katsikaki Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Το δοκίμασα έκανα και εγγραφή αλλά δεν αγόρασα εισιτήριο διότι δεν μένω Αθήνα όλες οι εφαρμογές δουλεύουν ως τώρα τέλεια!!! σε ευχαριστώ πάρα πολύ! μου φαίνεται ότι αυτό το κινητό θα το κρατήσω για πολύ καιρό τελικά...!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis_24 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 εγω παντως το τολμησα και εριξα παραγγελια στο panda με το κουπονι η τιμη ειχε σχεδον 20 ευρω διαφορα απο το πιο φτηνο mobile deal στο ali απο εμπιστο μαγαζι.Φυσικα αφου πρωτα με διαβεβαιωσαν οτι θα στειλουν την cu version και κρατησα την συνομιλια.:worry::ninja: Ισχύει ακόμα το κουπόνι; Ποιος κωδικός είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Τελικα ειναι dual standby ή dual active? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 οποιος ενδιαφερεται την τεταρτη το panda το εχει σε happy hour με πρωτη τιμη τα 190 και μετα τα 195,3 και την δευτερη τιμη να προλαβεις που θα μεινει για αρκετη ωρα λογικα ειναι πιο συμφερουσα απο καθε κουπονι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) εγω παντως το τολμησα και εριξα παραγγελια στο panda με το κουπονι η τιμη ειχε σχεδον 20 ευρω διαφορα απο το πιο φτηνο mobile deal στο ali απο εμπιστο μαγαζι.Φυσικα αφου πρωτα με διαβεβαιωσαν οτι θα στειλουν την cu version και κρατησα την συνομιλια.:worry::ninja: Εστειλα ερωτημα ποια version πουλανε και πότε θα το στείλουν μετα την παραγγελία. Πάντως για 170ευρω περίπου πιστευω αξίζει και με το παραπανω. Γιατι παραγγελία ενος tablet απο τις 13/2, ακόμα δεν εχει αποσταλει. Edited February 22, 2015 by dimitris2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Απο που προτεινετε να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο (σκεφτομαι απο το vickmall.com) και ποια ROM (δεν με νοιαζει εαν δουλευει η 2 δευτερη SIM) ειναι καλυτερη (που να εχει Ελληνικα); Επισης η φωτογραφικη του μηχανη πως ειναι; Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Εστειλα ερωτημα ποια version πουλανε και πότε θα το στείλουν μετα την παραγγελία. Πάντως για 170ευρω περίπου πιστευω αξίζει και με το παραπανω. Γιατι παραγγελία ενος tablet απο τις 13/2, ακόμα δεν εχει αποσταλει. nomi\w πως 13 ξεκινησε η γιορτη τους, για αυτο δεν εχει γινει η αποστολη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingsoft Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ξερει καποιος αν το Nova launcher λειτουργει κανονικα ή δεν λειτουργει; Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Σε μένα κανονικότατα! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis_24 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 οποιος ενδιαφερεται την τεταρτη το panda το εχει σε happy hour με πρωτη τιμη τα 190 και μετα τα 195,3 και την δευτερη τιμη να προλαβεις που θα μεινει για αρκετη ωρα λογικα ειναι πιο συμφερουσα απο καθε κουπονι Η happy hour τι ώρα είναι σε ώρα Ελλάδος, για να το τσιμπήσω; Screen protector γι'αυτό δε βλέπω να έχει στο site, ξέρει κανείς κάποιο site που να έχει screen protector γι'αυτό το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Η happy hour τι ώρα είναι σε ώρα Ελλάδος, για να το τσιμπήσω; Screen protector γι'αυτό δε βλέπω να έχει στο site, ξέρει κανείς κάποιο site που να έχει screen protector γι'αυτό το κινητό; 99.9% ειναι 8.00 το πρωι το πρωτο αντικειμενο .Εχει ρολοι αντιστροφης μετρησης θα το καταλαβεις κανε λογαριασμο βαλτο στην καρτα και περιμενε να μηδενισει και χτυπα το μπας και...θηκη και screen protector απο aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ξερει καποιος αν το Nova launcher λειτουργει κανονικα ή δεν λειτουργει; Για ποιο λόγο να μη λειτουργεί; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i0annis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλημερα..Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα για την προσφορα του vibex2 στο pandawill..173€ happy hour.αν και μιλησα με το panda για το version δεν πηρα συγκεκριμενη απαντηση....Ξερει καποιος να μας πει τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 99.9% ειναι 8.00 το πρωι το πρωτο αντικειμενο .Εχει ρολοι αντιστροφης μετρησης θα το καταλαβεις κανε λογαριασμο βαλτο στην καρτα και περιμενε να μηδενισει και χτυπα το μπας και...θηκη και screen protector απο aliexpress Επιβεβαιωνω οτι ειναι 8 το πρωι ωρα ελλαδος, αν πατησεις στο αντικειμενο σου βγαζει αντιστροφη μετρηση... τωρα τι εκδοση θα στειλουν, αν καταφερεις να το παρεις, ο θεος και η ψυχη τους χοχοχοχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλημερα..Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα για την προσφορα του vibex2 στο pandawill..173€ happy hour.αν και μιλησα με το panda για το version δεν πηρα συγκεκριμενη απαντηση....Ξερει καποιος να μας πει τι γινεται; Πρέπει να είσαι πολύ λιτός και συγκεκριμένος στις ερωτήσεις που τους κάνεις για να μην αφήνεις περιθώριο για Κινέζικες σάλτσες που στέλνουν για απαντήσεις. :lol: Πάντως αν διαβάσεις στις ερωτήσεις των πελατών για το λευκό μοντέλο, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις ξεκαθαρίζουν ότι στέλνουν τη CU έκδοση. Οπότε αν σου στείλουν κάτι άλλο μπορείς άνετα να κάνεις despute στο paypal. Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i0annis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Λετε να φαμε καμια πατατα και να μας στειλουν κανενα ΤΟ version για ξεστοκαρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Οποιος παραγγειλει το προιον sku49832 ειναι cu εκδοση εχω την απαντηση τους σε τικετ που ανοιξα και οτι επιβεβαιωνει οτι δουλευει το 3g αλλα δεν ξερει για το 4g και να ρωτησω μετα τις 25 που θα εχει γυρισει ο σχετικος με το προιον υπαλληλος.Οποιος θελει ας το τολμησει αν τα στοιχεια ειναι σωστα δουλευει.Εγω το εκανα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis_24 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εγώ τους έστειλα email, δε μου έχουν απαντήσει όμως, εσείς πώς επικοινωνείτε; Ελπίζω μετά την παραγγελία να απαντάνε για να είμαι σίγουρος ότι θα μου βγάλουν τις κινεζιές, θα έχει ελληνικά και θα μου στείλουν και ευρωπαικό φορτιστή. Εσείς θα ζητήσετε να σας το ρουτάρουν ή όπως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ξερετε κανενα καλο Tempered glass protector για να αγορασω μαζι με το κινητο; Ποτε ληγει η προσφορα στο Panda; Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Εγώ τους έστειλα email, δε μου έχουν απαντήσει όμως, εσείς πώς επικοινωνείτε; Ελπίζω μετά την παραγγελία να απαντάνε για να είμαι σίγουρος ότι θα μου βγάλουν τις κινεζιές, θα έχει ελληνικά και θα μου στείλουν και ευρωπαικό φορτιστή. Εσείς θα ζητήσετε να σας το ρουτάρουν ή όπως είναι; H ρομ που έχει εγκατεστημένη δεν έχει κάτι ενοχλητικό κινέζικο για να αφαιρέσουν και έχει ελληνικά. Ο φορτιστής είναι κινέζικος αλλά στέλνουν αντάπτορα για ευρώπη. Όσο για το ρουτάρισμα, πριν κάνω την παραγγελία μου είχαν πει ότι τα στέλνουν ρουταρισμένα αλλά όταν την έκανα μου είπαν ότι προς το παρόν δεν μπορούν να τα ρουτάρουν! Ξερετε κανενα καλο Tempered glass protector για να αγορασω μαζι με το κινητο; Ποτε ληγει η προσφορα στο Panda; Όταν πήρα το κιν είχαν tempered glasses για το Χ2. Το ξέρω γιατί πήρα. Αν δεν έχει πια το panda βρίσκεις εύκολα από αλλού! Edited February 24, 2015 by SO69 Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RasP0YT1N Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 καλησπέρα, να κάνω μία ερώτηση στους κατόχους του γιατί είμαι έτοιμος να το παραγγείλω. Τραβάει φωτοσφαιρικές φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Τραβάει πανοραμικές αλλά φαντάζομαι πως με την κατάλληλη εφαρμογή θα τραβάει φωτοσφαιρικές (αν αντιλαμβάνομαι σωστά αυτό που ζητάς). Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassilis_24 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Τώρα είδα ότι το happy hour ισχύει μόνο για το χρυσό, γι'αυτό δεν το έβλεπα, εγώ θέλω το άσπρο. Τα νεύρα μου, και έληξε χθες ένα κουπόνι που έκανε 10 δολάρια έκπτωση, αν βρείτε κάποιο άλλο κουπόνι για το panda, σας παρακαλώ να το ποστάρετε εδώ. Edited February 24, 2015 by Vassilis_24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RasP0YT1N Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Τραβάει πανοραμικές αλλά φαντάζομαι πως με την κατάλληλη εφαρμογή θα τραβάει φωτοσφαιρικές (αν αντιλαμβάνομαι σωστά αυτό που ζητάς). Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είναι σίγουρο πως τραβά φωτοσφαιρικές. Χρειάζεται ο gyro-sensor που δεν ξέρω αν έχει το κινητό. Με την εφαρμογή Καμερα της google υπάρχει το αντίστοιχο κουπί, δίπλα από αυτό που τραβά φωτογραφίες κι αυτό που τραβάει βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Πουλιέται σε κάποιο έμπιστο μαγαζί χαμηλότερα από τα 200€ που το πουλάει το to2c? To to2c δίνει και ακουστικά δώρο αν παραγγείλεις μέχρι την Πέμπτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts