Jump to content

Apple iPhone 6 Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σας,

απο το αγοραζουμε τωρα λογω Capital Control.

Σίγουρα μπορείς να αγοράσεις με itunes gift card. Τώρα αν έχεις κάποια χρεωστική κάρτα μπορείς να δοκιμάσεις να δεις αν την δέχεται. Άλλες τις δέχεται άλλες όχι απ' όσο ξέρω.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν χτυπάνε οι ήχοι όλοι . Λες και τρώει κόλλημα . Messenger viber χτυπάνε επιλεκτικά . Και σήμερα μάλλον χωρίς να είμαι σίγουρος δεν χτύπησε με ήχο το ξυπνητήρι

Σε ολες τις beta του 9 υπηρχε το προβλημα και ειχαν γινει αρκετες αναφορες, αλλα μετα δε προσεξα καμμια περιεργη συμπεριφορα! Ειδικα στο ξυπνητηρι που χωρις αυτο δε παω στη δουλεια :lol:

κ @ τ @ ν τ ι @

Σίγουρα μπορείς να αγοράσεις με itunes gift card. Τώρα αν έχεις κάποια χρεωστική κάρτα μπορείς να δοκιμάσεις να δεις αν την δέχεται. Άλλες τις δέχεται άλλες όχι απ' όσο ξέρω.

δαιμονας πληκτολογειου

απο που μπορουμε να αγορασουμε καινουργιο iphone 6s τηλεφωνο

??

Σε ολες τις beta του 9 υπηρχε το προβλημα και ειχαν γινει αρκετες αναφορες, αλλα μετα δε προσεξα καμμια περιεργη συμπεριφορα! Ειδικα στο ξυπνητηρι που χωρις αυτο δε παω στη δουλεια :lol:

Ξυπνητήρι δουλεύει κανονικά και τώρα και με όσες beta είχα. Το whatsapp συνεχίζει να χτυπάει όποτε θέλει εκείνο :lol::lol::lol::lol:

Ας περιμένουμε αναβάθμιση είτε της εφαρμογής είτε του ios για να φτιάξει.

δαιμονας πληκτολογειου

απο που μπορουμε να αγορασουμε καινουργιο iphone 6s τηλεφωνο

??

Αγοράζεις ή όταν έρθει Ελλάδα ή υπάρχουν 1/2 τρόποι που μπορείς να αγοράσεις μέσω paypal. Άλλος τρόπος για την ώρα δεν υπάρχει για ηλεκτρονική αγορά.

αξιοπιστο σιτε απο ευρωπη που να στελνει Ελλαδα?

το εξπανσυς στελνει και με αντικαταβολη ( δε ξερω με τις καρτες τι κανει τωρα, αλλα μπορεις να τους ρωτησεις )

κ @ τ @ ν τ ι @

Ειδα μια προσφορα στο deals365 iphone s6 .για οποιον ενδιαφερεται να ριξει μια ματια.
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Για το ξυπνητήρι δεν ήμουνα σίγουρος ,σήμερα χτύπησε κανονικά . Για τα μηνύματα από χτες απόγευμα δείχνουν ότι χτύπησαν όλα. Τα μηνύματα σίγουρα δεν χτύπαγαν πιο πριν απο viber messenger κλπ .

Δημήτρης

Για το ξυπνητήρι δεν ήμουνα σίγουρος ,σήμερα χτύπησε κανονικά . Για τα μηνύματα από χτες απόγευμα δείχνουν ότι χτύπησαν όλα. Τα μηνύματα σίγουρα δεν χτύπαγαν πιο πριν απο viber messenger κλπ .

Αντιμετωπίζει κι ένας φίλος ίδιο πρόβλημα δεν είσαι μόνος.

Ίσως κάποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα οπότε ίσως κάποιος να δοκιμάσει ένα restore και να μην περάσει τίποτα κάνα 2 μέρες να δούμε τι φταίει. Η σιγά σιγά να σβήνει κάθε μέρα μια εφαρμογή και θα φανεί πιστεύω

Nokia 8800 Scirocco

Οι ήχοι στα μαμά μηνύματα χτυπάνε μια χαρά. Το πρόβλημα είναι σε εφαρμογές όπως whatsapp, viber και messenger. Εμένα πχ δεν χτυπάει το whatsapp. Χτυπάει όποτε το θυμηθεί. Το viber και hangouts χτυπάνε κανονικά για παράδειγμα.

Οι ήχοι στα μαμά μηνύματα χτυπάνε μια χαρά. Το πρόβλημα είναι σε εφαρμογές όπως whatsapp, viber και messenger. Εμένα πχ δεν χτυπάει το whatsapp. Χτυπάει όποτε το θυμηθεί. Το viber και hangouts χτυπάνε κανονικά για παράδειγμα.

Κάποια εφαρμογή από αυτές ίσως φταίει

Nokia 8800 Scirocco

Κάποια εφαρμογή από αυτές ίσως φταίει

Ε μάλλον κάποια από τις εφαρμογές θα φταίει. Μου το έκανε σε όλες τις beta εκδόσεις και συγκεκριμένα στο whatsapp. Με άλλες εφαρμογές δεν είχα θέμα.

Το whatsapp αν δεν κανω λαθος εχει την εξυπνη ειδοποιηση , οταν εισαι σε καποιο group και ερχονται μαζεμενα μηνυματα χτυπαει 1 φορα αντι για οσες φορες ειναι το μηνυμα!!

Τα μηνύματα τα κανονικά χτυπάνε κομπλέ. Θα διορθωθεί με την επόμενη αναβάθμιση λογικά. Το χουν πολλοί το θέμα
Δημήτρης

Λοιπόν εγώ έχω το εξής πρόβλημα!Δεν μου έχει την καινούργια ρύθμιση οι σημειώσεις που ζωγραφιζεις!Όσο και να εψαξα τπτ ενώ στης γυναίκας το 5s το έχει κανονικά!Τι παίζει?Επίσης έχει αρκετό lag ενώ με την 8.4 ήταν τέλειο!Πιο πολύ φαίνεται όταν κανείς double tap για να σβησεις σελίδες που έχεις ανοίξει!Δεν πετάγονται ομαλά αλλά έχει μια καθυστέρηση σαν να ζοριζεται!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Λοιπόν εγώ έχω το εξής πρόβλημα!Δεν μου έχει την καινούργια ρύθμιση οι σημειώσεις που ζωγραφιζεις!Όσο και να εψαξα τπτ ενώ στης γυναίκας το 5s το έχει κανονικά!Τι παίζει?Επίσης έχει αρκετό lag ενώ με την 8.4 ήταν τέλειο!Πιο πολύ φαίνεται όταν κανείς double tap για να σβησεις σελίδες που έχεις ανοίξει!Δεν πετάγονται ομαλά αλλά έχει μια καθυστέρηση σαν να ζοριζεται!

Χρειάζεσαι μία clean εγκατάσταση, κάνε επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις και setup as new. Διασφάλισε τα αρχεία σου πρώτα!

Χρειάζεσαι μία clean εγκατάσταση, κάνε επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις και setup as new. Διασφάλισε τα αρχεία σου πρώτα!

Λεσ ε?Και έλεγα ότι δεν θα το απεφευγα! Εν τω μεταξύ ήταν ή πρώτη φορά που έκανα εγκατάσταση από το itunes επειδή ήταν major update αλλά....

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Το κινητό να το επαναφέρω από το laptop ή κανονικά από τις ρυθμίσεις;

Το κινητό να το επαναφέρω από το laptop ή κανονικά από τις ρυθμίσεις;

Restore κάνεις μέσω itunes αφού πρώτα έχεις πάρει backup.

Διαθέσιμη κιόλας η 9.0.1 για όποιον αντιμετωπίζει προβλήματα

Ρε μεγάλε είσαι ωραίος ήδη κατεβαίνει

Δημήτρης

Έκανα την επαναφορά όπως είπαμε και παρότι δεν υπάρχει το λαγκ η εφαρμογή σημειώσεις εξακολουθεί να μην έχει να ζωγραφίσεις!μηπως είναι κάποια ρύθμιση στο plus?

Έκανα την επαναφορά όπως είπαμε και παρότι δεν υπάρχει το λαγκ η εφαρμογή σημειώσεις εξακολουθεί να μην έχει να ζωγραφίσεις!μηπως είναι κάποια ρύθμιση στο plus?

Στη σημείωση μέσα πάτησε το σταυρό πάνω από το πληκτρολόγιο και θα δεις στις επιλογές το σχέδιο.

Στη σημείωση μέσα πάτησε το σταυρό πάνω από το πληκτρολόγιο και θα δεις στις επιλογές το σχέδιο.

Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση αλλά τελικά εγώ δεν το έκανα σωστά και έψαχνα τα σχεδιακια αυτά σε σημείωση που ήδη είχα κάνει και είχα γράψει κάτι,ενώ θέλει να ανοίξεις καινούργιο φάκελο από την αρχή για να βγουν τα μολύβια κτλ!!

Ποσοι απο την παρεα μας-ευτυχεις κατοχοι του iphone 6plus, ειχαν "διαφορα" θεματακια με την εκδοση 9, προς της αναβαθμισης σε 9.0.1 τα οποια προκληθηκαν απο απλο update ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΜΕ CLEAN INSTALL???

Γιατι εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε κ η Apple απο μονη της, αυτες τις μεγαλες αναβαθμισεις να μην τις επιτρεπει με απλο update... Και δη μεσω wifi!

paniwnioi...ligoi kai kaloi

• The topic was unpinned