1;

Nokia 8800 Scirocco

Κι εγώ σου είπα αν θέλεις να τις βάλεις στο iCloud μπορώ να σου εξηγήσω το πως.

Πάμε στο άλλο θέμα. Έκανες restore στην 10.1; Αντιμετωπιζες προβλήματα εκεί; Εμφανίστηκαν αφού αναβαθμισες σε 10.1.1;

Τάσο Σ ευχαριστώ . Τις πέρασα στο iCloud. Όλα καλά.

Τώρα για το reset, η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα και έχω παρατηρήσει κολλήματα στο safari και σε Viber, what's app. Στο safari τραβάει κολλήματα σε σελίδα και πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την ξανάνοιξω και στις άλλες δυο καθυστερεί κανα δυάρι-τριάρι δευτερα να μπει μέσα. Αυτό συμβαίνει όταν είναι κλειστές ή έχουν ώρα να χρησιμοποιηθούν.

Τάσο Σ ευχαριστώ . Τις πέρασα στο iCloud. Όλα καλά.

Τώρα για το reset, η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα και έχω παρατηρήσει κολλήματα στο safari και σε Viber, what's app. Στο safari τραβάει κολλήματα σε σελίδα και πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την ξανάνοιξω και στις άλλες δυο καθυστερεί κανα δυάρι-τριάρι δευτερα να μπει μέσα. Αυτό συμβαίνει όταν είναι κλειστές ή έχουν ώρα να χρησιμοποιηθούν.

Κλείνεις τις εφαρμογές από το multitask?

Έχεις κάνει τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών αυτών;

Το viber και σ εμένα δεν δουλεύει τόσο καλά αλλα ο safari δουλεύει υποδειγματικά

Έχεις δοκιμάσει reset με πατημένα ταυτόχρονα το home & power button?

Η 10.1.1 πάντως ακούγεται ότι έχει θέματα με την μπαταρια αλλα σαν λειτουργία έχω την εντύπωση ότι είναι άψογη. Δεν έχω βρει κανένα bug

Βέβαια έχω 6s που όσο να ναι είναι άλλη συσκευή

Nokia 8800 Scirocco

Κλείνεις τις εφαρμογές από το multitask?

Έχεις κάνει τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών αυτών;

Το viber και σ εμένα δεν δουλεύει τόσο καλά αλλα ο safari δουλεύει υποδειγματικά

Έχεις δοκιμάσει reset με πατημένα ταυτόχρονα το home & power button?

Η 10.1.1 πάντως ακούγεται ότι έχει θέματα με την μπαταρια αλλα σαν λειτουργία έχω την εντύπωση ότι είναι άψογη. Δεν έχω βρει κανένα bug

Βέβαια έχω 6s που όσο να ναι είναι άλλη συσκευή

Στο reset με τα δυο κουμπιά χάνεις τπτα από το κινητό;

Στο reset με τα δυο κουμπιά χάνεις τπτα από το κινητό;

Όχι δεν χάνεις κάτι.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Γιατί λέτε ρε παιδιά ότι δεν μπορείς να έχεις συγχρονισμένες επαφές από πολλούς λογαριασμούς; Εγώ έχω ταυτόχρονα συγχρονισμένες επαφές από outlook, gmail, yahoo και icloud και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Καλημέρα. Έκανα το reset με τα δυο πλήκτρα. Εν αναμονή να δω πως θα πάει. Κάτι άλλο τώρα. Έχει παραγγείλει κανεις από eBay μπαταρία για το 6αρι;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιατί λέτε ρε παιδιά ότι δεν μπορείς να έχεις συγχρονισμένες επαφές από πολλούς λογαριασμούς; Εγώ έχω ταυτόχρονα συγχρονισμένες επαφές από outlook, gmail, yahoo και icloud και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δεν ήταν το πρόβλημα του φίλου αυτό

Είχε άλλο θέμα

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα. Έκανα το reset με τα δυο πλήκτρα. Εν αναμονή να δω πως θα πάει. Κάτι άλλο τώρα. Έχει παραγγείλει κανεις από eBay μπαταρία για το 6αρι;

Έχω πάρει εγώ παλαιότερα

Καλά είναι να βρεις με ίδιο apn αν μπορείς. Το γράφει επάνω η μπαταρια σου. Πρέπει να βγει η οθόνη πρώτα

Nokia 8800 Scirocco

Μπορώ να ελέγξω το apn της μπαταρίας χωρίς να ανοίξω το κινητό?

Όχι νομίζω.

Nokia 8800 Scirocco

Ουσιαστικός λόγος να πας στο 6s υπάρχει;

Απο το 6 στο 6s ναι υπαρχει.

Απο το 6 στο 7 ναι υπαρχει.

Απο το 6s στο 7 δεν νομιζω οτι υπαρχει ομως.

To 6s εχει 3d touch που με βολευει πολυ.

Πιο γρηγορο touch id

Εχει 2gb ram που σε βαθος χρονου σιγουρα θα παιξει τον ρολο του.

Εχει λιγο καλυτερες καμερες οπως γινεται σε καθε νεο iphone.

Δυνατοτερο επεξεργαστη.

Πιο δυνατη εξαπυρηνη καρτα γραφικων.

Γρηγοροτερο Lte αναβαθμισμενο στα 300mbps

Αν κατι απο αυτα σε ενδιαφερει τοτε μονο πηγαινε σε νεοτερη συσκευη.

Για απλη χρηση και το 6 ειναι πολυ καλο δεν μασαει

Nokia 8800 Scirocco

Πιο γρηγορο touch id

Δυνατοτερο επεξεργαστη.

Από 6 ->6s εγώ δεν βλέπω νόημα.

στα άλλα ναι

Ας επιχειρήσουμε...

Από 6 ->6s εγώ δεν βλέπω νόημα.

στα άλλα ναι

Αυτά είναι καθαρά προσωπικές ανάγκες. Εγώ βλέπω διαφορά πάντως επειδή είχα όλες τις συσκευές.

Για τα στάνταρ βασικά πράγματα ακόμα και το 5s πάντως είναι πολύ καλό

Μόνο λόγο οθόνης το άφησα και πήγα σε 6s

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
Ουσιαστικός λόγος να πας στο 6s υπάρχει;

Μόνο η διπλάσια RAM αρκεί για να πει κάποιος ότι αξίζει.

Modpic.gif

Πιο γρηγορο touch id

Δυνατοτερο επεξεργαστη.

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Tasos19s

Πρόσφατα αλλάξαμε στην οικογένεια από 6 σε 6s.

Μπορεί να μοιάζουν σε εμφάνιση , αλλά είναι πολύ καλύτερο το 6s και πιστευω πως αξίζει η αλλαγή , ειδικά στις τιμές που έχει πλέον φτάσει ( βλ. 6s 32 gb ή 64 gb )

Θανάσης

• 2 weeks later...
Όλα καλά με το IOS 10.2 αλλά στα καλά καθούμενα χωρίς να πειράξω τίποτα μου κάνει αποστολή φωτό στο iCloud Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό ;

Όλα καλά με το IOS 10.2 αλλά στα καλά καθούμενα χωρίς να πειράξω τίποτα μου κάνει αποστολή φωτό στο iCloud Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό ;

Αν έχεις ενεργοποιήσει το icloud photo library λογικό να τα στέλνει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της φωτογραφίας να δεις αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Εμένα αυτό το κάνει από τότε που είχε παρουσιαστεί η υπηρεσία οπότε δεν είδα διαφορά με την 10.2.

Αν έχεις ενεργοποιήσει το icloud photo library λογικό να τα στέλνει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της φωτογραφίας να δεις αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Εμένα αυτό το κάνει από τότε που είχε παρουσιαστεί η υπηρεσία οπότε δεν είδα διαφορά με την 10.2.

Καλημέρα

Σε όλες τις εκδόσεις του IOS το έχω ενεργοποιημένο και δεν είχα ποτέ θέμα , από την 10.2 ξαφνικά παρατήρησα ότι μου κάνει αποστολή 600 φωτό χωρίς να ξερυθμισω κάτι

Καλημέρα

Σε όλες τις εκδόσεις του IOS το έχω ενεργοποιημένο και δεν είχα ποτέ θέμα , από την 10.2 ξαφνικά παρατήρησα ότι μου κάνει αποστολή 600 φωτό χωρίς να ξερυθμισω κάτι

Ε στέλνει αυτές που δεν είχε στείλει προφανώς. Δεν είναι κάτι περίεργο ούτε είναι κάποιο θέμα της 10.2.

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned