pafimal Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ερώτηση για τους έχοντες (κατά προτίμηση το Ασιατικό μοντέλο): Όταν το πρωτοανοίξατε, δώσατε τον google λογαριασμό σας και έκανε συγχρονισμό των επαφών σας; Το ρωτάω γιατί δε μπορώ να προσθέσω google acount για συγχρονισμό επαφών/ημερολογίου, αλλά και κατέβασμα των εφαρμογών μου από το Play. Βρήκα, βέβαια τρόπο να τα κάνω αυτά, αλλά όχι αυτόν που είχα συνηθίσει με όλα τα υπόλοιπα Android τηλέφωνά μου. Ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι η συσκευή ανοίχτηκε από τον πωλητή για να ελεγχθεί η οθόνη και η σωστή λειτουργία, να επιλεγεί η γλώσσα (άντε να επέλεγα εγώ σε Κινέζικο μενού! ) και ίσως για να εγκατασταθεί το Play Store, αφού είχα διαβάσει ότι δεν είναι κανονικά προεγκατεστημένο (ενώ εμένα ήταν). Επίσης, για κάποιο λόγο δεν μπορώ να επιλέξω τον Nova Launcher ως προεπιλεγμένο launcher. Επιμένει στον δικό του, ό,τι και να κάνω. Σε κάθε περίπτωση, η συσκευή είναι πύραυλος! Νεότερα: Για πρώτη φορά έβαλα δύο SIM, μία Cosmote και μια Vodafone. Παρότι είναι και οι δύο ενεργές ταυτόχρονα, σου ανοίγει ενα μενού (SIM card management) όπου πρέπει να επιλέξεις τις προτιμήσεις σου για κάθε υποδοχή/sim. Η πρώτη επιλογή είναι ποιό από τα δύο slots θα είναι 3G/4G (το άλλο θα είναι 2G! ). H δεύτερη επιλογή σε ρωτάει ποιό από τα 2 slots (ποια sim δηλαδή) θα είναι η default (πρωτιμώμενη) για data. H τρίτη έχει να κάνει με την πρωτιμώμενη sim για κλήσεις και μηνύματα. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι δε γίνεται να έχεις και τις δύο κάρτες σε 4G την ίδια στιγμή. Φυσικά, είναι παιχνιδάκι να κάνεις τις όποιες στιγμιαίες αλλαγές μέσα από αυτό το μενού (χώρια που είναι και παράλογο να έχεις ταυτόχρονα σε 4G και τις 2 κάρτες (για λόγους οικονομίας), αφού ούτως ή άλλως, από τη μία θα τραβάς δεδομένα κάθε δεδομένη στιγμή... Για τον Νόβα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Eγω παλι αντιμετωπιζω το εξης θεμα εχει εξαφανιστει απο media κωτσοβολο κλπ και θελω να το παρω με πιστωτικη ατοκα γνωριζει κανεις γτ δε φερνουν πια;Αφου το κινητο ειναι νεοφερμενο σχετικα εχει θεμα η αντιπροσωπεια;Για το 16αρι παντα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ερώτηση για τους έχοντες (κατά προτίμηση το Ασιατικό μοντέλο): Όταν το πρωτοανοίξατε, δώσατε τον google λογαριασμό σας και έκανε συγχρονισμό των επαφών σας; Το ρωτάω γιατί δε μπορώ να προσθέσω google acount για συγχρονισμό επαφών/ημερολογίου, αλλά και κατέβασμα των εφαρμογών μου από το Play. Βρήκα, βέβαια τρόπο να τα κάνω αυτά, αλλά όχι αυτόν που είχα συνηθίσει με όλα τα υπόλοιπα Android τηλέφωνά μου. Ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι η συσκευή ανοίχτηκε από τον πωλητή για να ελεγχθεί η οθόνη και η σωστή λειτουργία, να επιλεγεί η γλώσσα (άντε να επέλεγα εγώ σε Κινέζικο μενού! ) και ίσως για να εγκατασταθεί το Play Store, αφού είχα διαβάσει ότι δεν είναι κανονικά προεγκατεστημένο (ενώ εμένα ήταν). Αν και δεν καταλαβα καλα, δες αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5264927#post5264927 Στο λογαριασμο google δεν υπαρχει επιλογη για συγχρονισμο επαφων ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Για τον Νόβα Ω, ναι!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Αν και δεν καταλαβα καλα, δες αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5264927#post5264927 Στο λογαριασμο google δεν υπαρχει επιλογη για συγχρονισμο επαφων ? Είσαι τρομερός! Ζήτω το myphone! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Παιδιά με την 127 βλέπω και εγω κατανάλωση στην μπαταρία !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Παιδιά με την 127 βλέπω και εγω κατανάλωση στην μπαταρία !!! Aυτό το 127 που το βλέπουμε; Στο build, στο Kernel ή στο Baseband; Εμένα σε κανένα από τα τρία δεν αναφέρεται αυτός ο αριθμός. Μήπως το Monarch έχει άλλες ROM; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Νεος κατοχος κ εγω. Ειχα πολυ καιρο να ενθουσιαστω με συσκευη . Κανενα παραπονο μεχρι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Aυτό το 127 που το βλέπουμε; Στο build, στο Kernel ή στο Baseband; Εμένα σε κανένα από τα τρία δεν αναφέρεται αυτός ο αριθμός. Μήπως το Monarch έχει άλλες ROM; http://www.directupload.net/file/d/3887/bh37dzmx_jpg.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Να ενημερώσω ότι έχει έρθει η δίκαρτη έκδοση στο mediamarkt στα 599€. Άντε να το φέρουν και τα άλλα μαγαζιά και να το βρούμε πιο φτηνά στα σκρουτζομάγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 http://www.madphone.eu/p.Huawei-Ascend-Mate-7-16GB-Black-EU.1091846.html?ref=bestprice.gr Εχει γνωμη κανεις για το συγκεκριμενο καταστημα? Σε περιπτωση αγορας απο το οποιοδηποτε skroutzoμαγαζο, τι γινετε με την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Παίδες καλώς σας βρήκα και εγώ στη παρέα.Απο σήμερα το πρωΐ κάτοχος της δίκαρτης έκδοσης και μέχρι τώρα όλα καλά. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 http://www.directupload.net/file/d/3887/bh37dzmx_jpg.htm Εμένα στο αντίστοιχο σημείο τελειώνει σε SP06. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Να ενημερώσω ότι έχει έρθει η δίκαρτη έκδοση στο mediamarkt στα 599€. Άντε να το φέρουν και τα άλλα μαγαζιά και να το βρούμε πιο φτηνά στα σκρουτζομάγαζα. Σε ποιο χρώμα το έφερε το mediamarkt? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Σε ποιο χρώμα το έφερε το mediamarkt? Σε χρυσό. Μόνο σε αυτό το χρώμα βγαίνει το δίκαρτο. Λογικά θα έχει μέσα στη συσκευασία και την άσπρη δερμάτινη flip case. Πάντως είναι ωραίο χρυσό, προς το σαμπανιζέ. Έχουν φέρει ένα μόνο εκθεσιακό στο κατάστημα της Αργυρούπολης που το είδα και τις επόμενες μέρες θα φέρουν και άλλα. Μου άρεσε ότι αφήνει 2 GB σχεδόν ελεύθερης ram, πιο πολύ και από το nexus 6 που ήταν δίπλα. Edited February 4, 2015 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Παίδες καλώς σας βρήκα και εγώ στη παρέα.Απο σήμερα το πρωΐ κάτοχος της δίκαρτης έκδοσης και μέχρι τώρα όλα καλά. Αντε με το καλο να το φερει και κανας κωτσωβολος για να δουμε.:X Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Παιδιά το δίκαρτο τι sar έχει ?? Να απαντήσουν παρακαλώ όσοι το έχουν. Ας μεταφέρουν αυτό που γραφει το βιβλιαράκι του κινητού παρακαλώ. Και έχει εγγύηση 100% εδώ Ελλάδα ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Αντε με το καλο να το φερει και κανας κωτσωβολος για να δουμε.:X Δε χρειάζεται να περιμένεις το Κωτσόβολο. Υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά που το έχουν και μάλιστα στην ίδια τιμή. Και με πιστωτική αν χρειαστεί. Παιδιά εσείς που το έχετε. Έχετε προσέξει ή είναι ιδέα μου πόσο δυνατό σήμα κινητής έχει το τηλ.? Έχω wind για δεδομένα και ενώ πρίν μέσα στο σπίτι με άλλες συσκευές είχα από μηδέν έως μια γραμμή σήμα, τώρα έχω απο τρεις έως τεσσερις γραμμές. Το έχει προσέξει κανεις άλλος αυτό? Ακόμη και μέσα στο ασανσερ οπου με αλλες συσκευές το σήμα χανόταν τελείως,με αυτό έχω τουλάχιστο δυο μπάρες. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Παιδιά το δίκαρτο τι sar έχει ?? Να απαντήσουν παρακαλώ όσοι το έχουν. Ας μεταφέρουν αυτό που γραφει το βιβλιαράκι του κινητού παρακαλώ. Και έχει εγγύηση 100% εδώ Ελλάδα ?? Εγγύηση θα έχει σίγουρα αν το φέρουν τα μεγάλα καταστήματα. Το mediamarkt θα το φέρει σίγουρα σε λίγες μέρες και από ότι έχω ακούσει και το public. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 για καλυτερο σημα και σταθερο ποιο απο τις παρακατω να βαλω?εχει 4 επιλογες βασικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δε χρειάζεται να περιμένεις το Κωτσόβολο. Υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά που το έχουν και μάλιστα στην ίδια τιμή. Και με πιστωτική αν χρειαστεί. Παιδιά εσείς που το έχετε. Έχετε προσέξει ή είναι ιδέα μου πόσο δυνατό σήμα κινητής έχει το τηλ.? Έχω wind για δεδομένα και ενώ πρίν μέσα στο σπίτι με άλλες συσκευές είχα από μηδέν έως μια γραμμή σήμα, τώρα έχω απο τρεις έως τεσσερις γραμμές. Το έχει προσέξει κανεις άλλος αυτό? Ακόμη και μέσα στο ασανσερ οπου με αλλες συσκευές το σήμα χανόταν τελείως,με αυτό έχω τουλάχιστο δυο μπάρες. Ε ναι ...και αυτο εχει σαν αποτέλεσμα και μεγάλο SAR. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αυτο ειναι το θεμα μου δεν εχω πιστωτικη γιαυτο.Περιμενω τον κωτσοβολο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ε ναι ...και αυτο εχει σαν αποτέλεσμα και μεγάλο SAR. Άσχετα με την ένταση του σήματος μπορείς να μιλήσεις χωρίς πρόβλημα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Άσχετα με την ένταση του σήματος μπορείς να μιλήσεις χωρίς πρόβλημα? Τί εννοείς ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δε χρειάζεται να περιμένεις το Κωτσόβολο. Υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά που το έχουν και μάλιστα στην ίδια τιμή. Και με πιστωτική αν χρειαστεί. Παιδιά εσείς που το έχετε. Έχετε προσέξει ή είναι ιδέα μου πόσο δυνατό σήμα κινητής έχει το τηλ.? Έχω wind για δεδομένα και ενώ πρίν μέσα στο σπίτι με άλλες συσκευές είχα από μηδέν έως μια γραμμή σήμα, τώρα έχω απο τρεις έως τεσσερις γραμμές. Το έχει προσέξει κανεις άλλος αυτό? Ακόμη και μέσα στο ασανσερ οπου με αλλες συσκευές το σήμα χανόταν τελείως,με αυτό έχω τουλάχιστο δυο μπάρες. H Huawei έχει εξειδίκευση στους δέκτες και τα modems εδώ και χρόνια. Προφανώς, μετέφερε και στα κινητά της αυτή της τη τεχνογνωσία. Και εγώ έχω δει πολύ δυνατό σήμα σε δύσκολες περιοχές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts