mavrios Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Να κάνω μια ερώτηση,όταν θα έρθει ή 9.1 θα μπορώ να την κάνω?Και αν θα την κάνω θα ξαναγυρισω σε μαμά κατάσταση? Πανω σε jb? Μαλλον πρωτα σε dfu και μετα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Πανω σε jb? Μαλλον πρωτα σε dfu και μετα! Ναι είμαι jb!Αυτό σκέφτηκα κ εγώ ότι θα πρέπει να γυρίσω σε μαμά κατάσταση απλά είπα μήπως το έκανε μόνο του περνώντας του την καινούργια έκδοση! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ναι είμαι jb!Αυτό σκέφτηκα κ εγώ ότι θα πρέπει να γυρίσω σε μαμά κατάσταση απλά είπα μήπως το έκανε μόνο του περνώντας του την καινούργια έκδοση! Αν ξεκινησεις κατευθειαν αναβαθμιση νομιζω κολαει οποτε αναγκαστηκα θα πας σε dfu! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Αν ξεκινησεις κατευθειαν αναβαθμιση νομιζω κολαει οποτε αναγκαστηκα θα πας σε dfu! Α οκ σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά,υπάρχει τρόπος να γίνει το κινητό unjailbreak χωρίς laptop? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά,υπάρχει τρόπος να γίνει το κινητό unjailbreak χωρίς laptop? όχι δεν υπάρχει τρόπος. Για να βγάλεις το jailbreak πρέπει να κάνεις restore κάτι το οποίο γίνεται μόνο μέσω itunes. Αν το κάνεις μέσα από το κινητό τότε θα γίνει τούβλο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 όχι δεν υπάρχει τρόπος. Για να βγάλεις το jailbreak πρέπει να κάνεις restore κάτι το οποίο γίνεται μόνο μέσω itunes. Αν το κάνεις μέσα από το κινητό τότε θα γίνει τούβλο. Α οκ!Να σου πω αν μπω iTunes και κάνω από εκεί εγκατάσταση της καινούργιας αναβάθμισης θα είναι όλα εντάξει;Θα φύγει ο cydia και το κινητό θα είναι όπως πριν γίνει jailbreak?Ή θέλει και κάτι άλλο; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Α οκ!Να σου πω αν μπω iTunes και κάνω από εκεί εγκατάσταση της καινούργιας αναβάθμισης θα είναι όλα εντάξει;Θα φύγει ο cydia και το κινητό θα είναι όπως πριν γίνει jailbreak?Ή θέλει και κάτι άλλο; Με το iTunes είναι σαν να φλασάρεις τη ROM από την αρχή, ό,τι έχει σχέση με jaibreak και tweaks, θα έχει εξαφανιστεί Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Με το iTunes είναι σαν να φλασάρεις τη ROM από την αρχή, ό,τι έχει σχέση με jaibreak και tweaks, θα έχει εξαφανιστεί Καλημέρα και χρόνια πολλά,όποτε χρειάζεται να κάνω και το dfu που λένε ή απλά το συνδέω iTunes ,κάνω αντίγραφο και μετά περνάω την ενημέρωση; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά,όποτε χρειάζεται να κάνω και το dfu που λένε ή απλά το συνδέω iTunes ,κάνω αντίγραφο και μετά περνάω την ενημέρωση; Δεν κρατάς αντίγραφο γιατί δεν μπορείς να το επαναφέρεις. Κρατάς χειροκίνητα μόνο φωτογραφίες και αρχεία που έχεις περάσει. Επαφές, ημερολόγια κτλ. Αν κρατήσεις αντίγραφο τότε κρατάς και ότι είχες στο jailbreak το οποίο σημαίνει πως αν το επαναφέρεις θα έχεις θέματα. Είτε το θέτεις σε dfu ή απλά το συνδέεις στο iTunes και πατάς restore. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά,όποτε χρειάζεται να κάνω και το dfu που λένε ή απλά το συνδέω iTunes ,κάνω αντίγραφο και μετά περνάω την ενημέρωση; Συνδεεις στο iTunes Και κάνεις restore Χωρίς backup Και μετά set up as new Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Συνδεεις στο iTunes Και κάνεις restore Χωρίς backup Και μετά set up as new Και δεν θα χάσω εφαρμογές κτλ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Απ'τη στιγμή που είναι αγορασμένες δεν χάνεις τίποτα.Απλά θα τις ξαναεγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Και δεν θα χάσω εφαρμογές κτλ; Σαφως και θα τις χασεις ολες οπως και το jb. Τις αγορασμενες τις ξανακατεβαζεις δωρεαν ετσι κ αλλιως. Τις jb βεβαια θα τις χασεις αφου το κινητο δεν θα ειναι jb! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ναι όχι δεν μιλάω για τις jb!Και κάτι άλλο σε κάποια παιχνίδια έχω μια Α εξέλιξη και έχω κάνει και κάποιες αγορές!Θα τα χάσω όλα και θα με πάει από την αρχή πάλι ε; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ναι όχι δεν μιλάω για τις jb!Και κάτι άλλο σε κάποια παιχνίδια έχω μια Α εξέλιξη και έχω κάνει και κάποιες αγορές!Θα τα χάσω όλα και θα με πάει από την αρχή πάλι ε; Αναλογως το παιχνιδι. Καποια το κανουν δυστυχως Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Αναλογως το παιχνιδι. Καποια το κανουν δυστυχως Το mortal combat x βασικά!!Τεσπα θα του δώσω λίγο χρόνο ακόμα του jb γιατί τώρα αρχίζει και αποκτάει ενδιαφέρον και σταθεροποιητε και θα δω!Ευχαριστω για τη βοήθεια όλους! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) Kαλησπέρα! To viber και τα settings του κινητού, ανοίγουν στον task manager κάθε φορά που κάνω restart τη συσκευή, ενώ τα έχω κλείσει όλα πριν την απενεργοποιήσω. Αλλάζει σε κάποια ρύθμιση αυτό; Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Σε ένα 5s που το τσέκαρα δεν το παρουσιάζει (με iOS 9.1 επίσης και το τελευταίο update του viber). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Edited November 1, 2015 by Meraklis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Kαλησπέρα! To viber και τα settings του κινητού, ανοίγουν στον task manager κάθε φορά που κάνω restart τη συσκευή, ενώ τα έχω κλείσει όλα πριν την απενεργοποιήσω. Αλλάζει σε κάποια ρύθμιση αυτό; Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Σε ένα 5s που το τσέκαρα δεν το παρουσιάζει (με iOS 9.1 επίσης και το τελευταίο update του viber). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Tώρα που το δοκίμασα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, έχω την 9.2 στο 6 plus μου, αλλά ούτε σε iPhone 5 με 9.1 συμβαίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Kαλησπέρα! To viber και τα settings του κινητού, ανοίγουν στον task manager κάθε φορά που κάνω restart τη συσκευή, ενώ τα έχω κλείσει όλα πριν την απενεργοποιήσω. Αλλάζει σε κάποια ρύθμιση αυτό; Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Σε ένα 5s που το τσέκαρα δεν το παρουσιάζει (με iOS 9.1 επίσης και το τελευταίο update του viber). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Το ίδιο κάνει κι αν έχετε κλειστές τις γνωστοποιήσεις της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Και με κλειστές τις γνωστοποιήσεις το κάνει. Άλλωστε ανοίγουν και οι ρυθμίσεις της συσκευής εκτός απ το viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Έχει δοκιμάσει κανεις 9.2 beta 1? χτες βγήκε και η beta 2. Έχουν αξιόλογες διαφορες και δείχνουν ότι η 9.2 όταν βγει επίσημα θα είναι τρομερή Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Έχει δοκιμάσει κανεις 9.2 beta 1? χτες βγήκε και η beta 2. Έχουν αξιόλογες διαφορες και δείχνουν ότι η 9.2 όταν βγει επίσημα θα είναι τρομερή την έχω περάσει αλλά δεν έχω δει κάτι τρομερό. Δεν βλέπω διαφορά σε αυτά που κάνω. Οι αλλαγές στην 9.2 έχουν να κάνουν με το safari view controler πιο πολύ. Δεν έχουν προσθέσει νέα χαρακτηριστικά που να μας αφορούν ως χρήστες και ειδικά για την χώρα μας. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 την έχω περάσει αλλά δεν έχω δει κάτι τρομερό. Δεν βλέπω διαφορά σε αυτά που κάνω. Οι αλλαγές στην 9.2 έχουν να κάνουν με το safari view controler πιο πολύ. Δεν έχουν προσθέσει νέα χαρακτηριστικά που να μας αφορούν ως χρήστες και ειδικά για την χώρα μας. Δεν έγραψα λεπτομέρειες αλλα όταν είπα ότι έχει αξιόλογες διαφορες εννοώ ότι κάτι χαζολαγκς και κάτι σπαστικα σκαλοπατάκια που έκανε έφυγαν. Γίνεται όλο και πιο ομαλό . Αυτό. Σε χαρακτηριστικά ναι δεν είδα κάτι διαφορετικό . Και για τη μπαταρία τουλάχιστον για τη δικιά μου χρήση έχει εμφανή μείωση . Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δεν έγραψα λεπτομέρειες αλλα όταν είπα ότι έχει αξιόλογες διαφορες εννοώ ότι κάτι χαζολαγκς και κάτι σπαστικα σκαλοπατάκια που έκανε έφυγαν. Γίνεται όλο και πιο ομαλό . Αυτό. Σε χαρακτηριστικά ναι δεν είδα κάτι διαφορετικό . Και για τη μπαταρία τουλάχιστον για τη δικιά μου χρήση έχει εμφανή μείωση . Αυτό με την μπαταρία το είδα και εγώ και δεν ήξερα αν όντως είναι έτσι ή αν ήταν η ιδέα μου. Μάλλον δεν είναι η ιδέα μου :lol::lol::lol::lol: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts