Tasos19s Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 ειναι δυνατον να ειναι κλειδωμενο σε παροχο σαν χαμενο και με το ππυ βαζω αλλη καρτα πχ βονταφον να βγαζει σημα αλλα να ειναι κενες οι μπαρες;;;και σε οποιο σαιτ και να το ελενχο να δειχνει καθαρο απο blacklisted??με τη δικια μου δεν παιζει καν..ενω η κσρτα ειναι δυο μερων και παιζει στο 930.. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ποτέ. Για βαλε ενα screenshot να δούμε τι σου εμφανίζει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 https://s18.postimg.org/daljywk15/iphone.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 https://s18.postimg.org/daljywk15/iphone.jpg Είσαι για επισκευή μάλλον Μητρική μου φαίνεται το πρόβλημα Αν έχεις δοκιμάσει ολα τα restore και λοιπά Πήγαινε το σε κάποιο service Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Υπάρχει πρόβλημα αποσυνδέσεων με wifi με την 10.0.2??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Υπάρχει πρόβλημα αποσυνδέσεων με wifi με την 10.0.2??? Εμενα καμια φορα αργει να συνδεθει,αποσυνδεσεις δεν εχω παρολο που στο δωματιο μου εχω 2 τοιχους που εμποδιζουν το σημα και στην μιση πλευρα το σημα ειχε θεμα.Το κραταει πλεον στο iphone μου. Εχω 5s,αν παιζει ρολο η συσκευη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Εμενα καμια φορα αργει να συνδεθει,αποσυνδεσεις δεν εχω παρολο που στο δωματιο μου εχω 2 τοιχους που εμποδιζουν το σημα και στην μιση πλευρα το σημα ειχε θεμα.Το κραταει πλεον στο iphone μου. Εχω 5s,αν παιζει ρολο η συσκευη. Δεν το έθεσα σωστά. Μπαίνω στο σπίτι και άλλοτε συνδέεται με το router άλλοτε όχι. Επίσης μερικές φορες έχει θεμα και με τα δεδομένα το οποιο αν κλείσω το wifi της συσκευής μου, δουλεύει κανονικά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Υπάρχει πρόβλημα αποσυνδέσεων με wifi με την 10.0.2??? Αν και δεν εχω εστιάσει ακριβώς στο τι ειναι, ενα θεματάκι υπάρχει και με το 6 και με το 7 στην 10.0.2 Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Δεν το έθεσα σωστά. Μπαίνω στο σπίτι και άλλοτε συνδέεται με το router άλλοτε όχι. Επίσης μερικές φορες έχει θεμα και με τα δεδομένα το οποιο αν κλείσω το wifi της συσκευής μου, δουλεύει κανονικά. Αυτο το κανει και σε εμενα οταν εχω δεδομενα ανοιχτα,αργει να συνδεθει σε wifi. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Υπάρχει πρόβλημα αποσυνδέσεων με wifi με την 10.0.2??? Έχει κάποια μικρό θεματάκια ακόμα το λειτουργικό. Παρατηρώ κι εγώ διαφορά τέτοια στο wifi από την πρώτη μέρα που αναβάθμισα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Είσαι για επισκευή μάλλον Μητρική μου φαίνεται το πρόβλημα Αν έχεις δοκιμάσει ολα τα restore και λοιπά Πήγαινε το σε κάποιο service το εβαλα για ανταλακτικα.ξενερωσα με το παραμικρο να παθαινει ζημια..παω για αλλο κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 το εβαλα για ανταλακτικα.ξενερωσα με το παραμικρο να παθαινει ζημια..παω για αλλο κινητο.. Τι εννοείς με το παραμικρό; Ολα τα τηλέφωνα παθαίνουν Δεν έχει εγγύηση; Είπες το πήρες μεταχειρισμένο νομίζω. Μήπως είχε θέμα και σε κορόιδεψαν; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 το λουμια που εχω εδω και 2 χρονια τοσεσ σαβουρες εχει φαει και δεν επαθε τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 το λουμια που εχω εδω και 2 χρονια τοσεσ σαβουρες εχει φαει και δεν επαθε τιποτα.. Τι σχέση έχει η μητρική με τις τούμπες; Κι εγώ έχω ενα Nokia καμια 10 χρόνια για την δουλειά και δουλεύει. Δεν ήταν το πρόβλημα σου από κακή χρήση. Ήταν να το πάθει η μητρική ή μπορεί να πήρε υγρασία ή κάτι άλλο. Τα iPhone σχετικά επειδή έχω αλλάξει παρά παρά πολλά είναι γερά. Αν πάθουν κάτι στην αρχή το παθαίνουν. Επίσης εσωτερικά έχουν πολύ καλή κατασκευή και ποιοτικά μέρη. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος εντάξει είναι άλλη ιστορία αυτή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 το λουμια που εχω εδω και 2 χρονια τοσεσ σαβουρες εχει φαει και δεν επαθε τιποτα.. Ίσως να με θυμάσαι από τα νήματα των Lumia μιας και είμαι φανατικός χρήστης, τα γουστάρω (δεν αλλάζω το 950 με τιποτα). Όμως θεωρώ ότι υπερβάλεις λίγο. Καταλαβαίνω το ξενερωμα όμως αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιασδήποτε αξίας. Αν σου αρέσει το λειτουργικό τότε μη το ρίχνεις στον κάδο λόγω μιας άτυχης στιγμής. Γνώμη μου πάντα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 iOS 10.1.1 παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 iOS 10.1.1 παιδιά Εντυπώσεις; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Εντυπώσεις; Μια χαρά .Μπορει να είναι ιδέα μου αλλά δουλεύει πιο στρωτά το κινητό , μαζί με το bug για το health πρέπει να έχουν κάνει και ψιλοδιορθώσεις άλλού που δεν είπαν ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρά .Μπορει να είναι ιδέα μου αλλά δουλεύει πιο στρωτά το κινητό , μαζί με το bug για το health πρέπει να έχουν κάνει και ψιλοδιορθώσεις άλλού που δεν είπαν Ασχετο.....η γυναίκα μου θα πάει Νέα Υόρκη για ένα συνέδριο ...δεν μου λέει τι σκέφτεται να κάνει αλλά βλέπω στον υπολογιστή στο ιστορικό γεμάτο από ψαξιματα σε Apple stores σε νέα Υόρκη κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Ασχετο.....η γυναίκα μου θα πάει Νέα Υόρκη για ένα συνέδριο ...δεν μου λέει τι σκέφτεται να κάνει αλλά βλέπω στον υπολογιστή στο ιστορικό γεμάτο από ψαξιματα σε Apple stores σε νέα Υόρκη κλπ. Κλαίω....:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Εσύ θα είσαι ο τυχερός ή αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Εντυπώσεις; Φίλος πριν λίγο με ενημέρωσε για χάλια μπαταρια όπως και στο 6s μου 3 μισή ώρες χρήση περίπου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Φίλος πριν λίγο με ενημέρωσε για χάλια μπαταρια όπως και στο 6s μου 3 μισή ώρες χρήση περίπου Φρεναρω και περιμένω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Φρεναρω και περιμένω. Το καλύτερο. Η 10.0.2 είχε κολλήματα γι αυτό αναβαθμισα. Αλλιώς τέτοια αυτονομία δεν ξανά είχα δει στο τηλέφωνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Βλέπω και εγώ ότι η μπαταρία χειροτέρεψε. 10,1,1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Βλέπω και εγώ ότι η μπαταρία χειροτέρεψε. 10,1,1 Καλώς ήρθες στο club Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Καλώς ήρθες στο club το βράδυ σε κατάσταση αναμονής χάνει 8-12% ενώ πριν ήταν στο 0 (ναι στο 0, ποτέ δεν έβλεπα τη μπαταρία να πέφτει 99% ούτε στο iphone ούτε στο ipad.) Τώρα βλέπω μεγάλο ποσοστό. Με αποτελέσμα τώρα χωρίς πολύ χρήση στο τηλέφωνο να είμαι στο 80%. Εποχές android χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts