Redshift Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) το moto g 2014 με ιδια specs και ποιοτητα γενικοτερα ειναι στα 160 περιπου με android οποτε για windows phone που δεν εχουν ζητηση ειναι καλη το τηλεφωνο ειναι καινουργιο και λογικα θα πεσει καπου στα 150 οπου και θα ειναι οκ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited February 6, 2015 by niotheros γραφή τύπου SMS Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το moto g 2014 με ιδια specs κ ποιοτητα γενικοτερα ειναι στα 160 περιπου με android οποτε για windows phone που δεν εχουν ζητηση ειναι καλη το τηλεφωνο ειναι καινουργιο κ λογικα θα πεσει καπου στα 150 οπου κ θα ειναι οκ 150 στα κανονικα μαγαζια ; Αν παει τοσο τοτε αυτο θα γινει μετα απο κανενα 8-9 μηνο. Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει στα μαγαζια τοσο πολυ γρηγορα σε τετοια τιμη. Δες για παραδειγμα το 625 ποτε βγηκε ποσο ειχε και μετα απο ποσο καιρο επεσε η τιμη του. Εγω παντως ημουν τυχερος που αγορασα Ελληνικο lumia 730 στα 150 ευρω. Με τις αναβαθμισεις με χαλαει λιγο γιατι τα Πολωνικα για παραδειγμα εχουν παρει το τελευταιο update ενω τα Ελληνικα οχι. Ξερει κανεις ποτε θα γινει αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) δεν εχει παρει το τελευταιο denim οπως και το ουγκρικο δικο μου καπου ειδα σε σελιδα της ms οτι απο ολη την ευρωπη μονο τα πολωνικα την εχουν παρει μικρο το κακο Edited February 6, 2015 by niotheros γραφή τύπου SMS Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 και γω την 14167.221 εχω,μπορω με καποιο τροπο να βαλω τη τελευταια?η πρεπδει να περιμενω? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) μονο με preview for devs και τοτε θα βλεπεις την μπαταρια να φευγει σαν νερο αστο την πατησα και γυρισα στην τελευταια στοκ ρομ και ησυχασα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited February 6, 2015 by niotheros γραφή τύπου SMS Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 δεν εχει παρει το τελευταιο denim οπως και το ουγκρικο δικο μου καπου ειδα σε σελιδα της ms οτι απο ολη την ευρωπη μονο τα πολωνικα την εχουν παρει μικρο το κακο E οχι και μικρο το κακο. Γιατι να μην τις δινει η microsoft (πλεον) ταυτοχρονα σε ολη την γη οπως κανει η apple ; Απαραδεκτο να εχει παρει η Πολωνια το νεο update και οχι η Ελλαδα. Και το τελευταιο update κανει την μπαταρια να κραταει περισοτερο εκτος απο τα αλλα που φτιαχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Αυτό με το skroutz δεν το πιστεύω πάντως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) μονο με preview for devs και τοτε θα βλεπεις την μπαταρια να φευγει σαν νερο αστο την πατησα και γυρισα στην τελευταια στοκ ρομ και ησυχασα Αλλος τροπος δεν υπαρχει?βλεπω στο νημα του 830 οτι περνανε ρομ αλλων χωρων με πιο καινουρια έκδοση. εχω vodafone και στην αρχικη οθονη μου βγαζει ενα χαιρετισμό ,τον οποιο αν δεν πατησω οκ δε μπορω να συνεχισω,μπορω να το απενεργοποιησω αυτο? Edited February 11, 2015 by Alex_tz Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) μπορεις οπως ειπες να περασεις rom αλλης χωρας που εχει παρει το update αλλα νομιζω οτι ετσι χανεται η εγγυηση,η ετσι τουλαχιστον λεει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 Edited February 11, 2015 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Παιδιά το αγόρασα και γω προχτές καινούργιο σε μια προωθητική ενέργεια ενός τοπικού καταστήματος στην τιμή των149 ευρώ σφραγισμένο, επίσημη εισαγωγή!!! Το πήρα για 2ο άλλα τελικά με βλέπω να δίνω το LG G3 μου γιατί με έχει ενθουσιάσει. Πολύ καλή. Μπαταρία, δυνατός ήχος, αξιοπρεπέστατη απόδοση για τα χαρακτηριστικά του και τρομερά βολικό!! Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benzina Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 150 € ειναι μια πολυ καλη τιμη και εκει περιμενω να πεσει και Ελλαδα για να το παρω κιεγω. Οσο το εχουν πανω απο τοσο, δεν προκειται να το αγγιξω και φανταζομαι και πολυ ακομα κοσμος. Οχι γιατι ειναι παρακατιανο το κινητο σε σχεση με παρομοιας τιμης ανδροιδ, αλλα γιατι τα WP ακομα δεν εχουν την ιδια ελκυστικοτητα. Οταν λοιπον καταλαβουν οτι μονο με ανταγωνιστικες τιμες θα χτυπησουν το android, τοτε θα σκεφτω κιεγω να αφησω στην ακρη το Ε5 μου,που παει να κλεισει και 4ο χρονο.. Η συσκευη παντως ειναι μονοδρομος για ατομα σαν εμενα που θελουν κυριως κινητο και οχι συμπυκνωμενα θηρια που ψαχνεις την μπριζα καθε μερα για να τα φορτιζεις, και χρειαζονται δικαρτο, αφου ειναι δυσκολο να κουβαλας συνεχεια δυο κινητα. Ειπαμε το μονο εμποδιο προς το παρον η τιμη.. Επισης για το glance, εχει μηπως ακουστει τιποτα να το αποκτησει και το 730 σε καποια αναβαθμιςη ειναι θεμα hardware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Επισης για το glance, εχει μηπως ακουστει τιποτα να το αποκτησει και το 730 σε καποια αναβαθμιςη ειναι θεμα hardware; είναι θέμα hardware , η οθόνη του 730/735 δεν έχει display memory φαντάζομαι για να κρατηθεί η τιμή χαμηλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Παιδιά χθες πήρα το κινητό. Πολύ καλό. Το έχω πάρει σαν πρώτο :) (δεύτερο θα έχω το παλιό μου Galaxy SII). Καμία σχέση με Android κινητά (δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό). Σαν προγραμματιστής και χρόνια (τουλάχιστον 20) κολλημένος με Microsoft είπα ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσω και τα Windows phone 8.1. Αρχικές εντυπώσεις πολύ καλές αν και πάω σα χαμένος. Δε ξέρω καλά καλά να γράψω ούτε ένα μήνυμα. Οπότε οποιοδήποτε καλό link εδώ στο φόρουμ μας με κόλπα συμβουλές κλπ. είναι καλοδεχούμενο. ΥΓ Το αγόρασα τελικά από ελληνικής αντιπροσωπείας γιατί στο skroutz το είχαν σχεδόν στην ίδια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haniotis_ Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πρώτη μέρα στο forum..Καλώς σας βρίσκω! Μιας και διαβάζω καλά λόγια για το 730, κινητό που λόγω specs με ενδιαφέρει, θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα software/bugs ή hardware με το εν λόγω κινητό. Τα ξένα fora "βράζουν" με προβλήματα και κραυγές κατόχων που... κλαίνε και δε θα ήθελα το εργαλείο της δουλειάς μου να γίνει...πρες παπιέ (άσε που δε γίνεται...είναι ελαφρύ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Πρώτη μέρα στο forum..Καλώς σας βρίσκω! Μιας και διαβάζω καλά λόγια για το 730, κινητό που λόγω specs με ενδιαφέρει, θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα software/bugs ή hardware με το εν λόγω κινητό. Τα ξένα fora "βράζουν" με προβλήματα και κραυγές κατόχων που... κλαίνε και δε θα ήθελα το εργαλείο της δουλειάς μου να γίνει...πρες παπιέ (άσε που δε γίνεται...είναι ελαφρύ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας.... Καλός ήρθες φίλε μου. Και εγώ εχθές πήρα το κινητό αλλά το έψαξα αρκετά πριν προβώ στην αγορά του. Σαν κινητό (hardware) και λειτουργικό (OS) είναι πολύ καλό. Γρήγορο, όλα μια χαρά όπως πρέπει αν είναι ένα μοντέρνο κινητό. Ειδικά για τα λεφτά του είναι μια χαρά. Επίσης αν ασχολήσε με windows 8.1 δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Σαν ένας μικρός υπολογιστής. Όλα μου τα αρχεία που τα έχω στο onedrive τα βλέπω κανονικά office κλπ. Ο explorer είναι άψογος (μέχρι και το history το έχει κάνει synchronise). Τώρα το λάθος που κάνουν όλοι είναι να συγκρίνουν τα δύο stores, windows store με GooglePlay ή με iOS. Εκεί υπάρχει μεγάλη διαφορά. Στα παιχνίδια (που το παρακολουθώ) είναι η μέρα με τη νύχτα. Παρ' όλα αυτά όμως σου ξανά λέω το κινητό είναι πολύ καλό. Όχι ότι δεν υπάρχουν και καλύτερα (αλλά να δώσω 700 ευρώ για ένα κινητό το βρίσκω εγώ προσωπικά τραβηγμένο) αλλά με αυτά τα λεφτά είναι μια τίμια αγορά. Τώρα σχετικά με τα forums και αυτό είναι γενικό το κακό σε όλα τα προϊόντα πιο εύκολα πας να γράψεις κάτι κακό (να εκφράσεις την αγανάκτησή σου) παρά για κάτι καλό. Προβλήματα έχουν όλα τα κινητά. Μπορείς να πάρεις ένα iPhone και να είναι προβληματικό, τι πάει να πει ότι δεν είναι καλό? Εγώ σου το συστήνω ανεπιφύλακτα ιδίως αν έχεις και δεύτερο κινητό με Android ή iOS. Τώρα αν θέλεις ένα κινητό και δεν είσαι application freak (να ψάχνεις ότι τελευταία εφαρμογή κυκλοφορεί) τότε και πάλι σου κάνει. Edited February 12, 2015 by trianta99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) δεν εχουν αναφερθει προβληματα ,εσυ για τι ειδους προβληματα διαβασες? links αν θες υγ δεν ξερω αν θεωρειται προβλημα αλλα το double tap to wake δεν δουλευει παντα,στην πραξη θες καμποσες φορες Edited February 12, 2015 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haniotis_ Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αγαπητοί συνφορουμίτες, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Είμαι κάτοχος Android (ένα απίστευτα απροβλημάτιστο και αξιόπιστο Desire S -ναι ξέρω θα με περάσετε για...αρχαιολόγο! ) αλλά δεν έχω πρόβλημα να πέσω στα "βαθιά" ενός άλλου λειτουργικού. Δεν είμαι πάντως freak με mods ή apps. Αυτά που ήθελα από ένα κινητό είναι να είναι δίκαρτο, να έχει καλή -και εναλλασσόμενη- μπαταρία, μεγάλη οθόνη για να βλέπω χωρίς τα γυαλιά μου, αλλά κυρίως καλή φωτογραφική που ήταν πολύ σημαντικό κριτήριο. Μετά από έρευνα έπεσα επάνω στο 730, το είδα και live σε κάποιο μεγαλοκατάστημα, κι ύστερα, αναζητώντας κάποια στοιχεία για δαύτο, έπεσα εδώ http://discussions.nokia.com/t5/Lumia/LUMIA-730-CALL-AND-NETWORK-CONNECTIVITY-PROBLEM/td-p/2990243 και φρέναρα! Γι αυτό και πήρα το θάρρος να ρωτήσω κατόχους αυτού του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) προσωπικα δεν εχω τετοιο προβλημα Edited February 12, 2015 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Μετά από μια μακρά σχέση που είχα με androit octa core κινητά πήγα για πρώτη φορά σε windows phone και μάλιστα στο nokia 730 το έχω ένα μήνα και το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι δύσκολα θα ξαναγυρίσω σε androit το κινητό πετάει κανένα πρόβλημα κάνει τα πάντα τέλεια αυτό ήταν αιτία και άλλαξα και το tablet σε windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αγαπητοί συνφορουμίτες, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Είμαι κάτοχος Android (ένα απίστευτα απροβλημάτιστο και αξιόπιστο Desire S -ναι ξέρω θα με περάσετε για...αρχαιολόγο! ) αλλά δεν έχω πρόβλημα να πέσω στα "βαθιά" ενός άλλου λειτουργικού. Δεν είμαι πάντως freak με mods ή apps. Αυτά που ήθελα από ένα κινητό είναι να είναι δίκαρτο, να έχει καλή -και εναλλασσόμενη- μπαταρία, μεγάλη οθόνη για να βλέπω χωρίς τα γυαλιά μου, αλλά κυρίως καλή φωτογραφική που ήταν πολύ σημαντικό κριτήριο. Μετά από έρευνα έπεσα επάνω στο 730, το είδα και live σε κάποιο μεγαλοκατάστημα, κι ύστερα, αναζητώντας κάποια στοιχεία για δαύτο, έπεσα εδώ http://discussions.nokia.com/t5/Lumia/LUMIA-730-CALL-AND-NETWORK-CONNECTIVITY-PROBLEM/td-p/2990243 και φρέναρα! Γι αυτό και πήρα το θάρρος να ρωτήσω κατόχους αυτού του κινητού. Φιλε προχωρα αφοβα στην αγορα του, ειναι εξαιρετικη συσκευη. Μην πολυ δινεις σημασια στο τι γραφουν, δεν υπαρχει κινητο που να μην διαβασεις για προβληματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 150 € ειναι μια πολυ καλη τιμη και εκει περιμενω να πεσει και Ελλαδα για να το παρω κιεγω. Οσο το εχουν πανω απο τοσο, δεν προκειται να το αγγιξω και φανταζομαι και πολυ ακομα κοσμος. θα περιμενεις αρκετα για να πεσει τοσο χαμηλα η τιμη του στα γνωστα καταστηματα. Ακομα και στο skrutz εχει παρει την ανηφορα , 233 ευρω η χαμηλοτερη τιμη.... Το κινητο ειναι αψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benzina Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ο φιλος παραπανω ειπε οτι το πηρε στα 149€. Στο mediamarkt.de το βρισκω 199€. Αν θελουν πραγματικα να μας βαλουν στο οικοσυστημα των wp, ιδου η Ροδος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trek240 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 δεν ξερω αν το αντιμετωπιζετε κι εσεις αλλά εγώ ""εκνευρίζομαι"" πολλές φορές γιατί το κινητό πάει να μου πέσει απ τα χέρια :P είναι στρογγυλεμένο στις άκρες και όλο κάπως πέφτει (ναι έχει πέσει πολλές φορές και μια φορά φοβήθηκα να το σηκώσω γιατί έπεσε με την οθόνη δυνατά σε μια γωνία (πτώση μισού μέτρου) και πάλι καλά δεν έπαθε τίποτα :D δεν ξέρω αν γλιστράει και σε σας αλλά τι μπορώ να κάνω; Να πάρω θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Και εγώ το ίδιο παθαίνω, πρέπει να πάρουμε θήκη οπωσδήποτε. Το έχω δύο μέρες αλλά επειδή ξέρω ότι θα μου πέσει οπωσδήποτε θα πάρω μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haniotis_ Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδιά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Η αλήθεια είναι ότι -στο θέμα της τιμής- το κινητό είναι σαν το...Χρηματιστήριο. Θα περιμένω λοιπόν κι εγώ λίγο και αφού παράπονα δε βλέπω "κλείδωσα". Θα επανέλθω με νέα κατόπιν αγοράς... Αν στο μεταξύ έχετε ακόμα σχόλια, μου λέτε, πάσα πληροφορία δεκτή. Όσο για τη θήκη το θέμα είναι οικουμενικό... Απλά αναρωτιόμουν αν πραγματικά αξίζει να παχύνει κι άλλο το κινητό. Ήδη, το πολυκαρβονικό είναι καλό και ανταλλάξιμο και σχετικά φθηνό (19,90 μαζί με κάποια εξαρτήματα επάντω του), οπότε μάλλον προστασία η οθόνη θέλει με κάποια ανθεκτική μεμβράνη, όχι απλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts