Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 730

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ερωτηση αξιζει να βαλω τα 10 αρια insider σε αυτη την συσκευη μιας και που εχουν γινει καποιες αναβαθμισεις εκει η οχι???την συσκεθη την εχω σαν κυρια συσκεθη οποτε θα ηθελα να ειμαι 100 τα εκετο σιγουρος!!!τι λετε αξιζει η να περιμενω τα official??

• Απαντήσεις 647
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ερωτηση αξιζει να βαλω τα 10 αρια insider σε αυτη την συσκευη μιας και που εχουν γινει καποιες αναβαθμισεις εκει η οχι???την συσκεθη την εχω σαν κυρια συσκεθη οποτε θα ηθελα να ειμαι 100 τα εκετο σιγουρος!!!τι λετε αξιζει η να περιμενω τα official??

Αξιζει εγω τα εβαλα

Και εγώ φίλε μου περίπου ένα χρόνο τα έχω (λίγο λιγότερο) και έβαλα τα 10 πριν από τρεις εβδομάδες. Δε το έχω μετανιώσει καθόλου. Δε ξέρω πάντως εμένα μου έκατσαν καλά.

Όταν θα έρθουν και τα official με το νέο firmware θα είναι ακόμα καλύτερα.

• 1 month later...
τελικα με τα 10αρια δεν ενεργοποιηται το led σωστα??

Προσωπικά δεν έχω δει κάτι από προχθές που τα έβαλα...:confused:

Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Μετά την εγκαταστάση των 10 και το απαραιτητο hard reset, ολα κυλανε ρολοι.

Η διαρκεια μπαταριας ακριβως στα ιδια επιπεδα.

Εχω παρατηρησει ομως καποια θεματακια οσον αφορα δυο εφαρμογες πχ στο store καθυστερει ή στο battery app πλεον δεν αναγραφεται πουθενα πριν ποσες μερες εγινε η τελευταια φορτιση της μπαταριας.

Στα θετικα, επιτελους εχουμε universal app και ο edge ειναι σαφως καλυτερος απο τον i.explorer.

Φανταζομαι οτι θα εχουμε πιο συχνα update πλεον για τα app και οπως και update για τα οποια bugs του νεου λειτουργικου.

Μετά την εγκαταστάση των 10 και το απαραιτητο hard reset, ολα κυλανε ρολοι.

Η διαρκεια μπαταριας ακριβως στα ιδια επιπεδα.

Εχω παρατηρησει ομως καποια θεματακια οσον αφορα δυο εφαρμογες πχ στο store καθυστερει ή στο battery app πλεον δεν αναγραφεται πουθενα πριν ποσες μερες εγινε η τελευταια φορτιση της μπαταριας.

Στα θετικα, επιτελους εχουμε universal app και ο edge ειναι σαφως καλυτερος απο τον i.explorer.

Φανταζομαι οτι θα εχουμε πιο συχνα update πλεον για τα app και οπως και update για τα οποια bugs του νεου λειτουργικου.

Θα συμφωνήσω και γω ότι δεν έχω πρόβλημα μετα τα 10..Αυτο με τον χρονο απο την τελευταια φορτιση θα το θελα και εγω αλλα υπαρχουν σιγουρα apps στο store για την μπαταρια που έχουν την συγκεκριμένη μέτρηση.

Edited by panthan
Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Τα πέρασα και εγώ τα 10αρια πρώτες εντυπώσεις καλές περισσότερες ρυθμίσεις αλλά και η μπαταρία κατεβαίνει νεράκι , είναι λίγο ποιο αργό και δεν μπορείς να βάλεις τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος μήπως ξέρει πως μπορώ να τον περάσω ;

Έχοντας βάλει κι εγώ τα 10άρια δεν έχω παρατηρήσει κάτι σχετικά με τη μπαταρία. Πάντως γενικά η εμπειρία δεν είναι τόσο smooth όπως με τα 8.1 και μάλιστα μερικές φορές ψιλοκολλά. Κάποια στιγμή θα κάνω ένα hard reset κι εκεί θα εξάγω πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πολλές εφαρμογές θέλουν απεγκατάσταση και ξανακατέβασμα... Μανώλη εγώ έχω βάλει το awesome lock free και πέραν των ωραίων εικόνων μου εμφανίζει και τον καιρό.

Θα το δοκιμάσω γιατί είχα βολευτεί με τον καιρό για να δούμε αν κάνουν καμιά αναβάθμιση της προκοπής και στρώσει λίγο

Μετά απο hard reset και εγκατάσταση των εφαρμογών εκ νέου είδα μια πιο καλή ποιότητα στο ρολάρισμα μεσα στα μενού/υπομενού των win10. Για την κάμερα παρατήρησα την ίδια σταθερή ποιότητα λήψης του 730, με ένα πιο λειτουργικό μενού ρυθμίσεων για τις φωτογραφίες..Είναι κάτι μεταξύ Lumia camera και default cam win 8.1

Για τον καιρό χρησιμοποιώ το Αccuweather το οποίο βγάζει πληροφορίες στην οθόνη κλειδώματος (ρυθμίσεις -> εξατομικευση-> οθόνη κελιδώματος -> επιλογή εφαρμογής για εμφάνιση λεπτομερούς κατάστασης και επιλέγουμε την εφαρμογη που θέλουμε να φαίνεται στην οθόνη).

Η συζήτηση που αφορούσε τις φωτογραφικές ικανότητες της συσκευής με την νέα έκδοση του λειτουργικού μεταφέρθηκε στο θέμα

Φωτογραφίες & βίντεο από Nokia Lumia συσκευές όπου γίνονται ανάλογες συζητήσεις.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πως απενεργοποιούμε το double tap στα 10αρια, που "ξυπνάει" η οθόνη όταν είναι κλειστή;

Έψαξα αλλά δεν το βρήκα.

Πως απενεργοποιούμε το double tap στα 10αρια, που "ξυπνάει" η οθόνη όταν είναι κλειστή;

Έψαξα αλλά δεν το βρήκα.

Ρυθμίσεις--->πρόσθετα-->Αφή

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο 730 μου :)

Επαναφορά στις εγρστασιακές ρυθμίσεις έκανες(hard reset); Αν όχι κάνε ένα back up χρήσιμα αρχεία που έχεις και κάνε επαναφορά για να σου περάσει ενημερώσεις..λογικα είναι μια ενημέρωση gestures and touch που δεν έχει κατεβεί. Γενικά θα δεις και μια καλύτερη εικόνα στο λειτουργικό μετά το reset.

Επαναφορά στις εγρστασιακές ρυθμίσεις έκανες(hard reset); Αν όχι κάνε ένα back up χρήσιμα αρχεία που έχεις και κάνε επαναφορά για να σου περάσει ενημερώσεις..λογικα είναι μια ενημέρωση gestures and touch που δεν έχει κατεβεί. Γενικά θα δεις και μια καλύτερη εικόνα στο λειτουργικό μετά το reset.

Ναι εχω κανει.. το περιεργο ειναι ενω πριν ημουν σιγουρος οτι το ειχα απενεργοποιησει τωρα δεν μπορω να το βρω.. Ευχαριστω παντως

Ναι εχω κανει.. το περιεργο ειναι ενω πριν ημουν σιγουρος οτι το ειχα απενεργοποιησει τωρα δεν μπορω να το βρω.. Ευχαριστω παντως

Καλησπέρα αν έχεις 10αρια είναι όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω Ρυθμίσεις--->πρόσθετα-->Αφή εγώ έχω ενεργοποίηση και το κλείσιμο με διπλό πατ

Για το κλείδωμα με πάτημα 2 φορές στην γραμμή περιήγησης είναι Ρυθμίσεις ---> εξατομίκευση-->Οθόνη κλειδώματος..Τώρα για την επιλογή με το διπλό πάτημα (για ξεκλείδωμα) κάτι παίζει με τις ενημερώσεις. Έλεγξε λίγο στο store τι έχει κατεβεί από ενημερώσεις (πάνω αριστερά - λήψεις και ενημερώσεις ) και δες εάν κατέβηκε η εφαρμογή που ανέφερα παραπάνω για την αφή.. Edited by panthan

Για το κλείδωμα με πάτημα 2 φορές στην γραμμή περιήγησης είναι Ρυθμίσεις ---> εξατομίκευση-->Οθόνη κλειδώματος

Αυτό το ξέρω αναφέρθηκα για το ξεκλείδωμα με διπλό , για το κλείδωμα με διπλό απλά το ανέφερα είναι γενικά χρήσιμο σε εμένα

Είχες δίκιο, δεν είχε κατέβει η εφαρμογή "touch". Την έβαλα και πλέον υπάρχει κανονικά στα settings στα extra οι ρυθμισεις για touch.

Ευχαριστώ.

• 3 weeks later...
Τι λέει στην περιγραφή της ενημέρωσης;

Δεν θυμάμαι γιατί το κατέβασε αυτόματα και το εγκαθιστούσε περίπου για 30 λεπτά. Πριν λίγο μου έβγαλε το store update ,για παρα πολλές εφαρμογές