babbis87 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) φιλε εγω ειχα την 5.1.3.0Α ακολουθησα τον οδηγο που παραθετει παραπανω ο φιλος και στο τελος οντως φαινεται οτι η συσκευη ειναι international αλλα δεν αλλαζει κατι σε τιποτα !φανταζομαι για την ακριβεια ελπιζω οτι μολις βγει international rom θα μπορω να κανω update σε αυτην ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οταν λεω φαινεται international εννοω στο terminal emulator οπως λεει το post ΓΙΑ να βάλω τα άρχεια εκεί πού λέει (στον φάκελο bin) πρέπει να είναι root το τηλέφωνο αλλιώς δεν με αφήνει.πως τοκανω ροοτ? Edited February 13, 2016 by babbis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 ΓΙΑ να βάλω τα άρχεια εκεί πού λέει (στον φάκελο bin) πρέπει να είναι root το τηλέφωνο αλλιώς δεν με αφήνει.πως τοκανω ροοτ? για να το root αρετε πρεπει να κανετε ενα λογαριασμο στην meizu flyme account, οταν καταχωρησεις τον λογαριασμο στο κινητο τοτε θα σου δωσει επιλογη να ειναι root. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 παιδια εχω ενα προβλημα,εκανα ροοτ το κινητο και ακολουθησα και εγω τον οδηγο για να αλλαξω την ρομ σε ιντερνατιοναλ και εχω το εξης προβλημα,ανοιγω το terminal emulator τρεχω το 'su' ολα καλα τρεχω το 'poc' ολα καλα (υποψην εχω βαλει τα 2 αρχεια στους φακελους που λεει στην αρχη) μετα τρεχω το 'cd sdcard' και μου λεει not found!!!τι μπορει να φταιει???ααα και μετα το εκλεισα το emulator και εκανα restart και το logo ths meizu ειναι σκουρο φοντο με ασπρα γραμματα και μετα ανοιγει κανονικα!!!λιγο βοηθεια σας παρακαλω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Παιδιά κάνεις βοήθεια.??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Παιδιά κάνεις βοήθεια.??? Ας αρχισουμε, βαλε fw το 4.5.7a απο εδω : https://downloads.meizufans.eu/?dir=mx4pro/firmware/stable/4.5.7/a , επειτα ρουταρεις με τον γνωστο τροπο που σου ειπα, και κατεβασε ενα terminal emulator https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm&hl=el και ακολουθησε τον οδηγο βημα βημα, προσεχε τα κενα διαστηματα αναμεσα στις λεξεις και φυσικα τα quotes (δεν χρειαζονται). προσεχε πολυ που θα μπουν τα αρχεια που χρειαζονται για την μετατροπη, η μεταφορα και επικολληση θα πρεπει να γινει με εναν file explorer που να εχει δικαωματα root, πχ es3, το κινητο πρεπει να ειναι σε κατασταση που ο υ/η να αναγνωριζει τον αποθηκευτικο χωρο του κινητου, οταν τελειωσεις με την μεταφορα των αρχειων αποσυνδεεις το κινητο απο τον η/υ, προσοχη μεγαλη που θα βαλεις το αρχειο update.zip για να γινει η αναβαθμιση/υποβαθμιση δεν εχω το κινητο προς στιγμην για να δω που το ειχα βαλει εγω. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Να ρωτήσω παιδιά αν κατέβω στην international 4.5.7 πρέπει να κάνω wipe στην μνήμη??και μετά στο back up θα το κάνει επαναφορά η πειράζει πού το back up θα είναι από άλλη εκδοσή?(5.3.1a stable) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 παιδια προσπαθησα να περασω την 4.5.7ι και μου κολλησε στο εικονιδιο που ειναι το μπαλονι....παταω για να κανω clear data και μου λεει να βαλω τον κωδικο ξεκλειδωματος οθονης και δεν τον παιρνει...ξερει κανεις τι μπορω να κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Averof Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Σχετικά με το GPS, φαίνεται να χάνει για λίγο το σήμα και να το ξαναβρίσκει μετα απο 10-15' - σε flyme 4.5.7 i Αυτό μάλλον είναι πρόβλημα του Lollipop (https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=81140). Η λύση που προτείνεται σε άλλες συσκευές ειναι αλλαγή στο APN Type από "default" σε "default,supl,agps" το οποίο και έκανα. Δεν το έχω όμως ακόμα δοκιμάσει σε παρατεταμένη χρήση να δω αν υπάρχει ακόμα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εντάξει την πέρασα την 4.5.7i είναι από ότι φαίνεται καλύτερή από τις πιο καινούριες και επιτέλους βρήκα αυτό πού έψαχνα στην κλίση να φαίνεται ολόκληρη η φωτογραφία του καλούντος και όχι κυκλική πού υπάρχει στα καινούρια update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Averof Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Σχετικά με το GPS, φαίνεται να χάνει για λίγο το σήμα και να το ξαναβρίσκει μετα απο 10-15' - σε flyme 4.5.7 i Αυτό μάλλον είναι πρόβλημα του Lollipop (https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=81140). Η λύση που προτείνεται σε άλλες συσκευές ειναι αλλαγή στο APN Type από "default" σε "default,supl,agps" το οποίο και έκανα. Δεν το έχω όμως ακόμα δοκιμάσει σε παρατεταμένη χρήση να δω αν υπάρχει ακόμα θεμα. Τα ίδια περίπου. Λοκάρει γρήγορα, αλλά μπορεί να χάσει σήμα για κάποια δευτερόλεπτα. 'Εχει δοκιμάσει κάνείς καμιά άλλη λύση/ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Μάγκες να ρωτήσω... Σε περίπτωση που θέλω να κάνω clear τα ΠΆΝΤΑ ακόμα και την internal με ποιο τρόπο μετά περνάω το update zip για να φλασαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 περνας πρωτα το update το τρεχεις και επιλεγεις το wipe data!!!τοτε σου καθαριζει τα παντα και στο τρεχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 περνας πρωτα το update το τρεχεις και επιλεγεις το wipe data!!!τοτε σου καθαριζει τα παντα και στο τρεχει!!! Ακόμα κι έτσι παραμένουν κάποια πράγματα από πριν! Εγώ θέλω το απόλυτο 0 κι απ το 0 να φλασαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ακόμα κι έτσι παραμένουν κάποια πράγματα από πριν! Εγώ θέλω το απόλυτο 0 κι απ το 0 να φλασαρω το απολυτο 0 ειναι το format all, αυτο θα διαγραψει και τα διαμερισματα του εσωτερικου χωρου, επισης καθε serial number και imei θα διαγραφει απο την συσκευη, κατι το οποιο το recovery δεν αφηνει να συμβει διοτι θα ειναι σαν να πυροβολει τα ποδια του, μονο καποιο εργαλειο (software) της meizu μπορει να το κανει αυτο Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εχω θεμα με 4g (cosmote). Ενω λεει οτι συνδεεται σε 4g οι ταχτυτητες μαξαρουν στα 10mbps/10mbps. Εκανα σημερα δοκιμη διπλα διπλα με ενα nexus 5 (προφανως σε cosmote), εγω ειχα 10/10 και αυτος 50/40. Μπηκα και στα 2 *#*#4636#*#*, το δικο μου σαν σαν preferred network type εχει WCDMA preferred. To nexus LTE/GSM/CDMA auto (prl). Δοκιμασα να βαλω στο mx το ιδιο αλλα δεν με αφηνει. Δοκιμασα μετα LTE only, συνδεθηκε 4g κανονικα αλλα ταχυτητες παλι τζιφος. (10/10). Το κινητο φοραει 5.6.2.1Α. Καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εχω θεμα με 4g (cosmote). Ενω λεει οτι συνδεεται σε 4g οι ταχτυτητες μαξαρουν στα 10mbps/10mbps. Εκανα σημερα δοκιμη διπλα διπλα με ενα nexus 5 (προφανως σε cosmote), εγω ειχα 10/10 και αυτος 50/40. Μπηκα και στα 2 *#*#4636#*#*, το δικο μου σαν σαν preferred network type εχει WCDMA preferred. To nexus LTE/GSM/CDMA auto (prl). Δοκιμασα να βαλω στο mx το ιδιο αλλα δεν με αφηνει. Δοκιμασα μετα LTE only, συνδεθηκε 4g κανονικα αλλα ταχυτητες παλι τζιφος. (10/10). Το κινητο φοραει 5.6.2.1Α. Καμμια ιδεα? δοκιμαζεις με I rom που προοριζονται για ολα τα δικτυα, a rom εχουν οι κινεζικες εκδοσεις, ισως να ειναι ενα θεμα αυτο. Απ την αλλη τι κανεις download αρχειων 500+mb απο το κινητο? εχει τρελο κοστος. Στο καθημερινο serfing 10/10 ειναι υπερβολικα αρκετα αν λαβεις υποψη σου οτι στην επαρχια βλεπουμε edge gprs και καμια φορα και Out of service!!!! ποιοτικα ελληνικα δικτυα! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλημέρα σε όλους, Μόλις παρήγγειλα και εγώ το κινητάκι από vickmall στα 170 ευρώ... Πρέπει να τους ζητήσω κάτι? Να έχει κάποια συγκεκριμένη rom? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλημέρα σε όλους, Μόλις παρήγγειλα και εγώ το κινητάκι από vickmall στα 170 ευρώ... Πρέπει να τους ζητήσω κάτι? Να έχει κάποια συγκεκριμένη rom? Ευχαριστώ προκαταβολικά! καλημερα, αν επελεξες να ερθει με την 4.5.7. Ι τοτε εισαι ενταξει. πλεον πριν τα στειλουν περνανε ενα τυπικο ελενχο, φανταζομαι δωρακια θηκη σιλικονης και tempered επελεξες.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καταρχην ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, Ναι τα επελεξα τα δωρακια! Τους στελνω και ενα μηνυμα για να μου περασουν την rom που μου αναφερεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 καλημερα, αν επελεξες να ερθει με την 4.5.7. Ι τοτε εισαι ενταξει. πλεον πριν τα στειλουν περνανε ενα τυπικο ελενχο, φανταζομαι δωρακια θηκη σιλικονης και tempered επελεξες.... Σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια φιλε! Ειμαι υποχρεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilandre Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλησπέρα. Παρέλαβα και εγώ ένα MEIZU mx4 pro από vickmall. Δυστυχώς από την πρώτη στιγμή δεν διαβάζει την σιμ. Σαν να μην υπάρχει μέσα. Έκανα εργοστασιακές αλλά τίποτα. Για να μην μπω στην διαδικασία επιστροφής γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι? Φοράει 4.5.7Ι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 παιδιά γεια χαρά το ίδιο πρόβλημα με τον χρήστη gllandre Καλησπέρα. Παρέλαβα και εγώ (πριν 5 μέρες ) ένα MEIZU mx4 pro από minideal. Δυστυχώς από την πρώτη στιγμή δεν διαβάζει την σιμ. Σαν να μην υπάρχει μέσα. Έκανα εργοστασιακές αλλά τίποτα. Για να μην μπω στην διαδικασία επιστροφής γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι? Φοράει android4.4.4 , έχει αριθμό έκδοσεις flyme OS 4.1.1.3C και βασικό φάσμα NZ_CP_3. 102.000::3.102.000::sky υπάρχει λύση ή να το στέιλω πίσω για αντικατάσταση; ευχαριστώ εκ τον προτέρων περιμένω τα φώτα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 δοκιμαστε την 4.5.7 I επανεγκατασταση ο gllandre. Ο theiconart πρεπει να το κανεις International εκδοση πρωτα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 αγαπητέ φίλε FIREBLADE1 τι εννοείς International εκδοση το τηλέφωνο μου το έστειλαν root και πως κάνω international έκδοση και τι θα φοεσω επάνω συγγνώμη για την άγνοια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 αγαπητέ φίλε FIREBLADE1 τι εννοείς International εκδοση το τηλέφωνο μου το έστειλαν root και πως κάνω international έκδοση και τι θα φοεσω επάνω συγγνώμη για την άγνοια μου. λες οτι το κινητο σου φοραει flyme OS 4.1.1.3C , νομιζω στην C μπορεις να βαλεις 4.5.7. Ιnternational, αλλα αφου δεν εχεις σχετικη εμπειρια, ισως δεν πρεπει να το πειραξεις. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts