Jump to content

Coolpad F2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς είδα τις ενημερώσεις μόλις την έκανα για δουλεία, άρα το βράδυ έχω ολονυχτια!!

Έτσι αν προλάβω αργά θα τα περάσω να υπάρχουν στον οδηγό μαζί με το root και οδηγίες για την εγκατάσταση του. (υπάρχει νέο αρχείο).

Για δείτε παίζει σε 32bit ή τελικά σε 64 όπως είχαν αναφέρει οτι θα έβγαινε;

32bit είναι .Στο antuntu εβγαλε 33.000 .

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

32bit είναι .Στο antuntu εβγαλε 33.000 .

Δε βαριέσαι έστω και έτσι αρκεί να την έχουν στρώσει λίγο.

Ευχαριστήσω!!

Απλά το μόνο θετικό πριν ακόμα βγει είχαν παρουσιάσει να γίνεται root και πιο βολικά μέσα από recovery.

Στο lollipop gapps πως βαλατε ρε παιδια;

Για την ώρα ίδια εγκατάσταση σαν την 4.4.4

Δες εδώ,http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6081098#post6081098

Για την ώρα ίδια εγκατάσταση σαν την 4.4.4

Δες εδώ,http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6081098#post6081098

κατεβαζωντας gapps για lollipop εφαγα error για αυτο ρωταω..

κατεβαζωντας gapps για lollipop εφαγα error για αυτο ρωταω..

Το ξέρω γιατί το είχα δοκιμάσει και γι, αλλά αφού κάνουν αυτά το άφησα ως έχει.

το θεμα ειναι εγω δεν τα εχω αυτα το αρχειο εννοω αν μπορεις και δεν σου κανει κοπο να μου στειλεις σε ενα μηνυμα ενα λινκ να τα κατεβασω

το θεμα ειναι εγω δεν τα εχω αυτα το αρχειο εννοω αν μπορεις και δεν σου κανει κοπο να μου στειλεις σε ενα μηνυμα ενα λινκ να τα κατεβασω

Αφού τα link είναι όλα εκεί μέσα!!!

Edited by filosofos77

Καντο μεσω cool assistant αλλά μπες στο λινκ που έδωσα και κατεβασε απο κει τη 004 και κατεβασε τον cool assistant που ειναι και αυτος στο λινκ γιατί ειναι ειδικη εκδοση .

Μεχρι στιγμης μου φαινεται μια χαρα το update .Φαίνεται ότι ειναι πιο stable και τα σχετικα .Απο αλλαγές βαλανε παλι το παραθυρακι που σε ρωταει για privileges στις διαφορες εφαρμογες .Την εφαρμογη του καιρου αλλάξανε αν και για μας ειναι τελειως αδιαφορο.Και κατι σημαντικο !! Εχει root! Το εκανα με τον οδηγο που ειναι στην 1η σελιδα .Εβγαλαν και απο το smart control κατι επιλογες που χρησιμοποιουσαν την μπροστινη καμερα .

Με αυτό το τρόπο δεν θα χάσω τίποτα απο αυτά που έχει το κινητό; μέσω assistand δηλαδή θα κάνει μόνο αναβαθμιση η θα περάσει καινούρια ρομ ?

LeEco Le max 2 [x820]

Με αυτό το τρόπο δεν θα χάσω τίποτα απο αυτά που έχει το κινητό; μέσω assistand δηλαδή θα κάνει μόνο αναβαθμιση η θα περάσει καινούρια ρομ ?

Ναι με το cool assistant διαγραφονται ολα γι αυτο παρε ενα backup πριν αν θελεις να προχωρησεις .Δεν το ανεφερα γιατι το θεωρησα αυτονοητο :/

Όχι δεν γίνεται αλλά και να γινόταν μέσω Ota πχ θα πρεπε μετα να κανεις factory reset για να κάτσει καλά η ρομ

Μια απορία σε αυτό και συγνώμη για την παρέμβαση.

Για πιο λόγω αν υπήρχε update να γίνει μετά factory reset? :confused:

Δε μιλάω για την παρούσα φάση, ας πούμε πιο πριν 54 στη 54..

Με το update που είχαμε όταν το λάβαμε μέχρι να φτάσουμε στην 46 δεν χρειάστηκε μετά reset. Απλά το κάνεις μόνος σου χειροκίνητα τώρα.

Αν είναι έτσι κάθε φορά καλύτερα να περνάμε με το pc την νέα rom. :cool:

Απο προσωπική εμπειρία θα σου πω οτι όταν εκανα upgrade απο 2.3 σε 4.0 πχ με official ROM μετα παρατηρούσαν περίεργα πραγματα όπως κολλήματα και κακή ανταπόκριση των εφαρμογών. Με clean install όμως δεν τίθεται τέτοιο θέμα γιατί σβηνονται τα περισσότερα πραγματα και δεν μένουν υπολείμματα .Αυτό το βλέπουμε και στα windows και σε Linux .Άλλο το clean install και άλλο το upgrade .Γι αυτό προτείνω και factory reset γιατί σβηνονται και βλακειες που έχουν παραμείνει .Ναι το καλυτερο είναι αυτό που λες για να χεις το κεφάλι σου ήσυχος.Δεν είναι τυχαίο που κάποιες custom ROM ζητάνε να τις περάσεις 2 φορες για να κάτσουν καλά. Edited by gamiolero

Απο προσωπική εμπειρία θα σου πω οτι όταν εκανα upgrade απο 2.3 σε 4.0 πχ με official ROM μετα παρατηρούσαν περίεργα πραγματα όπως κολλήματα και κακή ανταπόκριση των εφαρμογών. Με clean install όμως δεν τίθεται τέτοιο θέμα γιατί σβηνονται τα περισσότερα πραγματα και δεν μένουν υπολείμματα .Αυτό το βλέπουμε και στα windows και σε Linux .Άλλο το clean install και άλλο το upgrade .Γι αυτό προτείνω και factory reset γιατί σβηνονται και βλακειες που έχουν παραμείνει .Ναι το καλυτερο είναι αυτό που λες για να χεις το κεφάλι σου ήσυχος.Δεν είναι τυχαίο που κάποιες custom ROM ζητάνε να τις περάσεις 2 φορες για να κάτσουν καλά.

Εχεις απόλυτο δίκαιο σε οτι λες κυρίως όταν το γενικευεις σε pc.Aλλα εδώ εχουμε με κινητα και παντα μερικες παντα κατι μπορεί να στραβώσει κατι!!any....

Λοιπον παμε παρα κατω,επιτελους αρχιζω δουλεια με τα αρχεια.

Πέρασα την νέα rom εύκολα βάση του οδηγού χρησιμοποιώντας και το νέο zip για root όπου δουλεύει μια χαρά. Έτσι αφού είναι όλα εντάξει τα προσθεσα μέσα στον οδηγό για ευκολία.

Παίζει κάνα θέμα με το gps, γιατί πρόγραμμα που είχα στις προηγούμενες εκδόσεις δεν έχω πάρει το αποτέλεσμα που θα ήθελα ακόμα. :mad:

Εγώ έχω θέμα με το callui δηλαδή παίρνω τηλ ή με παίρνουν και δεν εμφανιζεται η κλήση καθόλου..... Και τώρα είδα οτι είχε κολλήσει καο το ρολόι στην μπαρα κάνα 2ωρο

Στην 5.02 δεν έχει επιλογή για μαζική εκκαθάριση των ανοιχτων εφαρμογών. Έχει screen lock με prox sensor άρα δε χρειάζεται , knock lock. Το ρεκοβερι είναι αγγλικά αλλά δε βλέπει sd. To app sim toolkit δεν έχει κινέζικα αλλά στο call log παραμένουν.

Γενικά δουλεύει καλά.

Εχω ενα κουλο θεμα.απο τοτε που πηγα απο την 46 στην 55 δεν βλεπει τα ακουστικα,δηλαδη οταν τα βάζω δεν παιζουν ούτε βγαίνει το σημα πανω στην μπαρα που δείχνει οτι μπηκαν ακουστικά.κανεις που να το παρατήρησε;καμια ιδεα τι παιζει;

Εχω ενα κουλο θεμα.απο τοτε που πηγα απο την 46 στην 55 δεν βλεπει τα ακουστικα,δηλαδη οταν τα βάζω δεν παιζουν ούτε βγαίνει το σημα πανω στην μπαρα που δείχνει οτι μπηκαν ακουστικά.κανεις που να το παρατήρησε;καμια ιδεα τι παιζει;

Factory reset εκανες μετα το update;

Εχετε δοκιμάσει αυτή τη ρομ ; http://www.romzj.com/rom/31096.htm Λέτε να έχει και ελληνικά ;

Χλωμο το βλέπω! Κι είναι και jelly bean

Χλωμο το βλέπω! Κι είναι και jelly bean

kitkat εννοεις ε;το flyme 4.2 ειναι η εκοδση του flyme όχι του android :P απλως εχει πολυ καλες κριτικες

Μια αρκετα καινουργια miui που βρηκα ειναι αυτη http://rom.7to.cn/romdetail/27767 αν και δεν εχω χρονο ακομη να τη δοκιμασω

Edited by gamiolero

kitkat εννοεις ε;το flyme 4.2 ειναι η εκοδση του flyme όχι του android :P απλως εχει πολυ καλες κριτικες

Μια αρκετα καινουργια miui που βρηκα ειναι αυτη http://rom.7to.cn/romdetail/27767 αν και δεν εχω χρονο ακομη να τη δοκιμασω

Χαχαχα. Ναι! Σωστός ο παικτης!