Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι μετα απο καθε ανοιγμα της συσκευης αφου εχει κλεισει απο μπαταρια μπαινει εχοντας ως default launcher τον stock και οχι τον nova?

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατι μετα απο καθε ανοιγμα της συσκευης αφου εχει κλεισει απο μπαταρια μπαινει εχοντας ως default launcher τον stock και οχι τον nova?

Καταρχήν κακώς το αφήνεις να κλείνει από μπαταρία.μην απορησεις αν κάποια στιγμή δεν θα ανοίγει και καθόλου.ποτέ μην αφήνετε σε χαμηλό επίπεδο την μπαταρία.γύρω στο 15%πάει για φορτιστή.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

1-2 φορές που έμεινα εντελώς απο μπαταρία σε τόσους μήνες χρήστες πσντα με nova μπουταρει.

Αλλα οπως ειπώθηκα κακός το αφήνεις να αδειάσει εντελώς.

Στο 10-15% το λιγότερο το φορτίζεις.

Edit :Σήμερα ξαφνικά η lock screen εξαφανίστηκε εντελώς!!!!!!!!!!!

Άλλο πάλι και τούτο.

Και έλεγα τα έχω δει όλα :lol

Του έκανα επανεκκίνηση και τίποτα κάθε φορά που ανοίγει η οθόνη με οδηγεί στην home screen κατευθείαν.

Όλα αυτά με την αγγλική 726.

Θα φάει επανεγκατασταση με pc companion

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

τα γνωριζω τα της μπαταριας αλλα μια στο τοσο αναγκαστικα θα συμβει..

τελικα εχασε ολες τις προτιμησεις.. (για launcher, browser κλπ)

1-2 φορές που έμεινα εντελώς απο μπαταρία σε τόσους μήνες χρήστες πσντα με nova μπουταρει.

Αλλα οπως ειπώθηκα κακός το αφήνεις να αδειάσει εντελώς.

Στο 10-15% το λιγότερο το φορτίζεις.

Edit :Σήμερα ξαφνικά η lock screen εξαφανίστηκε εντελώς!!!!!!!!!!!

Άλλο πάλι και τούτο.

Και έλεγα τα έχω δει όλα :lol

Του έκανα επανεκκίνηση και τίποτα κάθε φορά που ανοίγει η οθόνη με οδηγεί στην home screen κατευθείαν.

Όλα αυτά με την αγγλική 726.

Θα φάει επανεγκατασταση με pc companion

Ρυθμίσεις - Ασφάλεια - κλείδωμα οθόνης

Για δες εκεί τι έχεις επιλέξει!

Ρυθμίσεις - Ασφάλεια - κλείδωμα οθόνης

Για δες εκεί τι έχεις επιλέξει!

Ναι άλλαξα στο slide απο none και τωρα εμφανίστηκε η lock screen.:lol:

Δεν θυμάμαι εχθές τι ήταν,ιςως λόγο ψάξιματος που εκανα για την απορία του παιδιού με το μοτίβο που είχε,τελικα να επηρεάστηκε η δικιά μου συσκευη χωρις να το καταλάβω παρά σήμερα με βαςη αυτό που μου έγραψες. :O

Ήμουν έτοιμος να φλαςαρω και με γλυτώσεις απο άδικο χρονο και κόπο που θα εκανα.

Thanks.

Edited by alextrela

το πολυ 15% μπαταρια και μαλιστα να το κλεινεται για να φωρτηζει αργα και σταθερα γιατι αν το εχετε ανοικτο φωρτιζει ποιο γρηγορα και παλι πεθαινει η μπαταρια ποιο γρηγορα

το πολυ 15% μπαταρια και μαλιστα να το κλεινεται για να φωρτηζει αργα και σταθερα γιατι αν το εχετε ανοικτο φωρτιζει ποιο γρηγορα και παλι πεθαινει η μπαταρια ποιο γρηγορα

ε καλα μην τρελαθουμε κιολας.......αν μετα απο 2 χρονια τα παιξει η μπατα ρια την αλλαζουμε κιολας.να το κλεινω δεν παιζει.

ισα ισα το κινητο εχει και αδυναμο φορτιστη..μονο 1,5Α ενω ολες οι αλλες εταιριες δινουν 2Α και πολλα κινητα εχουν και fast charge.

αν κατι μου λειπει απο το ΟPO ειναι το fast charge.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω ένα z3 και εγώ και όλα δούλευαν τέλεια με την kitkat 4.4.4..

Από την ημέρα που αναβάθμισα σε lollipop 5.0.2 έχω πολλά προβλήματα (πχ δεν χτυπούσε)

Η ζωή της μπαταρίας έπεσε αισθητά..

Έκανα factory reset και εφτιαξαν τα πιο πολλα..

Αυτό που δεν μπορώ να κάνω κάτι είναι το πρόβλημα με το tethering και με τα data..

με το που ανοιγω το tethering μου βγάζει ''σφάλμα tethering'' και οταν χρησιμοποιώ το 3g και 4g δεν συνδέεται σε εφαρμογές..δεν λειτουργούν πολλές απο αυτές.και γενικά καθυστερεί πολυ στην ''εκκίνηση'' να το πώ έτσι..

Πχ. κανει 2 ώρες να μου κανει αναζήτηση στο youtube ενα hd video αλλά με το που το φορτώσει δεν κολλάει καθόλου.

Έχω wind δεν ξέρω ένα φταίει αυτό.

επίσης εμφανίστηκε στα apns μου ένα καινούργιο που λέγεται euinternet και δεν μπορώ να το σβήσω..

Καλησπέρα σε όλους,

Από την ημέρα που αναβάθμισα σε lollipop 5.0.2 έχω πολλά προβλήματα (πχ δεν χτυπούσε)

Αυτό που δεν μπορώ να κάνω κάτι είναι το πρόβλημα με το tethering και με τα data..

με το που ανοιγω το tethering μου βγάζει ''σφάλμα tethering'' και οταν χρησιμοποιώ το 3g και 4g δεν συνδέεται σε εφαρμογές..δεν λειτουργούν πολλές απο αυτές.και γενικά καθυστερεί πολυ στην ''εκκίνηση'' να το πώ έτσι..

Πχ. κανει 2 ώρες να μου κανει αναζήτηση στο youtube ενα hd video αλλά με το που το φορτώσει δεν κολλάει καθόλου.

επίσης εμφανίστηκε στα apns μου ένα καινούργιο που λέγεται euinternet και δεν μπορώ να το σβήσω..

Σε εμένα άψογα δουλεύει το tethering με αγγλική 5.0.2(726)

Το μήνυμα αυτό στο γράφω απο ipad όπου παίρνω internet απο το z3.

Και εγω wind εχω.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες και εδω

http://www.lukecjdavis.com/fix-internet-tethering-on-lollipop-xperia-z3-plus-other-android-devices/

παντως ενα 10 %στην μπαταρια το εχω παρατηρησει και εγω,,νομιζα ειναι η ιδεα μου αλλα την αυτονομια με 4.4.4 δεν την εχω πλεον,,δηλαδη αυτη η τρομερη διαφορα με τις αλλες συσκευες δεν την εχω πια,,απο το 100 στο 90,80 πεφτει πολυ γρηγορα ,,μπορει νανε και παρανοια αλλα βλεπω κατα καιρους το γραφουν και αλλοι,,σε ξενα σαιτ δεν εχω ψαξει.

Παίδες, αρχικά να πω ότι συμφωνώ ότι βλέπω μειωμένη απόδοση τελικά στο compact.. Αυτό που σκέφτομαι βέβαια είναι ότι στον μήνα αυτό άλλαξε η ώρα και μεγάλωσε η μέρα πολύ.. Παράγοντες που βοηθούν στην καταπόνηση ειδικά για όσους κινούνται έξω.

Για τον φίλο που έχει θέματα, δοκίμασε να κάνει επιδιόρθωση ή μόνο επαναφορά ? Αν κάνει λοιπόν επανεγκατασταση πιστεύω ότι θα δει βελτίωση.

Τέλος, το ότι πέφτει αρχικά πολύ γρήγορα μπορεί να οφείλεται στο trim που κάνει η συσκευή. Πάντως εγώ θα περιμένω και 5.1 και μετά πάω πίσω αν δεν δω βελτίωση..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα σε όλους,

Δοκιμασε να κανεις tethering με 3g και οχι με 4g και πες μας αν δουλεψει.

Διαβασα προσφατα και για καποια αλλη συσκευη με android 5xx που ειχε το ιδιο προβλημα και το ελυσαν με μια εφαρμογη αλλα θελει root https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tetherunlocker δες την περιγραφη στην εφαρμογη, ισως να ''παιξεις'' λιγο χειροκινητα με τα apn και να βρεθει λυση.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παίδες, αρχικά να πω ότι συμφωνώ ότι βλέπω μειωμένη απόδοση τελικά στο compact.. Αυτό που σκέφτομαι βέβαια είναι ότι στον μήνα αυτό άλλαξε η ώρα και μεγάλωσε η μέρα πολύ.. Παράγοντες που βοηθούν στην καταπόνηση ειδικά για όσους κινούνται έξω.

Για τον φίλο που έχει θέματα, δοκίμασε να κάνει επιδιόρθωση ή μόνο επαναφορά ? Αν κάνει λοιπόν επανεγκατασταση πιστεύω ότι θα δει βελτίωση.

Τέλος, το ότι πέφτει αρχικά πολύ γρήγορα μπορεί να οφείλεται στο trim που κάνει η συσκευή. Πάντως εγώ θα περιμένω και 5.1 και μετά πάω πίσω αν δεν δω βελτίωση..

Εγω πάντως 2 ημέρες έβγαζα πριν το ίδιο και τωρα.

Και σε αναμονή εχω και λίγη καλύτερη αυτονομια,πέφτει με πιο αργό ρυθμό σε ποσοστό πχ την νύχτα πριν είχα 2-4% απώλεια μπαταρίας ενώ τωρα 1-2% maximum.

Με την 5.1.1 ιςως δούμε ένα περαιτέρω boost εφοςον η Google διορθώσει τα κακώς κείμενα της 5 και προσφέρει έστω και σε μικρό βαθμό αυτα που λέγανε το φθινόπωρο πέρσι οτι με την 5 θα δούμε αύξηση αυτονομίας μονο απο πλευράς λειτουργικού 25-30% εκτός αν μπαρούφες μας λέει η Google που ειναι το πιθανότερο.

Απο την άλλη βέβαια πρέπει και οι εφαρμογές να αναβαθμιστούν και σε αυτό ευθύνη έχουν και οι προγραμματιστές.

Εγω πάντως 2 ημέρες έβγαζα πριν το ίδιο και τωρα.

Και σε αναμονή εχω και λίγη καλύτερη αυτονομια,πέφτει με πιο αργό ρυθμό σε ποσοστό πχ την νύχτα πριν είχα 2-4% απώλεια μπαταρίας ενώ τωρα 1-2% maximum.

Με την 5.1.1 ιςως δούμε ένα περαιτέρω boost εφοςον η Google διορθώσει τα κακώς κείμενα της 5 και προσφέρει έστω και σε μικρό βαθμό αυτα που λέγανε το φθινόπωρο πέρσι οτι με την 5 θα δούμε αύξηση αυτονομίας μονο απο πλευράς λειτουργικού 25-30% εκτός αν μπαρούφες μας λέει η Google που ειναι το πιθανότερο.

Απο την άλλη βέβαια πρέπει και οι εφαρμογές να αναβαθμιστούν και σε αυτό ευθύνη έχουν και οι προγραμματιστές.

και εγω τις 2 ημερες τις βγαζω, αν και τα νουμερα εχουν αλλαξει πολυ ,δηλαδη μου λεει 2-3 ωρες οθονης και 2 ωρες fb πχ, που ποτε δεν ειχα πανω απο 20λεπτα fb. Θεωρω οτι αλλαξε ο τροπος που τα μετρανε.

Απο εκει και περα, νομιζω οτι εχει χασει λιγο στη χρηση, δηλαδη τρωει λιγο παραπανω. Στην αναμονη μπορει ναναι ιδιο. Εγω ειχα το πολυ 1% τη νυχτα πτωση, σε flight και 1-2% το πολυ αν τα αφησω ολα ανοιχτα και αν δεν χτυπαει βεβαια..

Ομως πλεον παρατηρω ενα lag πχ στον καταλογο οταν παταω να ανοιξει. δεν ξερω αν ειναι lag ή απλα το εφε ανοιγματος το αργει..αλλα μου φαινοταν πιο γρηγορο το κινητο με 4.4.4 και η μπαταρια πιο καλη.

Αλλα ξαναλεω, ισως παιζει ρολο οτι πριν 1 μηνα νυχτωνε στις 6-6:30 και τωρα εχει παρει 2 ωρες, που σιγουρα μπορει να παιζει ρολο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ολα παίζουν ρόλο ακόμα και οτι ειμαςτε μια ώρα μπροστα που σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια στο φως της ημέρας συν οτι μεγάλωσε επιπλέον η μερα σε σχεςη με την νύχτα αρα που σημαίνει οτι χρησιμοποιούμε την συσκευη με υψηλότερη στάθμη φωτεινότητας απο οτι πριν ένα διμηνο.

Δοκιμασε να κανεις tethering με 3g και οχι με 4g και πες μας αν δουλεψει.

Διαβασα προσφατα και για καποια αλλη συσκευη με android 5xx που ειχε το ιδιο προβλημα και το ελυσαν με μια εφαρμογη αλλα θελει root https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tetherunlocker δες την περιγραφη στην εφαρμογη, ισως να ''παιξεις'' λιγο χειροκινητα με τα apn και να βρεθει λυση.

Έχω 'παίξει' πάρα πολύ με τα apns και τζίφος..

Επίσης είτε με 3g είτε με 4g δεν κάνει tethering.

Πήρα το support της sony και μου είπε factory reset.αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Επίσης το θέμα μου είναι ότι δεν λειτουργεί σωστά το κινητό με data παρά μόνο με wifi και ας δίνει η wind ταχύτητα πχ σπίτι μου 20-30 mbps ενώ με το wifi έχω 10mbps και πάει σφαίρα μονο στο wifi..

Πήγα στον γερμανό και μου πρότεινε αναβάθμιση με το sony companion professional.. Ισχύει κατι τετοιο ??

Επίσης το θέμα μου είναι ότι δεν λειτουργεί σωστά το κινητό με data παρά μόνο με wifi και ας δίνει η wind ταχύτητα πχ σπίτι μου 20-30 mbps ενώ με το wifi έχω 10mbps και πάει σφαίρα μονο στο wifi..

Πήγα στον γερμανό και μου πρότεινε αναβάθμιση με το sony companion professional.. Ισχύει κατι τετοιο ??

Πήγαινε το στο Γερμανό άμα δεν μπορείς να φλασαρεις εσυ.

Μπορει να φτιάξει.

Η δοκίμασε επιδιόρθωση λογισμικού μεςω pc companion πρώτου πας στο Γερμανό.

Σε εμένα δουλεύει κανονικά ομως με wind που εχω χωρις να κάνω κατι ιδιαίτερο οπως στο link που ανέφερα πίσω.

οπως σου εγγραψα και πανω πανω, δοκιμασες να κανεις επανεγκατασταση λογισμικου?

δηλαδη να κανεις επιδιορθωση με το pc companion?

οσο για το professional, πρωτη φορα το ακουμε στο φορουμ, αρα μαλλον βλακειες ειναι του γερμανου.

Εγω θεωρω οτι αν κανεις αυτο που λεω, θα στρωσει. και φυσικα να μην το γεμισεις εφαρμογες, αλλα να βαλεις μονο τις γνωστες και βασικες που εχουμε ολοι.

Εμένα χοντρικά 14% την ώρα για 2 ημέρες λειτουργίας με συνέχεια ανοιχτό wifi λίγο 3g και μια ώρα κλήσεις (λίγο ραδιόφωνο και YouTube χωρίς παιχνίδια,φωτεινότητα στο 1/4 αυτόματη και το βράδυ στο λίγο μετά την αρχή δλδ στο 1/8 ), μου βγάζει 7 ώρες οθόνη στις 2 μέρες (με kitkat)

Πάντως κι εγώ ακομα έχω θέματα με την μπαταρία.

Δηλαδή μου βγάζει 2,5 με 3 ώρες και 2 μέρες, με Lollipop κι ενώ έχω κάνει και επαναφορες και επιδιόρθωση με pc companion. Επίσης να αναφέρω πως έχω ενεργοποιημενο stamina mode εξαιροντας μονο τα skype, viper, gmail και fb messenger.

Δεν ξερω τι να πω...

Παντως δεν το θεωρώ καθόλου καλό...

Και κάτι πρέπει να κανω...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανένα tempered glass για τη πλάτη του κινητού έχει βρει κανείς;

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Scratch-Resist-Front-Back-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Sony-Xperia-Z3-D6653-Free/32221461425.html

Αυτο παρηγγειλα, αλλά δεν εχει έρθει ακόμα...

Edited by path1980

Μπορείς να γυρίσεις πίσω στην 4.4.4 εφοςον εκεί για την χρηςη που έκανες είχες καλύτερη αυτονομια.

Ειναι απο τα καλά των Sony διότι πχ σε Samsung τρως στην μάπα αναγκαστικά την οποία νεα εκδοςη λογισμικού και ας μην ειςαι ικανοποιημένος.

• The title was changed to Sony Xperia Z3