Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν εχει δυστυχως...καμια εφαρμογη sms που να λυνει το θεμα ???

Handcent, Go sms, Chomp sms

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Handcent, Go sms, Chomp sms

κατεβασα το go sms αλλα δεν αλλαζει κατι κ αυτο 70 χαρακτηρες εχει οχι 160.πριν την αναβαθμιση δεν ειχα θεμα τι θελανε κ το αλλαξανε?

κατεβασα το go sms αλλα δεν αλλαζει κατι κ αυτο 70 χαρακτηρες εχει οχι 160.πριν την αναβαθμιση δεν ειχα θεμα τι θελανε κ το αλλαξανε?

Πρέπει στις ρυθμίσεις του go sms να τικάρεις την επιλογή τοποθεσίας (ή κάπως έτσι το λέει γιατί δεν την έχω την εφαρμογή)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρέπει στις ρυθμίσεις του go sms να τικάρεις την επιλογή τοποθεσίας (ή κάπως έτσι το λέει γιατί δεν την έχω την εφαρμογή)

ok σ ευχαριστω.αμα απενεργοποιησω την μαμα εφαρμογη κ κρατησω μονο το go sms δεν υπαρχει προβλημα ε?δεν θελω να ερχονται κ στις δυο εφαρμογες το μηνυμα ταυτοχρονα

ok σ ευχαριστω.αμα απενεργοποιησω την μαμα εφαρμογη κ κρατησω μονο το go sms δεν υπαρχει προβλημα ε?δεν θελω να ερχονται κ στις δυο εφαρμογες το μηνυμα ταυτοχρονα

Νομίζω κάπου στις ρυθμίσεις του go sms λέει αν θες να την κάνεις βασική εφαρμογή για μηνύματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μετα απο 3 μερες με 5.1.1 βλεπω τελικα πολυ συντομα να γυριζω σε 4.4.4

η αυτονομια της πολυ καλυτερη σε σχεση με lollipop.. κατα μεσο ορο 1-2 ωρες οθονης περισσοτερο με kitkat

μετα απο 3 μερες με 5.1.1 βλεπω τελικα πολυ συντομα να γυριζω σε 4.4.4

η αυτονομια της πολυ καλυτερη σε σχεση με lollipop.. κατα μεσο ορο 1-2 ωρες οθονης περισσοτερο με kitkat

ποτε ειχες κιτκατ τελευταια φορα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ποτε ειχες κιτκατ τελευταια φορα?

εδω και 4 μηνες απο την αγορα της συσκευης

καποια custom 5.1.1 με καλη αυτονομια και δοκιμασμενη υπαρχει?

εδω και 4 μηνες απο την αγορα της συσκευης

καποια custom 5.1.1 με καλη αυτονομια και δοκιμασμενη υπαρχει?

εννοεις οτι πριν 4 μηνες την εβγαλες? αν με το που αγορασες πηγες σε 5.0.2 δεν εχεις μετρο συγκρισης λοιπον..

Εγω θα σου ελεγα οτι πριν 4 μηνες η μερα εκλεινε 2-3 ωρες νωριτερα, οι θερμοκρασιες ηταν 10 βαθμους κατω τουλαχιστον και γενικα οι συνθηκες οσο πας πιο πισω ηταν ευνοϊκοτερες για περισσοτερη διαρκεια..εγω την 5.1.1 τωρα την εβαλα, αλλα και με την 5.0.2 δεν ειδα καποια μεγαλη διαφορα. Θα μπορω να κανω ακριβη συγκριση το χειμωνα, οπου ξερω τι χρονους εβγαζε η 4.4.4 και εαν μεχρι τοτε εχουμε παρει και Μ ή γενικα αλλες αναβαθμισεις, θα ειμαι σε θεση να ξερω με ακριβεια εαν η 4.4.4 εκανε μεγαλυτερη εξοικονομηση. Παρολα αυτα, προσωπικα, εφοσον βγαζω 2 ημερες τωρα, δε με απασχολει να γυρισω πισω, οι αναβαθμισεις βγαιγουν για καλο συνηθως, οποτε θα τις τρεξω ολες, και οταν θα τελειωσουν ή θα λιγοστεψουν, τοτε ισως κανω μια οπισθοδρομηση εφοσον δω οτι οι αλλες δε με εχουν καλυψει. Αλλα καλο ειναι να τις "ζησεις" τις αναβαθμισεις και οχι να ακους απο αλλους.. Ολα αυτα εφοσον παιζει σωστα, και σε μενα παιζει σωστα η 5 μεχρι τωρα σε ολα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Νίκο άσε την ημέρα και τη νύχτα και πες μου τους λόγους για να φύγω απ την 4.4.4 και να πάω στην lolli, εγω πάντως δεν βρίσκω κανένα!
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

τη συσκευη την πηρα το πασχα με 4.4.4 και απλα τη ρουταρα και δουλευε ρολοι και με τρομερη αυτονομια..

πριν 5-6 μερες πηγα απο την 4.4.4 σε 5.1.1 απευθειας (δεν εχω αποψη για την 5.0.2)

δεν εχω καποιο θεμα με την 5.1.1 ολα δουλευουν καλα.. δεν υπαρχει το wow factor παντως σε σχεση με kitkat

εχω κανει ηδη 5-6 κυκλους φορτισης με lollipop και η συσκευη εχει στηθει οπως ηταν και με 4.4.4 (ιδιες ρυθμισεις/εφαρμογες), αλλα η αυτονομια εχει μειωθει οποτε βλεπω την επιστροφη σε 4.4.4 ως μονοδρομο

και φιλικα μιλωντας παντα διαφωνω οτι καθε διαθεσιμη αναβαθμιση πρεπει "υποχρεωτικα" να γινεται

Νίκο άσε την ημέρα και τη νύχτα και πες μου τους λόγους για να φύγω απ την 4.4.4 και να πάω στην lolli, εγω πάντως δεν βρίσκω κανένα!

Κοιτα, απο τη στιγμη που δοκιμαζω μια νεα εκδοση και βλεπω οτι δουλευει σωστα την κραταω.. στην πορεια ανακαλυπτω και τις βελτιωσεις. Στην 5 μου αρεσουν οι ειδοποιησεις απο κλειδωμενη οθονη οπου ειναι πολυ πρακτικες, καμια σχεση με πριν! Αυτο νομιζω οτι αρκει, εφοσον δε χανεις κατι.

επισης το γεγονος οτι μπορεις να εχεις πολλους χρησεις ειναι βολικο, ειδικα αν θες να δωσεις το κινητο σε κανα πιτσιρικι να χαζεψει και τελος υπαρχουν διαφορες μικροβελτιωσεις στο μενου που δεν μου ερχονται αλλα που βολευουν.Γενικα δεν ειδα να χειροτερευει η εμπειρια χρησης, εκτος απο την συντομευση ρυθμισεων στην κουρτινα ειδοποιησεων που ηδη ειχε χαλασει στην 4.4.4, μονο στην 4.4.3 ηταν αριστη, οποτε προτιμω να ειμαι up to date (εξαλλου clean install εκανα μονο στην 5.0.2, δεν καθομαι σε καθε update να στηνω). και οταν θα ληξουν οι αναβαθμισεις τοτε θα εχω εικονα ολων και θα μπορω να καταληξω σε ποια θελω να μεινω.. αν παρω πχ και 5.2 το χειμωνα, θα τη δοκιμασω και μετα μπορει να αποφασισω οτι η 4.4 ειναι η καλυτερη

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τη συσκευη την πηρα το πασχα με 4.4.4 και απλα τη ρουταρα και δουλευε ρολοι και με τρομερη αυτονομια..

πριν 5-6 μερες πηγα απο την 4.4.4 σε 5.1.1 απευθειας (δεν εχω αποψη για την 5.0.2)

δεν εχω καποιο θεμα με την 5.1.1 ολα δουλευουν καλα.. δεν υπαρχει το wow factor παντως σε σχεση με kitkat

εχω κανει ηδη 5-6 κυκλους φορτισης με lollipop και η συσκευη εχει στηθει οπως ηταν και με 4.4.4 (ιδιες ρυθμισεις/εφαρμογες), αλλα η αυτονομια εχει μειωθει οποτε βλεπω την επιστροφη σε 4.4.4 ως μονοδρομο

και φιλικα μιλωντας παντα διαφωνω οτι καθε διαθεσιμη αναβαθμιση πρεπει "υποχρεωτικα" να γινεται

δε διαφωνω με αυτο που λες.. προφανως δεν ειναι υποχρεωτικο, συζητηση κανουμε μονο.

Εφοσον εχεις τετοια αμεση συγκριση οκ. Εγω ειπα οτι πηγα σε 5.0.2 την περιοδο που αλλαζε η ωρα και μεγαλωσε η μερα, οποτε οταν για 1 μηνα δεν εχω ασχοληθει και βλεπω μετα οτι οι συνθηκες αλλαζουν, δεν ειμαι αυστηρος στην κριτικη μου, εφοσον μου βγαζει σταθερα τις 2 ημερες με αρκετη χρηση..

Όσοι θέλουν να πειραματιστούν.

Sony’s Concept for Android software leaks; download it now

http://www.xperiablog.net/2015/07/29/sonys-concept-for-android-software-leaks-download-it-now/

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όσοι θέλουν να πειραματιστούν.

Sony’s Concept for Android software leaks; download it now

http://www.xperiablog.net/2015/07/29/sonys-concept-for-android-software-leaks-download-it-now/

Να φανταστώ ότι είναι δυνατό να περαστεί και χωρίς unlock boot loader;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Να φανταστώ ότι είναι δυνατό να περαστεί και χωρίς unlock boot loader;

Να σου πω δεν νομίζω ότι και αξίζει ιδιαίτερα εκτός από τους πολύ ενθουσιώδεις που θέλουν να παίξουν με την συσκευή.

Ήδη το παρόν UI είναι πολύ κοντά σε stock android.

Αν μεταφέρουμε κάποιες εφαρμογές στην εξωτερική καρτα,τα δεδομένα τους που τα βρίσκουμε στην sd?

Θέλω να σιγουρευτω, για να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη και μετά με full wipe να περάσω την 5. 1,γίνεται ?

βαλε το TEXTRA

Apple :rocket:

Μολις το εβαλα στη θαλασσα, και αφου ειχα επιβεβαιωσει οτι ολα τα πορτακια ηταν φουλ κλειστα... πλυμμηρησε το κινητο με νερο μεσα

εσταλει ηδη προς Arvato...

:mad:

Μολις το εβαλα στη θαλασσα, και αφου ειχα επιβεβαιωσει οτι ολα τα πορτακια ηταν φουλ κλειστα... πλυμμηρησε το κινητο με νερο μεσα

Πες μας τι θα σου απαντησουν.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Πιστεύω να μην τους είπες ότι το έβαλες στη θάλασσα.

Κανονικά έπρεπε μετα να το βάλεις και σε ένα μπολάκι με γλυκό νερό για κάνα μισάωρο για να διαλύσει το αλάτι.

Αν δεν εντοπίσουν αλάτι θα σου αλλάξουν πλακέτα (αν έχουν διαθέσιμη). Σε αρκετές περιπτώσεις όπου δεν έχουν διαθέσιμο ανταλλακτικό κάνουν αντικατάσταση συσκευής.

Σε αλλαγή πλακέτας αλλάζει το imei, θα το γράφει στο χαρτί ελέγχου/επισκευής που θα σου δώσουν.

Είδες νερα στην οθόνη ή απλά έκλεισε το τηλέφωνο ?

Το κακό είναι ότι έχασες ότι αρχεία είχες μέσα στην εσωτερική μνήμη.

Πάντως στο σέρβις θα εντοπίσουν από πού έσπασε νερα, δεν έχω ακούσει/διαβάσει να κάνουν τον "κινέζικο" για να μην το καλύψουν εντός εγγύησης.

Περιμένουμε νέα σου.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πιστεύω να μην τους είπες ότι το έβαλες στη θάλασσα.

Κανονικά έπρεπε μετα να το βάλεις και σε ένα μπολάκι με γλυκό νερό για κάνα μισάωρο για να διαλύσει το αλάτι.

Αν δεν εντοπίσουν αλάτι θα σου αλλάξουν πλακέτα (αν έχουν διαθέσιμη). Σε αρκετές περιπτώσεις όπου δεν έχουν διαθέσιμο ανταλλακτικό κάνουν αντικατάσταση συσκευής.

Σε αλλαγή πλακέτας αλλάζει το imei, θα το γράφει στο χαρτί ελέγχου/επισκευής που θα σου δώσουν.

Είδες νερα στην οθόνη ή απλά έκλεισε το τηλέφωνο ?

Το κακό είναι ότι έχασες ότι αρχεία είχες μέσα στην εσωτερική μνήμη.

Πάντως στο σέρβις θα εντοπίσουν από πού έσπασε νερα, δεν έχω ακούσει/διαβάσει να κάνουν τον "κινέζικο" για να μην το καλύψουν εντός εγγύησης.

Περιμένουμε νέα σου.

Μακαρι..θα σας ενημερωσω

Κοιτα σε αυτους δεν ειπα τιποτα...στη Sony που μιλησα τους το ειπα και αυτοι μου ειπαν να το στειλω εκει...

Στην Arvato το εστειλα με courier και περιμενω πλεον...

εν τω μεταξυ τωρα που το σκεφτηκα τους εγραψα ενα σημειωμα με το τι εγινε...αρα ναι τους γραφω οτι μολις μπηκα στη θαλλασα...εκλεισε

οχι νερα δεν εχει στην οθονη ουτε τιποτα αλλο...εκλεισε και εβραζε το κινητο για λιγη ωρα

οταν ανοιξα τα πορτακια ετρεξε λιγο νερο

το χαρτακι που εχει ως ενδειξη ειναι κιτρινο...(παλι καλα)

Εν τω μεταξυ 2-3 ωρες πριν γινει αυτο το ειχα δοκιμασει σε νυπτηρα, γεματο με νερο, και ολα πηγαν κανονικα...εβγαλα και φωτο μεσα στο νυπτηρα (το αφησα 1 λεπτο περιπου).

Θα ενημερωσω για καθε εξελιξη...αλλα με ολα αυτα που διαβασα μετα για αυτους εχω νευριασει προκαταβολικα....

Μακαρι..θα σας ενημερωσω

Κοιτα σε αυτους δεν ειπα τιποτα...στη Sony που μιλησα τους το ειπα και αυτοι μου ειπαν να το στειλω εκει...

Στην Arvato το εστειλα με courier και περιμενω πλεον...

εν τω μεταξυ τωρα που το σκεφτηκα τους εγραψα ενα σημειωμα με το τι εγινε...αρα ναι τους γραφω οτι μολις μπηκα στη θαλλασα...εκλεισε

οχι νερα δεν εχει στην οθονη ουτε τιποτα αλλο...εκλεισε και εβραζε το κινητο για λιγη ωρα

οταν ανοιξα τα πορτακια ετρεξε λιγο νερο

το χαρτακι που εχει ως ενδειξη ειναι κιτρινο...(παλι καλα)

Εν τω μεταξυ 2-3 ωρες πριν γινει αυτο το ειχα δοκιμασει σε νυπτηρα, γεματο με νερο, και ολα πηγαν κανονικα...εβγαλα και φωτο μεσα στο νυπτηρα (το αφησα 1 λεπτο περιπου).

Θα ενημερωσω για καθε εξελιξη...αλλα με ολα αυτα που διαβασα μετα για αυτους εχω νευριασει προκαταβολικα....

Ωχ,,,, δεν έπρεπε να τους γράψεις ότι το έβαλες μέσα στη θάλασσα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ωχ,,,, δεν έπρεπε να τους γράψεις ότι το έβαλες μέσα στη θάλασσα.

Και να μην τους έλεγε λογικά θα διαπίστωναν θαλασσινό νερό.

Τωρα απλά.....προσευχές.

Τα έχουμε γράψει πολλες φορές οτι θάλασσα= χάνω εγγύηση.

• The title was changed to Sony Xperia Z3