Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ένας λόγος να σταματήσει η Sony τα ανα εξάμηνο και ναυαρχίδα και να το καθιερώσει ανα έτος διότι έχει παραγίνει το κακό διότι η βιασύνη και δουλειές του ποδαριού δεν γίνεται δουλειά.

Και στο z2 που με την μια ήταν άψογο μάλλον ανήκω στην κατηγορία των "τυχερών" θα έλεγα.

Βεβαια ειναι αποριας αξιο πως τυχαινουν μονο σε σενα αυτα και απο το συγκεκριμενο καταστημα και δεν εχει παραπονεθει κανενας αλλος ρε μαν..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βεβαια ειναι αποριας αξιο πως τυχαινουν μονο σε σενα αυτα και απο το συγκεκριμενο καταστημα και δεν εχει παραπονεθει κανενας αλλος ρε μαν..

Το ίδιο ήθελα να γράψω κι εγώ. Έχεις 4 στα 4 με κάποιο ελάττωμα!

Αυτό και εγω το έχω απορία.

Μια πιθανή εξήγηση η πρώτη φουρνιά παρτίδων που πήρε το αγγλικό Amazon να ήταν όλη ελαττωματική και εγω έπεσε σε 3 διαδοχικές συσκευές.

Απο την άλλη με εξαίρεση τα pixel στην γερμανική η συγκεκριμένη παρτίδα φαίνεται να αποδίδει καλύτερα στην αυτονομία,και δεν έχει το παραμικρό αλλο.

Είναι φυσιολογικό ανάμεσα σε παρτίδες μεταξύ χωρών η μαγαζιών να υπάρχουν τέτοιες διάφορες;

Και άντε πες στα αγγλικά επειδή μου ήρθαν χωρις ταινία ασφαλείας,πες εκανε ζαβολιά το Amazon,στο γερμανικό όμως μου ήρθε με ταινία ασφαλείας της Sony.

Εδω τι να υποθέσω Κωνσταντίνε;

Απο την άλλη δεν είμαστε και τόσοι πολλοί με το z3(καμία 20αρια θα έλεγα τουλαχιςτον εδω που γράφουμε)άρα δεν μπορούμε να εξάγουμε ασφαλές συμπέρασμα.

Και αν με βλέπεις που επιμένω είναι διότι η συσκευη μου αρέσει εξαιρετικά πολύ και δεν έχει ανταγωνιστική πρόταση στην αγορά σήμερα

Σε διαφορετική περίπτωση με την 2η θα τα είχα παρατήσει και δεν θα ασχολιόμουν.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ναι αλλα ειναι περιεργο.. Το αλλο το παληκαρι το πηρε στην αρχη οταν πρωτοκυκλοφορησε και δεν ειχε προβλημα. Το εδωσε και το πηρε παλι πριν λιγες μερες και παλι τιποτα. Τι στο καλο φταιει; Κανε refund και παρτο απο αλλου..;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και σκέψου εξίσου συμφέρει στο Amazon οι πελάτες τους να γυρίζουν συνέχεια προβληματικές συσκευές.

Δεν νομίζω οτι κανένας πωλητής θα του ήταν ευχάριστο τέτοια γεγονότα.

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι αλλα ειναι περιεργο.. Το αλλο το παληκαρι το πηρε στην αρχη οταν πρωτοκυκλοφορησε και δεν ειχε προβλημα. Το εδωσε και το πηρε παλι πριν λιγες μερες και παλι τιποτα. Τι στο καλο φταιει; Κανε refund και παρτο απο αλλου..;)

Αυτό εκανα με το αγγλικό.

Τώρα με το γερμανικό αν το δεύτερο είναι εξίσου προβληματικό,refund και θα το πάρω εκτός Amazon.

Δευτέρα θα το έχω και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν ολα.

Edited by alextrela

Μην το βάζεις κάτω. Υπάρχουν και τα Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.es και φυσικά το Amazon.com.

Μέχρι να βγει το Ζ4 όρεξη να έχεις να αλλάζεις.

Μην το βάζεις κάτω. Υπάρχουν και τα Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.es και φυσικά το Amazon.com.

Βασικά μονο γερμανικό αξίζει διότι στέλνει με ups και σε 4-5 ημέρες παραλαμβάνεις.

Και έχει την μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα.

Βασικά μετά απο δεκάδες αγορές απο Amazon πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.

Αλλα με το δεύτερο τελείωνει η περιπέτεια.

Μετά πάμε expansys η κανά Fnac η ακόμα και ελαφρώς μεταχειρισμένο σε αγγελίες η ακόμα το σενάριο να πάρω αλλο κινητό και το z3 tablet με τα λεφτά για το z3 και να πάει στο καλό το z3.:lol:

Άμα δεν με πάει η Sony με το ζόρι παντρειά γίνεται :p

Και εδω ερχεται για να ενισχυθει το επιχειρημα "Οποιος αγοραζει νωρις , συνηθως αγοραζει προβληματικη παρτιδα"

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Και εδω ερχεται για να ενισχυθει το επιχειρημα "Οποιος αγοραζει νωρις , συνηθως αγοραζει προβληματικη παρτιδα"

Και αυτό παίζει αλλα όχι απόλυτα.

Έχω πάρει κι άλλες φορές με το που πρωτοκυκλοφόρησε αλλα άψογο ήταν.

Άρα είναι θέμα κορώνα-γράμματα για να είμαστε ακριβής τι θα σου κάτσει.

Πχ το z2 το πήρα πρώτες πρώτες παρτίδες αλλα άψογο ήταν στα πάντα με την μια.

Το ίδιο και το thinkpad 8 που πήρα απο τα πρώτα στην Ευρώπη και αυτό άψογο στα πάντα.

Edited by alextrela

εγω θα το ειχα σουταρει προ πολλου,ασε δε που νομιζω οτι το πληρωσε και πιο ακριβα απο τις τιμες του skroutz.

3-4 συσκευες δεν ειναι τυχαιο,να κατσει μια να πω Ok,ετυχε...αλλα τελικα αυτη η sony δε λεει να βαλει μυαλο και κριμα γιατι μου αρεσε.

οπως μου αρεσε και το p,οπως μου αρεσε και το sp οπως και το xperia v,οπως και το xperia με τα 13mp camera,δε θυμαμαι το μοντελο η το xperia compact...και τελικα πηρα πουλο απο ολα αυτα,αλλα μετα τους εδωσα εγω μια και καλη.

και να χε κανενα service της προκοπης εδω να π ενταξει,θα λυθει συντομα το βασανο μου χωρις πολλες σκοτουρες,ελα ομως που επρεπε να πεσουν τηλεφωνηματα με απειλες και καντηλια,η ακομα να μπουν και μεγαλυτερα μεσα για να βρω το δικιο μου.

και το θεμα ειναι οτι φετος 2 μοντελα μου εκαναν το κλικ,το g3 και το z3,τα υπολοιπα τα βλεπω για τα μπαζα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εγω θα το ειχα σουταρει προ πολλου,ασε δε που νομιζω οτι το πληρωσε και πιο ακριβα απο τις τιμες του skroutz.

3-4 συσκευες δεν ειναι τυχαιο,να κατσει μια να πω Ok,ετυχε...αλλα τελικα αυτη η sony δε λεει να βαλει μυαλο και κριμα γιατι μου αρεσε.

οπως μου αρεσε και το p,οπως μου αρεσε και το sp οπως και το xperia v,οπως και το xperia με τα 13mp camera,δε θυμαμαι το μοντελο η το xperia compact...και τελικα πηρα πουλο απο ολα αυτα,αλλα μετα τους εδωσα εγω μια και καλη.

και να χε κανενα service της προκοπης εδω να π ενταξει,θα λυθει συντομα το βασανο μου χωρις πολλες σκοτουρες,ελα ομως που επρεπε να πεσουν τηλεφωνηματα με απειλες και καντηλια,η ακομα να μπουν και μεγαλυτερα μεσα για να βρω το δικιο μου.

και το θεμα ειναι οτι φετος 2 μοντελα μου εκαναν το κλικ,το g3 και το z3,τα υπολοιπα τα βλεπω για τα μπαζα.

Προβληματικές παρτίδες βγάζουν ολες οι εταιρείες.. εμένα δεν θα με σταμάταγε κάτι τέτοιο από την αγορά του Ζ3 .. απλά θα περίμενα να παρέλθει ο χρόνος.

Προβληματικές παρτίδες βγάζουν ολες οι εταιρείες.. εμένα δεν θα με σταμάταγε κάτι τέτοιο από την αγορά του Ζ3 .. απλά θα περίμενα να παρέλθει ο χρόνος.

Το θέμα είναι όμως και με τι σεβασμό θα σε αντιμετωπίσει το εκάστοτε service της εταιρείας πού θα χρειαστείς.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ναι αλλα εδω ο ανθρωπος εχει παρει 4 τηλεφωνα. δεν λεμε του εκατσε ενα και το αλλαξε.

Το ότι έτυχε μια φορά δεν λέει κάτι . Αυτό μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε εταιρεία . Άλλωστε μην ξεχνάς ότι το Ζ3 έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής

Το ότι έτυχε μια φορά δεν λέει κάτι . Αυτό μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε εταιρεία . Άλλωστε μην ξεχνάς ότι το Ζ3 έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής

Ειμαι απο αυτους που οταν το επιασαν στα χερια τους για πρωτη φορα παθαν πλακα απο την ποιοτητα! Το θεμα ειναι οτι 4/4 ειναι μεγαλη καντεμια.

Ειμαι απο αυτους που οταν το επιασαν στα χερια τους για πρωτη φορα παθαν πλακα απο την ποιοτητα! Το θεμα ειναι οτι 4/4 ειναι μεγαλη καντεμια.

:wacko: υπομονή και παίξε λαχείο ή λοττο αφού τις ίδιες πιθανότητες έχει να συμβεί κάτι αντίστοιχο με αυτό που έπαθες

:wacko: υπομονή και παίξε λαχείο ή λοττο αφού τις ίδιες πιθανότητες έχει να συμβεί κάτι αντίστοιχο με αυτό που έπαθες

Εγω δεν επαθα κατι..ισα ισα με κερδισε η ποιοτητα του. Το θεμα ειναι οτι 484€ ειναι πολλα και φτανει η στιγμη να τσιμπησω το Ζ2..

Νέο firmware update μου βγήκε μόλις που ανακοινώθηκε επίσημα απο Sony.

Δεν το εγκαθιστώ διότι έχω μονο 35% μπαταρία,αργότερα.

[ATTACH]53962[/ATTACH]

Btw: Όσοι κάνετε την αναβάθμιση και κατέχετε το sbh80 bt stereo hands free πείτε αν έχετε η όχι θέματα όπως αναφέρθηκε στο εξωτερικό.

Edited by alextrela

Νέο firmware update μου βγήκε μόλις που ανακοινώθηκε επίσημα απο Sony.

Δεν το εγκαθιστώ διότι έχω μονο 35% μπαταρία,αργότερα.

[ATTACH]53962[/ATTACH]

Btw: Όσοι κάνετε την αναβάθμιση και κατέχετε το sbh80 bt stereo hands free πείτε αν έχετε η όχι θέματα όπως αναφέρθηκε στο εξωτερικό.

Όταν κάνεις την αναβάθμιση αν θες γράψε κάτι να ξέρουμε τι άλλαξε.

Εγω έχω το SBH52, ελπίζω να μη έχει ακουστή και γι΄ αυτό κάποιο πρόβλημα.

Όταν κάνεις την αναβάθμιση αν θες γράψε κάτι να ξέρουμε τι άλλαξε.

Εγω έχω το SBH52, ελπίζω να μη έχει ακουστή και γι΄ αυτό κάποιο πρόβλημα.

Θα την κάνω μέσα στο Σ/Κ και αν έχω θέμα γυρνάω πίσω.

Edit:Πέρασα πριν λίγες ώρες την αναβάθμιση με γεμάτη μπαταρία και ολα άψογα με το bt και σύνδεση με το sbh80 όπως και πριν.

Καμία άλλη αλλαγή παρά ολα βαίνουν απόλυτα καλός.

Προχωρείτε άφοβα λοιπόν.

Edited by alextrela

Μια φιλη μου που εχει το Ζ3 της επεσε κατω και της εσπασε η οθονη. Γνωριζετε να προτεινετε καποιο αξιοπιςτο και οικονομικο service;

Μια φιλη μου που εχει το Ζ3 της επεσε κατω και της εσπασε η οθονη. Γνωριζετε να προτεινετε καποιο αξιοπιςτο και οικονομικο service;

Για δες στο σκρουτζ για τζαμακι. Στνηθως αυτα που πουλανε digitizers κανουν και αλλαγες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδη σκεφτεται τελικα να το πουλησει ποσο λετε να πιασει με σπασμενη οθονη;

• The title was changed to Sony Xperia Z3