Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Z3 ,κινηταρα, κατασκευαστικά εξαιρετικό, επεξεργαστής κάμερα σούπερ, εμφανισιακά πολύ καλό ξεχωρίζει από το s5 .Ο μόνος λόγος που θα με συγκρατούσε είναι το νέο της κατασκευής του με πιθανά προβλήματα <νεότητας> από την άλλη το s5 θεωρείται πια πιο παλιά συσκευή με το z3 ,με παρόμοιες επιδόσεις. Προσωπικά εχω το Ζ σε κινητό και ταμπλετ το samsung tab 8.4 pro .Οπότε επειδή κινούμαι και στα δύο UI μόλις βαριεμαι το ενα με ενθουσιάζει το άλλο και το ανάποδο :lol: γνωμη μου Ζ3 έχει εξαιρετικές κριτικες από όλους ,το καλύτερο smart phone της sony και ξεχωρίζει σε εμφάνιση!
Konakis.

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Θα πάω αύριο να το δώ και απο κόντα . Η αλήθεια είναι ότι τ iphone μου φαίνεται ακριβό όποτε μάλλον θα κινηθώ για τ sony . Κάτι άλλο που άκουσα περί κολλήματος σε λειτουργία βιντεοσκόπησης 4k...ισχυεί κάτι τέτοιο?

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Θα πάω αύριο να το δώ και απο κόντα . Η αλήθεια είναι ότι τ iphone μου φαίνεται ακριβό όποτε μάλλον θα κινηθώ για τ sony . Κάτι άλλο που άκουσα περί κολλήματος σε λειτουργία βιντεοσκόπησης 4k...ισχυεί κάτι τέτοιο?

Εχουν περασει απο τα χερια μου παμπολες συσκευες

Θεωρω το Ζ3 οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη

Ενας παραγοντας που ολα πονανε ειναι η οθονη στον ηλιο

Ε με το Ζ3 δεν υπαρχει αυτο

Νταλα μεσημερι με εναν ηλιο ΝΑ με το συμπαθειο ,το Ζ3 με φωτεινοτητα ακομα και στο 80% βλεπεις τα παντα

Δεν μιλαμε 100% που εκει ακομα και κατω απο τον ηλιο παθαινεις πλακα

Επισης το ui του ειναι απλο γρηγορο και εμφανισημο χωρις ολα τα αχρηστα που εχει φορτωμοενο το samsung στον αντιποδα

Σπανια θα πω οτι το τηλ που κραταω ειναι το καλυτερο το ουαου και wow

Αυτη τη φορα τολμω να το πω

Παιδιά μια διευκρίνιση θα ήθελα στο θέμα της φωτογραφίας. Η μέγιστη ανάλυση 20.7mp είναι διαθέσιμη μόνο στην manual λειτουργία ενώ στην Superior Auto είναι μόνο 8mp;

Αν αντί για την εφαρμογή της Sony χρησιμοποιήσω πχ την Google camera φαντάζομαι μπορώ να έχω κανονικά 20.7mp σε όλες τις ρυθμίσεις, σωστά;

Και κάτι τελευταίο. Στους xda υπάρχει αρκετή γκρίνια σχετικά με την κάμερα. Πχ αναφέρονται σε ροζ σημεία στην μέση των φωτογραφιών και γενικότερα σε όχι τόσο καλή απόδοση σε σχέση με τις προδιαγραφές της κάμερας. Ποια είναι η άποψη σας;

Παιδιά μια διευκρίνιση θα ήθελα στο θέμα της φωτογραφίας. Η μέγιστη ανάλυση 20.7mp είναι διαθέσιμη μόνο στην manual λειτουργία ενώ στην Superior Auto είναι μόνο 8mp;

Αν αντί για την εφαρμογή της Sony χρησιμοποιήσω πχ την Google camera φαντάζομαι μπορώ να έχω κανονικά 20.7mp σε όλες τις ρυθμίσεις, σωστά;

Και κάτι τελευταίο. Στους xda υπάρχει αρκετή γκρίνια σχετικά με την κάμερα. Πχ αναφέρονται σε ροζ σημεία στην μέση των φωτογραφιών και γενικότερα σε όχι τόσο καλή απόδοση σε σχέση με τις προδιαγραφές της κάμερας. Ποια είναι η άποψη σας;

το πρώτο Ναι έτσι είναι το τρίτο δεν ξέρω εγώ δεν έχω τέτοια θέματα

Για την άλλη κάμερα δεν ξέρω

Αν το κάνεις με ολιγόλεπτα Βίντεο δεν έχει πρόβλημα . όσο για το Ζ3 είναι πιο φθηνό από το i - phone 6 όπως είπες .

Εχουν περασει απο τα χερια μου παμπολες συσκευες

Θεωρω το Ζ3 οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη

Ενας παραγοντας που ολα πονανε ειναι η οθονη στον ηλιο

Ε με το Ζ3 δεν υπαρχει αυτο

Νταλα μεσημερι με εναν ηλιο ΝΑ με το συμπαθειο ,το Ζ3 με φωτεινοτητα ακομα και στο 80% βλεπεις τα παντα

Δεν μιλαμε 100% που εκει ακομα και κατω απο τον ηλιο παθαινεις πλακα

Επισης το ui του ειναι απλο γρηγορο και εμφανισημο χωρις ολα τα αχρηστα που εχει φορτωμοενο το samsung στον αντιποδα

Σπανια θα πω οτι το τηλ που κραταω ειναι το καλυτερο το ουαου και wow

Αυτη τη φορα τολμω να το πω

Όντως στον ήλιο τα πάει πολύ καλά! Έχει όμως ένα άλλο κακό σχετικά χαρακτηριστικό: κάτω απο έντονο φώς (ειδικά εντελώς κόντρα σε πηγή φωτός) το digitizer κάτω απο την οθόνη φαίνεται πολύ έντονα όταν έχεις σκούρο ή μαύρο χρώμα στην οθόνη. Οκ δεν είναι κάτι τραγικό και όταν η οθόνη εμφανίζει χρώματα κλπ δεν φαίνεται, αλλά υπάρχουν άλλες συσκευές στις οποίες δεν βλέπεις πουθενά το grid κάτω απο το γυαλί.

:)

Προς πώλησή είναι.

Το καλό κομμάτι είναι πού με ανησυχεί.

Τελικά παραλαβές?? Δεν μας είπες...πως σου φάνηκε ?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Τελικά παραλαβές?? Δεν μας είπες...πως σου φάνηκε ?

Έλα φίλε μου,όχι δεν παρέλαβα,ένα εντελώς αναξιόπιστο μέλος από το insomnia κι απορώ πως έχει και 35 θετικές,ενώ συμφωνήσαμε,παρασκευή δεν το έστειλε,ούτε και σάββατο....

Μάλλον τον χάλασε πού τον ρώτησα επανειλημμένα αν έχει bleeding στην οθόνη....γιατί κατά τα άλλα ήταν και καλά σαν σφραγισμένο....

ΔΕ πειράζει,αν το πάρω θα προτιμήσω και το silver green κι όχι μαύρο όπως αυτό πού ήταν να παρω,κι ας μην το έχω δει κι ας μην έχει γράψει κανείς εντυπώσεις.

Εκτός αν δίνει κανείς από δω μέσα κάποιο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

καποιοι λεγατε οτι δεν υπαρχει στην ελλαδα z3 dual κιομος το φερνει το e-shop http://www.e-shop.gr/sony-xperia-z3-dual-sim-d6633-black-gr-p-TEL.004720

Έχει αναφερθεί ξανά πιο πίσω,ότι υπάρχει ελλάδα αλλά όχι επίσημα.οπότε όχι εγγύηση.

Έχει αναφερθεί ξανά πιο πίσω,ότι υπάρχει ελλάδα αλλά όχι επίσημα.οπότε όχι εγγύηση.

To e-shop δίνει εγγύηση .. οπότε αν συμβεί κάτι θα το στείλουν εκεί που πρέπει για να διορθωθεί!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

To e-shop δίνει εγγύηση .. οπότε αν συμβεί κάτι θα το στείλουν εκεί που πρέπει για να διορθωθεί!

Χαχαχαχαχαχαχα,το ακούσαμε κι αυτό....εγγύηση από κατάστημά.

αν κλείσει πήγαινέ βρες πρώην υπάλληλο και ιδιόκτητη και πες για εγγύηση....

Ουδέποτε μην στηρίζεστε σε υποτυπώδης εγγυήσεις από καταστήματά.

αν δεν έχετε την υποστήριξή της αντιπροσωπείας μην περιμένετε κάτι άλλο....

καποιοι λεγατε οτι δεν υπαρχει στην ελλαδα z3 dual κιομος το φερνει το e-shop http://www.e-shop.gr/sony-xperia-z3-dual-sim-d6633-black-gr-p-TEL.004720

Πωλείται και εδώ -->http://gr.mobileshop.eu/phablets/sony/xperia-z3-dual-sim-d6633/

Απο αξιοπιστια δεν γνωριζω.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μπορει καποιος που εχει την θηκη η γνωριζει, να μου πει πως προσθετουμε widgets?

Ακολουθωντας την προβλεπομενη διαδικασια βγαινουν μονο προεπιλεγμενα widgets και δεν μπορω να προσθεσω αλλα.

καλημερα. επιτελους και εγω κοντα σας, με dual sim z3. :rolleyes:

προς το παρον προσπαθω να ευθυγραμμιστω με το android απο ios και με το μεγεθος καθως μου φαινεται αρκετα πιο μεγαλο απο το iphone 4 που ειχα.

Ευθυγραμμισουουουουουου και γρήγορα! :X

προς το παρον προσπαθω να ευθυγραμμιστω με το android απο ios και με το μεγεθος καθως μου φαινεται αρκετα πιο μεγαλο απο το iphone 4 που ειχα.

το ρισκαρες τελικα!

Αναμενουμε εντυπωσεις για την λειτουργια του dual sim..δουλευει παραλληλα ή οταν δουλευει το ενα ειναι κλειστο τοαλλο?

Οσο για την ευθυγραμμιση απο ios, νομιζω οτι θα απλοποιηθει η ζωη σου αρκετα..

Μπορεις να ριχνεις ο,τι θες στο κινητο (αρχεια εννοω) με ενα paste, να το συνδεεις σε οποιο Pc θες με ενα καλωδιο ή ΒΤ, για μενα αξιζει να κατεβαζεις το myphone explorer, εφαρμογη αποκλειστικα για ericsson, sonyericsson και πλεον sony..μεσω της οποιας παιρνεις back up πανευκολα αλλα και ριχνεις οτι αρχεια θες στο κινητο χωρις να κανεις τιποτα, το βλεπει απο το wifi (εννοειται οτι εχεις στο ιδιο wifi/LaN και το pc) και τελος να εχεις widgets και ενα απλο,λιτο και ευχρηστο μενου για τα παντα! προσοχη στην λειτουργια stamina, οταν την ενεργοποιησεις καποιες εφαρμογες κοβονται, οπως πχ το viber κτλ, τα οποια θα τα κανεις προσθηκη (προσθηκη εφαρμογων λεει λογικα) και τα εξαιρεις, αυτο γιατι απλα θα λαμβανεις μηνυματα πολυ αργοτερα απο οταν στελνονται..ενω ετσι τα λαμβανεις στην ωρα τους..(εννοειται οτι μειωνεις το κερδος ενεργειας αλλα το κινητο πρεπει πανω απο ολα ειναι λειτουργικο, και smart..και γιαυτο εχει τετοια μπαταρια να το χαιρεσαι 100%.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

παιδια μια ερωτηση.

στις ρυθμισεις στα δικτυα γραφει τα εξης

WCDMA ONLY

GSM ONLY

WCDMA (PREFERRED)/GSM

LTE (PREFERRED)/WCDMA/GSM

απορια. θα επρεπε καπου εκει να γραφει 3G, 4G???

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το πηρα απο το sellphone, χρωμα λευκο, εγγυηση δεν ειμαι απολυτα βεβαιος οτι εχει μιας και η sony εδω μου ειπε δεν το καλυπτει, αν και το καταστημα επιμενει οτι εχει απο την sony για δυο χρονια

Edited by Isobitis

παιδια μια ερωτηση.

στις ρυθμισεις στα δικτυα γραφει τα εξης

WCDMA ONLY

GSM ONLY

WCDMA (PREFERRED)/GSM

LTE (PREFERRED)/WCDMA/GSM

απορια. θα επρεπε καπου εκει να γραφει 3G, 4G???

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το πηρα απο το sellphone, χρωμα λευκο, εγγυηση δεν ειμαι απολυτα βεβαιος οτι εχει μιας και η sony εδω μου ειπε δεν το καλυπτει, αν και το καταστημα επιμενει οτι εχει απο την sony για δυο χρονια

Γενικά πως το βλέπεις...Από μπαταρία με ενδιαφερει λόγω των 2 σιμ πως θα τα πηγαίνει, επίσης Ελενξες για καμένα πιξελ που είναι αρκετές οι συσκευές που παρουσίασαν τα z3

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to Sony Xperia Z3