spiros7777 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 το καλό είναι ότι άρχισαν και παραλαμβάνουν πολλά μαγαζιά πλεον , οπότε λογικά η τιμή θα πέσει λίγο ακόμα Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 νομιζω οτι λυνονται οι αποριες σχετικα με τον επεξεργαστη..εννοω οτι δηλαδη φοραει πραγματι τον 615..κοιταχτε εδω....http://www.notebookcheck.net/Qualcomm-Snapdragon-615-MSM8939-SoC.117495.0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 το καλό είναι ότι άρχισαν και παραλαμβάνουν πολλά μαγαζιά πλεον , οπότε λογικά η τιμή θα πέσει λίγο ακόμα μακαρι να πεσει το κακο θα ειναι ανεβει οπως εγινε με το 7320 σκεψου οτι το ειχα παρει οταν βγηκε 133δολλαρια. Εχεται βρει βιντεο με την δικια μας εκδοση? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 η εκδοση που παιζει ελλαδα διαθεσιμη και με ελληνικα απο to2c.com €169 Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 η εκδοση που παιζει ελλαδα διαθεσιμη και με ελληνικα απο to2c.com €169 τους ρωτησες?αυτο το site γραφει οτι θελει γι αυτο ρωταω. Μολις πας να επιλεξεις Μulti-language version γραφει not available at present. στο aliexpress μου ειπαν την επομενη βδομαδα θα εχουν multi με 199 δολλαρια πολυ φθηνοτερα απο το to2.c Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 νομιζω οτι λυνονται οι αποριες σχετικα με τον επεξεργαστη..εννοω οτι δηλαδη φοραει πραγματι τον 615..κοιταχτε εδω....http://www.notebookcheck.net/Qualcomm-Snapdragon-615-MSM8939-SoC.117495.0.html Εδώ λέει ότι ο επεξεργαστής υποστιρίζει GPS/GLOSNASS/BeiDou. Λέτε να έχει και από τα τρία; Ή τουλάχιστον τα δυο; Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 εδω ενα ρωσσικο review με σκορ antutu 33000....https://www.youtube.com/watch?v=xr4vbeQZb8M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 εδω ενα ρωσσικο review με σκορ antutu 33000....https://www.youtube.com/watch?v=xr4vbeQZb8M Δεν ειναι με τον snapdragon αλλα με το mediatek επεξεργαστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rocket_Raccoon Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αυτό είναι που έχει 44k antutu. Στο b2c το έχει και td και fdd και τα 2 με τον 6592! Νομιζω οτι το Coolpad με το 44κ antutu ειναι αυτο που θα βγαλουν με τον 801 και 3Gb RAM. Το F2 λογικα θα ειναι λιγο πιο κατω απο τα 30k, και την πραγματικη διαφορα θα τη δουμε με android 5, λογω του οτι ο 615 ειναι 64bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 το παρήγγειλα απο to2c. Μου είπαν ότι έχει τον snapdragon η έκδοση που έχουν και ότι υποστηρίζει 4g Ελλάδας. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 το παρήγγειλα απο to2c. Μου είπαν ότι έχει τον snapdragon η έκδοση που έχουν και ότι υποστηρίζει 4g Ελλάδας. ηρωας! :happy: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 καλοριζικο με το καλο να σου ερθει περιμενουμε εντυπωσεις.Ποσο το πηρες?σου εδωσαν κανα κουπονι? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 το παρήγγειλα απο to2c. Μου είπαν ότι έχει τον snapdragon η έκδοση που έχουν και ότι υποστηρίζει 4g Ελλάδας. Καλορίζικο... Άντε να σου έρθει γρήγορα και να ακούσουμε εντυπώσεις...Περιμένουμε με αγωνία!!!:p:p:p Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) καλοριζικο με το καλο να σου ερθει περιμενουμε εντυπωσεις.Ποσο το πηρες?σου εδωσαν κανα κουπονι? Ευχαριστώ παιδια. όχι ρώτησα για κουπόνι αλλά δεν μου έδιναν διότι μου είπαν ότι είναι καινούριο και το έχουν σε πολυ χαμηλή τιμή αλλά θα μου κάνουν κανα δωράκι (της π...ς αχαχα). Στα 166€ το πήρα, εννοείτε μόλις έρθει πως θα πω εντυπώσεις και θα κάνω ένα mini review. Μακάρι να έρθει γρήγορα. Edited November 16, 2014 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 unboxing απο την δικη μας εκδοση https://www.youtube.com/watch?v=1p8oOvoQz6c .Αυτη την στιγμη η τιμη ειναι 188.10 δολλαρια στο αλι.. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ευχαριστώ παιδια. όχι ρώτησα για κουπόνι αλλά δεν μου έδιναν διότι μου είπαν ότι είναι καινούριο και το έχουν σε πολυ χαμηλή τιμή αλλά θα μου κάνουν κανα δωράκι (της π...ς αχαχα). Στα 166€ το πήρα, εννοείτε μόλις έρθει πως θα πω εντυπώσεις και θα κάνω ένα mini review. Μακάρι να έρθει γρήγορα. Άντε βρε με το καλό. Δες κι ένα βιντεάκι του τι περιμένεις (περιμένουμε) :p . https://www.youtube.com/watch?v=1p8oOvoQz6c Α και antutu 29853 όπως φαίνεται στο βίντεο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Άντε βρε με το καλό. Δες κι ένα βιντεάκι του τι περιμένεις (περιμένουμε) :p . https://www.youtube.com/watch?v=1p8oOvoQz6c Α και antutu 29853 όπως φαίνεται στο βίντεο . Μόνο το antutu δεν περίμενα για να το πάρω. :P Μακάρι να πάρει και το lollipop! Δεν εμπιστεύομαι το ali γενικά εγώ οπότε γι αυτο διαλεξα το to2c Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 καλα σιγουρα το antutu δεν ειναι λογος για να παρεις ενα κινητο.Καλα lollipop εγω το εχω σιγουρο οτι θα παρει καινουριο snapdragon εχει coolpad ειναι θα το στηριξουνε!!! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 καλα σιγουρα το antutu δεν ειναι λογος για να παρεις ενα κινητο.Καλα lollipop εγω το εχω σιγουρο οτι θα παρει καινουριο snapdragon εχει coolpad ειναι θα το στηριξουνε!!! αι ρε συ για πλάκα το είπα.. Μακάρι, μακάρι να το στηρίξουνε. Αυτό που εύχομαι να έχει εξαίρετη καμερούλα, λατρεύω να τραβάω φωτογραφίες τοπία και διάφορα.. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Σκέφτομαι να πουλησω το f1 και να πάρω το f2,αυτό που φοβάμαι είναι η 5,5 ιντσες μήπως δε με βολεψουνε! Τελικά είναι άλλο τηλ. με τον mtk και άλλο με τον snapdragon η είναι το ενα για Κίνα μεριά και το άλλο για μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 στο gizmochina.com εχει review την εκδοση με τον 6592 και γραφει τα παρακατω: Connectivity and Performance Here is the second to the last part of the review where we check out the Coolpad Dashen F2’s connectivity specifications and performance. This phone uses MediaTek’s MT6592 octa-core processor (1.7GHz). It uses eight ARM Cortex-A7 cores. It also has the MediaTek MT6290 baseband chip. Not only does the MTK MT6290 baseband chip support FDD-LTE and TD-LTE, it also has support for DCDC-HSPA+, TD-SCDMA, EDGE, GSM, and GPRS voice and data communication. In other words, when you take or make phone calls, you can still use 4G, 3G, and 2G internet without any problems. According to tests that were done, making regular phone calls did not affect the 4G internet speed. λετε να παιζει και σ εμας? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Άντε βρε με το καλό. Δες κι ένα βιντεάκι του τι περιμένεις (περιμένουμε) :p . https://www.youtube.com/watch?v=1p8oOvoQz6c Α και antutu 29853 όπως φαίνεται στο βίντεο . 31000 και κάτι πιάνει το f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 31000 και κάτι πιάνει το f1 δεν είναι αντικειμενικό το antutu :P Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetam Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Tελικά και εγώ θα πάρω το Coolpad F2 φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή! εδώ το βρήκα στα 168 ευρό! http://www.to2c.com/coolpa...-16gb-rom.html Αλλά λέει Multi-Language Version, not available at present... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 εδω παντως η τιμη ειναι αρκετα καλυτερη http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Original-Coolpad-F2-8297W-5-5-MTK6592-CPU-Octa-core-1-7GHz-2GB-RAM/32221085077.html Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts