keras Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Πράγματι αυτή είναι η λυση. Αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Πράγματι αυτή είναι η λυση. Αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. Ευχαριστώ φίλε .Το έψαξα στο Ίντερνετ και είδα το how to .Ειναι περίπτωση μη σου τύχει .Να έχεις μια επαφή και να υπάρχει λόγος να μη μπορείς να τη στείλεις στα τάρταρα και να μη σε βολεύει ούτε το...μην ενοχλείται ούτε ο αποκλεισμός και να αναγκαζομουνα να κλείνω τον ήχο γενικά της συσκευής για να μην έχω εγερτήριο νυχτιάτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Καλημέρα παιδιά Συχνά και αραιά αποσυνδέεται η συσκευή μου από το ITunes και Apple Store και πρέπει να ξαναβάλω το password του Apple ID για να συνδεθεί ξανά .Δεν μπορώ να βρω κάποια αιτία που το κάνει .Το παρουσιάζει και σε εσάς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Καλημέρα παιδιά Συχνά και αραιά αποσυνδέεται η συσκευή μου από το ITunes και Apple Store και πρέπει να ξαναβάλω το password του Apple ID για να συνδεθεί ξανά .Δεν μπορώ να βρω κάποια αιτία που το κάνει .Το παρουσιάζει και σε εσάς ; Κάθε φορά που θέλεις να συνδεθείς στο App Store, ζητά το συνθηματικό σου. Αυτή είναι η φυσιολογική λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Κάθε φορά που θέλεις να συνδεθείς στο App Store, ζητά το συνθηματικό σου. Αυτή είναι η φυσιολογική λειτουργία. Εννοω ότι με αποσυνδέει ξαφνικά .Δηλ μπορεί μερικές μέρες να κάνω ενημερώσεις η να κοιτάζω για ενημερώσεις εφαρμογών χωρίς πρόβλημα και ξαφνικά να μου έρχεται μήνυμα ότι πρέπει να συνδεθώ στο Apple Store .Και έχω παρατηρήσει ότι όταν μου έρχεται αυτό μήνυμα έχει απενεργοποιηθεί και το touch το οποίο χρησιμοποιώ αντί του password.Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παρακαλώ μια βοήθεια Πριν φτάσω σε σημείο και πετάξω το τηλ στον τοίχο.οι φωτογραφίες μου λένε ότι πιάνουν 6GB τις πέρασα όλες στο Google photos και μετά τις έσβησα από το τηλ. Έσβησα και αυτές που έλεγαν ότι μπορώ να τις ανακτησω εντός 29 ημερών.κατέβασα το battery doctor έκανα μια εκκαθάριση Αλλά πάλι συνεχίζει να λέει ότι έχει 6GB χώρο.Μπορεί παρακαλώ πολύ κάποιος αν γνωρίζει να βοηθήσει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παρακαλώ μια βοήθεια Πριν φτάσω σε σημείο και πετάξω το τηλ στον τοίχο.οι φωτογραφίες μου λένε ότι πιάνουν 6GB τις πέρασα όλες στο Google photos και μετά τις έσβησα από το τηλ. Έσβησα και αυτές που έλεγαν ότι μπορώ να τις ανακτησω εντός 29 ημερών.κατέβασα το battery doctor έκανα μια εκκαθάριση Αλλά πάλι συνεχίζει να λέει ότι έχει 6GB χώρο.Μπορεί παρακαλώ πολύ κάποιος αν γνωρίζει να βοηθήσει; Ευχαριστώ εχεις κλεισει τις φωτο με icloud? Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 εχεις κλεισει τις φωτο με icloud? Ναι τις Έχω κλείσει.συγγνώμη ξέχασα νατο αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 παιδια σταματησε να μου δουλευει η πισω καμερα... ξερετε κατι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μάλλον πας για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μάλλον πας για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα... το ιδιο προβλημα... η selfie δουλευει μια χαρα... οταν βαζω την πισω μαυριλα και επισης βγαζει error οτι δεν ενεργοποιηται το φλας λογο θερμοκρασιας κατι που δεν το καταλαβαινω... επειδη δεν ειναι ζεστο το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Τότε μάλλον θα χρειαστεί να επισκεφτείς το service, αλλά πριν πέρασε πάλι το λειτουργικό μέσω iTunes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Καλημέρα! Ερώτηση: Iphone 6 icloud locked ξεκλειδώνει με κάποιο τρόπο; Ή να μην ασχοληθώ καν; Ευχαριστώ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Καλημέρα. Ξεκλειδώνει μόνο αν βρεις τον προηγούμενο κάτοχο και απενεργοποιήσει ο ίδιος τον λογαριασμό του αλλιώς δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημερα σας μολις περασα την 9.3.5 στο iphone 6 μου κ το τηλεφωνο σερνεται παντου κ κυριως στο σαφαρι ακομα και το πληκτρολογιο αργει να εμφανιστει οταν θελω μα γραψω μηνυμα. Το εχει παρατηρησει καποιος;την περασα ota. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημερα σας μολις περασα την 9.3.5 στο iphone 6 μου κ το τηλεφωνο σερνεται παντου κ κυριως στο σαφαρι ακομα και το πληκτρολογιο αργει να εμφανιστει οταν θελω μα γραψω μηνυμα. Το εχει παρατηρησει καποιος;την περασα ota. οχι.εγω την βρισκω πολυ σταθερη και ολες μου τις αναβαθμισεις τις κανω ΟΤΑ κι εγω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημερα σας μολις περασα την 9.3.5 στο iphone 6 μου κ το τηλεφωνο σερνεται παντου κ κυριως στο σαφαρι ακομα και το πληκτρολογιο αργει να εμφανιστει οταν θελω μα γραψω μηνυμα. Το εχει παρατηρησει καποιος;την περασα ota. Ουτε σε μενα κατι τετοιο με ΟΤΑ κ εγω! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ουτε σε μενα κατι τετοιο με ΟΤΑ κ εγω! Η 9.3.4 υπογράφεται ακόμα; Γνωρίζει κανένας; Δεν διάβασα οτι σταμάτησε πάντως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημέρα. Ξεκλειδώνει μόνο αν βρεις τον προηγούμενο κάτοχο και απενεργοποιήσει ο ίδιος τον λογαριασμό του αλλιώς δεν γίνεται τίποτα. Κρίμα γιατί το βρίσκω σε αρκετά δελεαστική τιμούλα..Τα διάφορα site που υπόσχονται μόνιμο ξεκλείδωμα στέλνοντας το Imei (+το αντίτιμο φυσικά) κάνουν δουλειά ή είναι κάτι προσωρινό; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Κρίμα γιατί το βρίσκω σε αρκετά δελεαστική τιμούλα..Τα διάφορα site που υπόσχονται μόνιμο ξεκλείδωμα στέλνοντας το Imei (+το αντίτιμο φυσικά) κάνουν δουλειά ή είναι κάτι προσωρινό; Δεν έχω ιδέα τι υπόσχονται ούτε έχω δει τέτοια σελίδα. Εγώ προσωπικά δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να δώσω λεφτά για μια κλειδωμένη συσκευή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Δεν έχω περάσει ακόμη την 9.3.5 Να το κάνω? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Δεν έχω περάσει ακόμη την 9.3.5 Να το κάνω? Ανετα! Δεν εχει αλλάξει κατι στην επίδοση της συσκευής Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ανετα! Δεν εχει αλλάξει κατι στην επίδοση της συσκευής Οκ, ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 ήρθε ενημέρωση για το ios10, οκ είχα γραφτεί στο beta software program αλλά περίμενα να γίνει ενημέρωση μαζί με τους υπόλοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 ήρθε ενημέρωση για το ios10, οκ είχα γραφτεί στο beta software program αλλά περίμενα να γίνει ενημέρωση μαζί με τους υπόλοιπους. Σε όλους τους developers και public testers ήρθε η GM του iOS 10. Πάντα έτσι γινόταν, 1 εβδομάδα πριν κυκλοφορήσει για όλους έβγαινε η GM της κάθε έκδοσης για τις τελικές δοκιμές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts