pok Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΤ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ 1 ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΕΙ ΒΤ ΚΑΙ SYNC. ΤΟ SYNC TI EINAI? 2.OTAN ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΒΤ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ-ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ-ΦΩΝ ΚΛΗΣΗ ΠΗΡΑ ΤΟ ΒΤ ΤΗΣ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pok ( 9 Μάι. 2004 , 22:06) ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΤ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ 1 ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΕΙ ΒΤ ΚΑΙ SYNC. ΤΟ SYNC TI EINAI? 2.OTAN ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΒΤ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ-ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ-ΦΩΝ ΚΛΗΣΗ ΠΗΡΑ ΤΟ ΒΤ ΤΗΣ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PC kalipera filaraki 1.to SYNC einai gia na kanei synchronization (me ta email malon) 2.mporeis na gineis poio sigekrimenos? Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amaretos ( 9 Μάι. 2004 , 13:00) a oraia tora me eftiaxes. oraia tin deutera to pao piso, to thema einai pio na paro , exo diavasei sto forum oti kapoios pire apo to multirama kapoio kai tou douleuei, isxyei auto xereis?? i toulaxiston pes mou poio na paro pou na doueuei sigoura thanks Φίλε amaretos, έχω πάρει από το Multirama το USB Bluetooth της Level One και δουλεύει άψογα με τους drivers της Widcomm σε Windows XP και Windows 2000. Το κόστος του ήταν 42,50 ευρώ και συνεργάζεται με το Mobile Phone Tools της Motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Ερωτηση : ποσοι απο εσας εχουν δοκιμασει να στειλουν SMS με μικρα ελληνικα γραμματα... :worry: Ποσοι απο εσας το εν λογω μηνυμα το εχουν δει σε τι κατασταση φτανει στο παραληπτη??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanoskylo Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος portman ( 8 Μάι. 2004 , 20:36) παιδες ακουστε ενα αλλο κουλο που ανακαλυψα σημερα... ηθελα να κλειδωσω το φακελο με τις φωτογραφιες του κινητου οποτε πηγα στο αντιστοιχο μενου : ρυθμισεις>ασφαλεια>κλειδωσε μενου ετσι επελεξα να κλειδωσει το φακελο με τις φωτο, εδωσα τον καταλληλο κωδικο και ολα οκ, παω λοιπον να δω τι καταφερα και τελικα... τιποτα. το κλειδωμα αυτο ειναι ΑΛΛΟ ΕΝΑ BUG καντε ενα κοπο ρε παιδια και δειτε το, γινεται και σε σας? αααα παρεπιπτοντος σημερα το πηρα απ' το update!! εχω την τελευταια εκδοση .38R ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΚΔΟΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 38 ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΛΕΨ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΜΟΤΟSERVICE...ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.... Παράθεση ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsopanoskylo (10 Μάι. 2004 , 13:01) ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΚΔΟΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 38 ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΛΕΨ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΜΟΤΟSERVICE...ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.... Kαλα τα λες...καλα τα λες...ΚΡΙΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ! :down: Ποτε ξανα μοτορολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Hi kotsosp , Exeis anevasei kai games? Douleuei mia xara.... Vasika ego to ekana telika na doulepsei me to Mobile Phone Tools , ola mia xara kai images kai phonebook klp... Mono to PST den douleue gia games Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 paidia pantos to kinitaki emena mou doueleui mia xara xwris kanena provlima. Ti na pw den kserw, egw 8a to ksana agoraza :D Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Μήπως ξέρει κανείς αν αλλάζει το γυαλί από την εσωτερική οθόνη του κινητού?Αν ναι,πόσο κοστίζει και που πρέπει να το κάνω?Κάτι άλλο, σέρβις της μοτορόλα για να αναβαθμίσω το λογισμικό μπορώ να βρω κάπου κοντά στην καλλιθέα,ή κάπου τουλάχιστον που να φτάνω σχετικά εύκολα από κάποιο σταθμό του ηλεκτρικού? :o Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy (10 Μάι. 2004 , 15:24) paidia pantos to kinitaki emena mou doueleui mia xara xwris kanena provlima. Ti na pw den kserw, egw 8a to ksana agoraza :D Κατσε φιλε μου διοτι μου εβαλες ψιλους τωρα...για πες μου εχεις δοκιμασει να στειλεις μηνυμα με μικρα γραμματα ελληνικα και αν ναι το ειδες πως εφτασε στο παραληπτη??(αρκει να το στειλεις και στο εαυτο σου).Τι εκδοση εχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quicksilver (10 Μάι. 2004 , 14:45) Kαλα τα λες...καλα τα λες...ΚΡΙΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ! :down: Ποτε ξανα μοτορολα.... Για ηρεμήστε ρε παλικάρια....!!!!Φίλε μου δοκίμασες το εξής απλό που συμβαίνει και σε όλα τα ΝΟΚΙΑ.Εβγαλες την κάρτα σου να βάλεις άλλη να δεις αν βάλεις άλλη κάρτα αν θα σου ζητήσει κωδικό για τις φωτογραφίες??Υπάρχει πιθανότητα να αναγνωρίζει ότι η εντολή δώθηκε από αυτήν την κάρτα σιμ,οπότε σε εσένα που του έδωσες εντολή γιατί να κλειδώνει??Αν πάει όμως άλλος χρήστης να βάλει την κάρτα??? Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsopanoskylo ( 6 Μάι. 2004 , 11:02) ..ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ S/W EXΩ ΤΟ ,38R ETΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΤΗΤΕ... Καταρχήν ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ!!Τα κεφαλαία κουράζουν και είναι σαν να σκούζεις-φωνάζεις για κάτι!!!Φαίνεται ότι εσείς που φωνάζετε για το καλό σέρβις της Μοτορόλα δεν είχατε ποτε την τραυματική εμπειρία της επαφής με το σέρβις της Νόκια...ΛΟΙΠΟΝ,είναι πολύ πιθανό η αναβάθμιση να μην εγινε -πέρασε σωστά στο κινητό.Αυτό πολλές φορές και για διάφορους λόγους μπορεί να συμβαίνει.Θα κάνεις λίγο υπομονή και θα ξαναπάς το κινητό σου για αναβάθμιση ,αν είναι δυνατόν σε άλλο σέρβις,μήπως κατα το download,λείπουν data στο συγκεκριμένο σημείο σέρβις που πήγες.Για τον φίλο που ρωτάει για Καλλιθέα,δεν υπάρχει σερβις εκεί,είτε Πανεπιστημίου 56 σε βολεύει,είτε στο Μαρούσι. Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros l. Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Byzantinos ( 8 Μάι. 2004 , 09:38) kaliemera paidia, exw to v600 peripou 10 meres kai simera itan i 2 fora pou enw to ixa klistw kata tin diarkeia tis nixtas, to proi akoustike enas ixos kai ixe anapsei i ejwteriki othoni (mple xroma).Auto logika eixe anapsei poli noritera giati ixe ws apotelesma na mou teliwsei i mpataria. 3erete tipota gi' auto. ta stoixeia tou til einai ta parakatw: Ekdosi flex: SE442AXXG10E2_1 Ekdosi soft: TRIPLETS_G_0B.08.A5R_A Ekdosi DSP: 62E1E000 Mporeite na mou pite an xreiazete anava8misei. Thnks in advance! Φίλε Βυζαντινέ το ίδιο παράξενο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ. Μετά από δύο εβδομάδες από την αγορά του v600 και ενώ ένα βράδυ το απενεργοποίησα κανονικότατα, το πρωί βλέπω την εξωτερική οθόνη αναμμένη και το τηλέφωνο να μην αντιδρά στο κουμπί ενεργοποίησης. Προφανώς κατέφυγα στην κλασσική λύση της αφαίρεσης της μπαταρίας. Μάλλον πρόκειται για bugακι και επειδή διαπίστωσα κατόπιν ανάγνωσης του σχετικού forum για το v600 ότι υπάρχουν αρκετά bugs (χωρίς προφανώς να ανατρέπουν την άψογη εικόνα του κινητού) και κατόπιν θα καταφύγω σε αναβάθμιση. Πάντως ας είναι καλά ο φίλος κινητονειδήμονας που πολύ σωστά με συμβούλεψε να πάρω το v600 από ΤΙΜ και ευτυχώς όχι από voda διότι από τη μία, θα περίμενα ακόμα να μου το φέρουν, και από την άλλη θα ήμουν υποχρεωμένος να υποστώ τις ρυθμίσεις live ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Ok thanx keinitoeidimona!Όταν εχω χρόνο, θα περάσω από την πανεπιστημίου..Όσο για το το "γυαλί" που είναι μπροστά από την οθόνη, μπορώ να το αλλάξω?Σε σέρβις της μοτο θα πάω για να το κάνω?Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει? Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 φιλε kinitoneidimonas απλα να σε ενημερωσω πως ολα τα υπολοιπα κλειδωματα του κινητου π.χ. για τα μηνυματα λειτουργουν κανονικοτατα και χωρις αλλαγη της sim... anyway ελπιζω να λυθει και αυτο με καποια μελλοντικη αναβαθμιση!! Το αλλο απιστευτο που εχω με το κατα τα αλλα αψογο κινητουλι μας ειναι οτι οι φωτογραφιες του εμφανιζουν κατι τετραγωνακια!!! και επιπλεον παντοτε στην κατω δεξια μερια τις φωτογραφιας εμφανιζεται μια θολουρα!!! επισης ειναι ευκολο να μου πειτε πως μπορω να καν "παραθεση" στο μηνυμα το οποιο θελω να απαντησω (ασχετο!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cain (11 Μάι. 2004 , 02:19) Ok thanx keinitoeidimona!Όταν εχω χρόνο, θα περάσω από την πανεπιστημίου..Όσο για το το "γυαλί" που είναι μπροστά από την οθόνη, μπορώ να το αλλάξω?Σε σέρβις της μοτο θα πάω για να το κάνω?Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει? nai Cain allazei alla paei paketo me nomizw! kai exei girw sta 60 euro alla den eimai sigouros! Koita mesa sto forum se proigoumena threat to eixame sizitisi auto Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος portman (11 Μάι. 2004 , 02:50) επισης ειναι ευκολο να μου πειτε πως μπορω να καν "παραθεση" στο μηνυμα το οποιο θελω να απαντησω (ασχετο!!) Aplos patas to quote panw deksia se ka8e dialog box! Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος portman (11 Μάι. 2004 , 02:50) και επιπλεον παντοτε στην κατω δεξια μερια τις φωτογραφιας εμφανιζεται μια θολουρα!!! Για τη θολουρα που λες, κοιταξε να καθαριζεις τακτικα το φακο της καμερουλας γιατι μαζευονται διαφορα σκουπιδακια εκει!!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy (11 Μάι. 2004 , 04:30) Aplos patas to quote panw deksia se ka8e dialog box! cableguy ευχαριστω πολυ απ'οτι βλεπω λειτουργει... φιλε AGNOSTOS δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, να φταιει δηλαδη το καθαρισμα... ηταν το πρωτο πραγμα που κοιταξα. η θολουρα αυτη υπαρχει και στο viewfinder επισης, ευχομαι μονο οι τεχνικοι τις moto να ξερουν απο επισκευες τετοιου ειδους οταν θα τους το παω για δευτερη φορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Ok cableguy,θα ρωτησω για την τιμή,θα κοιτάξω και στο forum,αν είναι 60 τότε δεν αξίζει για κάτι μικρογρατζουνιές που εχει(και που δεν έχω ιδέα πως έγιναν,μάλλον το υλικό είναι πράγματι υπερευαίσθητο!! :angry: )Όσο για αυτό που λέει ο πορτμαν με τη θολούρα, μάλλον είναι πρόβλημα στο κινητό του,εγώ δεν έχω παρατηρήσει κατι τέτοιο.Για τα τετραγωνάκια όμως έχει δίκιο :angry: φαίνονται πιο πολύ όταν δεν υπάρχει πολύ φως!Η κάμερα φταιει γι αυτο ή το λογισμικο του κινητού?Υπάρχει περίπτωση να λυθει το πρόβλημα αυτο με κάποια αναβάθμιση λογισμικού στο μέλλον? :worry: Για το mp3 player και το ραδιοφωνο(που παιρνει ρευμα από την μπαταρία του κινητού) ξέρει κανείς πότε επιτέλους θα τα δούμε και τιμές?? :confused: Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Ναι οντως υπαρχουν τετραγωνακια σε ληψεις εσωτερικου χωρου........ Οσο για τη θολουρα μαλλον (απλα αποψη μου) δε θα μπορουν να τη φτιαξουν εδω!!!Ζητα αλλαγη τηλεφωνου........... Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS (11 Μάι. 2004 , 15:35) Ναι οντως υπαρχουν τετραγωνακια σε ληψεις εσωτερικου χωρου........ Οσο για τη θολουρα μαλλον (απλα αποψη μου) δε θα μπορουν να τη φτιαξουν εδω!!!Ζητα αλλαγη τηλεφωνου........... paidia an enneitai 8oloura auth einai eksetias tis fotinotas apo ton hlio an pate sta setting tis cams kai piraksete ta setting 8a dior8w8h!! H photo pou trabiksa eixe arketo hlio Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Kai koitaxte auth thn photo pou exei poio sosto fwthsmo mexri kai ta gramata apo to teleutaio mpoukali fenontai :p :p piraxte ligo ta setting kai 8a einai ok! Entometaksi oute tetragwnakia exei h pic megen8inteti kai 8a deite ti ennow ;) elpizw na min einai idea mou :D Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Παιδιά καλησπέρα Επιτέλους ήρθε το κινητό δυστηχώς vodafone live λόγο επιδότητησης . Σύνδεσα και το bluetoth hands free και με έκληξη είδα ότι δουλεύεουν ολα τα αξεσουάρ που είχα πρίν δύο χρόνια για το V66 . Για καλή μου τύχη δεν τα είχα πετάξει . Ετσι έχω φορτιστή αυτοκινήτου , hadnsfree με καλώδιο το οποίο ενεργοποιεί το ραδιόφωνο , τον παλιο φορτιστή κ.α. όλα δουλεύουν άψογα . Το κινητό όποιος το βλέπει τρελαίνεται !!!!!!!!!! Καλορίζικο σε όλους . Οσο για τα bugs πάντα υπάρχουν σε όλα τα κινητά . Καλό είναι να μην του βγάζουμε και τα μάτια είπαμε παραμετροποιήσημο ναι αλλά όχι και computer !!!!!!!!!!! :D peterv Παράθεση peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosd Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (10 Μάι. 2004 , 17:26) Για ηρεμήστε ρε παλικάρια....!!!!Φίλε μου δοκίμασες το εξής απλό που συμβαίνει και σε όλα τα ΝΟΚΙΑ.Εβγαλες την κάρτα σου να βάλεις άλλη να δεις αν βάλεις άλλη κάρτα αν θα σου ζητήσει κωδικό για τις φωτογραφίες??Υπάρχει πιθανότητα να αναγνωρίζει ότι η εντολή δώθηκε από αυτήν την κάρτα σιμ,οπότε σε εσένα που του έδωσες εντολή γιατί να κλειδώνει??Αν πάει όμως άλλος χρήστης να βάλει την κάρτα??? Φίλε Kinitoeidimona, δεν είναι έτσι. Κανονικά θα έπρεπε να κλειδώνει ο φάκελος των φωτογραφιών και χωρίς αλλαγή της κάρτας sim μια και ο χρήστης μπορεί να επιθυμεί να μην έχουν άλλοι πρόσβαση στις φωτογραφίες του όταν βρίσκουν τη συσκευή του ανοικτή... Πάντως, το bug που ανέφερε ο portman δεν το έχω δει στη συσκευή μου. Ο φάκελος των φωτογραφιών κλειδώνει κανονικά (flex: SE442AXXG10E2_1, soft: TRIPLETS_G_0B.08.A5R_A, DSP: 62E1E000). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts