Jump to content

Lenovo Vibe X2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούγγρος είναι ρε παιδιά και όχι Ινδός.

lol δεν ξέρω γιατί έγραψα ότι είναι Ινδός αλλά νομίζω κάπου το διάβασα....

Ράδιο αρβύλα....

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλημερα σε ολους , κατοχος Lenovo vibe X2 - EU single sim , πηρα προσφατα αναβαθμιση ΟΤΑ σε lolipop , ολα πηγαν καλα , εφυγε αρκετη σαβουρα και μπηκαν ενδιαφεροντα πραγματακια . Η μπαταρια με προσωπικη χρηση με βγαζει ανετα μια μερα

Τελικά έχει αγοράσει κανείς την εξωτερική μπαταρία-θήκη; Γνήσια ή OEM... Να μας πει την άποψη του, αν βελτιώνει την διάρκεια της μπαταρίας...
Vamos :w00t:

Το δικό μου ήρθε με την διάφανη θήκη, ακουστικά, φορτιστή κινέζικο αλλά με ευρωπαικό αντάπτορα.

Πολλοί από εμάς έχουμε βάλει είτε την ευρωπαική ρομ ή την κινέζικη του baralajbi

Τα ακουστικα και η θηκη ειναι της lenovo? Δηλαδη τα τοποθετει η ιδια μεσα στην συσκευασια ή το εκαστοτε καταστημα?

Τα ακουστικα και η θηκη ειναι της lenovo? Δηλαδη τα τοποθετει η ιδια μεσα στην συσκευασια ή το εκαστοτε καταστημα?

δεν γνωρίζω να σου απαντήσω φίλε μου.... Η θήκη γράφει vibe στο πλάι, τα ακουστικά δεν γράφουν τπτ...

Τελικά έχει αγοράσει κανείς την εξωτερική μπαταρία-θήκη; Γνήσια ή OEM... Να μας πει την άποψη του, αν βελτιώνει την διάρκεια της μπαταρίας...

Την έχω πάρει εγώ.

Δεν ξέρω σίγουρα αν είναι η γνήσια αν και είναι σε συσκευασία όμοια με του τηλεφώνου και έχει έγγραφα και σφραγίδες της Lenovo.

Δυστυχώς δεν την έχει πια το κατάστημα που την πήρα για να στη δείξω αλλά έχει την αναβαθμισμένη έκδοσή της οπότε δες και κρίνε!

Σημασία έχει ότι χρειάστηκε να αφαιρέσω μία χοντρή μεμβράνη (ταινία διπλής όψεως) που συγκρατούσε την επένδυση γιατί οι ακροδέκτες δεν έκαναν καλή επαφή με το κινητό!

Τώρα δουλεύει μια χαρά και σαφώς βελτιώνει (διπλασιάζει σχεδόν) την αυτονομία!

Το πιθανότερο είναι πως τα βάζει η Lenovo γιατί η συσκευασία έχει τις ανάλογες υποδοχές και τα έχουμε όλοι αν και το αγοράσαμε από διαφορετικά καταστήματα.

Πάντως τα ακουστικά δεν λένε και πολλά!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

δεν γνωρίζω να σου απαντήσω φίλε μου.... Η θήκη γράφει vibe στο πλάι, τα ακουστικά δεν γράφουν τπτ...

Για καλό και για κακό εγώ παρήγγειλα μια θήκη σιλικόνης και ζελατίνες, ώστε να φτάσουν μαζί σε περίπτωση που δεν έχει κάτι μέσα η συσκευασία.

Την έχω πάρει εγώ.

Δεν ξέρω σίγουρα αν είναι η γνήσια αν και είναι σε συσκευασία όμοια με του τηλεφώνου και έχει έγγραφα και σφραγίδες της Lenovo.

Δυστυχώς δεν την έχει πια το κατάστημα που την πήρα για να στη δείξω αλλά έχει την αναβαθμισμένη έκδοσή της οπότε δες και κρίνε!

Σημασία έχει ότι χρειάστηκε να αφαιρέσω μία χοντρή μεμβράνη (ταινία διπλής όψεως) που συγκρατούσε την επένδυση γιατί οι ακροδέκτες δεν έκαναν καλή επαφή με το κινητό!

Τώρα δουλεύει μια χαρά και σαφώς βελτιώνει (διπλασιάζει σχεδόν) την αυτονομία!

Οποτε τωρα την εχεις μονιμα πανω, η την βαζεις/βγαζεις οποτε θελεις, πανευκολα?

Οποτε τωρα την εχεις μονιμα πανω, η την βαζεις/βγαζεις οποτε θελεις, πανευκολα?

Σπάνια τη χρησιμοποιώ αλλά 3 - 4 φορές που τη χρειάστηκα, πραγματικά με έσωσε!

Είναι πανεύκολη στο βάλε - βγάλε (σα να βάζεις μια οποιαδήποτε απλή θήκη), δεν εμποδίζει καμία λειτουργία του κινητού και αν δε σε πειράζει ο επιπλέον όγκος μπορείς να την έχεις μόνιμα πάνω του.

Το πιθανότερο είναι πως τα βάζει η Lenovo γιατί η συσκευασία έχει τις ανάλογες υποδοχές και τα έχουμε όλοι αν και το αγοράσαμε από διαφορετικά καταστήματα.

Πάντως τα ακουστικά δεν λένε και πολλά!

Στα unboxing βιντεο μονο τα ακουστικα εχω δει να ειναι μεσα....Επισης διαβασα καπου στο Ali οτι παιζουν μονο mp3? δεν ειναι handsfree?

Οσον αφορα το χρωμα, το μαυρο και το κοκκινο δεν παιζουν καθολου στην Κινα ή εχουν εξαντληθει?

Handsfree είναι.

Όταν λες μαύρο μάλλον εννοείς άσπρο:1, 2, 3...

Το κόκκινο σπανίζει πράγματι!

Παιδιά να έχετε το νου σας όποτε θυμάστε κι εσείς να ψάχνετε μπας και βρούμε πουθενά την AP ROW ROM, τώρα που είναι και αυτή σε 5.0 Lollipop μήπως και βρεθεί κάποιος καλοθελητής κάπου και την ανεβάσει... ;-)
(ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...)

Σπάνια τη χρησιμοποιώ αλλά 3 - 4 φορές που τη χρειάστηκα, πραγματικά με έσωσε!

Είναι πανεύκολη στο βάλε - βγάλε (σα να βάζεις μια οποιαδήποτε απλή θήκη), δεν εμποδίζει καμία λειτουργία του κινητού και αν δε σε πειράζει ο επιπλέον όγκος μπορείς να την έχεις μόνιμα πάνω του.

Thanks για την διευκρινηση SO69.

Ειναι πειρασμος...υπαρχουν τα universal power banks αλλα ειναι "μουρη" αυτη η θηκη/μπαταρια ;)

Στα unboxing βιντεο μονο τα ακουστικα εχω δει να ειναι μεσα....Επισης διαβασα καπου στο Ali οτι παιζουν μονο mp3? δεν ειναι handsfree?

Οσον αφορα το χρωμα, το μαυρο και το κοκκινο δεν παιζουν καθολου στην Κινα ή εχουν εξαντληθει?

Σε unboxing στο youtube, βλεπω εχει μεσα στην συσκευασια εξτρα, διαφανη θηκη και ζελατινα οθονης.

Ισχυει σε αυτα που παραλαβατε απο κινεζικα μαγαζια?

Παιδιά να έχετε το νου σας όποτε θυμάστε κι εσείς να ψάχνετε μπας και βρούμε πουθενά την AP ROW ROM, τώρα που είναι και αυτή σε 5.0 Lollipop μήπως και βρεθεί κάποιος καλοθελητής κάπου και την ανεβάσει... ;-)

Μόλις εμφανίστηκε ΑΡ έκδοση.

Πρόκειται για backup από TWRP και είναι ROW.

Δεν ξέρω αν είναι lollipop ή kitkat πάντως η πρώτη έχει παρουσιάσει αρκετά προβλήματα οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει προς το παρόν η αναβάθμιση.

Με μια βιαστική ματιά λίγα μπόρεσα να καταλάβω με τη μετάφραση από τα ινδονησιακά αλλά έχει διάφορες οδηγίες.

Ίσως το βράδυ καταφέρω να βγάλω άκρη!

Ενημέρωση:

Τα στοιχεία της είναι: ''2015-02-19--08-23-34_X2-AP_ROW_S125_141205'' οπότε κρίνοντας από την ημερομηνία πρόκειται για kitkat.

Edited by SO69
Συμπλήρωση:

Δεν ξέρω αν είναι lollipop ή kitkat πάντως η πρώτη έχει παρουσιάσει αρκετά προβλήματα οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει προς το παρόν η αναβάθμιση.

Με μια βιαστική ματιά λίγα μπόρεσα να καταλάβω με τη μετάφραση από τα ινδονησιακά αλλά έχει διάφορες οδηγίες.

Ενημέρωση:

Τα στοιχεία της είναι: ''2015-02-19--08-23-34_X2-AP_ROW_S125_141205'' οπότε κρίνοντας από την ημερομηνία πρόκειται για kitkat.

Πιστεύω ότι αν είναι εργοστασιακή θα κάνει update σε lollipop χωρίς να έχουμε πρόβλημα.

Αυτό που σκέφτομαι είναι το αν θα δουλέψει σωστά το modem της στις δικές μας συχνότητες διαφορετικά θα πρέπει να το αλλάξουμε

όπως κάναμε στην EU ROM.

Περιμένουμε νέα σου.

High End valve amplifiers.....

ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView

Εφαρμογή που να μας βγάζει ανάλογα με την κλήση τον τόπο που προέρχεται υπάρχει;

Αυτό το κάνει η EU ROM.

Ανάλογα με το πρόθεμα σου γράφει κάτω από το νούμερο από που είναι......πχ Χαλκίδα , Αθήνα κλπ

High End valve amplifiers.....

ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView

Ενημέρωση:

Είναι παλιά και χρειάζεται να κάνει 3 αναβαθμίσεις για να φτάσει στην έκδοση S130 και μετά σε S223 που είναι πλέον η 5.0 Lollipop.

Έχω διαβάσει κι εγώ για προβλήματα τα οποία όμως έχουν λυθεί με τις αναβαθμίσεις όπως πρόσεξα .

Θα λειτουργήσει σιγουρότατα με την αλλαγή του modem.img της CU, δεν υπάρχει περίπτωση!

Το βασικό μας θέμα είναι να βρούμε την καθαρή έκδοση της original ROW ROM κι όχι custom ή backup γιατί σίγουρα θα υπάρχουν προβλήματα...

Anyway, αν έχεις όρεξη να την περάσεις, να δεις αν αναβαθμίζεται μέχρι την 5.0 Lollipop (λογικά θα καθαρίσει μετά από factory recovery όταν φτάσεις εκεί..), να την κάνεις φυσικά ένα backup προτού αρχίσεις τις ρυθμίσεις σου & να την ανεβάσεις εδώ κάπου, τότε θα είσαι super ήρωας!!! :p;)

Ευχαρίστως να τα έκανα κι εγώ όλα αυτά, αλλά έχω το κινητό για επαγγελματική χρήση και δεν έχω τον ανάλογο χρόνο...:(

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν,

μεταφρασμένο με google translator από την Ινδονησιακή ιστοσελίδα που βρήκε ο φίλος μας SO69 και μας έδειξε τον δρόμο για την περίφημη ΑΡ έκδοση.

Και αυτοί όπως θα δείτε διαμαρτύρονται γιατί δεν υπάρχει πουθενά αυτή η ROM και μας την έδωσε κάποιος σε TWRP backup.

Αξίζει όμως να διαβάσετε τις οδηγίες που μας δίνει πως να μετατραπεί μια EU ROM S130 (ας πούμε) σε AP ROM!!!!

Αφού εγκαταστήσετε με επιτυχία το ROM της ΕU, τότε μπορείτε να συνδέσετε TWRP προσαρμοσμένη ανάκτηση και επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας τέλη Lenovo Vibe Χ2 AP μέσω TWRP. Φορέστε αυτό το TWRP >> http://teknikit.com/downloads/recovery.img . Παρά το γεγονός ότι το τηλέφωνο τρέχουσα Χ2 ROM θέση της ΕU ή ROM του υπολογιστή σας μπορεί CU Χ2, αλλά αν επαναφέρετε δεδομένα από ένα Χ2 ROM αντίγραφο ασφαλείας-ένα AP, το τηλέφωνό σας θα επιστρέψει στην έκδοση Vibe Χ2 AP, παρακαλούμε να το αποδείξει. Λοιπόν, ο αείμνηστος αντιγράφων ασφαλείας ROM Χ2 AP του είναι η αγάπη μου για τους παραπάνω συνδέσμους. Λοιπόν, πώς παρόμοια το ένα.

Εάν η Lenovo Vibe X2 είστε πίσω στο Χ2 έκδοση AP, τώρα μπορείτε να αρχίσετε πάλι από την αρχή. Παρακαλώ, αν θέλετε να ενημερώσετε το firmware του ενός να ενημερώσετε Lollipop. Αλλά μην κάνετε ξανά το λάθος που είχε ως αποτέλεσμα το Χ2 Vibe bootloop σας και πάλι. Αλλά αν bootloop χτύπημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τρόπο που έχω θέσει με σαφήνεια στην κορυφή.

Αυτά! Ώρα μάλλον να ξεσκουριάζουμε μου φαίνεται... ;-)

Edited by Ipokratis

Χαιρετώ την παρέα. Χθες πήρα απο εναν φίλο τo x2 cu και στην διαδικασία να περάσω την ευρωπαική ρομ (sp flashtool) (firmware upgrade) έχασα serial number (απο'τι κατάλαβα χάλασα την nvram?!).,έβαλα την original rom με τον ίδιο τρόπο και τα imei απο sim 1 και sim 2 είναι ίδια. Χρησιμοποιώ μόνο το 2ο σλοτ, καθώς έχω νανο σιμ, κανένα σήμα.Προσπάθησα με πάρα πολλούς τρόπους να τα αλλάξω, αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Αυτή τη στιγμή, το κινητό βλέπει σιμ, αλλά no service. Καμιά ιδέα;

υ.γ Τα imei τα γράφει πάνω στο κουτί, το sn το γράφει πουθενα;;;

Edited by iliadisbabis

Εγώ έχω την CU έκδοση και η Eυρωπαϊκή δεν είναι dual sim...

Πέρνα τη ρομ του baralajbi

Καλημέρα!

Έχω εγκαταστήσει την AP από εχθές το απόγευμα!

Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη:

Απλά ξεζιπάρεις το φάκελο και τον αντιγράφεις στο backup της TWRP.

Μετά μπαίνεις σε recovery και κάνεις restore το συγκεκριμένο backup (αφού πρώτα κάνεις backup της υπάρχουσας ρομ).

Αυτό είναι όλο!

Είναι ρουταρισμένη, έχει kinguser, playstore, ελληνικά, υποστηρίζει δύο sim, όλα τα μενού λειτουργούν κανονικά και γενικά απορώ γιατί δεν χρησιμοποιούν αυτή τη ρομ διεθνώς αντί της CU. Δεν έχει καθόλου κινέζικα.

Τα κατά τώρα:

Δεν στέλνει sms από τη sim1. Δεν ξέρω αν φταίει κάτι στο κιν μου ή στη ρομ.

Δεν μπορώ να κάνω update.

Του φλάσαρα το recovery της Lenovo, το ξερούταρα, απεγκατέστησα τον kinguser, το γύρισα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα!!

Ενώ κατεβάζει την αναβάθμιση και μπαίνει σε recovery η εγκατάσταση αποτυγχάνει!

Σε γενικές γραμμές είναι πιο λειτουργική από τη CU και λυπάμαι που πρέπει να την ξαναλλάξω λόγω των sms.

Πάντως θα πρότεινα όποιος έχει TWRP εγκατεστημένη να την δοκιμάσει μήπως και έχει καλύτερα αποτελέσματα! Άλλωστε η εναλλαγή από τη μία στην άλλη είναι θέμα λεπτών!

Να διευκρινίσω ότι ήμουν με CU. Δεν ξέρω τι γίνεται με όσους έχουν EU γιατί νομίζω πως έχει διαφορετικά partitions.

Όποια άλλη απορία πριν την αλλάξω (θέλω να δω λίγο την αυτονομία) εκφράστε τη ελεύθερα! :D

Εγώ απορώ γιατί χρησιμοποιείτε την EU που δεν υποστηριζει 2 sim ή άλλες που υπολειτουργούν. Η CU rom του baralajbi είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει στη συσκευή, κι όχι δεν του κάνω διαφήμιση :p

Καλημέρα!

Έχω εγκαταστήσει την AP από εχθές το απόγευμα!

Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη:

Απλά ξεζιπάρεις το φάκελο και τον αντιγράφεις στο backup της TWRP.

Μετά μπαίνεις σε recovery και κάνεις restore το συγκεκριμένο backup (αφού πρώτα κάνεις backup της υπάρχουσας ρομ).

Αυτό είναι όλο!

Είναι ρουταρισμένη, έχει kinguser, playstore, ελληνικά, υποστηρίζει δύο sim, όλα τα μενού λειτουργούν κανονικά και γενικά απορώ γιατί δεν χρησιμοποιούν αυτή τη ρομ διεθνώς αντί της CU. Δεν έχει καθόλου κινέζικα.

Τα κατά τώρα:

Δεν στέλνει sms από τη sim1. Δεν ξέρω αν φταίει κάτι στο κιν μου ή στη ρομ.

Δεν μπορώ να κάνω update.

Του φλάσαρα το recovery της Lenovo, το ξερούταρα, απεγκατέστησα τον kinguser, το γύρισα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα!!

Ενώ κατεβάζει την αναβάθμιση και μπαίνει σε recovery η εγκατάσταση αποτυγχάνει!

Σε γενικές γραμμές είναι πιο λειτουργική από τη CU και λυπάμαι που πρέπει να την ξαναλλάξω λόγω των sms.

Πάντως θα πρότεινα όποιος έχει TWRP εγκατεστημένη να την δοκιμάσει μήπως και έχει καλύτερα αποτελέσματα! Άλλωστε η εναλλαγή από τη μία στην άλλη είναι θέμα λεπτών!

Να διευκρινίσω ότι ήμουν με CU. Δεν ξέρω τι γίνεται με όσους έχουν EU γιατί νομίζω πως έχει διαφορετικά partitions.

Όποια άλλη απορία πριν την αλλάξω (θέλω να δω λίγο την αυτονομία) εκφράστε τη ελεύθερα! :D

Σε αυτή τη σελίδα που βρήκες την ΑΡ, κάπου λέει και τον τρόπο να την αναβαθμίσεις σε Lollipop. Προσπάθησε το πριν να ξαναππεράσεις τη CU μια και την έχεις ήδη επάνω.;)