xoxlasae Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Ναι αλλά θέλει root και xposed για να μπορεί να το κάνει με όλες τις εφαρμογές. Όπως και να χει, δεν είναι το κατάλληλο νήμα για να ρωτάμε αυτά τα πράγματα. :) Οκ ! :) thanks για τα info παιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Υπάρχει ρε παίδες κάποιο patch που να το περνάς από recovery κ να βελτιώνει τον ήχο ?? Κάποιο μέλος εδώ μέσα είχε φτιάξει για το z ultra.. Για μας τίποτα ???όποιος ξέρει ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Ο ηχος απο τα δυο ηχεια πρεπει να ειναι ιδιας εντασης ή το κατω παιζει λιγο πιο χαμηλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoxlasae Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Ο ηχος απο τα δυο ηχεια πρεπει να ειναι ιδιας εντασης ή το κατω παιζει λιγο πιο χαμηλα; Κανονικα θα επρεπε να παιζει το ίδιο φανταζομαι αλλα όπως και σενα έτσι ειναι και στο δικο μου... το κατω παιζει λιγο πιο χαμηλα και ποιοτικα και το πανω πιο ψηλα και κανει ελαφρα παραμόρφωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Μάλλον ψήνεται η 5.1 Στο ptcrb υπάρχει μια καινούρια έκδοση (23.4.A.0.546) με ημερομηνία πιστοποίησης 16/7/2015 "https://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=26395 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Τελικά εγκρίθηκε αντικατάσταση κάμερας στην αρβάτο. Είμαι σε αναμονή του ανταλλακτικού.. Στο τέλος όλο το κινητό θα αλλάξουν.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Άρχισε να ξεκολλαει η οθόνη πάνω δεξιά :mad: μα τι γίνεται με το quality control της Sony ρε παιδιά :eek: Άλλος έχει αληθωρη κάμερα σε πολλούς έβαλε νερό σε άλλους ξεκολλαει η οθόνη σε άλλους δεν δουλεύει το ηχείο (το χα πάθει κι αυτό)... έλεος... Το Ζ1compact που έδωσα στην γυναίκα δεν έχει πάθει τπτ και είναι 1μιση χρόνου. Θα μου ανρικαταστησουν όλη την οθόνη ή την συσκευή ? Που να το στείλω arvato? Τα νεύρα μου θα μείνω χωρίς κινητό καλοκαιριατικα :mad:... Είμαι κι από επαρχία.. Με τα μεταφορικά τι γίνεται βάζω χρέωση παραλήπτη ή τα πληρώνω εγώ ? Μια φίλη φεύγει αύριο Αθήνα αν της το δώσω τι πρέπει να τις δώσω όλο το κουτί και την απόδειξη ? θα φτιαχτεί πιο γρήγορα ? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω εκνευριστει... Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Άρχισε να ξεκολλαει η οθόνη πάνω δεξιά :mad: μα τι γίνεται με το quality control της Sony ρε παιδιά :eek: Άλλος έχει αληθωρη κάμερα σε πολλούς έβαλε νερό σε άλλους ξεκολλαει η οθόνη σε άλλους δεν δουλεύει το ηχείο (το χα πάθει κι αυτό)... έλεος... Το Ζ1compact που έδωσα στην γυναίκα δεν έχει πάθει τπτ και είναι 1μιση χρόνου. Θα μου ανρικαταστησουν όλη την οθόνη ή την συσκευή ? Που να το στείλω arvato? Τα νεύρα μου θα μείνω χωρίς κινητό καλοκαιριατικα :mad:... Είμαι κι από επαρχία.. Με τα μεταφορικά τι γίνεται βάζω χρέωση παραλήπτη ή τα πληρώνω εγώ ? Μια φίλη φεύγει αύριο Αθήνα αν της το δώσω τι πρέπει να τις δώσω όλο το κουτί και την απόδειξη ? θα φτιαχτεί πιο γρήγορα ? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω εκνευριστει... μην τρελαινεσαι, παρε τηλ στην Αρβατο να συνενοηθεις. Αυτοι χρεωνονται τα μεταφορικα, εκτος αν στο βγαλουν εκτος εγγυησης οπου θα στα βαλουν ολα μεσα.. Ρε παιδια, χωρις παρεξηγηση, το φορουμ ειναι για να δινει απαντησεις που δεν βρισκεις ευκολα.. οταν βλεπεις οτι εχεις θεμα ομως, το να ρωτας εδω αν θα σε χρεωσει μεταφορικα ειναι αστειο τουλαχιστον..παρε και συννενοησου, και μετα, εφοσον εχεις κανει τις κινησεις σου και πχ αμφιβαλεις ή κωλωνεις να στειλεις, γραψε εδω να εχουμε και διαλογο, αναλογως με το τι σου ειπαν... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 μην τρελαινεσαι, παρε τηλ στην Αρβατο να συνενοηθεις. Αυτοι χρεωνονται τα μεταφορικα, εκτος αν στο βγαλουν εκτος εγγυησης οπου θα στα βαλουν ολα μεσα.. Ρε παιδια, χωρις παρεξηγηση, το φορουμ ειναι για να δινει απαντησεις που δεν βρισκεις ευκολα.. οταν βλεπεις οτι εχεις θεμα ομως, το να ρωτας εδω αν θα σε χρεωσει μεταφορικα ειναι αστειο τουλαχιστον..παρε και συννενοησου, και μετα, εφοσον εχεις κανει τις κινησεις σου και πχ αμφιβαλεις ή κωλωνεις να στειλεις, γραψε εδω να εχουμε και διαλογο, αναλογως με το τι σου ειπαν... Να ρώταγα ΜΟΝΟ για τα μεταφορικά να το καταλάβω αυτό που λες, εφόσον προέκυψε πρόβλημα έκανα και μια δυο παρατηρήσεις και ερωτήσεις ακόμα δεν νομίζω να υπάρχει θέμα άλλωστε 1 ποστ θα ήταν με ένα ποστ απάντησης πάλι, μην τρελαινεστε... Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Όλα καλά guys. Εδώ είμαστε για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Άρχισε να ξεκολλαει η οθόνη πάνω δεξιά :mad: μα τι γίνεται με το quality control της Sony ρε παιδιά :eek: Άλλος έχει αληθωρη κάμερα σε πολλούς έβαλε νερό σε άλλους ξεκολλαει η οθόνη σε άλλους δεν δουλεύει το ηχείο (το χα πάθει κι αυτό)... έλεος... Το Ζ1compact που έδωσα στην γυναίκα δεν έχει πάθει τπτ και είναι 1μιση χρόνου. Θα μου ανρικαταστησουν όλη την οθόνη ή την συσκευή ? Που να το στείλω arvato? Τα νεύρα μου θα μείνω χωρίς κινητό καλοκαιριατικα :mad:... Είμαι κι από επαρχία.. Με τα μεταφορικά τι γίνεται βάζω χρέωση παραλήπτη ή τα πληρώνω εγώ ? Μια φίλη φεύγει αύριο Αθήνα αν της το δώσω τι πρέπει να τις δώσω όλο το κουτί και την απόδειξη ? θα φτιαχτεί πιο γρήγορα ? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω εκνευριστει... Απ' ότι μου είπαν, τα χρεωνόμαστε εμείς τα μεταφορικά. Η ποιότητα έχει πέσει πάρα πολύ. Μην ξαχνάμε ότι πουλάνε ένα τηλέφωνο 500ε, ενώ έχει στοιχήσει 150-180 η κατασκευή του στην κίνα. Τίποτα δεν έχει εφαρμοστεί με ακρίβεια και το πιο κακό είναι ότι απ΄οτι φαίνεται ούτε η σχεδίαση έγινε με ακρίβεια. Πάρτε ως παράδειγμα τα κενά γύρω από την οθόνη(τα οποία φυσικά υπάρχουν και στη νέα που μου έβαλαν), την στραβή κάμερα κλπ κλπ. Το πήρα απόφαση.. μέχρι να μου δώσουν τέλειο κινητό(όσο τέλεια ήταν και τα 500 που πήραν), θα πληρώνει η sony τα service και τα ανταλλακτικα... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Εισαι υπερβολικος οσον αφορα τα κοστη , τα λεγαν και για τα iPhone αυτα. Δεν θα κατσω να το αναλυσω. Συμφωνω απόλυτα ομως στο οτι το κινητο πρεπει να ειναι τέλειο γιατι για αυτο πληρωσαμε. Πολυ φοβαμαι οτι με τα service δεν θα βγαλεις ακρη και σε καποια φαση θα κουραστεις και θα τα παρατησεις, τα ιδια εκανα και εγω με το G2 που μου αλλαξαν οθονη και ηταν καπως η εφαρμογη της και δεν εβγαλα ποτε ακρη. Άσχετο, χτες βραδυ πηγα σε μια χορευτικη παρασταση και τραβηξα μερικα βιντεο με το G2 και το Ζ3 και πραγματικα απογοητευτικα ,το Ζ3 φτωχος συγγενής. Edited July 19, 2015 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Η κάμερα όντως δε λέει πολλά. Αλλά ούτε κατά διάνοια φτωχός συγγενής του g2. Ανώτερο σε όλους τους τομείς από το g2 πλην μεγέθους. Οθόνη, μπαταρία, υλικά και ποιότητα κατασκευής, GPS, ηχείο, επέκταση μνήμη, smoothness, ποιότητα συνομιλίας σε όλα ανώτερο το Z3. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Η κάμερα όντως δε λέει πολλά. Αλλά ούτε κατά διάνοια φτωχός συγγενής του g2. Ανώτερο σε όλους τους τομείς από το g2 πλην μεγέθους. Οθόνη, μπαταρία, υλικά και ποιότητα κατασκευής, GPS, ηχείο, επέκταση μνήμη, smoothness, ποιότητα συνομιλίας σε όλα ανώτερο το Z3. Συμφωνω σε ολα για αυτο χρησιμοποιω το Ζ3 αλλα ψάχνω κατι να κανω την καμερα πιο καλη στο αυτοματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Δυστυχως η sony με τα τωρινα δεδομενα δεν θα ανταγωνιστει ποτε τους πελατες της στη φωτογραφια στα κινητα τηλεφωνα απο τι στιγμη που χωρις πολυ κοπο βγαζει 20 δολάρια από κάθε iPhone 6 . Ενδεικτικα εχει πουλησει πανω απο 74,5 εκατομμυρία καμερες για τα νέα iPhone 6 και 6 Plus + το οτι πουλαει καμερες και σε αλλους κατασκευαστες. Edited July 19, 2015 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Δυστυχως η sony με τα τωρινα δεδομενα δεν θα ανταγωνιστει ποτε τους πελατες της στη φωτογραφια στα κινητα τηλεφωνα απο τι στιγμη που χωρις πολυ κοπο βγαζει 20 δολάρια από κάθε iPhone 6 . Ενδεικτικα εχει πουλησει πανω απο 74,5 εκατομμυρία καμερες για τα νέα iPhone 6 και 6 Plus + το οτι πουλαει καμερες και σε αλλους κατασκευαστες. Να συμπληρώσω την περαιτέρω μεγάλης κλίμακας επένδυση στο image sensor που θα πραγματοποιήσει η Sony να δέσει το γλυκο. http://www.androidauthority.com/sony-bets-big-on-image-sensors-621392/ Με αυτά και με αυτά δεν βλέπω τον λόγο η Sony να αναπτύξει δραστικά την ποιότητα των δυνατοτήτων κάμερας των smartphone που βγάζει. Το χειρότερο θα ήταν να εγκαταλείψει και τα οποία θετικά που δυστυχώς βλέπουμε στο z3+ το οποία μια πατάτα και μισή είναι. Για πρώτη φορα στα χρονικά της Sony ένας διάδοχος είναι καθολικά κατώτερη συσκευή από τον προκατοχο του. Άμα δεν στρώσει χαρακτήρα η Sony θα χάσει και τους πιστούς της φίλους με αυτά που κάνει. Edited July 19, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 (edited) http://www.gsmarena.com/confirmed_android_511_update_for_xperia_z2_and_z3_coming_this_month-news-13120.php Ερχεται!!!....Android 5.1 will bring a host of goodies to Sony’s tablets and smartphones. They include camera improvements, enhanced enterprise support, better SmartWear integration, and more customization options. Edited July 22, 2015 by zlatcokimi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλησπέρα.. Ξέρεις κάποιος από Θεσσαλονίκη για service που πάμε ?έχω το xperia z3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Εχει βγει η τελευταία αναβάθμιση λογισμικου για αρκετες χωρες ειτε unbranded ειτε παροχων κινητής για το z3 Απο Ελλάδα εχει βγει για την Vodafone GR αρα κοιτάτε ειτε μεσω PC COMPANION ειτε OTA Εγω κατεβαζω την Customized FR για την γερμανικη συσκευη μου. Για να δουμε το ψάρια θα πιασουμε:p Edit:Ας μεταφερθεί στο σωστό νήμα διότι κατά λάθος δημιουργησα νέο θέμα αντί για νέο post μέσω Tapatalk :p:O http://s26.postimg.org/wbvkgqxrt/z3_5_1_1.png Edited July 22, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannaras Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 δωδεκανησου 21 sony ericksson service και motorola εγω πηγα το z μου δευτερα και μεχρι παρασκευη ειχε γινει αντικατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση ota για το update στην 5,1. Αν το κάνω φαντάζομαι χάνω το ρουτ.??πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση η όπως είναι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Μου ήρθε αναβάθμιση 5.1 σε ιταλικό,,το τελευταίο Ζ5 θα έχει καινούργιο επεξεργαστή εικόνας, τέλος, κανένα από τα προβλήματα που έχουν προαναφερθεί δεν έχει η συσκευή που κρατάω στα χέρια μου πάνω από μισό χρόνο. Edited July 22, 2015 by lagouko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Τελικα την πέρασα την γαλλική rom εστω με την τριτη μιας το ftf μου έβγαζε σφάλμα στο flashtool και ετσι συμπεριέλαβα τα TA αρχεία και εκ νέου δημιουργία της ftf και το δέχτηκε μετα. Μια επιπλέον αφορμή να βγάλω απο το συρτάρι το κινητό που επι ενα μήνα χειμερία νάρκη ηταν :lol: Τωρα εντυπώσεις αργοτερα http://s26.postimg.org/6wx1jzjp5/image.jpg Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Πειτε καμια διαφορά που κανει μπαμ με την πρώτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Διαφορες βλέπω στα εικονίδια των ρυθμίσεων,στο ημερολόγιο, στις τελευταιες κλήσεις,επιπλέον ρυθμίσεις για WiFi και Bluetooth μέσα στον πίνακα ειδοποιησεων οπως επισης και δυνατότητα ρυθμίσεων ήχου,(των εντασεων στην ουσια)στα κουμπιά του ήχου δεξιά, αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts