Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 730

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον παιδια το παρελαβα ειναι τρομερο απο εμφανιση...πραγματικα επειδη εχω δει αρκετα κινητα και τα σαμυ Α5 και Α3 νομιζα οτι ηταν τα πιο ομορφα μεχρι που ειδα το lumia 730....επισησ για οσουσ νομιζουν οτι ειναι καπως 'παχυ' οπως και εγω νομιζα να σας πω την αληθεια, ΔΕΝ ειναι καθοοολου ειναι πανεμορφο!!!θα επιστρεψω σε λιγες μερεσ για review

• Απαντήσεις 647
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λοιπον παιδια το παρελαβα ειναι τρομερο απο εμφανιση...πραγματικα επειδη εχω δει αρκετα κινητα και τα σαμυ Α5 και Α3 νομιζα οτι ηταν τα πιο ομορφα μεχρι που ειδα το lumia 730....επισησ για οσουσ νομιζουν οτι ειναι καπως 'παχυ' οπως και εγω νομιζα να σας πω την αληθεια, ΔΕΝ ειναι καθοοολου ειναι πανεμορφο!!!θα επιστρεψω σε λιγες μερεσ για review

Μεγειά! Πήρες πολύ καλή συσκευή και κατά τη γνώμη μου καλύτερη στα σημεία και από το νεώτερο και παραπλήσιας τιμής 640.

οντως φιλε ειναι πιο καλο απο το 640 και πιο ομορφο επισης....παιδια ερωτησεις με βαση τισ λειτουργιες του κινητου πρεπει να απευθυνθω εδω περα η σε αλλο φορουμ???

οντως φιλε ειναι πιο καλο απο το 640 και πιο ομορφο επισης....παιδια ερωτησεις με βαση τισ λειτουργιες του κινητου πρεπει να απευθυνθω εδω περα η σε αλλο φορουμ???

Ό,τι έχει να κάνει με το κινητό σε αυτό το θέμα, ό,τι έχει να κάνει με το λειτουργικό εδώ, και ό,τι έχει να κάνει με τις εφαρμογές εδώ και εδώ.

λοιπον παιδια εχω το κινητο περιπου μια βδομαδα ας ξεκινησουμε απο εμφανιση...ΤΕΛΕΙΟ!!!λεπτο ομορφο με gorilla glass 3.με το που το εβαλα σε λειτουργια εκανε αναβαθμιση σε 8.1!!!ολα ομαλα ουτε lag ουτε τίποτα τωρα οσον αφορα τισ εφαρμογες παιδια μην αγχωνεστε τις βασικες θα τις βρειτε και εχει αρκετες.....βεβαια πρεπει να αναβαθμιστουν και να προσθεσουν και αλλες!!!μπαταρια φοβερη μου κρατησε 2 και κατι μερεσ με κανονικη χρηση(κανα μισαωρο παιχνιδακια μισαωρο κλησεις εφαρμογες κλπ) χωρις να το βαλω σε λειτουργια εξοικονομισης ενεργειας!! το κινητο ειναι υπεροχο και δεν εχω καποιο αρνητικο εκτος απο το touble tap που εμενα προσωπικα μετα την αναβαθμιση θελει τρια χτυπηματα να ανοιξει αλλα δεν ειναι κατι φοβερο το θεωρω λεπτομερεια.το gps του δεν το δοκιμασα να πω την αληθεια οποτε δεν το αναφερω.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

A επισης οποιος ξερει τι ρυθμισεις να κανω στην καμερα για ακομα καλυτερεσ λειψεις ας μου πει γιατί εχει πολυ καλη καμερα το τηλέφωνο!!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by niotheros
Γραφή τύπου SMS

[/color]A επισης οποιος ξερει τι ρυθμισεις να κανω στην καμερα για ακομα καλυτερεσ λειψεις ας μου πει γτ εχει πολυ καλη καμερα το τηλ!!!!

Θα κρατάς οσο γίνεται το iso πιο χαμηλά για να βγαίνουν χωρίς θόρυβο οι φωτογραφίες και όσο πιο λίγο φωτισμό εχει γύρω σου τόσο περισσότερο θα μειώνεις την ταχύτητα κλείστρου (ανέβασμα τα δευτερόλεπτα)

Με τον φόβο να είμαι εκτός θέματος θέλω να ρωτήσω κάτι.

Επειδή σκόπευα να αγοράσω το εν λόγω κινητό μέσα στα Χριστούγεννα αλλά υπάρχει στοκ σε ελάχιστα σκρουτζομαγαζα η τιμή του έχει αυξηθεί πάρα πολύ.

Είναι στα 170 ευρώ χωρίς μεταφορικά αντικαταβολή και φεύγει πολύ απ το μπατζετ μου.

Παρ όλα αυτά μέσω Bestprice το έχω βρει στο skyfon στα 154 με μεταφορικά αντικαταβολή.

Αυτό που με προβληματιζει είναι ότι το συγκεκριμένο κατάστημα έχει έδρα Βουλγαρία.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αγοράσει το κινητό απ το εν λόγω μαγαζί ώστε να ξέρω αν μπορώ να προχωρήσω άφοβα.

Ευχαριστώ για την οποια βοήθεια

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Φίλε πριν περίπου κανα χρόνο ήμουν στη ίδια φάση με σένα. Το 730 ήταν ακριβό μιας και δεν κυκλοφορύσε καιρό, κι ενώ όλα τα σκρουτζομάγαζα το χαν κοντά στα 200 ευρώ, το είχα βρει μέσω bestprice στα 160. Το μαγαζί λεγόταν sellphone (έχει κλείσει) και συζητώντας υπήρχαν υποψίες πως κάτι μυρίζει. Παρόλα αυτά τόλμησα και το πήρα ελέγχοντας 2 πράγματα. Το IMEI της συσκευής και την Κατάσταση Εγγύησης. Τα ήλεγξα μπροστά τους πριν τ αγοράσω κι όλα ήταν κομπλέ. Προσωπικά δεν το μετάνοιωσα ποτέ γιατί το κινητό αποδείχθηκε σκυλί (επιβίωσε μέχρι κι από βουτιά σε νερό). Θα σου πρότεινα να το ρισκάρεις και μπροστά στον κούριερ να το ανοίξεις και να ελέγξεις αυτά τα 2 που σου πα. Κοίτα στη σελίδα 6 του θέματος "Nokia Lumia 730" και θα βρεις πληροφορίες

Φίλε πριν περίπου κανα χρόνο ήμουν στη ίδια φάση με σένα. Το 730 ήταν ακριβό μιας και δεν κυκλοφορύσε καιρό, κι ενώ όλα τα σκρουτζομάγαζα το χαν κοντά στα 200 ευρώ, το είχα βρει μέσω bestprice στα 160. Το μαγαζί λεγόταν sellphone (έχει κλείσει) και συζητώντας υπήρχαν υποψίες πως κάτι μυρίζει. Παρόλα αυτά τόλμησα και το πήρα ελέγχοντας 2 πράγματα. Το IMEI της συσκευής και την Κατάσταση Εγγύησης. Τα ήλεγξα μπροστά τους πριν τ αγοράσω κι όλα ήταν κομπλέ. Προσωπικά δεν το μετάνοιωσα ποτέ γιατί το κινητό αποδείχθηκε σκυλί (επιβίωσε μέχρι κι από βουτιά σε νερό). Θα σου πρότεινα να το ρισκάρεις και μπροστά στον κούριερ να το ανοίξεις και να ελέγξεις αυτά τα 2 που σου πα. Κοίτα στη σελίδα 6 του θέματος "Nokia Lumia 730" και θα βρεις πληροφορίες

Ευχαριστώ φίλε αλλά μάλλον δεν θέλει ούτε ο ίδιος ο Θεός να πάρω αυτό το κινητό καθώς το ίδιο μαγαζί από 154 που το είχε το πρωί το πήγε και αυτό στα 170. Επομένως θα στραφω όπως φαίνεται στο 640.

Σε ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή σου.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Για να μαι ειλικρινής στη θέση σου θα περίμενα κι αυτή τη βδομάδα μήπως πέσει το 730 πριν αγοράσω το 640. Θεωρώ πως αξίζει η υπομονή για την πιθανότητα να έχεις oled οθόνη και carl zeiss φακό. Επίσης μην ξεχνάς πως το 730 είναι δοκιμασμένο κινητό ενώ το 640 σχετικά πρόσφατο και η microsoft έχει κακό ιστορικό λόγω 535. Θεωρώ καλύτερη και πιο ασφαλή λύση το 730 χωρίς να το εκθειάζω επειδή το χω. Και για να μην είμαι άδικος, για το 640 έχω ακούσει καλά λόγια. Η απόφαση είναι καθαρά δική σου. Καλές γιορτές

Για να μαι ειλικρινής στη θέση σου θα περίμενα κι αυτή τη βδομάδα μήπως πέσει το 730 πριν αγοράσω το 640. Θεωρώ πως αξίζει η υπομονή για την πιθανότητα να έχεις oled οθόνη και carl zeiss φακό. Επίσης μην ξεχνάς πως το 730 είναι δοκιμασμένο κινητό ενώ το 640 σχετικά πρόσφατο και η microsoft έχει κακό ιστορικό λόγω 535. Θεωρώ καλύτερη και πιο ασφαλή λύση το 730 χωρίς να το εκθειάζω επειδή το χω. Και για να μην είμαι άδικος, για το 640 έχω ακούσει καλά λόγια. Η απόφαση είναι καθαρά δική σου. Καλές γιορτές

Το σκέφτομαι κι εγώ να περιμένω αλλά δεδομένου ότι τις τελευταίες εβδομάδες όλο και μειώνονται τα καταστήματα που το έχουν σε απόθεμα δεν βλέπω φως στο τούνελ.

Πάντως κανα δύο τρεις μέρες θα περιμένω

Και ελπίζω να σταθώ τυχερός

Τις τελευταίες μερες έχω βάλει στην άκρη όλα τα..αστέρια του πενταγράμμου και κυκλοφορώ με τούτο δω το κρυφό ταλέντο και ο λόγος πολυ απλά είναι ότι είναι ένα κινητό με μινιμαλιστική ομορφιά, με πολύ καλή ποιότητα υλικών, ταυτόχρονα είναι λεπτό, πανάλαφρο, μπορείς να το κρατήσεις και να το δουλέψεις με το ένα χέρι, στην τσέπη δεν σε ενοχλεί, βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, ειδικά με την μπροστινή κάμερα, οπου έπαθα πλάκα με την ανωτερότητά της απέναντι σε αυτήν το 930 ας πούμε, έχει σχεδόν την ίδια ταχύτητα στην εκτέλεση εφαρμογών με τα θεωρητικά πιο γρήγορα και ικανά που έχω στο συρτάρι, του έχω πάρει και καναδυο χρωματιστά καπάκια και μια χαρά.

Το μόνο στο οποίο κάνεις μια μικρή παραχώρηση είναι στις εφαρμογές που κακά τα ψέμματα δεν έχουν την ίδια εμφάνιση και λειτουργία με τις αντίστοιχες σε αντροιντ και ιος και στο μέγεθος της οθόνης, εγώ που δεν ενδιαφέρομαι ούτε για το ένα ούτε για το άλλο περισσότερο από τα προτερήματα που περιέγραψα πιο πάνω είναι το ιδανικό κινητό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια διαφορά τιμής με ότι άλλο υπάρχει στην αγορά, που αν δεν κάνω λάθος είναι γύρω στα 140-150 ευρώ η κάτι τετοιο.

Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Τις τελευταίες μερες έχω βάλει στην άκρη όλα τα..αστέρια του πενταγράμμου και κυκλοφορώ με τούτο δω το κρυφό ταλέντο και ο λόγος πολυ απλά είναι ότι είναι ένα κινητό με μινιμαλιστική ομορφιά, με πολύ καλή ποιότητα υλικών, ταυτόχρονα είναι λεπτό, πανάλαφρο, μπορείς να το κρατήσεις και να το δουλέψεις με το ένα χέρι, στην τσέπη δεν σε ενοχλεί, βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, ειδικά με την μπροστινή κάμερα, οπου έπαθα πλάκα με την ανωτερότητά της απέναντι σε αυτήν το 930 ας πούμε, έχει σχεδόν την ίδια ταχύτητα στην εκτέλεση εφαρμογών με τα θεωρητικά πιο γρήγορα και ικανά που έχω στο συρτάρι, του έχω πάρει και καναδυο χρωματιστά καπάκια και μια χαρά.

Το μόνο στο οποίο κάνεις μια μικρή παραχώρηση είναι στις εφαρμογές που κακά τα ψέμματα δεν έχουν την ίδια εμφάνιση και λειτουργία με τις αντίστοιχες σε αντροιντ και ιος και στο μέγεθος της οθόνης, εγώ που δεν ενδιαφέρομαι ούτε για το ένα ούτε για το άλλο περισσότερο από τα προτερήματα που περιέγραψα πιο πάνω είναι το ιδανικό κινητό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια διαφορά τιμής με ότι άλλο υπάρχει στην αγορά, που αν δεν κάνω λάθος είναι γύρω στα 140-150 ευρώ η κάτι τετοιο.

Επειδή ψάχνω και εγώ καπάκι γιατί μου έχει σπάσει λίγο πάνω δεξιά από που τα πήρες?

Επειδή ψάχνω και εγώ καπάκι γιατί μου έχει σπάσει λίγο πάνω δεξιά από που τα πήρες?
θα βρεις όλα τα χρώματα στα Nokia care, συγκεκριμένα εγώ το πήρα απο το υποκατάστημα στην Κατεχάκη, αν θυμάμαι καλά γύρω στα 15-20 ευρώ, κάπου τόσο ( συγνώμη για το off topic)
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Σήμερα ξέχασα το κινητό στην οροφή του αυτοκινήτου. Σε μία λακκούβα άκουσα κάτι να χτυπάει στην οροφή και κατάλαβα ότι ήταν αυτό. Λόγο της ιδιαιτερότητας του δρόμου και επειδή δεν μπορούσα να κάνω αναστροφή πρέπει να πέρασε κάνα δεκάλεπτο μέχρι να επιστρέψω στο ίδιο σημείο. Καθόλη την διάρκεια είχα το δίλημμα αν θα έπρεπε ή όχι, και το μόνο που σκέφτηκα είναι κυρίως το περιεχόμενο, διότι δεν του βάζω κωδικό και ούτε ήξερα αν θα δούλεψε το findmyphone αν και είναι ενεργοποιημένο. Με τα πολλά, το βρίσκω το κινητό να στέκεται ακριβώς στην μέση της λωρίδας του δρόμου, και τα αμάξια (πολυσύχναστος) να περνάνε από πάνω του χωρίς να το πατάνε... όταν βρήκα ευκαιρία, το σήκωσα και το κινητό (ήταν πεσμένο με την οθόνη προς το οδόστρωμα) είχε μία ροδιά προφανώς από μηχανή. Αφού του έβγαλα την θήκη και το προστατευτικό της οθόνης που είχε γίνει γεμάτο χαρακιές, συνειδητοποίησα ότι το κινητό δεν έχει ούτε μία γρατζουνιά και δουλεύει μία χαρά...

σόρρυ για το άσχετο, αλλά είναι ίσως ότι πιο κωλόφαρδο μου έχει συμβεί... και φυσικά είναι ένα καλό δείγμα ότι το 730 αντέχει και μηχανάκια...

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

σόρρυ για το άσχετο, αλλά είναι ίσως ότι πιο κωλόφαρδο μου έχει συμβεί... και φυσικά είναι ένα καλό δείγμα ότι το 730 αντέχει και μηχανάκια...

...μόνο με προστατευτικό οθόνης και της υπόλοιπης συσκευής!!! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

...μόνο με προστατευτικό οθόνης και της υπόλοιπης συσκευής!!! ;)

Κοίτα, πριν μία εβδομάδα μου έσπασε το Asus T100 και έχει αχρηστευτεί το touch... αν έχανα και το κινητό σήμερα θα του γυρνούσα σε ΝΟΚΙΑ 3210. Ο θεός της τεχνολογίας με λυπήθηκε...

Κοίτα, πριν μία εβδομάδα μου έσπασε το Asus T100 και έχει αχρηστευτεί το touch... αν έχανα και το κινητό σήμερα θα του γυρνούσα σε ΝΟΚΙΑ 3210. Ο θεός της τεχνολογίας με λυπήθηκε...

Άλλο ήθελα να πω. Το 730 αντέχει τα μηχανάκια μεν, αλλά μόνο με προστασία! Αν δεν είχες βάλει τίποτα, στη καλύτερη θα ήταν για service! ;)

Άλλο ήθελα να πω. Το 730 αντέχει τα μηχανάκια μεν, αλλά μόνο με προστασία! Αν δεν είχες βάλει τίποτα, στη καλύτερη θα ήταν για service! ;)

Αν δεν είχε θήκη απλά θα έβρισκα σκόρπια κομμάτια. Δεν νομίζω ότι πέρα από κάτι CAT, ότι οποιοδήποτε κινητό θα άντεχε να το πατήσει μηχανάκι. Με εντυπωσίασε αυτό που έγινε. Ίσως να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η θήκη δεν έρχεται πρόσωπο με την οθόνη αλλά είναι λίγο πιο ψηλά με αποτέλεσμα αυτή να μην βρίσκει στον δρόμο. Οι γρατζουνιές έγιναν όταν το πάτησε το μηχανάκι και λύγισε λίγο το κινητό.

Αν δεν είχε θήκη απλά θα έβρισκα σκόρπια κομμάτια. Δεν νομίζω ότι πέρα από κάτι CAT, ότι οποιοδήποτε κινητό θα άντεχε να το πατήσει μηχανάκι. Με εντυπωσίασε αυτό που έγινε. Ίσως να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η θήκη δεν έρχεται πρόσωπο με την οθόνη αλλά είναι λίγο πιο ψηλά με αποτέλεσμα αυτή να μην βρίσκει στον δρόμο. Οι γρατζουνιές έγιναν όταν το πάτησε το μηχανάκι και λύγισε λίγο το κινητό.

Χαχα! Αν τα CAT είχαν Windows, μπορεί και να έπαιρνα μια σαν δεύτερη συσκευή για τη θάλασσα ας πούμε!

Edited by evris2013

Μου έχει σπάσει η οθόνη του κρίμα θέλει ένα κατοστάρικο για καινούρια ..

Περιμένω καιρό μπας και πέσει η τιμή τις σε λίγο το κινητό ολόκληρο θα είναι πιο φτηνό έλεος

Φτάνει ποια με την νοκια