lagoskon Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Flyme Tools 5 [EN] 2.4.8.2073 | Meizufans Forum https://meizufans.eu/forum/topic/4243/flyme-tools-5-en-2-4-8-2073 Για το sdk το σκέτο arm v22. Λίγο προσοχή θέλει η διαδικασία. Εμένα χρειάστηκε να βάλω και το base.apk για να είναι στα αγγλικά το flyme tools. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Flyme Tools 5 [EN] 2.4.8.2073 | Meizufans Forum https://meizufans.eu/forum/topic/4243/flyme-tools-5-en-2-4-8-2073 Για το sdk το σκέτο arm v22. Λίγο προσοχή θέλει η διαδικασία. Εμένα χρειάστηκε να βάλω και το base.apk για να είναι στα αγγλικά το flyme tools. Μπερδευτηκα! για να καταλαβω...αυτος ειναι οδηγος για να βαλεις το Flyme Tools το οποιο ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ να εχεις βαλει το xposed...!Σωστα? Αν τα λεω σωστα τοτε ποιον οδηγο πρεπει να κοιταξουμε για να βαλουμε το xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysrq Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Καλησπερα,σκεφτομαι να παρω το mx4 pro αλλα θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας για το κινητο σε θεματα οπως: 1. οθονη 2.καμερα 3.ram 4.ταχυτητα browsing και γενικα Επισης ποιο μαγαζι εχει καλυτερη τιμη αυτη την στιγμη γνωριζετε; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Μπερδευτηκα! για να καταλαβω...αυτος ειναι οδηγος για να βαλεις το Flyme Tools το οποιο ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ να εχεις βαλει το xposed...!Σωστα? Αν τα λεω σωστα τοτε ποιον οδηγο πρεπει να κοιταξουμε για να βαλουμε το xposed? [HOW-TO]Xposed Framework on Pro 5 with Flyme5 | Meizufans Forum https://meizufans.eu/forum/topic/3484/how-to-xposed-framework-on-pro-5-with-flyme5 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδες εβαλα τη 5 stable και εχω θεμα με την google. βαζω το installer κατεβαινει και μεχρι εκει δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το play store . τι να κανω ;σκεφτομαι να ξαναπαω σε 4.2.8.2υ που ειμουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδες εβαλα τη 5 stable και εχω θεμα με την google. βαζω το installer κατεβαινει και μεχρι εκει δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το play store . τι να κανω ;σκεφτομαι να ξαναπαω σε 4.2.8.2υ που ειμουν Βάλτο χειροκίνητα, ψάξε το apk στο google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Το v1.4.4 όμως. Και μετά θα σου κάνει αναβάθμιση τις εφαρμογές της Google Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Τραβάει βίντεο 4Κ το κινητό; Η μεχρι 1080P? τραβαει 4k και slo-mo. Διεγραψε μερικα pm σου, δεν μπορω να σ στειλω. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα,σκεφτομαι να παρω το mx4 pro αλλα θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας για το κινητο σε θεματα οπως: 1. οθονη 2.καμερα 3.ram 4.ταχυτητα browsing και γενικα Επισης ποιο μαγαζι εχει καλυτερη τιμη αυτη την στιγμη γνωριζετε; ευχαριστω εχουν απαντηθει πολλες φορες αυτα, 1) Οθονη αψογη, gorilla 3 και αναλυση 4k, πιο πανω δεν εχει, μονο σε amoled μετα. 2) καμερα κορυφη, sony imx240. 3) ram 3g ddr3 4) to browsing ειναι καθαρα εμπειρια τελικου χρηστη και δεν μπορω εγω να πω αν σε καλυπτει εσενα. Παντως το κινητο ειναι vfm, και καταστημα προσωπικα vickmall με το καλυτερο aftersales και ετοιμο με Ι rom εγκατεστημενη ( μετα βαλε οποια θελεις εσυ) Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Η οθόνη εχςι ανάλυση 2κ,4κ τραβάει σε βίντεο ;) Και η κάμερα 220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Το v1.4.4 όμως. Και μετά θα σου κάνει αναβάθμιση τις εφαρμογές της Google οκ δουλεψε ευτηχως ευχαριστω . τωρα ομως ειναι στα αγγλικα το κντ μου πως το αλλαζω αυτο ;με more locale ισως ;δε με χαλαει βεβαια . παντως ειναι πιο ωραιο το 5 απο το 4 βελτιωμενο πολυ μεχρι και η καμερα εγινε λιγο πιο γρηγορη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) Οσοι ενδιαφερεστε για το μουσικο κομματι του τηλεφωνου αποψη μου μην βαλετε lollipop rom.Πρεπει να υπαρχει θεμα με drivers δεν ξερω. 4.2.8.2 ειναι ιδανικη για τον τομεα ηχου.Επισης παρατηρησα αρκετα wakelock να εχει το κινητο θελει παγωμα μερικων εφαρμογων για να στρωσει.πχ MzsynchService, MzPay,WalletService,cloudservice ... υποψιν θελει και καλα ακουστικα για να φανουν τα πλεονεκτηματα στον τομεα του ηχου. Edited February 3, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Οσοι ενδιαφερεστε για το μουσικο κομματι του τηλεφωνου αποψη μου μην βαλετε lollipop rom.Πρεπει να υπαρχει θεμα με drivers δεν ξερω. 4.2.8.2 ειναι ιδανικη για τον τομεα ηχου.Επισης παρατηρησα αρκετα wakelock να εχει το κινητο θελει παγωμα μερικων εφαρμογων για να στρωσει.πχ MzsynchService, MzPay,WalletService,cloudservice ... υποψιν θελει και καλα ακουστικα για να φανουν τα πλεονεκτηματα στον τομεα του ηχου. Παγωμα με titanium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Άκυρο κλείσιμο των εφαρμογών παρατήρησα κι εγώ σε εφαρμογές όμως snapchat, messenger και you tube...ένας τύπος απ το meizu forum ανέβασε αυτό https://meizufans.eu/flyme-os-featuring-spyware/ στο οποίο αναφέρει ότι τα flyme έχουν malware και μας ψαχουλευουν όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) Στο flyme 5 Για ρουτ ακολουθηστε τις οδηγιες εδω http://forum.xda-developers.com/meizu-mx/help/meizu-mx5-flyme-5-xposed-how-t3290023 Δευτερο ποστ οδηγιες 1,2,3,4. Edited February 5, 2016 by xenkato1 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Άκυρο κλείσιμο των εφαρμογών παρατήρησα κι εγώ σε εφαρμογές όμως snapchat, messenger και you tube...ένας τύπος απ το meizu forum ανέβασε αυτό https://meizufans.eu/flyme-os-featuring-spyware/ στο οποίο αναφέρει ότι τα flyme έχουν malware και μας ψαχουλευουν όλους Κατ αρχην δεν με ενδιαφερει προσωπικα, διοτι ηδη εχω windows 10 μαζι με κατι εκατομμυρια αλλους που μας "ψαχουλευει" η microsoft και μαλιστα με την συγκαταθεση μας. Τωρα στην περιπτωση που αναφερεις λεει ο τυπος, για να εχει και τον ποπο του καλυμενο διοτι τα βαζει με τον γιγαντα που λεγεται meizu, το εξης : At the very moment it is unclear, whether or not the reports are correct. However, if everything was how it should be, these kind of reports would not even exist. Furthermore Meizu should prepare themselves, if AVG (which has been contacted later today) confirms the claim to be right. Eγω παντως δεν ακουσα να επιβεβαιωνει η avg (σιγα την εταιρεια, η ιδια εχει το antivirus της με ενα σκασμο malware) ουτε φυσικα και την meizu να ιδρωνει το αυτι της..... οποτε προς το παρων απολαμβανω 4Κ οθονη και τελειο ηχο 24bit/192khz. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Κατ αρχην δεν με ενδιαφερει προσωπικα, διοτι ηδη εχω windows 10 μαζι με κατι εκατομμυρια αλλους που μας "ψαχουλευει" η microsoft και μαλιστα με την συγκαταθεση μας. Τωρα στην περιπτωση που αναφερεις λεει ο τυπος, για να εχει και τον ποπο του καλυμενο διοτι τα βαζει με τον γιγαντα που λεγεται meizu, το εξης : At the very moment it is unclear, whether or not the reports are correct. However, if everything was how it should be, these kind of reports would not even exist. Furthermore Meizu should prepare themselves, if AVG (which has been contacted later today) confirms the claim to be right. Eγω παντως δεν ακουσα να επιβεβαιωνει η avg (σιγα την εταιρεια, η ιδια εχει το antivirus της με ενα σκασμο malware) ουτε φυσικα και την meizu να ιδρωνει το αυτι της..... οποτε προς το παρων απολαμβανω 4Κ οθονη και τελειο ηχο 24bit/192khz. Με το συμπάθειο αλλά και μενα στα απ αυτά μου τι αναφέρει ο τύπος! Το κινητό είναι μπομπα τελείως! Μια μικρή διόρθωση... Απολαμβάνεις 2Κ ανάλυση όχι 4 :P μιας και αναφέρθηκες στον ήχο, έχω μια απορία σχετικά με το τι αλλαγές (προς το χειρότερο από ότι έχει πάρει το μάτι μου) υπάρχουν στο flyme 5 σε σχέση με το 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Με το συμπάθειο αλλά και μενα στα απ αυτά μου τι αναφέρει ο τύπος! Το κινητό είναι μπομπα τελείως! Μια μικρή διόρθωση... Απολαμβάνεις 2Κ ανάλυση όχι 4 :P μιας και αναφέρθηκες στον ήχο, έχω μια απορία σχετικά με το τι αλλαγές (προς το χειρότερο από ότι έχει πάρει το μάτι μου) υπάρχουν στο flyme 5 σε σχέση με το 4. Σωστός φίλε μου, 2Κ, απλά από κεκτημένη ταχύτητα.... Όσο για τον ήχο δεν ξέρω γτ τρέχω 4.5.7Ι κ εκεί θα μείνω, το κινητό για τα 175$ που εδωσα είναι άψογο, λες και sony samsung δεν μας ψαχουλευουν, αλλά εκεί πληρωνεις 600αρες για το ψαχουλεμα.....οπότε εκεί σ αρέσει! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς στο mx4 pro το cardboard της google να μας πει την γνώμη του και αν δουλεύουν όλα κανονικά, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς στο mx4 pro το cardboard της google να μας πει την γνώμη του και αν δουλεύουν όλα κανονικά, Κανονικότητα, το κινητό έχει όλους τους σενσορες που χρειάζεται το cardboard. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εβαλα το purify πεταξα αρκετο πραμα (5.1.3.0.Α) και γενικα δειχνει αρκετα καλυτερα, κυριως μπαταρια. Η ερωτηση ειναι, να πεταξω και το security η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 όχι. θα χεις προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 όχι. θα χεις προβλήματα στη λειτουργία της συσκευής. Το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν δουλευουν notifications/chat head απο messenger. Καμμια ιδεα? Ενω ας πουμε απο viber ερχονται κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Α, και κατι αλλο, ο default dialer εχει ενα θεμα οταν παιρνεις τηλ με προθεμα #31# (αποκρυψη). Δεν κρατιουνται αυτες οι κλησεις στο call log. Και ειναι κατι που χρειαζομαι οποτε παμε για αλλο dialer. Καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εβαλα το purify πεταξα αρκετο πραμα (5.1.3.0.Α) και γενικα δειχνει αρκετα καλυτερα, κυριως μπαταρια. Η ερωτηση ειναι, να πεταξω και το security η οχι? φιλε μου πιο purify εβαλες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Δοκίμασε exdialer. Έχει και Τ9 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts