alextrela Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 φιλαρακι, εχει ανεβει για ολα η τιμη..το να σκεφτεσαι οτι ανεβηκε για αυτο και οτι ειναι ακριβο, αλλα να θες να παρεις κινητο ειναι αντιφατικο..Ολα εχουν παει πανω αρα ή το αναβαλλεις μεχρι να πεσουν ή το παιρνεις τωρα και χανεις ενα 100αρικο, εξαλλου μην περιμενεις πριν τον Φλεβαρη να πεσουν οι τιμες, αν δεν γινει καμια στραβη με εκλογες....αλλιως ουτε του χρονου.. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ουτε Χριστουγεννα...μη λετε για Σεπτεμβριο που το βλεπω συνεχεια, εχει πει κανεις οτι θα παψουν τα capital τον Σεπτεμβριο? οσο υπαρχει περιορισμος, δεν παιζει να φτιαξουν οι τιμες σε τετοια προιοντα, αρα κρατατε μικρο καλαθι για τον επομενο μηνα.. Κοιτα ήδη έχουν αρθεί για app(έκανα πριν 2-3 ημέρες και από Apple και MS store) όπως και για αλλα προϊόντα η υπηρεσίες πχ αγορά αεροπορικών εισιτηρίων η κράτηση σε ξενοδοχεία. λίγα μεν αλλά ενδεικτική της κατάστασης ότι μπορεί μέσα στο φθινόπωρο να αρθουν και για τεχνολογία που εμάς μας καίει κυρίως. Οποίος δεν έχει απόλυτη ανάγκη λόγο πχ ανωτέρας βίας πχ του έσπασε η τα έφτυσε γνώμη μου να κάνει υπομονή,εκτός αν δεν το νοιάζει βέβαια και λεφτά υπάρχουν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 παρελαβα σημερα απο το service......μου αλλαξαν την οθονη μαζι με το περιμετρικο πλαισιο...μεχρι στιγμης ολα καλα....ελπιζω να μην παθει κατι αλλο στο μελλον. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Περίμενετε από Σεπτεμβρίο εφόσον αρθουν οι περιορισμοί στις αγορές από εξωτερικού θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Κοιτα ήδη έχουν αρθεί για app(έκανα πριν 2-3 ημέρες και από Apple και MS store) όπως και για αλλα προϊόντα η υπηρεσίες πχ αγορά αεροπορικών εισιτηρίων η κράτηση σε ξενοδοχεία. λίγα μεν αλλά ενδεικτική της κατάστασης ότι μπορεί μέσα στο φθινόπωρο να αρθουν και για τεχνολογία που εμάς μας καίει κυρίως. Οποίος δεν έχει απόλυτη ανάγκη λόγο πχ ανωτέρας βίας πχ του έσπασε η τα έφτυσε γνώμη μου να κάνει υπομονή,εκτός αν δεν το νοιάζει βέβαια και λεφτά υπάρχουν. δεν υπαρχει ελπιδα μεχρι τον Χειμωνα, αυτο ειναι σιγουρο..Προφανως και εδω που ειμαστε συμφερει να περιμενεις μεχρι Σεπτεμβριο, αλλα θεωρω οτι αν θα πεσουν θα γινει μονο αν βγει νεο μοντελο, μεχρι τοτε δυσκολα θα δουμε σημαντικη μειωση τιμων..Οποτε οκ, περιμενουμε Σεπτεμβριο αλλα πριν τον Ιανουαριο-Φεβρουραριο δε θα υπαρξει αποκατασταση (δεν μιλαω για μια απλη μειωση τιμων 10-20 ευρω.. εννοω να παει πχ στα 350-370 ευρω που θα επρεπε ναναι τωρα,μιας και ειχε κολλησει 400). Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 παρελαβα σημερα απο το service......μου αλλαξαν την οθονη μαζι με το περιμετρικο πλαισιο...μεχρι στιγμης ολα καλα....ελπιζω να μην παθει κατι αλλο στο μελλον. Τη βλέπεις διαφορετική τη νέα οθόνη ως προς την φωτεινότητα και την ένταση των χρωμάτων??? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Τη βλέπεις διαφορετική τη νέα οθόνη ως προς την φωτεινότητα και την ένταση των χρωμάτων??? οχι ιδια μου φαινεται! παιδια σορρυ αλλα νιωθω ηλιθιος.μου περασαν στο service την 5.1.1 και δεν μπορω να βρω πως θα μου δειχνει τις επαφες με το ονομα πρωτα...δεν μπορω να το βρω στις ρυθμισεις των επαφων και μου τις δειχνει οπως να ναι Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Σημερα πηρε ο φιλος μου απο Vodafone το Ζ3 και το κινητο ηταν branded.αποτελεσμα να το δουλευει με καρτα wind και να μην μπορει να φορτωσει τα δωρεαν gb που εχει με την wind.χρειαζετε καποια ειδικη ρυθμιση..η το κινητο ειναι "κλειδωμενο" ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Σημερα πηρε ο φιλος μου απο Vodafone το Ζ3 και το κινητο ηταν branded.αποτελεσμα να το δουλευει με καρτα wind και να μην μπορει να φορτωσει τα δωρεαν gb που εχει με την wind.χρειαζετε καποια ειδικη ρυθμιση..η το κινητο ειναι "κλειδωμενο" ??? Δεν παίζει ρόλο αν είναι branded. Πέρασε τις ρυθμίσεις της WIND; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Λοιπόν επειδή η οθόνη ξεκολλαει όλο και πιο πολύ λέω να το στείλω, απλά είμαι επαρχία, omnitech ή arvato? Δεν έχω άλλο και θέλω να το πάρω όσο πιο γρήγορα μπορώ με σωστή δουλειά εννοείται! Επίσης έχω την 4.4.4 την οποία ΔΕΝ θέλω να μου την βγάλουν και να βάλουν την 5, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Θα μου το αναβαθμίσουν οπωσδήποτε; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Με όλα αυτά που γράφονται εδώ μέσα, και μετά από τη δική μου εμπειρία(πέρα από όλα τα άλλα, και το νέο κινητό έχει ένα τεράστιο light bleed και στις πλευρές), μπορώ να πω ότι βγήκε μάπα το καρπούζι.. Αυτό είναι το καλύτερο που είχε να προσφέρει η sony?? Καλά να πάθει και να μην πουλήσει ούτε καλώδιο.. Μόνο marketing ξέρει κάνει με φωτό που παρουσιάζουν κινητά με τέλειο φινίρισμα.. Μόλις τα δείς από κοντά ή τα δουλέψεις αρχίζουν και φαίνονται οι "κακοτεχνίες"των κινέζων.. Μακάρι μετά από όλα αυτά που πέρασα να μπορούσα να διεκδικήσω το λεφτά μου πίσω. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) Λοιπόν επειδή η οθόνη ξεκολλαει όλο και πιο πολύ λέω να το στείλω, απλά είμαι επαρχία, omnitech ή arvato? Δεν έχω άλλο και θέλω να το πάρω όσο πιο γρήγορα μπορώ με σωστή δουλειά εννοείται! Επίσης έχω την 4.4.4 την οποία ΔΕΝ θέλω να μου την βγάλουν και να βάλουν την 5, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Θα μου το αναβαθμίσουν οπωσδήποτε; Σχεδόν 99% θα σου περάσουν την Lollipop. Μαζί με την συσκευή κόλλησε πάνω του ένα μικρό σημείωμα όπου θα λες να μην σου κάνουν αναβάθμιση λογισμικού. Τώρα πιο από τα 2 να το στείλεις δεν έχω άποψη. Με όλα αυτά που γράφονται εδώ μέσα, και μετά από τη δική μου εμπειρία(πέρα από όλα τα άλλα, και το νέο κινητό έχει ένα τεράστιο light bleed και στις πλευρές), μπορώ να πω ότι βγήκε μάπα το καρπούζι.. Αυτό είναι το καλύτερο που είχε να προσφέρει η sony?? Καλά να πάθει και να μην πουλήσει ούτε καλώδιο.. Μόνο marketing ξέρει κάνει με φωτό που παρουσιάζουν κινητά με τέλειο φινίρισμα.. Μόλις τα δείς από κοντά ή τα δουλέψεις αρχίζουν και φαίνονται οι "κακοτεχνίες"των κινέζων.. Μακάρι μετά από όλα αυτά που πέρασα να μπορούσα να διεκδικήσω το λεφτά μου πίσω. Δεν είναι η Sony το τέρας αξιοπιστίας στο quality control των συσκευών της αλλα ούτε και άλλοι είναι καλύτεροι. Είναι και θέμα τύχης η ζαριας,αν σου κάτσει η όχι,αν είσαι γκαντέμης η όχι. Πχ το z2,zl,z3 compact tablet μου έκατσαν με την μια άψογες παρτίδες. Με το z3 όχι που έπρεπε αρκετά να αλλάξω εως μου κάτσει η άριστη παρτίδα.(πάντα κάνω χρήση του DOA σε περίπτωση ελαττωματικές παρτίδας και με αυτο τον τροπο έχω αποφύγει πολλές φορές τα service) Για αυτο και φωνάζουμε ότι καλύτερα να επικεντρωθεί σε λίγα μοντέλα έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν αυτά τα φαινόμενα. Λιγότερα μοντέλα = λιγότερα κόστη ανάπτυξης,εξοικονόμηση κόστους μάρκετινγκ,μεγαλύτερη προσυλωση και επικέντρωση σε υποστήριξη και αναβαθμίσεις,καλύτερη διαχείρηση quality control. Edited August 18, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 παιδες, ας ειμαστε αντικειμενικοι, η σονυ υποσχεται αδιαβροχοποιηση αλλα ολοι ξερουμε οτι το κινητο εχει Premium εμφανιση, αυτο ειναι αυτονοητο οτι δεν βοηθα στην καλη μονωση, γιατι πολυ απλα δεν μπορει να "φασκιωθει" μεσα σε πλαστικουρα και να γινει οπως τα active της samsung. ΚΑι τα S5 ιδια πιστοποιηση εχουν με Ζ3 και μπαζουν νερο για πλακα... Γιαυτο, εγω προσωπικα οταν παιρνω ενα σονυ, επειδη ξερω οτι θα μπω στην πειρασμο να το βαλω στην πισινα, το βουταω σε μια λεκανη νερο την 1η μερα για κανα 10λεπτο και αν αντεξει ξερω οτι το πιο πιθανο ειναι και στην πισινα να τη βγαλει..αλλιως το στελνω doa, οπου ειναι πολυ πιο δυσκολο να σου πουν οτι εσυ φταις γιατι γενικα ειναι καινουριο το τηλ και δεν παιρνει αμφισβητηση η καλη χρηση κτλ. Γιαυτο, οποιος δε θελει να ρισκαρει το μπλεξιμο ή την αστοχια, καλο ειναι να προσεχει..ειδικα οταν το βαζει θαλασσα, εφοσον ειναι εκτος κανονων χρησης, ας ειναι ετοιμος να το ξαναπληρωσει! Στην τελικη, μια καμερα υποβρυχια απλη αλλα καλη κανει 60-100 ευρω, για να κανεις τον χαβαλε σου στη θαλασσα και σε 10 μετρα βαθος! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Δεν παίζει ρόλο αν είναι branded. Πέρασε τις ρυθμίσεις της WIND; τις εκανε ολες μου ειπε.κι εγω δεν νομιζω να παιζει προβλημα.αλλα αυτος ειναι "ψειρας" και το κινητο αγοραστηκε απο αγγελια 10 ημερων και σε τιμη απαιχτη και τωρα τον εχει πιασει αγχος που δεν μπορει να το ρυθμισει.οπως και να χει εγω του πα να παει στην wind να του το φτιαξουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 τις εκανε ολες μου ειπε.κι εγω δεν νομιζω να παιζει προβλημα.αλλα αυτος ειναι "ψειρας" και το κινητο αγοραστηκε απο αγγελια 10 ημερων και σε τιμη απαιχτη και τωρα τον εχει πιασει αγχος που δεν μπορει να το ρυθμισει.οπως και να χει εγω του πα να παει στην wind να του το φτιαξουν. Θα τα κατεβάσει μέσω από την συσκευή. Settings-wireless and network-Internet setting και κατεβάζει για τον πάροχο του αφού βέβαια είναι συνδεδεμένος σε wifi. 5 δευτερόλεπτα υπόθεση είναι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Θα τα κατεβάσει μέσω από την συσκευή. Settings-wireless and network-Internet setting και κατεβάζει για τον πάροχο του αφού βέβαια είναι συνδεδεμένος σε wifi. 5 δευτερόλεπτα υπόθεση είναι. Ακριβώς. Αλλιώς φλασάρει μία unbranded. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Θα τα κατεβάσει μέσω από την συσκευή. Settings-wireless and network-Internet setting και κατεβάζει για τον πάροχο του αφού βέβαια είναι συνδεδεμένος σε wifi. 5 δευτερόλεπτα υπόθεση είναι. ελα μπραβο! αυτο το tip εψαχνα και δεν το ηξερα.ευχαριστω πολυ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) παιδια σορρυ αλλα νιωθω ηλιθιος.μου περασαν στο service την 5.1.1 και δεν μπορω να βρω πως θα μου δειχνει τις επαφες με το ονομα πρωτα...δεν μπορω να το βρω στις ρυθμισεις των επαφων και μου τις δειχνει οπως να ναι Δεν είναι στις ρυθμίσεις αλλά στα φίλτρα. Contacts, πατάς το μενού πάνω δεξιά ->filter :) Edited August 18, 2015 by unitrax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Δεν είναι στις ρυθμίσεις αλλά στα φίλτρα. Contacts, πατάς το μενού πάνω δεξιά ->filter :) ευχαριστω πολυ! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Σκέφτομαι το να πάρω το Ζ3 (ή το Ζ3 compact), όμως, 495€ (για κινητό που κυκλοφόρησε πριν 1 χρόνο) στο skroutz; Η τιμή έχει ανεβεί στα ύψη.. 455 έχει το κινητό σε μαγαζιά στο μπεστ πραισ και σημερα πήρα ένα copper στα 435 νομίζω είναι αρκετά καλή η τιμή αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_xp Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Μετα από 3,5 χρόνια με το sony xperia p, πήρα την απόφαση για το Ζ3! Θα το αγοράσω αναγκαστικά από κοτσωβολο. Θα πρέπει να προσέξω κάτι? Τι παρτίδα είναι,προέλευση κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Μετα από 3,5 χρόνια με το sony xperia p, πήρα την απόφαση για το Ζ3! Θα το αγοράσω αναγκαστικά από κοτσωβολο. Θα πρέπει να προσέξω κάτι? Τι παρτίδα είναι,προέλευση κτλ? Το μόνο που θα προσέχεις είναι ότι εφόσον έχεις σκοπό να το βάλεις σε νερό στο μέλλον, να το κάνεις την πρώτη μέρα ώστε είτε να πας doa είτε μα ξέρεις ότι δε θα χαλάσει... Edited August 18, 2015 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Arvato ή omnitech? Καμία απάντηση κάποιος; Επειδή είμαι από επαρχία θέλω να μην αργήσει πολύ το κινητό αλλά να γίνει σωστή δουλειά Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Arvato ή omnitech? Καμία απάντηση κάποιος; Επειδή είμαι από επαρχία θέλω να μην αργήσει πολύ το κινητό αλλά να γίνει σωστή δουλειά εγω με omnitech ειχα πολυ καλη συνεργασια και αλλαγη συσκευης.εγω σε παροτρυνω να το στειλεις εκει ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 εγω με omnitech ειχα πολυ καλη συνεργασια και αλλαγη συσκευης.εγω σε παροτρυνω να το στειλεις εκει ;) Thanks! η αλήθεια είναι ότι πήρα τηλ και τις 2 στην omnitech απάντησαν αμέσως και μου είπαν 2-3 εργάσιμες κι ότι αν δεν καλυφθεί με την εγγύηση λόγω υπαιτιοτητας μου είναι η χρέωση 18 ευρώ και τα μεταφορικά του πηγαινέλα ούτως ή άλλως δικά μου. Στην Αρβατο η πρώτη κλήση ήταν 10 λεπτά και με το που έφτασε η σειρά μου έκλεισε η γραμμή :mad: η δεύτερη ήταν σε άλλο τμήμα 8 λεπτά βαρέθηκα και το κλεισα...τόσο πολύ φορτο έχει η αρβατο ρε παιδιά; :eek: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Thanks! η αλήθεια είναι ότι πήρα τηλ και τις 2 στην omnitech απάντησαν αμέσως και μου είπαν 2-3 εργάσιμες κι ότι αν δεν καλυφθεί με την εγγύηση λόγω υπαιτιοτητας μου είναι η χρέωση 18 ευρώ και τα μεταφορικά του πηγαινέλα ούτως ή άλλως δικά μου. Στην Αρβατο η πρώτη κλήση ήταν 10 λεπτά και με το που έφτασε η σειρά μου έκλεισε η γραμμή :mad: η δεύτερη ήταν σε άλλο τμήμα 8 λεπτά βαρέθηκα και το κλεισα...τόσο πολύ φορτο έχει η αρβατο ρε παιδιά; :eek: Η Αrvato καλύπτει και άλλες εταιρίες πέρα από τη Sony. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dask Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Πήρα τηλέφωνο Sony και έκανα ξανά εγκατάσταση λογισμικού 5.1.1 αλλά το ίδιο ανοίγω NFC ανοίγω και άλλη για τα βάζω πλάτη και δεν στέλνει θα ήθελα την βοήθεια σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts