Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην ξεχνάς ότι είναι κι αδιάβροχο.στο service η οθόνη πρέπει να πιάνει 200-220 ευρώ επισκευή.

Σίγουρα δεν πρέπει να το φτιάξει ο οποιοσδήποτε γιατί μετά εγγύηση γιοκ.και πίστεψε με,με αυτό το τηλέφωνο δεν θες να ξεμείνεις από εγγύηση.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην ξεχνάς ότι είναι κι αδιάβροχο.στο service η οθόνη πρέπει να πιάνει 200-220 ευρώ επισκευή.

Σίγουρα δεν πρέπει να το φτιάξει ο οποιοσδήποτε γιατί μετά εγγύηση γιοκ.και πίστεψε με,με αυτό το τηλέφωνο δεν θες να ξεμείνεις από εγγύηση.

Καποιο αξιοπιστο service εκτος απο το παραπανω που μου συστησαν ;;

Επειδη την ειχα παθει με το Ζ ετσι, στα μαγαζακια που αναφερω παραπανω πηγαινε ενα 180 αν θυμαμαι καλα αλλα ξεχναγες αδιαβροχοποιηση και εγγυηση..

Στην Arvato ξεφευγε το κοστος...κατα πολυ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδη σκεφτεται τελικα να το πουλησει ποσο λετε να πιασει με σπασμενη οθονη;

Προσωπική γνώμη, να μην δώσει 220+ ευρώ που θέλει η επισκευή μιας και με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνει το Lg g2 που θα κάνει άνετα την ίδια δουλειά με το Z3! Πολύ κρίμα που την πάτησε. Οπωσδήποτε στο επόμενο κινητό να βάλει θήκη από την πρώτη στιγμή!

Να το βάλει αγγελία όπως είναι και να δει τι προσφορές θα της κάνουν! Επίσης μπορεί να ρωτήσει κάποιον που ξέρει να δει αν μπορεί από ebay να πάρει το ανταλλακτικό και να βρει κάποιον μετά να το περάσει! Θα της βγει πολύ φτηνότερο! (Με μια γρήγορη ματιά --> http://www.ebay.com/itm/Brand-New-LCD-Original-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-For-Sony-Xperia-Z3-Black-/291319801849?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item43d40367f9 + κάνα 20ρικο να στο περάσει κάποιος ειδικός , με λιγότερο από 140 ευρώ είσαι κομπλέ!) :)

Μια φιλη μου που εχει το Ζ3 της επεσε κατω και της εσπασε η οθονη. Γνωριζετε να προτεινετε καποιο αξιοπιςτο και οικονομικο service;

Όπως και να εχει θα βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη είτε το επισκευάσει(επίσημα πρότεινω για να εχει 100% μελλοντικά εγγύηση συν 100% πλήρη την αδιάβροχο ποίηση και οτι θα γίνει απόλυτα σωστά η διαδικασία της επισκευής χωρις πιθανά αλλα θέματα αρνητικά στην συμπεριφορά της συσκευής) είτε θα πάρει αλλο κινητό ίδιας δυναμικότητας πάνω-κάτω και το αφήσει ανεπισκευαστο το z3.

Άρα το ζήτημα είναι τι θέλει περισσότερο, γνώμη μου να το επισκευάσει επίσημα.

Έκατσε η κακιά στιγμή που θέλεις δε θέλεις αναγκαςτικα πληρώνεις απο την τσέπη σου την άτυχη στιγμή(παθών και εγω πέρσι με το Xperia ZL).

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τελικά το νέο update τί διορθώνει ?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Προσωπική γνώμη, να μην δώσει 220+ ευρώ που θέλει η επισκευή μιας και με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνει το Lg g2 που θα κάνει άνετα την ίδια δουλειά με το Z3! Πολύ κρίμα που την πάτησε. Οπωσδήποτε στο επόμενο κινητό να βάλει θήκη από την πρώτη στιγμή!

Να το βάλει αγγελία όπως είναι και να δει τι προσφορές θα της κάνουν! Επίσης μπορεί να ρωτήσει κάποιον που ξέρει να δει αν μπορεί από ebay να πάρει το ανταλλακτικό και να βρει κάποιον μετά να το περάσει! Θα της βγει πολύ φτηνότερο! (Με μια γρήγορη ματιά --> http://www.ebay.com/itm/Brand-New-LCD-Original-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-For-Sony-Xperia-Z3-Black-/291319801849?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item43d40367f9 + κάνα 20ρικο να στο περάσει κάποιος ειδικός , με λιγότερο από 140 ευρώ είσαι κομπλέ!) :)

Ευχαριστω για τις απαντησεις! Πες οτι παιρνει το ανταλλακτικο απο το ebay σε ποιον να τοδωσει να της το επισκευασει; Υπαρχει καποιος που να γνωριζετε αξιοπιστος;

Κανείς πέρα της αντιπροσωπείας δεν θα το επισκευάσει όπως πρέπει.το μόνο σίγουρο.

Μόνο αν βρει να το φτιάξει φτηνά και μετά το σπρώξει άμεσα.κάτι πού δε θα πρότεινα.

Αν ήσουν κρήτη είχα άκρη για μάστορες.επίσης να εύχεται μην την έχει πατήσει καμία πλακέτα από την πτώση.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τελικά το νέο update τί διορθώνει ?

Δεν είχε κατι εδω που τα λέμε ετςι ώστε να το διορθώσει.

2η μέρα σήμερα και ολα άψογα όπως πριν.

Τώρα αν εχει προσθέσει κατι δεν παρατήρησα κατι άξιο λόγου

Κανείς πέρα της αντιπροσωπείας δεν θα το επισκευάσει όπως πρέπει.το μόνο σίγουρο.

Μόνο αν βρει να το φτιάξει φτηνά και μετά το σπρώξει άμεσα.κάτι πού δε θα πρότεινα.

Αν ήσουν κρήτη είχα άκρη για μάστορες.επίσης να εύχεται μην την έχει πατήσει καμία πλακέτα από την πτώση.

Εχεις καποιο link της αντιπροσωπειας;:rolleyes:η καποιο τηλεφωνο;

Ευχαριστω...

Εχεις καποιο link της αντιπροσωπειας;:rolleyes:η καποιο τηλεφωνο;

Ευχαριστω...

http://support.sonymobile.com/gr/contactUs/

http://www.teleservice.com/teleservice_departments_greece.php

Ποιο firmware είχατε πριν όσοι σας έβγαλε ειδοποίηση για νέο update?

Εγώ έχω το 23.0.1.Α.5.73 και δεν εμφανίστηκε καμία ειδοποίηση ούτε ΟΤΑ ούτε και από την εφαρμογή στο pc.

:)

Εγώ έχω το 23.0.1.Α.5.73 και δεν εμφανίστηκε καμία ειδοποίηση ούτε ΟΤΑ ούτε και από την εφαρμογή στο pc.

Το μόνο που θυμάμαι ότι τελείωνε είτε 93 είτε 98 και Αυγούστου ημερομηνία.

ΟΤΑ μου το έβγαλε,γερμανικό unbranded.

Α οκ, είχες άλλη απο τη δική μου. Και γω την unbranded Generic Global είχα αλλά είχε βγάλει update πριν 2-3 weeks και απο τότε απλά βγάζει updates η sony για τα διάφορα apps της. Άρα η έκδοση που λες και απο ότι διαβάζω δεν είναι για όλα τα regions και εξαρτάται απο το τι είχες πριν στη συσκευή.

Α οκ, είχες άλλη απο τη δική μου. Και γω την unbranded Generic Global είχα αλλά είχε βγάλει update πριν 2-3 weeks και απο τότε απλά βγάζει updates η sony για τα διάφορα apps της. Άρα η έκδοση που λες και απο ότι διαβάζω δεν είναι για όλα τα regions και εξαρτάται απο το τι είχες πριν στη συσκευή.

Και σε μενα με την .93 γερμανικο unbranded

Δηλαδή εσένα unitrax σου εχει ερθει το συγκεκριμένο update εδω και 2 εβδομάδες ??

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Γεια κ απο εμενα να ρωτησω κατι ρε παιδια,επειδη σκεφτομαι να δωσω το σ5 που εχω κ να παρω το ζ3 μιας κ ειναι η πρωτη φορα που κιντο της σονυ μου εκανε κλικ.ερωτηση γενξκοτερα σαν συσκευη βγαζει προβληματα ειτε στην οθονη ειτε στην καμερα η αλλου?ο επεξεργαστης ζεστενεται πολυ σε λιγο πιο σκληρη χρηση?

Δες το καλά πριν το αποφασισεις οριστικά. Πήγαινε σε κάποια αλυσίδα καταστημάτων να το επεξεργαστεις καμποση ώρα. Με τα on screen buttons στο Σόνυ χάνεις ελαφρώς σε οθόνη σε σχέση με το s5 ,όπως και το γεγονός από μετάβαση οθόνης amoled σε μη ,φυσικά η οθόνη του z3 για τα γούστα μου είναι εξαιρετική. Κατά τα άλλα ίδιο επεξεργαστή έχουν με παρόμοια benchmarks .Η ποιότητα και η ομορφιά της σειράς Ζ νομιζω πως δεν έχει αντίπαλο, απ την αλλη και η sammy είναι στην κορυφη καιρό τώρα.... Προσωπικά επειδή έχω το tab pro (και έχω πάθει πλάκα από την όλη του εικόνα) σκέφτομαι να μεταβω στο s5 ,όμως βλέπεις παντού γαλαξίες και σε άσχετα χερια θα έλεγα και είμαι διστακτικος ....προσωρινά Ζητακι :)
Konakis.

Γεια κ απο εμενα να ρωτησω κατι ρε παιδια,επειδη σκεφτομαι να δωσω το σ5 που εχω κ να παρω το ζ3 μιας κ ειναι η πρωτη φορα που κιντο της σονυ μου εκανε κλικ.ερωτηση γενξκοτερα σαν συσκευη βγαζει προβληματα ειτε στην οθονη ειτε στην καμερα η αλλου?ο επεξεργαστης ζεστενεται πολυ σε λιγο πιο σκληρη χρηση?

Θέματα με κάμερα η οθόνη η οπουδήποτε δεν εχει εκτός αν σου τύχει προβληματική παρτίδα στην αρχή που το πάρεις.

Όταν λες λίγο πιο σκληρή χρηςη τι εννοείς;

Αν εννοείς παιχνίδια η gps ας απαντήσουν αλλα παιδιά που κάνουν τέτοια χρηςη,που σύνηθες είναι να ανεβάζει θερμοκρασία στα σύγχρονα κινητά γενικότερα για αυτη τη συγκεκριμένη χρηςη.

Σε οτιδήποτε αλλο με εξαίρεση 4k video είναι απο δροσερό εως ελαφριά ζεστό πάντα σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ρε παιδια μια ερωτηση οταν το εχω σε flight mode γιατι δεν χτυπαει το ξυπνητηρι ειναι κανενα bug ?

Καποιος !!!!

I'm not driving fast...just flying slow

Παιδια τα φωτα σας!!το περιβοητο κινητο της φιλης μου με την σπασμενη οθονη που δεν ανταποκρινεται,τελικα θα το πουλησει ετσι οπως ειναι..πως μπορει να διαγραψει ο,τι εχει μεσα στο κινητο;προσπαθησαμε με καλωδιο στο pc αλλα οταν ανοιγαμε τον φακελο xperia z3 δεν φαινοντουσαν αρχεια!!!!!

Παιδια τα φωτα σας!!το περιβοητο κινητο της φιλης μου με την σπασμενη οθονη που δεν ανταποκρινεται,τελικα θα το πουλησει ετσι οπως ειναι..πως μπορει να διαγραψει ο,τι εχει μεσα στο κινητο;προσπαθησαμε με καλωδιο στο pc αλλα οταν ανοιγαμε τον φακελο xperia z3 δεν φαινοντουσαν αρχεια!!!!!

φλασαρε του μια ρομ..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Sony Xperia Z3