Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 730

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι πρόβλημα κάποιας σιμ... Το έχουμε πει άπειρες φορές αλλά το λένε και οι εταιρείες... Μην χρησιμοποιείτε αντάπτορες ή κομμένες σιμ... Είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν πρόβλημα, είτε με επανεκκινήσεις, είτε με πρόβλημα στην υποδοχή της SIM... Δεν αξίζει να ρισκάρετε τη συσκευή σας για 5 ευρώ που είναι το κόστος της αλλαγής SIM...
καλά εντάξει γενικά ισχύει αυτό που λες, παρ' όλα αυτά όμως, η εσωτερική υποδοχή σε αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο είναι έτσι φτιαγμένη που δυσκολεύει την είσοδο της κάρτας, με τα γνωστά αποτελέσματα, σε αντίθεση με την εξωτερική που διευκολύνει το βάλε-βγάλε, ένα χρόνο τώρα σχεδόν κάνω αυτή την δουλειά και δεν είχα κανένα θέμα ( μπορεί και λόγω τύχης καμμία αντίρρηση ), όταν όμως χρειάζεται να κάνεις αλλαγή κινητού και δεν έχουν όλα τον ίδιο τύπο σιμ, τι κάνεις τότε?

Να θυμίσω εδώ ότι η διπλή κάρτα ( μίνι και μάκρο), που παρέχουν κάποιες εταιρίες κινητής και που σίγουρα λύνει το πρόβλημα, είναι με χρέωση, εφ' άπαξ και μηνιαία, συνεπώς η χρήση αντάπτορα για κάποιους ειναι αναπόφευκτη

samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

• Απαντήσεις 647
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οι εφαρμογες του fb και instagram υπαρχουν;;τα w10 θα φερουν τις εφαρμογεσ που εχουν ios,android;;και ποτε θα ξεκινησει η αναβαθμιση σε w10;βασικα αξιζει η μεταβαση απο ανδροιδ σε windows;;

οι εφαρμογες του fb και instagram υπαρχουν;;τα w10 θα φερουν τις εφαρμογεσ που εχουν ios,android;;και ποτε θα ξεκινησει η αναβαθμιση σε w10;βασικα αξιζει η μεταβαση απο ανδροιδ σε windows;;

Το σωστό θέμα είναι αυτό: [Επίσημο] Windows 10 Mobile Series. Καλύτερα να απευθυνθείς εκεί :)

το ιδιο επαθα κι εγω μόλις το πρωτοπήρα, επειδή χρησιμοποίησα αντάπτορα και σκάλωσε στην σιμ1, έσκασα 70 ευρά ζεστά καυτά και ήρθα στα ισα μου κι έχασα και την εγγύηση και περίμενα και 10 μέρες περιπου για να το πάρω.Είναι η σιμ 1 ( η εσωτερική) πάντως που έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα, όχι η σιμ2

Τελικα της είπανε ότι είχε πρόβλημα η συσκευή και επειδή δεν είχανε stock να της το αντικαταστήσουνε της επιστρέψανε τα λεφτά σε λογαριασμό.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστω για την απαντηση..:)επισης ηθελα να ρωτησω αν εχει led και γενικα αν αξιζει η συσκευη..

Μετά την επίσημη αναβάθμιση σε win10 θα έχει led ειδοποιήσεων.. Προσωπικά το έχω 8 μήνες και είμαι υπέρ ευχαριστημένος από τις δυνατότητες του, οθόνη OLED, camera αρκετά καλή, δεν υπάρχει θέμα κολλήματος σε περιήγηση,fb, παιχνίδια και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας (συγκεκριμένα μου κρατάει 1,5-2 μέρες με ίντερνετ παιχνίδια κλπ και όταν δεν το χρησιμοποιώ καθόλου παρά μόνο για κλήσεις 3-4 μέρες άνετα) *Διάβασε και τις πρώτες σελίδες με σχόλια χρηστών που έχουν την συσκευή

Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

Καλησπερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με ενα πολυ περιεργο προβλημα που αντιμετωπιζω με τη θυρα των ακουστικων.αρχικα αγορασα το τηλεφωνο απο το πλαισιο του περιστεριου τον περασμενο δεκεμβρη.τον φεβρουαριο και ενω ειχα παρει ακουστικα νοκια coloud pop ξαφνικα σταματαγε να μου τα διαβαζει ενω τα ιδια ακουστικα δουλευαν αψογα σε αλλες συσκευες.πηρα ακουστικα iluv μετα.παλι τα ιδια μετα απο 1-2 μηνες.πηρα και τα οριτζιναλ ακουστικα της νοκια και παλι τα ιδια.πηγα στο πλαισιο και οταν παρελαβα το τηλεφωνο πισω και αφου τους ειχα πει για το θεμα και ειχαν γραψει "ελεγχος ακουστικου"εκαναν αναβαθμιση λογισμικου (?) και τιποτα σχετικα με αυτο που τους ειχα πει..πηγα και στην αρβατο αλλα μου ειπαν μια βδομαδα με 10 μερες για ελεγχο στο εξωτερικο αλλα δεν το εδωσα γτ εχω διαβασει μια πληθωρα κακων σχολιων για την αρβατο.το τηλεφωνο εχει αλλον ενα χρονο εγγυηση.αν ξερει κανενας τι στο καλο γινεται ας με διαφωτισει λιγο :Ρ

Καλησπερα παιδια.

Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και απ την στιγμη που εχει περασει αρκετος καιρος απο την κυκλοφορια του

και υπαρχουν χρηστες που συμβιωνουν αρκετο μαζι του θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες.

1ον εχω διαβασει οτι δεν εχει glance screen αλλα οτι εχει λεντ ειδοποιησεων το οποιο δεν εχω καταλαβει αν τωρα λειτουργει ή θα ενεργοποιηθει με τα windows 10.

Καλα τα λεω ή τα εχω κανει κουλαβαχαλα;

2ον οσον αφορα το gps, λειτουργει απροβληματιστα και εχει καλη αποκριση και μπορω να το εμπιστευτω σε αγνωστα μονοπατια και στα στενουδια της Σαλονικης ή επειδη ειναι χαμηλης αξιας κινητο(κατω απο 200€) να μην περιμενω πολλα;

3ον το τελευταιο που με προβληματιζει καπως αφορα την πισω καμερα που ειναι μονο 6.7 mp.

Πιστευετε οτι φακος zeiss θα με αποζημειωσει σε συγκριση με μοντελα της σειρας lumia στην ιδια τιμη πανω κατω χωρις αυτο τον φακο αλλα με περισσοτερα Mp (lumia 640 πχ);

Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να γινω μελος κι εγω σιγα σιγα της παρεας σας.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Καλησπερα παιδια.

Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και απ την στιγμη που εχει περασει αρκετος καιρος απο την κυκλοφορια του

και υπαρχουν χρηστες που συμβιωνουν αρκετο μαζι του θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες.

1ον εχω διαβασει οτι δεν εχει glance screen αλλα οτι εχει λεντ ειδοποιησεων το οποιο δεν εχω καταλαβει αν τωρα λειτουργει ή θα ενεργοποιηθει με τα windows 10.

Καλα τα λεω ή τα εχω κανει κουλαβαχαλα;

2ον οσον αφορα το gps, λειτουργει απροβληματιστα και εχει καλη αποκριση και μπορω να το εμπιστευτω σε αγνωστα μονοπατια και στα στενουδια της Σαλονικης ή επειδη ειναι χαμηλης αξιας κινητο(κατω απο 200€) να μην περιμενω πολλα;

3ον το τελευταιο που με προβληματιζει καπως αφορα την πισω καμερα που ειναι μονο 6.7 mp.

Πιστευετε οτι φακος zeiss θα με αποζημειωσει σε συγκριση με μοντελα της σειρας lumia στην ιδια τιμη πανω κατω χωρις αυτο τον φακο αλλα με περισσοτερα Mp (lumia 640 πχ);

Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να γινω μελος κι εγω σιγα σιγα της παρεας σας.

Το led θα ενεργοποιηθεί με τα 10 και το GPS ειναι ίδιο σε όλα τα Lumia! Για glance και κάμερα, ας σε απαντήσουν οι κάτοχοι της συσκευής καλύτερα! Αν κι εγώ πιστεύω και μόνο που έχει Zeiss η κάμερα, θα ειναι αρκετά καλή ασχέτως mp!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το led θα ενεργοποιηθεί με τα 10 και το GPS ειναι ίδιο σε όλα τα Lumia! Για glance και κάμερα, ας σε απαντήσουν οι κάτοχοι της συσκευής καλύτερα! Αν κι εγώ πιστεύω και μόνο που έχει Zeiss η κάμερα, θα ειναι αρκετά καλή ασχέτως mp!

Η κάμερα δεν είναι απλά καλή.

Είναι πάρα πολύ καλή, εκτός του φακού Zeiss, που είναι και ευρυγώνιος 26mm ο πίσω και 24mm ο εμπρός και εκτός που έχει ότι λειτουργίες έχει και μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, έχει φακό με φωτεινότητα 1,9 κάτι που το συναντάς μόνο σε ακριβά μοντέλα φωτογραφικών μηχανών, είναι άλλωστε το πιο χρήσιμο στοιχείο μαζί με το μέγεθος αισθητήρα, για φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, εκεί δηλαδή που έχουν πρόβλημα τα περισσότερα κινητά και φωτογραφικές μηχανές.

τα πολλά mp σε αυτό το μέγεθος αισθητήρα είναι στην ουσία άχρηστα. μπορείς να δεις φωτογραφίες 20 mp, που πραγματικά ωχριούν

σε σύγκριση με τις φωτογραφίες του Nokia Lumia 730.

Σε καμιά περίπτωση δε θέλω να πω, ότι μπορείς να αντικαταστήσεις μια καλή φωτογραφική μηχανή όμως για μηχανή κινητού είναι πάρα πολύ καλή.

όσο για το led ειδοποίησης δεν υπάρχει.

οπότε, δε ξέρω πως ακριβώς θα μπορεί να ειδοποιεί.

ίσως να κάνει κάποιο ήχο η ίσως με κάποιο πάτημα στην οθόνη να δείχνει κάτι η ίσως η οθόνη απο μόνη της να ανοίγει σε κάποια διαστήματα, κάποιες φορές και δείχνει μια ειδοποίηση, όμως όλα αυτά είναι δικές μου σκέψεις, δε τα διάβασα κάπου.

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Αυτό ότι το led θα ενεργοποιηθεί στα 10 το από κάπου?

Αυτό για το Led ειδοποίησης το είδα εδώ

http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-730-735/350385-led-notifications-lumia-730-%3B.html

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Αυτό για το Led ειδοποίησης το είδα εδώ

http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-730-735/350385-led-notifications-lumia-730-%3B.html

αυτό είναι θαυμάσιο, αν είναι αληθινό.

όμως που έχει το led;

κρυμμένο είναι;

ΕΚΤΟΣ κι αν είναι στον αισθητήρα φωτεινότητας.

Edited by kakos

Κι εγώ σε κάποιο λινκ το διάβασα! Έλεγε ότι έχουν τα 730/735 και 930 led! Το οποίο θα ενεργοποιηθεί με τα 10!

http://www.theverge.com/2015/3/16/8223189/windows-10-for-phones-led-notifications

Edited by evris2013

Κι εγώ σε κάποιο λινκ το διάβασα! Έλεγε ότι έχουν τα 730/735 και 930 led! Το οποίο θα ενεργοποιηθεί με τα 10!

λοιπόν βρήκα αυτό το βιντεάκι που δείχνει πως έχει led επάνω αριστερά.

δείτε το.

λοιπόν βρήκα αυτό το βιντεάκι που δείχνει πως έχει led επάνω αριστερά.

δείτε το.

Μόλις βρήκα κι αυτό το βίντεο, που λέει το αντίθετο! Αλλά εχει τα 8.1 ακόμη!

Τελικα απο ποια μεριά ειναι το led;;;; :lol:

Εσείς παιδιά τώρα που δεν έχει λεντ ειδοποιήσεων συνηθισατε;

Η είναι τόσο μεγάλο μείον;

http://www.theverge.com/2015/3/16/8223189/windows-10-for-phones-led-notifications

Εμένα έχει και στα 8.1...να δείτε http://imageshack.com/a/img907/6076/I2CdpU.jpg

Πέρα απο την πλάκα led δεν έχει... Αυτό που φαίνεται ότι είναι led είναι οι υπέρυθρες του αισθητήρα φωτός. Κοιτάξτε μέσα απο μια κάμερα το κινητό σας και θα καταλάβετε, ακόμα και με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης γίνεται αν το κοιτάς απο κάμερα ενώ πατάς κουμπί...

Εμένα έχει και στα 8.1...να δείτε http://imageshack.com/a/img907/6076/I2CdpU.jpg

Πέρα απο την πλάκα led δεν έχει... Αυτό που φαίνεται ότι είναι led είναι οι υπέρυθρες του αισθητήρα φωτός. Κοιτάξτε μέσα απο μια κάμερα το κινητό σας και θα καταλάβετε, ακόμα και με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης γίνεται αν το κοιτάς απο κάμερα ενώ πατάς κουμπί...

Αυτό ακριβώς δείχνει το βίντεο που ανέβασα λίγο πιο πάνω!

Καλά ρε παιδιά, δεν υπάρχει κανένας που να έχει περάσει τα 10αρια να μας λύσει την απορία;

Καλά ρε παιδιά, δεν υπάρχει κανένας που να έχει περάσει τα 10αρια να μας λύσει την απορία;

Αυτό μάλλον πρέπει να το ρωτήσεις εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408495

Εσείς παιδιά τώρα που δεν έχει λεντ ειδοποιήσεων συνηθισατε;

Η είναι τόσο μεγάλο μείον;

θεωρώ πως δεν είναι σε καμιά περίπτωση, κάτι που θα απέτρεπε κάποιον να αγοράσει αυτή τη συσκευή η έλλειψη led.

σίγουρα όμως είναι μια ευκολία, χωρίς να πατήσεις τίποτα, βλέπεις αν έχεις ειδοποίηση.

προσωπικά βλέπω αν έχω ειδοποιήσεις μόνο όταν το πάρω στα χέρια για να το χρησιμοποιήσω.

αν κάποιος περιμένει ένα σοβαρό τηλέφωνο, θα το έχει υπόψιν του, οπότε δε θα χάσει την κλήση η θα πατάει ανά διαστήματα το κουμπάκι να ενημερώνεται για κλήσεις η μηνύματα.

αν πάλι σε θέλει κάποιος επίσης για σοβαρό λόγο, δε θα πάρει μια φορά και θα περιμένει να δεις την αναπάντητη.

Αυτό μάλλον πρέπει να το ρωτήσεις εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408495

γιατί φίλε, για εξάρτημα της συσκευής μιλάμε, όχι για λειτουργικό.

άσε που είδα πως έχεις ήδη διάλογο για το θέμα, και καλά κάνεις.

αν κάτι μάθεις ενημέρωσε μας. :)